به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ساعدنیوز، دیرینهشناسان در هندوستان فسیل خزندهای باستانی را پیدا کردهاند که شاید بزرگترین مار تاریخ طبیعت باشد و تایتانوبوآ را که تا پیش از عنوان بزرگترین مار تاریخ را در اختیار داشت از تخت شاهی به زیر بکشد.
فسیل 15 متری ماری غولپیکر و باستانی در یک معدن در هند کشف شد. دانشمندان 27 مهره ستون فقرات این مار را پیدا کردهاند که برخی از آنها در شرایط بسیار خوبی باقی ماندهاند.
آنها این مار را «Vasuki indicus» نام نهادهاند و باور دارند که ظاهری شبیه به پیتونهای امروزی داشته و همانند آنها غیرسمی بوده است.
معدن زغالسنگی که این فسیل شگفتانگیز در آن کشف شد در غرب استان گجرات در هند واقع شده است.
با توجه به اندازه بسیار بزرگ مار میتوان انتظار داشت که این شکارچی همانند پیتون و آناکونداهای امروزی با حملهای ناگهانی طعمه را گیر میانداخته و با فشاری خرد کننده نفسش را میبریده است.
پژوهشگران تخمین میزنند که این مار غولپیکر حدود 15 متر طول و بیش از هزار کیلوگرم وزن داشته است.
تا پیش از این از تایتانوبوآ که فسیلش در سال 2009 در معدنی در شمال کلمبیا پیدا شده به عنوان بزرگترین مار تاریخ طبیعت نام برده میشد که بر اساس تخمینها تا بیش از 13 متر طول و 1000 کیلوگرم وزن داشته است.
اکنون در طبعیت مارهای پیتون آسیایی با طول بیش از 10 متر هم یافت میشوند و در اعماق جنگلهای آمازون نیز مارهای عظیمالجثه آناکوندا زندگی میکنند که هر چند به طول پیتون نمیرسند اما وزن بیشتری دارند.