تحقیقات نشان داده که بهترین رنگ برای کودکان رنگ های خنثی ست. اما چرا؟ شاید به نظر شما این رنگ ها کسل کننده باشند اما واقعیت این است که بنا به دلایلی، این رنگ ها جزو رنگ های ایده آل برای کودکان به حساب می آیند.
رنگ های خنثی شامل: سفید، مشکی، خاکستری، نقره ای، کرم، قهوه ای، سرمه ای. رنگ های خنثی رنگ هایی ظریف، جذاب، کلاسیک و مهمتر از همه کاربردی هستند. نه تنها این رنگ ها هیچگاه از مد نمی افتند، بلکه همیشه هم جذاب خواهند بود.
رنگ های ساده
حتما شنیده اید که سادگی همیشه جذابیت دارد، رنگ های خنثی از آنجا که ساده اند، به راحتی با رنگ های دیگر ست می شوند. از این رو در زمان شما برای ست کردن لباس نیز صرفه جویی می شود. به عنوان مثال اول صبح زمانی که خواب آلودید اما باید حتی قبل از خوردن چای تان، لباس های فرزندتان را تن اش کنید، این رنگ ها به کمک تان می آیند و دیگر مجبور نیستید که با آن حالت خواب آلودگی به ست کردن لباس ها هم بیاندیشید. در واقع شما می توانید لباس های رنگ خنثی کودکان تان را به راحتی با هر رنگ لباس دیگری ست کنید.
علاوه بر راحتی ست کردن، رنگ های خنثی احساس آرامش را منتقل می کنند. بنابراین کودک تان در لباس هایی با رنگ های خاکی و ملیح در آرامش بیشتری خواهد بود تا در لباس هایی ب رنگ های جیغ و پر رنگ.اگر می خواهید تیپ میهمانی برای کودکتان بزنید یا حتی به دنبال تنوع دادن به استایل کودکان تان هستید، لباس های اصلی او را به رنگ های خنثی انتخاب کنید، سپس اکسسوری هایی با رنگ های جسورانه و بولد به آن بیافزایید.
ترکیب رنگ های روشن در لباس بچگانه
رنگ های روشن یکی از مناسب ترین ترکیب رنگ ها برای لباس کودک است. این رنگ ها کودک شما را همچون فرشته ای خوش چهره و دوست داشتنی نشان خواهند داد. رنگ سفید خالص ترین و کامل ترین رنگ به ویژه برای کودکان است. سفید می تواند یکی از بهترین گزینه ها در انتخاب لباس بچه گانه باشد.
استفاده از این رنگ حس آرامش و امید را افزایش می دهد. علاوه بر این در بهداشت و سلامت کودک شما نیز تاثیر گذار است. چرا که لکه و ناپاکی لباس کودک را سریعتر نشان می دهد. پس اگر به دنبال یک رنگ مناسب برای لباس بچگانه خود هستید. این رنگ در لباس نوزادان می تواند تاثیر مثبتی داشته باشد.
تاریخچه رنگ لباس کودک
از سال ۱۹۲۰ به بعد پدر و مادر اقدام به پوشیدن لباس رنگی به نوزادشان کردند.در واقع قبل از آن برای لباس نوزادان پسر یا دختر تنها از رنگ سفید استفاده می کردند. لذا با زیاد شدن رنگ سفید بر خلاف آنچه که ما تصور می کنیم، رنگ صورتی برای پسرها و رنگ آبی برای دختر ها انتخاب شد.اما از سال ۱۹۴۰ این رنگ ها تغییر کرد.برای نوزادان دختر لباس صورتی می پوشانند و برای نوزادان پسر لباس آبی می پوشانند. انتخاب رنگ لباس برای نوزادان جنبه های گوناگونی اعم از فرهنگی و تاریخی دارد و هم مربوط به مسائل بیولوژیکی است.
نوزادانی که دچار اختلال پیش فعالی هستند باید از لباس هایی که به رنگ گرم هستند پرهیز کرد مانند قرمز، زرد و غیره و باید از رنگ های سرد از جمله آبی استفاده نمود.همچنین رنگ لباس اطرافیان بر روی احساسات و روحیات افراد تاثیر بسزایی دارد، به صورتی که اگر کودکی مرتب در فضای عزاداری با رنگ های مشکی رو به رو شود در بزرگسالی نسبت به آن واکنش نشان می دهد، در حالی که قرار گرفتن یک فضای شاد در کنار رنگ های غمگین می تواند این تاثیر را خنثی کند.