مشکلات ترنس ها و افراد دارای اختلالات هویت

  پنجشنبه، 20 تیر 1398   زمان مطالعه 4 دقیقه
مشکلات ترنس ها و افراد دارای اختلالات هویت
مدتی است با افرادی در جامعه روبه رو می‌شویم که تنها ادعا ترنس بودن دارند و  این مسئله خانواده‌های آنها را نیز نگران کرده اند این مسئله که بیشتر در دختران دیده می‌شود چراکه برای فرار از رعایت حجاب و پوشش اسلامی خود را شبیه پسران می‌کنند تا بتوانند آزادانه لباس بپوشند.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از نی نی سایت، از دورهمی های زنانه دوری می کرد وقتی علتش را از نزدیکانش پرسیدم تعجب کردم.

مینا دختر ۲۳ ساله که ادعا می کند پسر است و از دختر بودن خود فرار می کند او به پزشک نیز مراجعه کرده و به گفته خودش پزشک نیز تایید کرده ۸۰ درصد روحیات پسرانه دارد و تنها ۲۰ درصد روحیات دخترانه.

خانواده مینا از این موضوع بسیار ناراحت هستند به همین دلیل مینا را به پزشک دیگری می برند، اما این بار پزشک این را که مینا روحیات پسرانه اش از دخترانه اش بیشتر است را رد می کند و تایید می کند که روحیات پسرانه کمتری در او دیده می شود.

اما مینا اصرار بر پسر بودن خود دارد و به دنبال تغییر جنسیت خود است او لباس های پسرانه می پوشد و رفتار های پسرانه دارد از لوازم آرایش استفاده نمی کند و مو های خود را شبیه پسران کوتاه می کند.

مینا بعد از نظر پزشک دوم که تایید کرد روحیات پسرانه اش کم است همچنان بر پسر بودن خود پافشاری می کند و در مهمانی ها و دورهمی های زنانه شرکت نمی کند و می گوید من دختر نیستم پس جای من در آن دورهمی ها نیست.

مینا مشکلات خانوادگی بسیاری دارد و از زمانی که متولد شده است والدین او دائما با یکدیگر اختلاف دارند، مینا به دلیل اینکه در همچین خانواده ای زندگی می کند، نتوانسته یک ارتباط خوب با پدر و یا مادرش برقرار کند و دچار افسردگی شدیدی شده است و هنگام درد و دل با دیگران همواره می گوید؛ من از کودکی وسط جنگ و دعوا بوده ام.

مدتی است با افرادی در جامعه روبه رو می شویم که تنها ادعا ترنس بودن دارند و این مسئله خانواده های آنها را نیز نگران کرده اند این مسئله که بیشتر در دختران دیده می شود چراکه برای فرار از رعایت حجاب و پوشش اسلامی خود را شبیه پسران می کنند تا بتوانند آزادانه لباس بپوشند.

حتی پزشکان هم تطبیق جنسیت آن ها را تایید می کند، اما خودشان از این مسئله امتناع و اصرار دارند که باید جنسیت آن ها تغییر کند.

خانواده های این افراد بسیار نگران این مسئله هستند، اما باید به آن ها گفت هرکس ادعا ترنس کرد، ترنس نیست این افراد با وجود روحیات مطابق با جنسیت خود اصرار به جنس دگر بودن می کنند فقط برای اینکه از رعایت پوشش و چارچوب های مخصوص جنسیت خود فرار کنند.

زهرا امام روانشناس و مشاور درباره افرادی که ادعا ترنس بودن دارند و راهکار برای خانواده ها اظهار کرد: گاهی اوقات شاهد این مسئله هستید که فرزندتان ادعای ترنس بودن را دارد در حالیکه در واقعیت اینگونه نیست وهمین امر باعث آشفتگی ومشکلاتی در کانون خانواده می شود.

امام با اشاره به معنای ترنس افزود: ترنس یا تراجنسی به افرادی گفته می شود که هویت جنسیتی متناقضی دارند، به این معنا که تشخیص روانی خود فرد از جنسیت اش با اندام های جنسی زمان کودکی اش متفاوت است.

این روانشناس ادامه داد: تراجنسی ها معمولا علاقه برای طی کردن مراحل تغییر و پیوستن به جنس مخالف را دارند.

وی با بیان اینکه گاهی اوقات به دلیل آنکه ازفضای مجازی استفاده می کند و یا اینکه دوستان آنها این مشکلات را دارند به وجود می آید، گفت: حتی گاهی ممکن است به دلیل رقابت و موارد این چنینی احساس می کنند آن ها هم ترنس هستند همچنین گاهی اوقات برای جلب توجه کردن، متفاوت بودن از دیگران این ادعا را دارند.

امام با توصیه به والدین این افراد بیان کرد: والدین در این موارد باید خونسردی خود را حفظ کرده و حتما در این زمینه با یک روانشناس صحبت کنند، یک روانشناس معمولا از نظر روحی شخص را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد.

این روانشناس با اشاره به اینکه در اولین مرحله سعی کنید فرد را به شخصیتی که به آن تعلق دارد نزدیک کند اضافه کرد: به این معنی که اگر یک فرد زن است، ولی دارای روحیه ای مردانه است او را به روحیه زنانه اش نزدیک کنید.

وی ادامه داد: در نهایت بعد از مراجعه به روانشناس و تشخیص ترنس بودن، رفتن پیش پزشک قانونی و معاینات پزشکی ضرورت دارد.

امام با ذکر مواردی در رفتار با این فرزندان تصریح کرد: همواره فرزند خود را حمایت کنید و سعی کنید با فرزند خود دوست باشید همچنین سعی کنید تا دوستان فرزندتان را از نزدیک بشناسید.

این روانشناس در ادامه درباره رفتار با افرادی که ادعای ترنس دارند اظهار کرد: از علایق و گرایش های فرزند خود آگاه باشید و مراقب استفاده فرزندتان از فضای مجازی باشید.

وی با بیان اینکه به علائم افسردگی و اضطراب در فرزندتان توجه کنید، گفت: در این زمینه با یک روانشناس صحبت کنید، علائمی چون؛ خواب بیش ازحد، کاهش یا افزایش ناگهانی وزن، تغییرات خلق قابل توجه و عدم علاقه به فعالیت هایی که قبلا از آن لذت میبرده است.

امام خاطرنشان کرد: به یاد داشته باشید که اکثر مفاهیم جنسیتی کلیشه ای هستند به این معنا که مثلا پسران بطور ژنتیکی تمایل به رنگ آبی ندارند.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها