به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ساعدنیوز، دبیرکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تبریز بود. متن سخنرانی ایشان به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم و به نستعین و هو خیر الناصرین و معین
عرض سلام و ادب و احترام دارم خدمت مردم قهرمان و شریف تبریز و همچنین مسئولین و نمازگزارن مومن و انقلابی حاضر در مصلی اعظم حضرت امام خمینی(ره)
تشکر می کنم از لطف نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه محبوب شهر تبریز و همچنین مسئولین برگزاری ستاد نماز جمعه تبریز برای اعتماد این بزرگوارن و اینکه این تریبون را در اختیار دانشجویان قرار دادند.
جای دارد ابتدای امر یاد و خاطره، رشادت ها و فداکاری های دو تن از جوانان مومن خطه غیور آذربایجان یعنی شهیدان فلاحی و حنیفه زاد که با وجود امکان نجات دادن خود، جان مردم شریف را به جان خود ترجیح دادند و به فیض شهادت نائل گردیدند گرامی بداریم. از درگاه خداوند متعال برای این دو شهید عزیز علو درجه و برای خانوادههایشان و خانواده بزرگ ارتش مقتدر جمهوری اسلامی ایران صبر و استقامت مسئلت دارم. انشاالله که بتوانیم ادامه دهنده راه شهدا باشیم.
بنده به نمایندگی از بزرگترین تشکل دانشجویی کشور یعنی تشکل انقلابی جامعه اسلامی دانشجویان در خدمت شما بزرگواران هستم تا در ادامه نکاتی را محضر مردم شریف تبریز و استان عرض نمایم.
جامعه اسلامی دانشجویان در سال 1368 بنابر ضرورت های زمان و نیازهای بعد از پیروزی انقلاب با وحدت نظر جمعی از دانشجویان انقلابی، با هدف ترویج گفتمان انقلاب به دانشگاه ها پا به منصه فعالیت نهاد. در کنار این مهم، پرورش نیروهای انقلابی و به عبارتی کادر سازی برای نظام از دیگر اهداف این تشکل انقلابی بوده است. که تا به امروز با مدنظر قرار دادن دو اصل مهم تعهد و تخصص به این امر مبادرت ورزیده است. و در حال حاضر با گفتمان تحول حکمرانی در گام دوم انقلاب اسلامی در فضای سیاسی کشور و دانشگاهها به کنشگری فعال میپردازد.
دانشگاه تبریز از جمله دانشگاه های مهم و پیشرو در فعالیت سیاسی و فرهنگی بوده است که همواره داعیه دار جریان سازی و تاثیر گذاری می باشد.
سابقه فعالیت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز به سال 1372 برمیگردد که تا به امروز علی رغم فراز و نشیب های سیاسی و تغییرات مدیریتی ، با عزمی راسخ و فزاینده در حال فعالیت بوده و سعی در ایفای نقش و رسالت خود داشته است.
اکنون بنابر فرموده مقام معظم رهبری و همچنین اعتماد بالفعل امام جمعه عزیز و محبوب تبریز مبنی بر بهره گیری تشکل های دانشجویی از تریبون نماز جمعه و در راستای طرح مطالبات و دغدغه های این تشکل دانشجویی در خدمت شما عزیزان هستم.
- تحقق تمدن نوین اسلامی، آرمان غایی انقلاب اسلامی
- از آرمان های مهم انقلاب اسلامی عدالت، مبارزه با فساد، آزادی اجتماعی، استقلال، ایجاد تمدن نوین اسلامی و... می باشد که مقام معظم رهبری، در بیانیه گام دوم بدان پرداخته اند و می باید مورد توجه جدی مردم و مسئولین علی الخصوص نیروهای انقلابی و جنبش دانشجویی قرار بگیرد و بر همگان تکلیف است برای تحقق این اهداف بکوشند تا به هدف نهایی انقلاب اسلامی یعنی طلوع خورشید ولایت برسیم.
- رسیدن به تمدن نوین اسلامی نیاز به پنج گام مهمی دارد که مقام معظم رهبری این پنج گام را به این ترتیب بیان می فرمایند: ایجاد انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و در نهایت تحقق تمدن نوین اسلامی که ان شاءالله با ظهور و رهبری حضرت ولی عصر(عج) شکل خواهد گرفت. دو گام اول یعنی ایجاد انقلاب اسلامی و نظام اسلامی محقق شده است ولی با تشکیل دولت اسلامی فاصله زیاد است تغییر و تحول حکمرانی باید در همه سطوح دولتی اتفاق بیافتد.
رهبر عظیم الشان انقلاب در ۲۲ بهمن سال ۹۷ بیانیه گام دوم انقلاب را ابلاغ فرمودند و از آن تاریخ بسیاری از مسئولین به جای عمل به دستورات معظم له، مُفَسر و تحلیل گر این پیام مهم شدند، امروزه نیز شاهد این مسئله هستیم؛ برخی از دوستان و مسئولین به جای عمل به دستور مقام معظم رهبری مبنی جهادتبیین که فریضه ای فوری و قطعی است، صرفا در فکر برگزاری برنامه هایی نمایشی از قبیل سلسله نشست ها و همایش هایی با پسوند کلیدواژه جهاد تببین هستند تا ادعا کنند ما در این حوزه کار انجام دادیم!
- باید منش، خط و اهداف دولت اسلامی در جهت تحقق و شکل گیری تمدن نوین اسلامی باشد و این امر جز با انتخاب مدیران ارشد و میانی تکلیف مدار با اندیشه های تمدن ساز و اسلامگرا محقق نخواهد شد. اگر اهداف و آرمان های شکلگیری انقلاب و نظام اسلامی بعد از گذشت بیش از 40 سال برای جوانان تبیین نشود قطعا شاهد عقب گرد در این حوزه ها و از دست دادن این گام ها خواهیم بود. بنابراین وظیفه همه این است اولا در جهت تبیین اهداف و آرمان های انقلاب و نظام اسلامی بصورت جهادگونه چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی تلاش کنند و ثانیا در جهت برداشتن گام های بعدی زمینه سازی صورت گیرد تا در جهت شکل دهی به تمدن اسلامی حرکت شود.
لزوم ساماندهی بودجه فرهنگی:
- ریشه های ناامنی و جنگ را باید در نوع نظام های سیاسی جست وجو کرد. فقر، جهل و استبداد، ریشه های نا امنی و ستم و جنگ و نزاع بین المللی است. لیبرال دموکراسی نیز نتوانسته است فقر، جهل و استبداد و جنگ را از بین ببرد. حال پرسش ما این است که بر اساس کدام مدل می توان در مقیاس جهانی، ساختار بهتری برای اداره بشریت ارائه نمود؟مگر نمیدانیم، صلح و امنیت بر پایه عدالت با مقیاس جهانی، تنها در حکومت مهدوی تحقق می یابد و این به جهت برخورداری حکومت مهدوی از شاخصه های ویژه ای است که دیگر حکومت ها از آن محرومند پس چرا دست روی دست گذاشته و چشم امید به غرب و شرق داریم؟
اندک بودجه های فرهنگی کشور و استان صرف کدام کار فرهنگی می شود که ما هیچ خروجی مثبتی ندیدیم! آیا وضعیت اسف بار فرهنگی و انحطاط آرمان های انقلاب اسلامی را در کف خیابان نمی بینید؟!
مبنای اصلی مذاکرات عزت، حکمت و مصلحت باشد.
- در بحث مذاکرات و گفتوگو های بین المللی تاکید ما بر افسران دیپلماسی این است که اولا با عنایت به سه اصل عزت، حکمت و مصلحت در روابط بین الملل به استیفای حقوق ملت بپردازند و ثانیا رهنمود ها و خطوط قرمز رهبری باید شکل دهنده چهارچوب همه مذاکرات باشد. ثالثا با گره نزدن معیشت مردم به مذاکرات اشتباهات دولت قبلی را در این خصوص تکرار نکرده و باعث حفظ منافع مردم عزیز ایران در این مذاکرات گردند.
- اولین مسئله مهم و قابل تاکید کشور عدالت و مبارزه با فساد است. که این دو امر مهم از اولویت های اصلی جنبش دانشجویی است. عدالت در جنبه های مختلف آن؛ عدالت اقتصادی، عدالت اجتماعی، عدالت قضایی و امثال آن است.
