نرده شیشهای یک گزینه عالی و مهم برای ساختمانهای مدرن و معاصر است. اضافه کردن این المان به پروژههای ساختمانی میتواند آنها را از سایر ساختمان ها بسیار متمایز کند. ایمنی و میزان مقاومت و نگهداری این المان دو پارامتر مهمی هستند که باید به آنها توجه ویژهای شود. استفاده از هندریل شیشهای در ساختمانها از دهههای قبل شروع شده است و اغلب در مراکز خرید، استادیومها، فرودگاهها و مکانهای شلوغ و پربازدید مانند گالریها دیده میشود. واقعیت این است که هندریل شیشهای یکی از قویترین، با دوامترین و ایمنترین نردهها است. در ساخت این المانها اغلب از شیشههای لمینت و سکوریت استفاده میشود که در برابر فشار، آسیب و خرد شدن مقاوم هستند.
یکی از مهمترین موارد ایمنی در مورد هندریل شیشهای، مقاومت سازهی نصب شده است. پایههای هندریل شیشهای را میتوان در سطوح مختلفی از جمله بتن، چوب ، کامپوزیت و سایر مواد مستحکم نصب کرد. اما بسته به ضخامت بستر، ممکن است لازم باشد از سبکهای مختلف پیچ کردن استفاده کنید. اگر از نوع درستی برای ساخت این المان استفاده شود، میتواند برای مصارف اداری، تجاری و مسکونی بسیار ایمن باشد. در این راستا لازم است که پارامترهای زیر به نحوی مطلوب و استاندارد در نظر گرفته شوند
شیشه و ضخامت آن
ارتفاعات نرده
اتصالات
نحوه نصب سطوح
هزینه نرده شیشهای بستگی به چندین عامل دارد که از جمله مهمترین آنها عبارتند از:
ابعاد نرده شیشهای: با افزایش ابعاد و متراژ نرده شیشهای، هزینه تولید و نصب آن نیز بیشتر خواهد شد.
نوع شیشه مورد استفاده در نرده: شیشههای لمینیت شده و شیشههای سکوریت هزینه بیشتری را در برابر شیشههای معمولی دارند.
نوع و جنس قطعات و پروفیلهای استفاده شده در نرده: استفاده از پروفیلهای فلزی ، آلومینیوم و استیل، هزینه بیشتری را در برابر پروفیلهای PVC دارد.
نوع پایه برای نرده شیشه ای: نردههایی که دارای طرحهای پیچیده و سخت هستند، هزینه بیشتری را نسبت به نردههای ساده دارند.
شرایط محل نصب: در صورتی که محل نصب دارای مشکلات پستی و بلندی باشد، هزینه نصب نرده شیشه بیشتر خواهد بود.
به طور کلی، هزینه نرده شیشهای بستگی به عوامل گفته شده دارد و نیازمند بررسی دقیق توسط تولید کننده و نصاب است.شما عزیزان می توانید برای محاسبه ی آنلاین قیمت نرده شیشه ای به وبسایت درتیس مراجعه نمایید و از محاسبه گر آنلاین بهره مند شوید.کافی است متراژ و نوع نرده شیشه ای را انتخاب نمایید
نرده شیشه ای دفنی
نرده شیشه ای اکسپوز
نرده شیشه ای اسپیگات
نرده شیشه ای فیکس پوینت
نرده شیشه ای سفارشی
ویژگی های هندریل شیشه ای شامل موارد زیر می باشد:
ایمنی بالا: هندریل شیشه ای ایمنی بالایی دارد و در برخورد با اجسام و یا تحت فشار نمی شکند
زیبایی بالا: طراحی مدرن و منحصر به فرد هندریل شیشه ای، زیبایی و شیکی خاصی به فضای داخلی و خارجی ساختمان می بخشد.
ماندگاری و دوام بالا: هندریل شیشه ای با استفاده از مواد با کیفیت بالا ساخته شده است که ماندگاری و دوام بالایی دارند
ایجاد چشم انداز بدون مانع: هندریل شیشه ای، به کاربران اجازه می دهد تا چشم اندازی بی مانع از محیط خارجی را از طریق پنجره ها و دروازه های شیشه ای خود لمس کنند.
نصب سریع و آسان: نصب هندریل شیشه ای بسیار آسان و سریع بوده و معمولا نیازی به تخریب محیط ندارد.
شستشو و نظافت آسان: نظافت نرده شیشه ای نیاز به صرف زمان و هزینه زیادی ندارد.
تنوع در انتخاب رنگ شیشه و یراق آلات: هندریل شیشه ای در انتخاب رنگ شیشه و یراق آلات متنوع است و با سلیقه و نیاز مشتریان سازگاری دارد.
استحکام بالا در برابر تغییرات جوی و برخورد اجسام: هندریل شیشه ای با استفاده از مواد با کیفیت بالا ساخته شده است و دارای استحکام بالا در برابر تغییرات جوی می باشد
برای ایمنی در محیطهایی که دارای شیب یا پله هستند، لازم است که هندریل ها به ارتفاع حداقل 90 سانتیمتر از سطح قرار گیرند. همچنین تمام سطوح با اختلاف سطح 70 سانتیمتر نیاز به حفاظ (نرده) و هندریل دارند. میله های دستگیره (هندریل) باید به صورت پیوسته، بدون هیچ گونه لبه یا جسم تیز باشند و در انتهای آن ها باید به سمت دیوار خم شده یا چرخانده شده باشد تا جلوی گیر کردن اشیاء یا لباس ها به میله های هندریل گرفته شود.
همچنین، رنگ میله های دستگیره (هندریل) باید با رنگ زمینه، دیوار یا اطراف متفاوت و قابل تشخیص باشد. حداقل فاصله آزاد میان میله های هندریل با نرده، دیوار یا سطح کنار آن برای گرفتن دست، 40 سانتیمتر باید باشد و این فضای آزاد نباید شامل هرگونه جسم تیز یا برنده باشد.
در مسیرهای ورودی و خروجی با ارتفاع دو پله یا مسیرهای ورودی و خروجی شیب دار که به ساختمان دسترسی دارند، باید همچنان هندریل نصب شود
افزایش ارزش ملک: استفاده از هندریل شیشه ای به ارزش ملک شما اضافه میکند و میتواند پتانسیل فروش ملک را بالا ببرد.
ایجاد چشمانداز بدون مانع: هندریل شیشهای به شما کمک میکند تا منظره فضای بیرونی را بدون مانع ببینید و باعث ایجاد ارتباط بین محیط داخلی و خارجی میشود.
جلوه لوکس و مدرن: هندریل شیشهای جلوهای لوکس و مدرن به محیط شما میدهد.
افزایش انعطافپذیری فضا: استفاده از هندریل شیشهای باعث افزایش آسایش بصری، بزرگتر نمایی فضا و تسهیل در جریان نور طبیعی درون فضای داخلی میشود.
ایمنی: هندریل شیشهای به راحتی نصب میشوند و در عین حال ایمنی بالا را در برابر طوفان، سقوط و آب و هوای نامساعد ایجاد میکنند.
انتخاب آسان: با توجه به تنوع سبکهای مختلف هندریل شیشهای، شما میتوانید گزینهی مناسبی برای خانه، محل کار یا محیط خود انتخاب کنید.
دوام و ماندگاری بالا: نردههای شیشهای نسبت به المانهای چوبی و فلزی تعمیر و نگهداری کمتری نیاز دارند و دوام و ماندگاری بالاتری دارند.
ایمنی بالا: هندریلهای شیشهای گزینهی بسیار ایمن برای بالکن ، راه پله و روفگاردن هستند و از بروز حوادثی مانند سقوط جلوگیری میکنند.
مقاوم در برابر پوسیدگی: شیشههای سکوریت و لمینت تحت حرارت بسیار بالا ساخته میشوند و مقاومت زیادی دارند. به همین دلیل، شما نگران پوسیدگی، زنگ زدگی و خوردگی آنها نخواهید بود.
ایجاد فضای خصوصی : در صورتی که نیاز به ایجاد فضای خصوصی در بالکن و یا تراس داشته باشید می توانید از شیشه های مات به جای شفاف استفاده کنید.
