دکوراسیون های اشرافی
یک امر واضح در دکوراسیون داخلی خانه های اشرافی این است که قطعاً همه لوازم و مبلمان در این نوع از خانه ها سلطنتی و لاکچری هستند. دکوراسیون داخلی و سبک چیدمان مبلمان در خانه های اشرافی بسیار متفاوت است، زیرا قطعاً متراژ و زیربنا این خانه ها بسیار بیشتر از یک خانه عادی است. دیزاین خانه های اشرافی متفاوت است و به دلیل تنوع و تعدد مبلمان و لوازمی که در این خانه ها به کار برده می شود، قطعاً طراح باید با این نوع سبک از طراحی داخلی و دیزاین آشنایی داشته باشد.
جذابیت های دکوراسیون داخلی خانه های اشرافی
معماری و دکوراسیون داخلی خانه های اشرافی لاکچری یا ویلایی همواره از جذابیت های علم طراحی و معماری داخلی است. تا جایی که حتی برنامه های تلویزیونی با این موضوع ساخته می شود و صفحات و وب سایت های فراوانی به این مساله می پردازند. یکی از علایق عموم مردم در سال های اخیر سرچ کردن و خواندن درباره دکوراسیون داخلی خانه های اشرافی و منازل افراد ثروتمند جهان و اطلاع از جزئیات منازل آن ها است. این علاقه که این روزها بیشتر به چشم می آید از گذشته به شکل بازدید از کاخ موزه های سلطنتی وجود داشته و همچنان پابرجاست.
اصول طراحی دکوراسیون داخلی خانه های اشرافی
دیزاین و دکوراسیون داخلی خانه های اشرافی لاکچری زمانی مورد توجه و استقبال قرار می گیرند که نتیجه تلاش و کار گروه های طراحی ماهر و کارکشته باشد. چرا که نمایش زیباترین دکوراسیون خانه های بزرگ و ویلایی و دکوراسیون داخلی خانه های اشرافی با نمای لوکس و لاکچری، کاری اصولی و بسیار سخت است. با وجود بزرگ بودن فضا و اتاق ها باید در انتخاب رنگ دکوراسیون هر اتاق دقت فراوان داشت تا از بزرگی و شکوه فضا نکاهد. انتخاب وسایل نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
یکی از اصلی ترین تعیین کننده های دکوراسیون منزل وسایل استفاده شده در دکور خانه هستند. استفاده از مبل سلطنتی، پرده های مجلل، اکسسوری های گران قیمت و لوکس و فرش های ابریشم، تمام کاری نیست که برای دیزاین منازل لاکچری و اشرافی باید انجام شود. انتخاب درست وسایل و ابعاد آن ها نسبت به خانه، طوری که برای مثال مبلمان نه در سالن نشیمن کوچک باشد نه بیش از حد بزرگ، هماهنگ کردن آن ها با هم، ست کردن شان از نظر هارمونی و کنتراست رنگی و جای دادن هریک در محل درست و مناسب، نیاز به دقت، توجه و اصول علم طراحی داخلی دارد. نورپردازی در دکوراسیون داخلی خانه های اشرافی و مجلل اهمیت ویژه دارد چرا که باید به شکوه و چشم گیر شدن وسایل، اکسسوری ها و فضای خانه کمک کند.
کلام آخر
تمام آنچه که ارائه شد تنها قطره ای در برابر دریا بود ما تنها به ایده پردازی با رنگ طلایی برای خانه های اشرافی پرداختیم درحالی که شما می توانید از رنگ های فیروزه ای و قرمز نیز برای رسیدن به دکوراسیون های اشرافی ایده بگیرید. رنگ قرمز همیشه نماد قدرت در منزل های لوکس بوده و همیشه زیبایی مخمل گونه آن در ذهن همگان باقی مانده است. لوستر های بلوری در کنار فرش های ابریشمی و دیوار کوب های قرمز خاص بخشی از یک دکوراسیون اشرافی است که در تصویر زیر مشاهده می کنید.