معرفی روستای زیبای لاویج در استان مازندران

  پنجشنبه، 29 آبان 1399   زمان مطالعه 4 دقیقه
معرفی روستای زیبای لاویج در استان مازندران
روستای لاویج چمستان مقصدی است که می‌خواهیم به آن سفر کنیم؛ روستایی زیبا که به جز طبیعت رویاییش، چیزهای زیاد دیگری دارد تا سفری به یادماندنی برای شما رقم بزند.

روستای لاویج که از توابع شهرستان نور در استان مازندران است، در میان دره های جنگلی رشته کوه های البرز قرار دارد و با طبیعتی چشم نواز و جاذبه های گردشگری همچون آب گرم لاویج و آبشار «حرام او» یکی از مقاصد جذاب طبیعت گردی در سراسر کشور محسوب می شود. همچنین حضور خانه نیما یوشیج در روستای یوش و در نزدیکی روستای لاویج، کلیسای آنتوان مقدس در شهرک ساحلی «هایکاشن» و آبشار آب پری نیز بر جذابیت های بازدید از این منطقه افزوده است. در دامنه های کوه های شرق روستای لاویج چشمه های آب گرمی می جوشد که دارای املاح معدنی گوگردی فراوانی بوده و برای امراض پوستی، دردهای مفاصل، کمردرد، پادرد و به خصوص تمدد اعصاب مفید است. این مجموعه از امکاناتی رفاهی با کیفیت خوب همچون دوش و استخر و وان برخوردار است و برای اقامت در این منطقه هم، می توان به مسافرخانه ها و سوئیت های مجاور این چشمه های آب گرم مراجعه کرد.

به اقتضای طبیعت روستای لاویج، پرورش زنبور عسل و زنبورداری از کسب وکارهای رایج مردم این منطقه به شمار می رود و عسل طبیعی لاویج با عطر و طعم منحصربه فرد خود، اصلی ترین سوغات این روستا است. همچنین صنایع دستی چوبی و فرآورده های لبنی محلی لاویج نیز از دیگر محصولاتی است که همواره مورد اقبال گردشگران این ناحیه قرار گرفته است.

مسیر دسترسی

پس از آنکه از سمت غرب به چمستان وارد شدید، در کیلومتر ۳ چمستان به نور از مسیری فرعی زیبا و آسفالته که به سمت جنوب از جاده اصلی جدا شده، از پارک جنگلی کشپل عبور کنید تا نهایتا به لاویج برسید. این روستا که از دهستان های شهر چمستان شهرستان نور می باشد، در۱۷ کیلومتری جنوب چمستان واقع شده است. روستای لاویج به علت ییلاقی بودن منطقه، مناظر زیبا و آبگرم های طبیعی معروف شده است.

بهترین زمان سفر به روستای لاویج چمستان

فصل بهار و تابستان، بهترین زمان برای سفر به روستای لاویج چمستان است. قدم زدن در میان درختان جنگل، تجربه یک طبیعت گردی هیجان انگیز از میان تپه های کوتاه و بلند پوشیده شده از پارچه مخملی سبز، تمام آن چیزی است که در فصل بهار و تابستان در اختیار گردشگران روستای لاویج در مازندران قرار دارد.

آب و هوای بی نظیر روستای لاویج در فصل بهار، لذت سفر را دوچندان می کند. اقامت کوتاه مدت، هر چند یک روز یا چند ساعت باشد، برای گردشگران و مسافران بسیار خاطره انگیز خواهد بود. در سایر فصل های سال نیز می توانید مناظر طبیعی روستای لاویج چمستان را از نزدیک تماشا کنید. هر یک از فصل های سال در روستای لاویج، دیدنی و تماشایی هستند.

تصویر

جنگل های روستای لاویج

روستای لاویج از جلوه های طبیعی و دیدنی بی نظیری برخوردار می باشد که این ویژگی سبب جذب مسافران بی شماری به این منطقه شده است که جنگل های متراکم و انبوه آن با ارتفاع ۲۵۰۰ متری از سطح دریا از محبوب ترین و جذاب ترین تصاویر و چشم اندازهای دیدنی در روستای ییلاقی لاویج می باشد. درختان راش در این منطقه که از دوره های بسیار گذشته از جنگل های هیرکانی باقی مانده است هر بیننده ای را مجذوب خود می سازد و گردشگران با حضور در جنگل های لاویج می توانند شاهد باشکوه ترین صحنه ها از چشم اندازهای طبیعی کشورمان باشند که تا به امروز مانند این را به هیچ وجه مشاهده نکرده اند. مسافران با گشت و گذار در این منطقه می توانند شاهد پوشش گیاهی متنوع و درختان گوناگونی باشند هم چنین با جریان چشمه ها از دل زمین احساس بی نظیر و منحصر به فردی را تجربه خواهند کرد. پیشنهاد میکنیم با سفر در اوایل فصل بهار و اواخر تابستان به روستای لاویج از این زیبایی های وصف نشدنی در شرایط اقلیمی معتدل و مناسب بازدید بعمل آورید.

آبگرم لاویج

آبگرم لاویج یکی از بهترین آبگرم های میانه استان مازندران است ، اگر از آبگرم رامسر بگذریم، آبگرم نور در درجه دوم قرار دارد که با سرمایه گذاری که شده مقصد گردشگری صدها گردشگر در سال است که برای برخوداری از مزایای درمانی و تفریحی به این روستا و آبگرم در شهرستان نور می روند.

تصویر

آبشار حرام او

یکی دیگر از جاذبه های طبیعی لاویج آبشار "حرام او" است با مقدار فراوان آب که از دل زمین به بیرون می ریزد در مسیر جاده چمستان به لاویج قرار دارد و دارای آب خنک و گوارایی است و همیشه پذیرای جهانگردان زیادی در مسیر جاده می باشد و دارای عناصر فضایی کوه و جنگل می باشد. این آبشار دارای امکانات پذیرایی و تفرجگاهی بسیار زیبایی برای مهمانان عزیز می باشد. در مورد وجه تسمبه آن (به طور شفاهی) چنین نقل می شود که این آب به "حرم او" معروف است چون این آب از ارتفاعات سوردار و از پایین دست حرم امام زاده ای که درآنجا دفن است به پایین سرازیر می شود و (او) در زبان طبری به معنی آب می باشد و با ترکیب این دو معنی آبی که از حرم می آید را می دهد. این لفظ به مرور زمان به حرام او تغییر یافته است.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها   
آخرین تصاویر