ساعدنیوز
ساعدنیوز

معرفی دانشگاه های برتر کشور لهستان

  چهارشنبه، 08 آذر 1396 ID  کد خبر 889
معرفی دانشگاه های برتر کشور لهستان
ساعد نیوز: با دانشگاه های برتر و مورد تایید وزارت علوم در کشور لهستان، رشته های ارائه شده و رتبه های علمی آن دانشگاه ها بیشتر آشنا شوید.

نظام آموزشی کشور لهستان با کیفیت بالا و خدمات عالی یکی از معدود کشورهای اروپایی است که هر ساله تعداد قابل توجهی از متقاضیان به تحصیل را از سراسر جهان به خود جذب می کند. یکی از علت های این تعداد متقاضیان هزینه ی مناسب تحصیل در کشور لهستان می باشد. اکثریت دانشگاههای کشور لهستان به زبان انگلیسی تدریس می شوند و دارا بودن مدرک دال بر تسلط زبان انگلیسی الزامی می باشد. در متن زیر دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم را در دو دسته بندی معتبر و غیر معتبر قرار داده ایم:

الف- فهرست دانشگاههای معتبر کشور لهستان

1ـ دانشگاه ورشو - Warsaw University

2- دانشگاه فنی - Polytechnic University, Warsaw

3- آکادمی علوم لهستان - Academy of Science

4- دانشگاه وروسواو - Wrocolaw University

5- دانشگاه فنی وروسواو - صرفاً رشته های فنی و مهندسی - Wrocolaw Polytechnic University

6- دانشگاه ووج - صرفاً در رشته های فیزیک ، شیمی و زیست شناسی - Lodz University

7- دانشگاه فنی ووج - صرفاً رشته های مهندسی مکانیک ، برق ، نساجی و شیمی

- Lodz Polytechnic University

8- دانشگاه آدام میکیویچ پزنان - Adam Mickicwicz University, Poznan

9- دانشگاه فنی گدانسک ، مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد صرفاً در رشته های مهندسی عمران ، معماری ، الکترونیک، مخابرات ، مکانیک، کشتی سازی ، مقطع دکتری صرفاً در رشته های مهندسی عمران،مکانیک ، مخابرات و الکترونیک -Gdansk University of Technology

10- آکادمی موسیقی استانیسواو مونیوشکو­-Moniuszko Academy of Music Stanislaw

11- دانشگاه موسیقی فردریک شوپن - صرفاً در رشته های مربوط به موسیقی و هنر

Fryderyk Chopin University of Music

12- دانشگاه فنآوری اطلاعات و مدیریت ژشوف - صرفاً مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته های تکنولوژی اطلاعات و مدیریت

University of Information Technology & Management , Rzeszow

13- دانشگاه فنی کراکوف - صرفاً در مقطع کارشناسی ارشد

Polytechnic University Tadeusz Kosciusko Krakow

14- دانشگاه فنی ژشوف - صرفاً مقطع کارشناسی ارشد

Polytechnic University, Rzeszoow

15- آکادمی علوم و تکنولوژی کراکوف صرفاً مقطع کارشناسی

Academy of Science & Technology , Krakow

16- آکادمی معادن و فلزکاری کراکوف صرفاً مقطع کارشناسی

Academia Gorniczo - Hulnicza im . Stanislaw Staszica

17- مدرسه عالی تجارت و حقوق لازارسکی - مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

Higher School of Commerce & Law - Lazarski

 

ب - فهرست مراکز علمی غیر معتبر

1 - کالج سیویتاس - Collegium Civitas

2 - موسسه آموزش عالی اقتصاد بازرگانی فردریک اسکاربک

Skarbek Graduate School of Business Economics

3- دانشگاه آندری فریچ کراکوف

Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University

 

معرفی دانشگاه های برتر کشور لهستان

دانشگاه ورشو (Warsaw University)

