عوارض و خطرات کاشت ناخن که قبل از آن باید در نظر داشته باشید

  چهارشنبه، 07 آذر 1403 ID  کد خبر 421448
عوارض و خطرات کاشت ناخن که قبل از آن باید در نظر داشته باشید
ساعدنیوز: عوارض کاشت ناخن آنقدر زیاد و وحشتناک است که اگر از آن ها باخبر باشید هرگز سراغ کاشت ناخن نمیروید, عوارض کاشت ناخن دست هایتان را زشت میکند.

به گزارش سرویس مجله خانواده ساعد نیوز، کاشت ناخن یکی از روش‌هایی است که خانم‌ها تمایل بسیاری به انجام دارند و بواسطه این روش می‌توانند زیبایی دستان خود را چندین برابر کنند و به ناخن‌های خود استحکام ببخشند. اما کاشت ناخن علیرغم تمام مزایایی که دارد، عوارض و خطراتی نیز به همراه دارد که در این مقاله می‌خواهیم به عوارض کاشت ناخن بپردازیم تا با دید بازتری این روش را انجام دهید.

عوارض کاشت ناخن چیست؟

درست است که کاشت ناخن می‌تواند باعث زیبایی دستان شما، استحکام ناخن‌ها، ماندگاری بالا و… باشد اما در کنار مزایای خود دارای عوارضی نیز می‌باشد که این عوارض عبارتند از:

به ناخن طبیعی شما آسیب می‌رساند.

کاشت ناخن می‌تواند به ناخن طبیعی شما در زیر مواد کاشت آسیب برساند؛ زیرا رشد ناخن‌هایتان در زیر مواد کاشت به سختی صورت می‌گیرد. علاوه‌براین قبل از کاشت ناخن، ناخن طبیعی شما توسط سوهان برقی مقداری سوهان کشیده می‌شود که همین امر باعث آسیب رسیدن به صدف ناخن شما می‌شود. بنابراین کاشت ناخن نادرست یا ضعیف نیز می‌تواند از رشد طبیعی ناخن جلوگیری کرده و با استفاده طولانی مدت به بستر ناخن آسیب برساند.

ایجاد حساسیت

مواد اکریلیک یا همان مواد کاشت که برای کاشت ناخن مورد استفاده قرار می‌گیرند از مواد شیمیایی ساخته می‌شوند که این مواد ممکن است از خود گازی سمی را تولید کنند و به همین علت همه افراد با این نوع مواد سازگار نیستند و بسیاری از خانم‌ها ممکن است به این مواد آلرژی داشته باشند و دچار حساسیت شوند و گاهی این حساسیت خود را به صورت اگزمای پوستی نشان می‌دهد. در واقع می‌توان ایجاد حساسیت را یکی از مهم‌ترین خطرات کاشت ناخن به شمار آورد.

ایجاد عفونت و باکتری

در صورت استفاده نادرست یا استفاده از ابزارها و مواد غیربهداشتی، کاشت ناخن می‌تواند عفونی شود و سلامت ناخن‌های طبیعی و اطراف ناخن شما را تهدید کند. شما با هر بار استفاده از کاشت ناخن، چه به صورت حرفه‌ای و چه در خانه، خطر ابتلا به عفونت ناخن را می‌پذیرید. یک عفونت قارچی می‌تواند بین ناخن طبیعی و ناخن مصنوعی ایجاد شود که می‌تواند مورد توجه قرار نگیرد اما همچنان به افراد دیگر، وسایلی که لمس می‌کنید و غذایی که می‌خورید منتقل می‌شود. بنابراین کاشت ناخن بستری برای رشد قارچ و باکتری‌ها در اطراف ناخن و دستان را فراهم می‌کند.

ایجاد مشکل در انجام بسیاری از کارها

درست است که خانم‌ها برای زیباتر جلوه دادن دستان خود از کاشت ناخن استفاده می‌کنند اما بعد از انجام آن به علت اینکه مانند ناخن‌های مصنوعی عمل می‌کنند ممکن است در انجام کارهای خانه، تایپ کردن و… با مشکل مواجه شوند. زیرا برای لمس اشیا ابتدا ناخن‌های کاشته شده شما آنها را لمس می‌کنند تا نوک انگشتانتان، به همین علت ممکن است فکرکنید توانایی دستان شما ضعیف شده است یا اشیا از دستتان بیافتند.

سرطان‌زا است.