نمود عینی فرمان هشت ماده ای مقام معظم رهبری به سران قوا با گذشت بیست سال چیست؟
فرمان 8 ماده ای مقام معظم رهبری در سال 1380 به سران قوا ، تاکیدی واضح و ارزشمند بر لزوم برقراری عدالت و مبارزه با مفاسد اقتصادی در همه ابعاد مختلف آن است.
مبارزه با فساد مالی، اداری و اقتصادی که شکل غالب عدالت در جامعه است تا کید عمده این فرمان 8 ماده ای است.
خشکانیدن ریشه ی فساد مالی و اقتصادی و عمل قاطع و گره گشا در این باره، مستلزم اقدام همه جانبه به وسیله ی قوای سه گانه مخصوصاً دو قوه ی مجریه و قضائیه است. قوه ی مجریه با نظارتی سازمان یافته و دقیق و بی اغماض، از بروز و رشد فساد مالی در دستگاهها پیشگیری کند، و قوه ی قضائیه با استفاده از کارشناسان و قضات قاطع و پاکدامن، مجرمان و خائنان و عناصر آلوده را از سر راه تعالی کشور بردارد. بدیهی است که نقش قوه ی مقننه در وضع قوانین، که موجب تسهیل راهکارهای قانونی است و نیز در ایفاء وظیفه ی نظارت، بسیار مهم و کارساز است.
فلذا مطالبه اصلی و مهم جنبش دانشجویی از سران محترم قوا و مدیران ارشد استانی، اقدام عملی نسبت به این فرمان 8 ماده ای است. که الان20 سال است متاسفانه نمود عینی قابل توجهی نیافته است.
بلاشک مردمی که در راه پیروزی انقلاب اسلامی و پرتگاه های سیاسی ، همواره پشتیبان و همراه نظام اسلامی بوده اند، خواهان اصلی تحقق این مهم یعنی عدالت و مبارزه با فساد می باشد.
آیا شش ماه مدت کمی است؟
- موضوع مهم بعدی موضوع اقتصاد و معیشت است امری که با بی کفایتی برخی مدیران امروزه تبدیل شده به اصلی ترین دغدغه و مطالبه مردم که الحق مطالبه درستی است. مسئولان باید برای افزایش سطح رفاه و آرامش ذهنی مردم در خصوص مسایل اقتصادی برنامه جامع و عملی داشته باشند. بحث گرانی های چند سال اخیر که محصول تصمیمات لیبرال مسلک هایی است که راه حل همه مشکلات مردم را گره میزدند به کدخدا و بار بزرگی است بر دوش دولت سیزدهم که میباید شبانه روز تیم اقتصادی دولت تلاش بکند اما متاسفانه عدم هماهنگی تیم اقتصادی دولت مستقر و دادن تزهایی بعضا مخالف همدیگر باعث شده است که مردم تغییر چندانی در وضعیت اقتصادی و معیشتی خود با گذشت بیش از شش ماه از عمر دولت احساس نکنند. همه دولت مردان چه در سطح کشور و چه در سطح استان و شهر باید در جهت حل مشکلات اقتصادی و کم کردن فاصله طبقاتی مردم تلاش کنند. همه مشکلات راه حل دارد و راه حل ها در این است که جوانان در میدان باشند و پیشکسوتان در مقام مشاوره و اتاق فکر.
- در بحث مسایل اقتصادی مسئله مهم بورس و وضعیت بازار سرمایه بیش از همه به چشم میخورد بورسی که با اعتمادسازی های دولت قبل و تابلو های سبز فرمایشی و دستوری باعث شد که مردم به جهت کسب سود و امرار معیشت خود روی بیاورند به این سمت. بازاری که البته اگر درست مدیریت می شد می توانست با این حجم ورود سرمایه تحولی هم به جهت ارتقای زیرساختی کشور و هم به جهت مطلوب شدن وضعیت معیشت و اقتصادی مردم ایجاد نماید. اما جز پر کشیدن دارایی های مردمی که با هزارن بدبختی به دستشان آورده بودند آورده ی دیگری برای مردم نداشت. مردمی که خانه و ماشین خودشان را فروختند پس انداز خودشان را پول ازدواج شان را با رویای سود و رفاه اقتصادی آوردند ولی بعد از این که دولت دست در جیب مردم کرد و جیب مردم خالی شد تابلو های بورس رنگ باختند و هر روز قرمز و قرمز ترشدند. البته اصلاح این بازار سرمایه با دستور و آیین نامه و ابلاغ حل نمی شود. بلکه باید متخصصین و صاحب نطران برنامه ریزی کنند و در جهت جبران ضرر های مردم و سرمایه از دست رفته مردم تلاش داشته باشند.
جناب آقای رئیسی، ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران ما شما را به رو راستی و صادق الوعده بودن می شناسیم، یکی از قول های شما در ایام انتخابات امسال این بود که بهبود وضعیت بورس و جبران ضررکرد مردم را در اولویت های کاری دولت تان قرار خواهید داد اما اکنون نزدیک ۷ماه از دولت شما گذشته نه تنها وضعیت بورس بهبود پیدا نکرده بلکه همان رویه سابق را دنبال می کند.
مگر مدت ۷ ماه زمان کمی است؟! به نظر می رسد اراده دولت در این زمینه متقن نیست و ملاحظاتی را دارد، اما اگر این طور باشد باید بدانید که در راستای منافع ملت نباید هیچ ملاحظه ای را کرد، دولت شما باید که با دولت قبلی تفاوت داشته باشد، چرا که دولت شما بنا به گفته خودتان دولت مردمی است. بورس هم برای این مردم است، برای اقتصاد این کشور است، برای پیشرفت این کشور است، آقای رئیسی با اقتدار حاکمیتی و پشتوانه مردمی می توان به هر مشکلی فائق آمد...
- بخش مهم دیگر، اخلاق کارگزاران نظام جمهوری اسلامی است. انتظار عموم مردم از نظام مقدس جمهوری اسلامی بهترین بودن در همه زمینه هاست. برخورد با ارباب رجوع و شهروندان، مقولاتی است که بنابر اهمیت آن در کلام حضرت امیرالمومنین(ع) به کرات بدان پرداخته شده است. حضور در محل کار می بایست بنابر تعریف علمی با کار مفید همراه باشد. که متاسفانه زمان آن در کشور و در مقایسه با کشور های دیگر و به ویژه کشور های پیشرفته، عموما پایین تر است که باید بدان پرداخته و اصلاح شود. مسئولان و مدیران، باید نسبت به اعمال و رفتار خود، دقت نظر بیشتری داشته باشند و در برخورد با مردم با نهایت تواضع عمل کنند نه با تکبر و خود بزرگ بینی چرا که بنا به فرموده بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی، مردم ولی نعمت اند.
روند انتصابات قابل قبول نیست.
- در بحث انتصابات دولت محترم رویه حاکم باید تسریع یابد و مدیران و معاونین دارای روحیه انقلابی و جهادی، منصوب شوند و یا ابقا، حالت بلاتکلیفی درخور دولتی که با شعار تحول به روی کار آماده پسندیده نیست باید تعیین تکلیف بشود یا انتصاب کنند یا ابقا؛ هم در سطوح ملی هم در سطوح استانی و شهری، استاندار محترم اهتمام ویژه داشته باشد به مسئله انتصابات و سریعا باید تغییرات مدیریتی صورت بپذیرد، بانیان وضع فعلی و مدیرانی که محصول فکر و اندیشه دولتی خسته و ناکارآمد هستند باید برکنار و نیروهای متخصص جوان و تحول گر وارد میدان بشوند.
- شهيد مظلوم دکتر بهشتی در نطقی بیان می کنند: هیچ زیربنای اجتماعی از آن زیربنای شوم خطرناک تر نیست که انسانی یا انسان هایی بتوانند هر چه می خواهند بکنند بی آن که بشود بر آن ها خرده گرفت و بی آن که بشود از آن ها بازخواست کرد.
نمایندگان شهر اولین ها پیشگام بحث شفافیت آرا باشند.
بحث شفافيت آرا مدت هاست در سطح كشور مطرح شده است اما عملا خروجي مثبتي نداشته، مقام معظم رهبرى بارها فرموده اند تبريز شهرها اولين هاست، پس چه بهتر میشد كه در تصويب اين طرح هم نمایندگان مجلس استان پيشگام باشد، زمانى كه اين طرح در مجلس مطرح شد نمايندگان مجلس 12 رأي ممتنع و 63 رأى مخالف دادند، آيا اين حق مردم نيست بدانند كسى كه انتخاب كرده اند با خودشان چند چند هستند؟! مردم بايد بدانند انتخاب درستى داشتند ياخير، مردم همه كاره انقلاب هستند چرا بايد مسائل جامعه را مخفى كنيد؟ مجلس انقلابي با شعار شفافيت رأي اورده است اما تاکنون نتيجه اي نداشته و اين چيزي جز دلسردي مردم از مجلس نخواهد داشت، فلذا اميدواريم نمایندگان انقلابي شهر تبريز پيشگام باشند در اجرائي كردن اين طرح.
آن كس كه دغدغه اسلام دارد و مسئول اين حكومت مي شود نبايد كار پنهاني از مردم داشته باشد همانطور که علي(ع) فرمودند:
ای مردم! با این لباسی که بر دوش دارم و این مرکبی که بر او سوار هستم، داخل شهر شما شدم.
پس اگر من از شهرتان خارج شدم و به غیر از چیزهایی که با آن وارد شدم، چیز دیگری داشتم، پس بدانید من از خیانت کاران هستم.
-
- تربیت نیروهای کنشگر، راه حل اصلاح فضای مجازی!
- موضوع مهم بعدی رسانه و فضای مجازی است، رهبر انقلاب جبهه اهالی رسانه را خیلی صریح مشخص کردند: «شکستِ جریان تحریف». رسانه ها و فعالان شبکه های اجتماعی باید حقیقت موضوعات را برای جامعه روشن کنند و نگذارند تحریف حقایق باعث سست شدن اراده عمومی در مقابل جریان تحریف شود و با توجه به تاکید صریح مقام معظم رهبری به مسئله جهاد تبیین علی الخصوص تبیین رسانه ای و فضای مجازی، رسانه ما آیا آن جاذبه و آن محتوا را ایجاد کرده است که افکار عمومی مردم را تحت تاثیر قرار دهد؟!! برای ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی، برای ترویج افکار انقلابی، برای آشنا کردن ذهنیت جوانان با اصل انقلاب، چه برنامه هایی اجرا شده و قرار است اجرا شود؟!!!! مگر نمی دانیم مخاطب اصلی جریان تحریف ذهن و اراده مردم بخصوص جوانان است؟! در تمام این سال ها جبهه رسانه ای جریان ضد انقلاب و غربگرایان توانسته اند با افکار عمومی ارتباط موثرتری برقرار کنند، چرا ما نمی توانیم؟!!!! چرا شبکه های تلویزیونی ما از ظرفیت های خود استفاده نمی کنند؟!!! چرا به فکر شناخت کانال های موثر ارتباط با عموم مردم نیستیم؟! مخصوصا مسئولين شبكه هاى استان، بايد تریبونی قوى داشته باشند و براى مسائلي همچون فرزندآورى يا ازدواج آسان كه نياز روز جامعه است برنامه هاي آموزشي اجرا كنند.
- اما درمسئله فضاي مجازى؛ فضای مجازی کاملا رها شده،هیچ گونه چهارچوبی در فضای مجازی وجود ندارد، ما با آزادی مخالف نیستیم، با ولنگاری مخالفیم. فضای مجازی ما ولنگار شده. به معنای واقعی کلمه تبدیل به میدان جنگ شده که در دست دشمن است و هیچ گونه کنترلی از طرف مسئولین صورت نمی گرد.
به تعبیر رهبر انقلاب دشمن در حال لجن پراکنی هست. جوانان ما روز به روز در این لجن زاری که دشمن برایشان پهن کرده فرو میروند و هیچ کس خودش را مسئول در این امر مهم نمیداند تا ورود کند. دشمن هر طور که می خواهد از طریق رسانه و فضای مجازی روایت می کند، ما چقدر در این امر دغدغه داشته و وارد صحنه ی جهاد عظیم تبیین شده ایم؟!
چه بهتر مي شد مسئولين دغدغه اين را داشتند كه فرزنداني كه در فضاي مجازي رها شده اند آينده سازان اين كشور هستند و حق دارند كه در فضاي امن مجازى باشند كه اين امر مستلزم تقویت شبكه هاي مجازی داخلي است. تقویت به این معنی که بایستی چند برابر شبكه خارجي قدرت و فراگیری داشته و نسلى انقلابى تربيت كند. البته با فیلترینگ و خالی کردن جبهه نبرد و با پاک کردن صورت مسئله نمی توان مشکل را حل کرد تصویب طرح هایی مثل طرح صیانت کاربران فضای مجازی که دیدگاه منفی در اکثریت مردم نسبت بدان ایجاد گردیده، نمی توان فضای مجازی را اصلاح کرد ما باید در فضای مجازی نیروهای کنش گر تربیت کنیم نه اینکه فضا را ببندیم، فیلترینگ و محدود سازی جز عرصه را خالی کردن و اجازه دادن به دشمن برای تاخت و تاز بیشتر آورده دیگری نخواهد داشت و باعث نارضایتی عمومی و بی اعتمادی مردم نسبت به مجلس و حاکمیت خواهد شد.
آقای نماینده وظیفه تو نظارت است.
مجلسی که به تعبیر بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) باید در راس امور باشد با تصویب قوانینی از قبیل طرح صیانت که همچون جنینی است که مرده به دنیا آمده نمی تواند در راس امور باشد. البته برخی نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی گویی فراموش کرده اند که نماینده ملت هستند و باید از خواست و منافع ملت دفاع کنند، محدود سازی و سلب آزادی های فردی، حمایت از حقوق کاربران نیست. بلکه محدودسازی کاربران فضای مجازی و ایجاد هرج و مرج در فضای حقیقی است. البته برخی حضرات بهارستان نشین پا را فراتر از تصویب قوانین این چنینی گذاشته اند و جایگاه نمایندگی و شأن نظارتی خود را فراموش کرده اند و افتاده اند به معامله گری و زد و بند و عزل و نصب، آقاااای نماینده خاااانم نماینده وظیفه تو عزل و نصب نیست وظیفه تو نظارت است نظارت. برخی از این حضرات پدر دستگاه های اجرایی را در آورده اند و نمی گذارند که دستگاه های اجرایی تصمیم گیر و در مقابل تصمیمات شان پاسخگو باشند. آقایان نماینده مجلس شورای اسلامی، تریبون مقدس مجلس جای تسویه حساب های حزبی و جناحی نیست جای عزل و نصب نیست، آقایان رگ گردن تان باید برای استیفای حقوق ملت باد کند نه برای استقرار دوستتان، فامیلتان یا کیف کشانتان در فلان جایگاه اجرایی و سیاسی.
تراکتور را دریابید.
- یکی از مطالبات اصلی مردم استان و حتی استان های مجاور درخصوص باشگاه فرهنگی ورزشی تراکتور می باشد که با توجه به سبقه تاریخی این باشگاه یکی از عناصر و مولفه های هویتی منطقه برای مردم بشمار میرود. تعیین تکلیف مالکیت تیم تراکتور با پشتوانه عظیم مردمی که می تواند به عنوان یک عامل مهم در تقویت سرمایه اجتماعی عمل نماید؛ مطالبه ای که کاملا به حق بوده و سوال مردم این است که چرا باید یک مجموعه فرهنگی ورزشی دستآویز افراد برای رسیدن به اهداف سیاسی و سرمایه دارانه خود باشند. متاسفانه در هر دوره شاهد این هستیم که به دلایل مختلف و واهی این باشگاه از اهداف اصلی خود دور شده و با عمل کرد ضعیف احساسات میلیون ها نفر هوادار را جریحه دار می کند. مطالبه ما این است که تیم باشگاه تراکتورسازی و تراکتور متعلق به جریان و شخص خاصی نباشد و باید این سرمایه برخواسته از دل مردم برای همین مردم باقی بماند. همگان بر این واقف هستند که منابع غنی آذربایجان می تواند پاسخگوی نیازهای این باشگاه برای ادامه فعالیت سالم و به دور از حاشیه باشد. چگونه می شود که از منابع بیت المال برای تیم های قرمز و آبی پایتخت نشین استفاده می شود در حالی که نمی شود از منابع منطقه و استان برای تیم تراکتور استفاده نمود.
