به گزارش سرویس تاریخ ساعدنیوز، علی کوچولو نام سریالی بود که توسط مجید راستی نوشته شدو در دهه 60 از تلویزیون پخش میشد. امید آهنگر و فرزانه کابلی بازیگران این فوتو انیمیشن بودند. استاد بابک بیات که در زمینه موسیقی پاپ و فیلمهای سینمایی فعال بود با ساخت این قطعه مهارت خود را در این زمینه هم نشان داد.
علی کوچولو / آن مرد کوچک / باهوش و زرنگ / خیلی وروجک
خواهران غریب به کارگردانی کیومرث پوراحمد بود که سال 74 به نمایش درآمد. افسانه بایگان و خسرو شکیبایی بازیگران آن بودند. مادر من توسط ناصر چشم آذر آهنگسازی و توسط خسرو شکیبایی اجرا شد. قطعه سرشناس دیگر هم باز باران با ترانه با اجرای الهه حمیدی است.
تیتراژ سریال قصههای مجید بر اساس قطعه بوی جولی مولیان و همچنین برنامههای نیمرخ و سیمای کودک و نوجوان نیز از دیگر ساختههای ماندگار این آهنگساز و تنظیمکننده نامآور بود که در آن زمان با توجه به ژانر کاری او در زمینه موسیقی پاپ با کلام قابل توجه بودند و نشان از تواناییهای او داشتند.
برنامههای نمایشی کلاه قرمزی و همچنین سه سینمایی کلاه قرمزی و پسرخاله، سروناز و بچه ننه در دهه هفتاد و با آهنگسازی فوقالعاده محمدرضا علیقلی به ماندگاری بالایی رسید. این مجموعهها توسط حمید جبلی، ایرج طهماسب و مرضیه برومند ساخته و تولید شد.
آقای راننده یالا بزن تو دنده / برو به سمت تهرون / میخوام برم تلویزیون
مدرسه موشها نیز در دو سری و اوایل دهه شصت توسط همان تیم کلاه قرمزی ساخته شد. ترانه این آثار را ابوالقاسم ژرفا و صوفیا محمودی سرودند. ک مثل کپل و میرم مدرسه از جمله آثار ماندگار این برنامه بودند.
مجموعه قطعاتی که بر اساس روزهای هفته ساخته میشد شراره وظیفه شناس و شکوه قاسم نیا نوشتند. علیقلی برای ساخت این قطعات و تنظیم کرال و ارکسترال آنها سنگ تمام گذاشت.
سرود چهارشنبه: چهارشنبه توی کیفش یه مشت ستاره داره / کنار صفر هر بیست یک ستاره میذاره
بهرام دهقانیار یکی از معدود آهنگسازان متخصص این عرصه است که در کنار موسیقی کودکان، آهنگسازی و تنظیم پاپ نیز انجام داده است. مجموعه تلویزیونی عروسکی خونه مادربزرگه از سال 1366 و به کارگردانی مرضیه برومند روی آنتن شبکه دوم سیما رفت.
خونه مادربزرگه هزار تا قصه داره / خونه مادربزرگه شادی و غصه داره
این کارتون ژاپنی در دهه شصت تولید و در تلویزیون ایران نیز پخش شد. تیتراژ آن بخشی از موسیقی متن انیمیشن زال و سیمرغ، ساخته مجید انتظامی بود که جایگزین موسیقی تیتراژ اصلی شد. استفاده از سنتور و ارکستر زهی به جذابیت این اثر ماندگار افزود.
15 ساعت پیش