همانطور که گفتیم مواد کاشت ناخن از مواد شیمیایی ساخته می‌شوند که اگر کاشت ناخن توسط افراد باتجربه انجام نشود این مواد به خوبی خشک نمی‌شوند و می‌توانند در هنگام غذا خوردن به معده منتقل شوند و باعث ایجاد بیماری شوند. علاوه‌براین، دستگاه خشک کننده مواد کاشت ناخن که از آن با عنوان دستگاه UV یاد می‌شود یکی از ابزارهای لازم برای خشک کردن مواد کاشت است که شما برای انجام کاشت ناخن باید دستان خود را به مدت چند دقیقه درون این دستگاه قرار دهید. دستگاه UV می‌تواند خطر سرطان پوست را افزایش دهد که این مورد نیز جزو یکی از خطرناک ترین عوارض کاشت ناخن است که باید به آن دقت نمایید.

معایب کاشت ناخن چیست؟

هزینه کاشت ناخن زیاد است.

درست است که افراد و سالن‌های زیبایی بسیاری خدمات کاشت ناخن را انجام می‌دهند و هر کدام هم مبلغ متفاوتی را از شما دریافت می‌کنند زیرا هزینه کاشت ناخن ثابت نیست، اما این روش به علت رشد ناخن‌ها نیاز به تمدید در بازه زمانی کوتاهی دارد که مجبور می‌شوید در یک ماه دو بار برای انجام آن به آرایشگاه‌ها یا سالن‌]ای زیبایی مراجعه کنید و همین امر هزینه شما را افزایش می‌دهد.

نیاز به تمدید کردن دارد.

همانطور که می‌دانید ناخن‌ها هر روز در حال رشد هستند و اگر شما کاشت ناخن نیز انجام دهید باز هم جلوی رشد ناخن‌های خود را نمی‌توانید بگیرید و به همین علت پس از اینکه چند روز یا دو هفته از کاشت ناخن شما بگذرد، ممکن است زیبایی سابق را نداشته باشند و در انتهای آنها ناخن‌های شما رشد کرده باشند که باید برای تمدید کاشت ناخن خود به افراد متخصص در این زمینه یا سالن‌های زیبایی مراجعه کنید.

پیشگیری از عوارض و معایب کاشت ناخن

برای پیشگیری از معایب، عوارض و خطرات کاشت ناخن می‌توانید موارد زیر را رعایت کنید تا از عوارض این روش در امان باشید و در عین حال ناخن‌هایی زیبا داشته باشید.

به افراد متخصص و سالن‌های زیبایی خوب مراجعه کنید.

گاهی برای انجام یک خدمات زیبایی لازم است تا هزینه‌ها را نادیده بگیریم و به افراد ماهر و متخصص مراجعه کنیم تا از سلامتی خود محافظت کنیم. کاشت ناخن یکی از روش‌های زیبایی است که برای در امان ماندن از خطرات و عوارض آن لازم است تا به افراد متخصص مراجعه کنید تا از مواد ضدقارچ و باکتری برای ماشت ناخن‌های شما استفاده نمایند.

کرم ضدآفتاب بزنید.

همانطور که پیشتر گفتیم برای خشک کردن مواد کاشت ناخن از دستگاه UV استفاده می‌شود. شما می‌توانید قبل از انجام کاشت ناخن، بر روی دستان خود کرم ضدآفتاب بزنید تا از پوست خود محافظت نمایید.

ناخن‌های خیلی بلند را انتخاب نکنید.

برای انتخاب مدل‌های کاشت ناخن می‌توانید مدل‌های کوتاه را انتخاب نمایید تا انجام کارها برای شما راحت‌تر باشد.

تست حساسیت انجام دهید.

همانطور که گفتیم یکی از عوارض و خطرات کاشت ناخن ایجاد حساسیت است. شما می‌توانید برای اینکه بدانید به مواد کاشت ناخن حساسیت دارید یا خیر از ناخن کار خود بخواهید تا یک ناخن شما را برای کاشت ناخن آماده نماید و پس از گذشت چند روز و واکنش نشان ندادن بدن شما نسب به مواد کاشت ناخن برای انجام کاشت ناخن به سال زیبایی یا ناخن کار خود مراجعه نمایید.

سخن آخر

هر خدمات زیبایی در کنار مزایایی که دارد، عوارضی نیز به همراه دارد. کاشت ناخن هم عوارض و خطرات خود را دارد. اما بسیاری از خانم‌ها به انجام این روش تمایل دارند تا دستان زیبایی داشته باشند و این کار را جزئی از آراستگی خود می‌دانند اما برای در امان ماندن از خطرات و عوارض کاشت ناخن بهتر است تا مواردی را رعایت کنید تا با خاطری آسوده ناخن‌هایی زیبا را به خود هدیه دهید.


برای مشاهده سایر اخبار آرایشی و زیبایی با سرویس مجله خانواده ساعدنیوز همراه باشید.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها