به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ساعد نیوز به نقل از انتخاب، در پی برگزاری کنگره «بانوان تاثیرگذار جهان» با میزبانی همسر رئیس جمهور، از هفت نفر از بانوان برجسته از کشورهای مختلف جهان با اهدای جایزه قدردانی شد که دکتر سوده غفوری فرد، همسر مدیرعامل همراه اول، استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که از جمله پنج پرکارترین محققان ایرانی از نظر تعداد مقاله و مستند علمی در سال ۲۰۲۲ بر اساس دادگان اسکپوس است و همچنین حافظ کل قرآن کریم و رتبه ششم کنکور سال 1375 است، در بین تقدیرشدگان بود.
در پی برگزاری کنگره «بانوان تاثیرگذار جهان» با میزبانی همسر رئیس جمهور، از هفت نفر از بانوان برجسته از کشورهای مختلف جهان با اهدای جایزه قدردانی شد که دکتر سوده غفوری فرد، استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکترای ژنتیک پزشکی که از جمله پنج پرکارترین محققان ایرانی از نظر تعداد مقاله و مستند علمی در سال ۲۰۲۲ بر اساس دادگان اسکپوس است و همچنین حافظ کل قرآن کریم و رتبه ششم کنکور سال 1375 است، در بین تقدیرشدگان بود.
در اختتامیه کنگره بین المللی زنان تاثیرگذار، از هفت نفر از زنان برجسته از کشورهای مختلف جهان با اهدای جایزه قدردانی شد.
اولین جایزه خارجی به خانم لی محقق برجسته حوزه شیمی و استاد دانشگاه کشور تایلند تعلق گرفت. جایزه دوم به سوده غفوری فرد دکترای ژنتیک پزشکی از ایران اهدا شد. خانم الینا از بانوان برجسته روسیه نفر برگزیده سوم بود و خانم زهرا امام جمعه از دانشمندان ایرانی نیز نفر چهارمی بود که از او در اختتامیه این مراسم تقدیر شد. خانم مریا بتریز یونس بانوی تاثیر گذار آرژانتین هم نفر برگزیده پنجم بود که مورد تقدیر قرار گرفت. همچنین مژگان زندی دارای مقالات مختلف حوزه شیمی و پلیمر هم دیگر زن تاثیرگذاری بود که در کنگره بین المللی تهران از او تقدیر شد. جایزه آخر نیز به پن آبه شیامی از چین تعلق گرفت.
سوده غفوری فرد از تقدیرشدگان در کنگره بانوان تاثیرگذار جهان:
- دکترای ژنتیک پزشکی و مدیر گروه ژنتیک دانشگاه شهید بهشتی
- جزو پنج پرکارترین محققان ایرانی در تعداد مقاله و مستند در 2022
- حافظ کل قرآن کریم و رتبه ششم کنکور سال 1375
- جزو یک درصد دانشمندان پراستنادترین در دنیا
پرکارترین محققین ایرانی از نظر تعداد مقاله و مستند علمی در سال ۲۰۲۲ بر اساس دادگان اسکپوس به شرح ذیل است:
۱- امیر حسین صاحبکار از علوم پزشکی مشهد، با همکاری در نشر ۲۴۸ مقاله
۲- باقر لاریجانی از علوم پزشکی تهران با ۱۷۹ مقاله
۳- نیما رضائی از علوم پزشکی تهران با ۱۸۲ مقاله
۴- سوده غفوری فرد از علوم پزشکی شهید بهشتی با ۱۳۵ مقاله
۵- فریدون عزیزی از علوم پزشکی شهید بهشتی با ۱۲۲ مقاله
این پنج محقق البته، پرکارترین محققین ایرانی در پنج سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲ هم هستند. در این پنج سال، در کمتر از هر ۳/۴ روز، در نشر یک مقاله همکاری داشته اند.
آمار تفکیکی برای هر محقق:
امیر حسین صاحبکار، در این پنج سال، به طور متوسط، هر ۱/۵۴ روز، در نشر یک مقاله یا مستند علمی همکاری داشته است. این برای نیما رضائی و باقر لاریجانی هم کمتر از سه روز بوده است. (به ترتیب ۲/۶۷ و ۲/۸۹ روز).
سوده غفوری فرد و فریدون عزیزی هم به ترتیب و به طور متوسط هر ۳/۰۸ و ۳/۳۲ روز، در نشر یک مقاله همکاری داشته اند.
به بیانی دیگر، امیر حسین صاحبکار، در این پنج سال، روزانه در نشر ۰/۶۵ مقاله همکاری داشته است و این مثلا برای فریدون عزیزی، روزانه ۰/۳ مقاله بوده است.