هندریل های شیشه ای نیز دارای معایبی می باشند که عبارتند از:
1-نرده های شیشه ای نسبت به سایر نرده ها تقریبا از قیمت بالاتری برخوردارند
2- جذب گرد و غبار: هندریل های شیشه ای به دلیل صاف بودن سطح خود، به سرعت گرد و غبار جذب می کنند و نیاز به تمیزکاری مکرر دارند.
3- اگر از شیشه های شفاف در نرده شیشه ای بالکن استفاده کنید ، حریم خصوصی چندانی نخواهید داشت.
برای ساخت نرده شیشهای، معمولا از شیشههای لمینیت شده و شیشههای سکوریت با لایه ی نانو استفاده میشود. شیشههای لمینیت شده دارای دو یا چند لایه شیشهای هستند که با استفاده از یک لایه پلی وینیل بیوتیرال (PVB) با هم چسبیده شدهاند. این لایه PVB میتواند در برابر ضربه و شکست مقاومت خوبی ایجاد کند و در صورت شکستن نیز به دلیل چسبندگی به کف شیشه، جلوی ریزش شیشه شکسته شده را میگیرد.
همچنین، شیشهها با روکش نانو نیز از نوعی شیشه تشکیل شدهاند که باعث میشود ذرات گرد و غبار و باران روی آن نچسبند و از طریق جریان آب تمیز شوند.
به طور کلی، استفاده از شیشههای لمینیت شده و شیشههای نانو در ساخت نرده شیشهای به علت مقاومت بالا، زیبایی و راحتی در تمیزکاری، بسیار پرکاربرد است
نصب نرده شیشهای به دلیل وزن شیشه، باید توسط یک تیم حرفهای و ماهر انجام شود. در ادامه، مراحل کلی نصب نرده شیشهای را شرح میدهیم:
اولین مرحله، طراحی سیستم نصب نرده شیشهای است که باید با ارتفاع و فضای مورد نظر هماهنگ باشد.
سپس باید موقعیت پایههای نرده شیشهای را تعیین کرد. پایهها باید صاف و متمایل به سمت داخل فضا باشند تا بهترین استحکام ممکن را داشته باشند.
سپس، پایهها باید به دیوار اتصال داده شوند. برای اتصال پایهها به دیوار، معمولا از پیچهای مخصوص استفاده میشود.
بعد از اتصال پایهها به دیوار، باید شیشههای نرده در قالب پروفیلهای مناسب که برای تمامی نقاط اتصال قابل تنظیم هستند، در پایهها قرار داده شوند.
در پایان، برای افزایش استحکام سیستم و جلوگیری از نفوذ آب و هوا، لازم است فضای میان پروفیلهای شیشهای با یک چسب مخصوص پر شود.
بهترین راه برای نصب نرده شیشهای، استفاده از تیم حرفهای و مجرب است که با توجه به نوع سیستم و محل نصب، بهترین روش را انتخاب میکند و با استفاده از ابزار و تجهیزات مناسب، نصب را به خوبی انجام میدهد
کلام آخر
در حال حاضر، مدل های مختلفی از نرده ها در فضای منازل استفاده می شوند و بر خلاف گذشته، نرده بالکن تنها برای ایمنی نبوده و گاهی اوقات به منظور زیبایی در فضای منازل طراحی می شوند. انواع مختلفی از نرده های بالکن و تراس وجود دارند که هر کدام از این نوع نرده ها نیاز به نصب با حساسیت بالایی دارند و لذا، در هنگام خرید باید به این موارد توجه کنید. هنگام نصب نرده های شیشه ای، از مواد مختلف و قطعات خاص استفاده می شود و بنابراین، بهترین راه حل این است که از شرکت های مطمئنی مثل درتیس (doortis.ir) ، تتراگلس ، اکسیدال کمک بگیرید. قبل از خرید و نصب هر یک از موارد فوق، کارشناسان مربوطه از ساختمان شما بازدید می کنند تا بهترین و مناسب ترین پیشنهاد را برای شما ارائه دهند. در این مطلب، درباره انواع نرده های بالکن و مزایا و معایب آن صحبت کردیم، اما برای رفع ابهامات خود بهتر است با مشاورین درتیس تماس بگیرید و محصول مورد نظر خود را با خیال آسوده سفارش دهید.