2

تحصیل در دانشگاه ورشو جایگاه بالایی در رتبه بندی های بین المللی مانند آموزش عالی جهانی تایمز، رتبه بندی دانشگاه های جهان و رتبه بندی علمی دانشگاه های جهان (همچنین به عنوان رتبه بندی شانگهای شناخته می شود) دارد. با توجه به تعداد کل دانشگاه های تحقیقاتی که به ۲۰  هزار می رسد، دانشگاه ورشو در میان دو درصد از بهترین دانشگاه های جهان است. بر اساس رتبه بندی بین المللی، همچنین بهترین دانشگاه در لهستان و یکی از دانشگاه های برتر در این منطقه از اروپا است. علاوه بر این، دانشگاه ورشو موقعیت بسیار خوبی در ارزیابی مقایسه ای کیفیت آموزش، در برنامه های مطالعاتی خاص، مانند رتبه بندی دانشگاه های جهان کاکارلی زیموند دارد. از میان هزاران مورد از دوره های تحصیلی از سراسر جهان، این رتبه بندی ۲۰۰ دانشگاه برتر در یک رشته خاص را انتخاب می کند. نوزده دوره تحصیلی در دانشگاه ورشو در سال ۲۰۱۵ جزء آن بود. کیفیت آموزش در دانشگاه ورشو در ارزیابی های سالانه از طرف خود دانشگاه انجام می شود که نشان می دهد که بیشتر دانش آموزان از انتخاب دانشگاه و برنامه آموزشی رضایت دارند. نقاط قوت دانشگاه عبارتند از: اعتبار آن، فرصت پیشرفت، محیط تحصیل. بالاترین کیفیت آموزش نیز در تحقیقات انجام شده در رابطه با فارغ التحصیلان دانشگاه مشهود است. دانشگاه ورشو بزرگترین پژوهش ها در نوع خود در اروپا را با نظارت بر مشاغل دانشجویان سابق انجام می دهد. نتایج نشان می دهد که داشتن مدرک از دانشگاه ورشو امتیاز مهمی در بازار کار است. ۹۴ درصد از پاسخ دهندگان پس از فارغ التحصیلی موفق به یافتن شغل شده بودند. هزینه در ویراست ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ برنامه کارشناسی در IR برای دانشجویان از اتحادیه اروپا و دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا

  1. شهریه سال اول برنامه ۳۰۰۰ یورو
  2. ۲۰۰ یورو افزایش هزینه (شهروندان غیر لهستانی)
  3. شهریه سال دوم برنامه ۳۰۰۰ یورو
  4. شهریه سال سوم برنامه ۳۰۰۰ یورو
  5. شهریه کل برنامه ۹۰۰۰ یورو
  6. ۲۰۰ یورو افزایش هزینه (شهروندان غیر لهستانی)

دانشگاه فناوری گدانسک (Gdansk University Of Technology)

22

دانشگاه فناوری گدانسک در بین ۵۰ دانشگاه فنی برتر اروپایی یعنی اعضای CESEAR و یکی از قدیمی ترین دانشگاه های لهستان است . تعداد ۲۵۰۰ نفر، از جمله ۱۲۰۰ مدرس دانشگاه در استخدام آن است. این دانشگاه دارای ۹ دانشکده و ۴۱ رشته است. بین سالهای ۱۹۰۴ و ۲۰۱۴ بیش از ۱۱۱ هزار نفر از جوانان تحصیلکرده از دانشگاه گدانسک فارغ التحصیل شده اند. در میان فارغ التحصیلان GUT مدیران اجرائی شرکت های بزرگ، صاحبان دفاتر عمومی با اهمیت، کارآفرینان، سازندگان نام های تجاری شناخته شده، معماران مشهور به چشم می خورد. بسیاری از آنها قدردان آموزش و مهارت های عملی در این دانشگاه هستند.
در محوطه دانشگاه گدانسک  معماری تاریخی همراه با ساختمان های مدرن با تعداد زیادی از اتاق های آموزشی مجهز و آزمایشگاه های بسیار تخصصی مشهود است. نماد دانشگاه گدانسک ، ساختمان اصلی تاریخی است، که در اوایل قرن بیستم ساخته شده، و به سبک نئو رنسانس توسط معمار هلندی مشهور، آلبرت کارستن، استاد دانشگاه طراحی شده است. دانشجویان و کارکنان به امکانات ورزشی رده بالا در مرکز ورزشی علمی GUT دسترسی دارند. رتبه دانشگاه گدانسک  با توجه به رتبه بندی آموزش عالی تایمز ۸۰۱ است.
دانشکده ها: دانشکده زیست شناسی، دانشکده شیمی، دانشکده اقتصاد، دانشکده تاریخ، دانشکده زبان، دانشکده حقوق و مدیریت، دانشکده مدیریت، دانشکده ریاضی، فیزیک و انفورماتیک، دانشکده اقیانوس نگاری و جغرافیا، دانشکده علوم اجتماعی، دانشکده بینا دانشکده ای بیوتکنولوژی UG و   MUG

