به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ساعدنیوز به نقل از بیتوته، میلیون ها سال پیش گونه ای از مارها در جهان حکمرانی می کردند که دانشمندان نام تایتانوبوآ را برایشان انتخاب کرده اند.
این مارهای عظیم الجثه قطر بدنشان به یک متر و طولشان به بیش از ۱۵ متر می رسید و با ابعادی شبیه به اتوبوس یکی از بزرگترین شکارچیان جهان پس از دوران دایناسورها بوده اند.
بقایای این گونه از مارها را سال ۲۰۰۹ طی تحقیقاتی در یک معدن زغال سنگ در کلمبیا کشف شد و در آغاز با توجه به ابعاد باورنکردنی استخوان ها فسیل شده، دانشمندان باور نمی کردند که با فسیل یک مار سر و کار دارند. پهنای بدن این مار به ۷۰ سانتیمتر می رسید که با توجه به آن می توان ابعاد طعمه هایش را حدس زد.
به باور دانشمندان ابعاد بسیار بزرگ این مارها را می توان به آب و هوای گرم و مرطوب محیط زندگی شان نسبت داد. از آنجا که موجودات خونسرد چون خزندگان و مارها در محیط های گرم ابعاد بزرگتری پیدا می کنند می توان حدس زد که محل زندگی این گونه از مارها نسبت به امروز گرم تر بوده است. هنوز زمان دقیق انقراض این شکارچیان ترسناک به شکل دقیق مشخص نیست اما بنا به حدس های دانشمندان این رویداد چیزی بین ۵۷ تا ۶۰ میلیون سال پیش رخ داده است. البته نوادگان این مارها، یعنی مارهای بوآ و آناکوندا هنوز وجود دارند اما خوشبختانه به اندازه جد هولناکشان بزرگ نمی شوند.