قرارداد خرید کالا
با پیشرفت جوامع بشری در تمام حوزه ها ، علم حقوق نیز دایره وسیع تری پیدا کرده و درصدد برطرف نمودن نیازهای جوامع می باشد. ارتباط افراد ، معامله ، مبادله ها و موارد نظیر اینها، انسان را به نوشتن وادار می کند نوشته ای که عقد یا قرارداد نام میگیرد. قوانینی که عقده از کار می گشاید به تدریج تصویب و به یاری مردم می آید. تنظیم قراداد در معاملات و خرید و فروش، فروشندگان را نیز در جریان انجام صحیح معامله قرار می دهد و معامله ای سالم و با سود دو طرفه را برای مالک و طرف مقابل که خریدار می باشد، ترتیب می دهد. قطعا انعقاد یک قرارداد خرید خوب، نقش مهمی در کاهش مشکلات احتمالی که ممکن است در آینده بوجود آیند را خواهد داشت.
قرارداد خرید کالا مابین؛………………………. به نمایندگی آقای………………به شماره ملی……………………….نام پدر……………………….شماره تماس……………. آدرس………………………………………………………………….
که ازین پس «خریدار»نامیده خواهد شد، و
………………………. به نمایندگی آقای………………به شماره ملی……………………….نام پدر……………………….شماره تماس……………. آدرس………………………………………………………………….
که ازین پس « فروشنده»نامیده خواهد شد، به منظــور انجام موضوع قرارداد منعقد ميگردد و طرفين ملزم و متعهد به اجراي مواد و اصول آن ميباشند.
موضوع قرارداد عبارت است ازخريد……….به شرح مختصر ذیل: ……………………………………………………………………………………
كه مشروح آن در پيوست / پيوستها ی شماره…………..طي……برگ به ضميمه مي باشد.
مشخـصات فني کالا ي موضوع قرارداد، دقيقاً مي بايستي با اسناد و مدارک حاوی مشخصات فني و استانداردهای مورد تأیید شـركت ملي گاز ايران ( پیوست / پيوستهاي مذكور ) تطبيق داشتــه و بــراسـاس ايــن قــرارداد فـروشنـده متعهـد است کالای موضوع قرارداد را براساس مشخصات فنی به خریدار تحويل نمايد.
خـريــدار هيچگونه تعهدي نسبت به تهيه مواد اوليه ، قطعات ، لوازم . ماشيـــن آلات ، تجهيزات و ساير مواردجهت تامين موضوع قرارداد نداشته و براين اساس فروشنده راساً و به طور مستقل اقدام خواهد نمود ، مگر آنكه در اسناد قرارداد به نحوی ديگر پيش بيني شده باشد.