به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سریال «منم دوستت دارم» با نگاهی به مقوله خانواده و با بهره گیری از نظر کارشناسان، سعی دارد با ارائه راهکار هایی مبتنی بر علوم روانشناسی به حل چالش های روزمره و در نتیجه تقویت روابط اعضای خانواده کمک کند و در چند قسمت به موضوع های مختلف روابط اعضای خانواده می پردازد، اما در قسمتی از این برنامه به موضوعی پرداخت که تاکنون به صورت مستقیم پرداخته نشده بود و این اتفاق با واکنش های مختلفی از طرف مخاطبان و فضای مجازی همراه شد.
مجید پرکار کارگردان این سریال در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «نمیدانم باید خوشحال باشم به سبب استقبال مردم از این حرکت فرهنگ ساز و یا غمگین باشم که موضوعات مربوط به روح و جسم بانوان سال هاست نادیده گرفته شده و پخش این چند دقیقه، به این میزان ذوق زدگی و واکنش به همراه داشته است. بر خود لازم می دانم تاکید کنم که طرحِ ساخت قسمت عادت ماهیانه با پیشنهاد، حمایت و اعتماد مدیران شبکه سلامت به ثمر رسید و این نوید بخش رویکردی تازه در رسانه ملی است. باور دارم که در تلویزیون (پرمخاطب ترین رسانه ی کشور) به شان و ادب میتوان در مورد بسیاری از موضوعات سخن گفت و فرهنگسازی کرد».
به بهانه همین موضوع گفتگویی با غلامعلی افروز روان شناس و عضو شورای سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کشور داشتیم و پیرامون این موضوع توضیح داد: این موضوعات را در برنامه های خانواده بسیار مطرح کردم. این یک بحث جهانی است که باید به آن توجه کرد. فرزند آوری برای یک خانواده بسیار مهم است. در ازدواج های ماندگار ما انتظار فرزند آوری داریم، این موضوع برای کیان خانواده مهم است و سرمایه کشور محسوب می شود. رشد جمعیت از طریق فرزند آوری است و باید به این موضوع توجه ویژه ای داشت.
وی عنوان کرد: خداوند در قرآن کریم می فرماید در این دوران آقایان باید مراقبت های عاطفی و حمایتی بیشتری از همسرشان داشته باشند، چراکه خانم ها مکلف به فریضه های دینی هم نیستند. نماز و روزه هم در این دوران برای خانم ها واجب نیست. در حالی که نماز برای آقایان در هر شرایط واجب است، اما برای خانم ها در این دوران استراحت بیشترین نقش ممکن را دارد. اگر در این دوران حمایت ها صورت بگیرد زندگی خیلی زیبا و زندگی آرام می شود.
این روانشناس توضیح داد: مطالعاتی که من انجام دادم که در کشور خودمان و خارج از کشور صورت گرفته است. بیش از۷۰ درصد آسیب پذیری ها عاطفی و دعوا های خانوادگی، تعارض و تناقض ها در همین مدت یک هفته انجام می شود. حتی بررسی کردند ۷۴ درصد دخترانی که با پدر و مادر، معلم و مدرسه درگیر شدند و وارد کانون اصلاح و تربیت شدند، در همین یک هفته قاعدگی بوده است. به همین دلیل باید صدا و سیما حتی مساجد برای زوج های جوان این موضوعات را مطرح کنند. چراکه برخی از آقایان جوان نمی دانند و انتظارشان در آن یک هفته مثل همیشه است. چرخه جسمی و روانی زنان در این یک هفته تغییر پیدا می کند.
افروز تصریح کرد: در این یک هفته آدم های مختلف ساختار متفاوت دارند. به همین دلیل موضوع مهمی است که به آن پرداخته شود و به همه جوانان و دانشجویان گفته شود. خداوند می فرماید محور ازدواج بر «مودت و حکمت» استوار باشد. مودت به زبان ساده یعنی محبت متقابل است و محبت یعنی گذشت، ایثار، صداقت، شجاعت، عدالت و رحمت یک واژه علمی و دینی با نگاه ژرف است و رحمت همین محبت را ادامه دهیم.
افروز درباره عملکرد تلویزیون گفت: من خودم ماهی دوبار حداقل در تلویزیون حضور داشتم، در بسیاری از این برنامه ها با رعایت حریم ارزش ها به زبانی که الان عرض کردم این موضوعات را توضیح دادم که دوران قائدگی دوران مهمی است.
این کارشناس اظهار کرد: نحوه برخورد خیلی از خانواده ها به دختر نوجوان را نمی دانند و اگر این درگیری ها را بررسی کنید بالای ۷۰ درصد در آن یک هفته بیشتر می شود. تلویزیون باید قطعا به این موضوع بپردازد، هیچ وقت تابو شنکی نبوده چراکه من خودم در تلویزیون به آن پرداختم. این موضوعات تربیتی و اخلاقی است. چراکه مخاطبان ما دختران، پسران جوان و پدر و مادر ها هستند.
4 سال پیش
4 سال پیش
4 سال پیش