مشکلات ازدواج و فرزندآوری جوانان نگرانی اصلی جامعه ایران است.
ازدواج جوانان
- اما مسئله بعدی ازدواج جوانان است، امروز مشکلات و مسائلی که بر سر راه جوانان وجود دارد به قدری زیاد است که جوانان را بر سر یک دو راهی قرار داده است . یا باید قید ازدواج را به کل بزنند یا آن را دائما به تعویق بیندازند. البته در بروز این مشکلات نمی توان یک نفر و یا یک نهاد را مقصر دانست بلکه عوامل فرهنگی و اجتماعی زیادی دست به دست هم داده اند تا این سنت الهی را در مسیر سخت و دور از دسترس قرار دهد.مسئولین مربوطه برای این امر و آسان شدن ازدواج چه کار فرهنگی انجام دادند؟
ما در امر ازدواج هم مشكل فرهنگي داريم و هم اقتصادي:
آيا اينكه جوانان یک سرپناه و خانه 60-70 متري مي خواهند توقع زيادي است؟ يا یک جهيزيه حداقلي؟ اين ها نياز اوليه براي ازدواج هستند اما حال يک جوان بايد چند سال كار كند كه به اين حداقلي ها برسند؟!
اکنون شرایط جامعه و انتظارات خانواده ها به گونه ای است که ازدواج نکردن به صرفه تر از ازدواج کردن است، این رسم اسلام نیست، ای کاش مسئولین بدانند که کوتاهی می کنند و رسم و سنت خدا را اجرایی نمی کنند قطعا این ها عواقب دارد.
فرزندآورى:
- براساس فرمايشات مقام معظم رهبرى،فرزندآورى يكي از اصلي ترين مشكلات و نگراني هاي جامعه ايران است،كه مسئولين بايد هرچه سريعتر چاره انديشي كنند، در كنار مشكلات اقتصادي كه مانعي براي فرزندآورى است، نگراني خانواده ها از آينده فرزندان خود است، آيا با اين وضعيت جغرافياي آب و هوا، فرزندان آينده در جامعه اي سالم زندگي خواهند كرد؟! آيا در آینده اشتغال براي فرزندان وجود دارد؟! دولت هنوز براي اشتغال جوانان حاضر چاره اي نيانديشيده است. مسئله ديگر حقوق اوليه فرزندان است مخصوصا فرزندانى كه در مناطق محروم متولد مي شوند، فرزندآورى مستلزم امكانات است كه اين امكانات بايد عادلانه تقسيم و توزيع شوند. امام راحل فرمودند:من يک موى مستضعفان را،كوخ نشينان را به كل آن كاخ نشينان نمي دهم،
اما در عمل ما امروز يک موى كاخ نشينان را به اين مستضعفان نمي دهيم، اين بود عدالتخواهى هايمان؟
چهارده ميليون دانش آموز داريم، سه و نيم ميليونشان درس نمي خوانند ولى ما طرفدار پيشرفت طبقات بالا هستيم، در مجلس صندوق حمايت از مدارس غيرانتفاعي تاسیس می کنیم، هفتاد ميليارد از بودجه را اختصاص داديم براى اين امر، چهارده هزار هزار معلم را از مدارس دولتى به مدارس خصوصى مأمور ميكنيم، اين ها گزارشات مركز پژوهش مجلس هستند، در اين لحظه ما طرفدار چه كسانى هستيم؟! آموزش رايگان حق تمام فرزندان اين كشور است، اما با یک بررسي ساده از رتبه برترهاي كشور مي توان فهميد كه سطح آموزش مدارس دولتى با ديگر مدارس چقدر متفاوت است، مدارس دولتى حتى در زمينه فرهنگى هم خروجي مثبتي ندارد و بايد فكر اساسي كرد و مسئولين بايد رسيدگي كنند و مدارس مخصوصا دولتى را به حال خود رها نكنند كه بزرگترين ظلم را به اين فرزندان مي كنند.