دانشگاه جاگلونیا (Uniwersytet Jagielloński)

12

دانشگاه جاگلونیا قدیمی ترین موسسه آموزش عالی در لهستان و یکی از قدیمی ترین موسسات در اروپا است. این موسسه در ۱۲ می ۱۳۶۴ توسط پادشاه لهستانی کاسیمیر کبیر تاسیس شد. جشن سال ۲۰۱۴، ۶۵۰ مین سالگرد این رویداد عظیم است. از همان آغاز، دانشگاه جاگلونیا یک نهاد بین المللی بوده است. لهستانی ها، روتانی ها، لیتوانیایی ها، مجارها، آلمانی ها، چک ها، سوئیسی ها، انگلیسی ها، هلندی ها، فرانسوی ها، اسپانیایی ها، ایتالیایی ها و حتی تاتارها در روزگار قدیم در این موسسه تحصیل کرده اند.
توسعه بیشتر دانشگاه به طور جدایی ناپذیری با تاریخ آشفته و اغلب غم انگیز لهستان گره خورده است. این موسسه تقسیم بندی لهستان توسط روسیه، پروس و اتریش و دو جنگ جهانی را پشت سر گذاشته و به عنوان حافظ فرهنگ و هویت لهستانی و آموزش نسل های پی در پی از لهستانی ها، و همچنین دیگر کشورها بوده و به طور قابل توجهی به میراث فکری اروپا کمک کرده است.
برخی از دانشگاهیان و دانشجویان دانشگاه جاگلونیا از جمله دانشمندان معروف جهان مانند نیکلاس کوپرنیک و یا کارول الزوسکی، و همچنین کارول وایتلا و پاپ ژان پل دوم چهره های شناخته شده تاریخی بوده اند.
امروزه، دانشگاه جاگلونیا شامل ۱۵ دانشکده می شود، که در آن ۴ هزار از کارکنان دانشگاهی به پانجام ژوهش پرداخته و به ۵۰ هزار دانشجو، در چارچوب بیش از ۸۰ رشته مطالعاتی مختلف آموزش می دهند. پژوهشگران برجسته و زیرساخت جدید JU را به یکی از موسسات علمی برتر لهستان در همکاری با مراکز بزرگ علمی از سراسر جهان مبدل نموده است. دانشگاه جاگلونیا همچنین خانه حدوداً ۱۵۰ اجتماع دانشجویی است که در آن پژوهشگران جوان علاقمندی علمی خود را دنبال کرده و به گسترش روابط دوستانه با افرادی می پردازند که آرمان های خود را به اشتراک گذاشته اند.

دانشگاه پزشکی ووج یا لودز در لهستان

2

دانشگاه پزشکی ووج یا لودز در لهستان ، دوره های آموزش پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، دکترا و.. را به افراد پیشنهاد می کند. مدرک پزشکی دانشگاه ووج در سراسر منطقه اقتصادی اروپا و اطراف آن شناخته شده می باشد، منطقه ای که رویای دانشجویان بین المللی که قصد پزشک شدن را دارند به واقعیت تبدیل می کند.
دانشگاه های دانشگاه پزشکی ووج یا لودز لهستان در سال 2002 تاسیس شد که نتیجه آن در آکادمی دانشگاه پزشکی ووج در لهستان در سال 1950، آکادمی پزشکی ارتش ووج در سال 1958 و مجلس لهستان در27 ژوئن سال 2002 مشاهده شد. بنابراین با توجه به وجود آکادمی پزشکی و آکادمی پزشکی ارتش، بیش از 34000 پزشک، دندانپزشک، داروساز و دیگر متخصصان پزشکی در این دانشگاه ها فارغ التحصیل شدند.
دانشگاه دانشگاه پزشکی ووج یا لودز لهستان آموزش های خود را در هر دو دانشگاه پزشکی ادامه داد و به عنوان یک میراث غنی شناخته شد. این دانشگاه در رتبه معتبرترین کالج های پزشکی در لهستان قرار گرفت و افرادی با رتبه های بالا و موفق در آزمون از این دانشگاه فارغ التحصیل شدند، کسانی که برای نخستین بار داوطلب شده بودند. دانشگاه دانشگاه پزشکی ووج یا لودز لهستان 4 بیمارستان آموزشی، 77 ساختمان و 5 دانشکده را در خود جای داده است.

دانشگاه دریایی گدینیا (Gdynia)

2

دانشگاه Gdynia دانشگاهی دریایی می باشد که در میان تپه های زیبای شهر جدید Gdynia واقع شده است شهری که در شمال لهستان دریای بالتیک قرار گرفته است. دانشگاه دریایی Gdynia دانشگاهی با تاریخچه ای بسیار غنی می باشد که حدود 93 سال به آموزش مباحث دریایی در لهستان مبادرت ورزیده است. امروزه دانشگاه دریایی گدینیا در موقعیت آموزشی والایی قرار گرفته است. این دانشگاه نه تنها در میان مدارس آکادمی دولتی بلکه در میان دانشگاه های دریانوردی معتبر و آکادمی ها از شهرت والایی بر خوردار است.
این دانشگاه، دانشگاهی خلاق می باشد که دانشجویان را به سطح عالی از آموزش می رساند و استانداردهای بین المللی را در این جهت بکار می گیرد. این درحالیست که تمامی دانشگاه ها چرخه مطالعات یک و دو را به کار می گیرند. این درحالیست که دانشکده مهندسی برق، دانشکده کارآفرینی و دانشکده علوم اخذ مدرک دکترا با کیفیت بسیار عالی را به افراد پیشنهاد می کند. تمامی متخصصین دریانوردی بایستی گواهی را مطابق با کنواسیون بین المللی STCW دریانوردی در اختیار داشته باشند. دانشگاه دریایی گدینیا تمامی سیستم مدیریتی با کیفیت خود را در اختیار افراد قرار خواهد داد. این درحالیست که گواهی ارائه شما از سمت این دانشگاه مطابق با استاندارد ISO 9001 و فرمان اجرا در سال 2008 خواهد بود.

دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
عرض ارادت فریبا نادری به امام خمینی(ره): مرد بزرگ جایت خالی است در میان مردمان سرزمینِ نور؛ ممنون که این انقلاب رو برایمان رقم زدی+ عکس (159 نظر) (فیلم) نظر رهبر معظم انقلاب درباره تخت جمشید / افتخاری ندارد، خدا می‌داند چقدر بیگناه مقابل تخت طاغوت‌های زمان به قتل می‌رسیدند ... (89 نظر) سحر زکریا: بهنوش بختیاری نخود هر آشه در حد من نیست که بخوام باهاش دهن به دهن بشم! خانم بختیاری در بین همکاران جوک هستن!+فیلم (83 نظر) (فیلم) مصاحبه با دختری که با پوشش متفاوت از رهبر انقلاب در غرفه‌اش استقبال کرد / هیچ گونه صحبتی درباره پوشش و حجاب من نشد (68 نظر) الهام حمیدی: من مجبورم با سیلی صورتم را سرخ نگه دارم، ترجیح می‌دهم چهره‌ام همان الهام همیشه باشد تا یک چهره عمل شده تغییر یافته (49 نظر) مهراوه شریفی نیا، بازیگر سریال کیمیا با پوششی متفاوت و با گوشواره هایی با طرح انگور در شبکه تلویزیونی افغانستان حضور یافت+ویدیو/ تعریف و تمجید خانم بازیگر از مهمان نوازی مردم در کابل (44 نظر) فریبا نادری خطاب به صدف طاهریان: اگر نخواهند به تو پیشنهاد بی‌شرمانه بدهند پس باید به کی بدهند؟ والا من روم نمیشه حتما نباید اسم بدکاره روت باشه که+فیلم (40 نظر) ژیلا صادقی: من زنی هستم، آزاد/ در فطرت من حیا نهاده شده/می‌دانم از کجا باید شروع کنم و کجا می‌شود رها شد (39 نظر) پزشکیان: اکثر یارانه‌ها به کسانی می‌رسد که احتیاجی به آن ندارند (38 نظر) علی دایی: دکترها گفته بودند شاید زیر عمل زنده نمانم، میتوانستم همه جای دنیا زندگی کنم اما همه درآمدم را در ایران سرمایه‌گذاری کردم...+عکس (37 نظر) عاشقانه های مازیار لرستانی با مهری خانم: دختر بابا صفورا عضو جدید به خانواده من اضافه شد، آن کس که می خندد هنوز آن خبر مخوف را نشنیده است!+فیلم (35 نظر) نعیمه نظام دوست: با رنو افتادیم دنبال آقای عابدزاده سر یه چهارراه پیچیدیم جلوش محل نذاشت رفتم گفتم وایسا من هنرمند مملکتم گفت نه و رفت برگشتم خونه عکساشو جِر و واجِر کردم +ویدئو (35 نظر) امام جمعه پردیسان: از رهبری تقاضا دارم اجازه ساخت بمب اتم را صادر کنند +فیلم (34 نظر) سوگل طهماسبی بازیگر سریال کیمیا: بازیگران زنی که حیا و حجاب دارند در سینما جایی ندارند (34 نظر) جورجینا: رونالدو یک پدر فوق‌العاده و بهترین همسر است اما آشپزی نمیکند ما یک آشپز داریم اما بعضی اوقات خودم غذا درست میکنم در عربستان سقف خانه ها...+عکس (33 نظر)
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
تیتر امروز   
رئیس سازمان صدا و سیما: خودم شخصاً با فردوسی‌پور صحبت کردم اما تمایلی به بازگشت نداشت!
یکی از اعضای سابق تیم ملی: من در ورزشگاه بودم ولی گل خداداد عزیزی به استرالیا را ندیدم!
ربات‌های بامزه و کیوت به زودی جایگزین حیوانات خانگی می‌شوند؟
امید عالیشاه برای جراحی به ایران برمیگردد/ پزشک پرسپولیس تکلیف را روشن کرد!
فال شمع روزانه امروز جمعه 9 آذر 1403
فال قهوه با نشان روز جمعه 9 آذر ماه 1403
رهبر معظم انقلاب پاسخ می‌دهند؛ حکم شرعی کار کردن در کاباره و کارخانه کنسرو خوک
فال روزانه امروز جمعه 9 آذر ماه 1403
خبر خوش؛ حقوق این افراد 30 درصد افزایش می‌یابد
چه موضوعاتی در دستورکار گفتگوهای ایران و اروپا قرار دارد؟
وزیر خارجۀ انگلیس: حکم بازداشت نتانیاهو را خواهم گرفت
گرامی: مریض بودم اما گل زدم!
برنامه «ثریا» از کنداکتور شبکه یک حذف شد!
فال ابجد روزانه جمعه 9 آذر 1403
مذاکرات ایران با اروپای منهای آمریکا به نتیجه نمی‌رسد؛ اروپا توان رفع تحریم‌های ایران را ندارد
منتخب روز   
(ویدئو) بهنوش بختیاری: از بی‌پولی رفتم واسه تبلیغ عطر/ حدیث میرامینی: عطرش لیز بود؟ ربات‌های بامزه و کیوت به زودی جایگزین حیوانات خانگی می‌شوند؟ (ویدئو) نوستالژی شب‌های برره با بهنوش بختیاری و مهران مدیری/ تو هم خوب بلدی از خودت حرفهای عشقولانه در وکنیا😃 سرشناسترین دختر شاه قاجار در روز عروسی با لباس و تاج مدرن و بسیار شیک/ باورتون میشه 150 سال پیش واسه عروسی ساقدوش داشتن اونم با لباس‌های مخصوص؟ احسان علیخانی خطاب به جومونگ: به سوسانو حسادت نکن! من اصلا این سریال را ندیدم/ ایرانی ها جرعت ندارند مثل جومونگ دوتا زن بگیرند+فیلم (ویدئو) با خنده‌دارترین سکانس «در حاشیه»، امروزت رو شاد کن😁/ جواد رضویان: بالقوه شی شی هست؟/ سیامک انصاری: مال چراغ قوه هستش آتش سوزی یک انبار در محله خاوران مهار شد + ویدئو مفاخر ورزشی ایران/ حسین رضازاده از تولد و ورزش تا سیاست و رد پیشنهاد تغییر تابعیت گشت و گذاری در تنها کوچه‌ی دو طبقه‌ی جهان در کاشان/ خاص‌ترین کوچه‌ای که نظیرش در هیچ جای جهان وجود ندارد تهران گردی / معرفی 21 مرکز تفریحی و مهیج تهران پایتخت سلامی: آتش‌بس، شکستی خفت‌بار برای رژیم صهیونی است دعا و نیایش؛ بخش 1/ اجابت خواسته‌ها با دعای اسم اعظم امام علی (ع) که از حضرت خضر آموخت