آقایان به خودتان بیایید! مافیا در شهر جولان می دهند.
- و اما این تریبون را فرصتی دیدم تا روی سخنی با انقلابیون تبریز ولایت مدار داشته باشم. مسئله مهم دیگری که در این ایام خاطر شهروندان را مکدر نموده است، اختلاف نظرها و حواشی ایجاد شده پیرامون مدیریت شهری در میان اعضای شورای اسلامی شهر تبریز میباشد. این اختلاف نظرها اگر با هدف بهبود خدمات رسانی به شهروندان و حل مسائل ریشه ای شهر باشد، پدیده ای مثبت و مغتنم است. اما در واقعیت آن چه که شاهد آن بودیم با فضاسازی ناصواب برخی رسانه ها این فضای تضارب آرا منجر به شکل گیری اختلافات ناسالم و مخرب در سیستم مدیریت شهری گردید. این فضای ایجاد شده شایسته تبریز انقلابی نیست! شورای شهری که با شعار تحول و پایان دادن بر حاکمیت زر و زور و عدالت خواهی بر روی کار آمده، هنوز نتوانسته از حواشی خودش را رها کند و مکرراً درگیر مسائل و اختلافات درونی و شخصی است. مسئله زمانی آزار دهنده است که علی رغم تاکید نماینده محترم ولی فقیه در استان بر لزوم پایان اختلافات، برخی رسانه های معلوم الحال کماکان بر طبل اختلاف کوبیده و در راستای تشدید مسئله بر آمدند. درخواست ما به عنوان دانشجویان انقلابی و مطالبه گر از اعضای شورای شهر تبریز این است که اولا؛ عمارت نشینی شان را فرصتی مغتم برای خدمت به ولی نعمتان خود بدانند ثانیا هرگونه اختلاف نظر و اختلاف سلیقه در خصوص امور داخلی مدیریت شهری را در جمع بزرگان و صاحب نظران و بصورت درونی حل و فصل نمایند. ثالثا بنابر اهداف سیاسی و انتخاباتی منافع و حقوق شهروندان را پایمال ننمایند. برای نمونه مسئله حاشیه نشینی که همه منتخبان شورای شهر در شعار های انتخاباتی شان به آن پرداختند و آن را در اولویت برنامه های خود معرفی نمودند اکنون در کجای برنامه های در حال پیگیری قرار دارد؟؟ از همین تریبون اعلام میداریم که ما دانشجویان لحظه به لحظه در حال رصد و پیگیری وعده های داده شده توسط اعضای شورای شهر هستیم و این عزیزان باید در موعد مقرر و در جمع همین نمازگزاران پاسخگوی تحقق وعده های داده شده باشند.
- درخواست ما از همه جوانان و علی الخصوص دانشجویان مومن و انقلابی ، حضور و فعالیت در صحنه های مختلف است. جوان دانشجو نباید نسبت به محیط اطرف خود بی تفاوت باشد ، عملکرد کارگزاران در همه بخش ها و سطوح باید مورد ارزیابی قرار گیرد و درصورت لزوم نقد گردد. البته نقد منصفانه و به دور از سیاسی کاری.
بنابر فرموده مقام معظم رهبری آینده ازآن جوانان است، اگر می خواهیم جامعه ای پیشرفته و توسعه یافته داشته باشیم، باید بر وضع موجود انتقاد و آسیب شناسی کنیم و به جوانان اعتماد کنیم تا به وضیعت مطلوب حرکت نماییم.
در این زمینه دستگاه های مختلف میبایست با مد نظر قرار دادن تعهد و تخصص از حضور جوانان بهره گیری نمایند، تا حرکت در راستای تعالی کشور سرعتی مضاعف یابد.که این جوانان همان هایی هستند که 8 سال دفاع مقدس را به پیروزی رساندند و داعش و عُمال آن ها را ناکام گذاشتند. و انشاا... در آینده ای نزدیک بر استکبار و استعمار جهانی نیز پیروز خواهد شد. انشاا...
و السلام علیکم و رحمت ا... و برکاته