به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری ساعدنیوز، کانال پارودی یادداشت روزانه رئیس جمهور مربوط به سهشنبه 18 دی را اینگونه نوشت:
این یادداشت را جدی نگیرید:
سهشنبه، 18 دی
امروز فهمیدم که چرا همه جلساتم، با آنکه موضوعشان و محلشان تغییر میکنند، تکراری شدهاند. دلیلش این است که همان آدمهایی که با هم درباره امنیت ملی صحبت میکنیم، در جلسه شورای [عالی] انقلاب فرهنگی هم هستند، در شورای عالی فضای مجازی هم هستند و ... آنقدر تعداد افراد مشترک [در جلسات] زیاد شده است که به حاجیمیرزایی [رئیس دفتر] گفتم به جای آنکه هر کس تنها به جلسه بعدی برود، همه با هم یک مینیبوس یا ون بگیریم و با هم برویم. موافقت کرد و برای رفع خستگی و یکنواختی کارهایم گفت که برنامه ملاقات با سفرای کشورهای دیگر را میگذارند در برنامه تا استوارنامههای آنها را بگیرم. ده کشور بودند، من که از اول حواسم نبود که بشمارم اما عباس موسوی [مدیر تشریفات دفتر ریاستجمهوری] اینجوری گفت.
امروز، جلسه شورای [عالی] انقلاب فرهنگی هم داشتیم. گزارش معاونت علمی در مورد هوش مصنوعی بود و گفتم که همه امکانات را باید برای توسعه در این بخش به میدان بیاوریم، شاید با کمک هوش مصنوعی این در جا زدن [و عقبگردهای] چند سال اخیر را رفع کنیم. البته که باید مراقب باشیم این آدمهای زرنگ، بروند از هوش مصنوعی بپرسند که چه باید کرد و بعد بگویند که ببینید، مسأله اینجوری، ساده حل میشود. هوش مصنوعی باید در فرایند تولید وارد شود. جلسه امروز، روسای دو قوه دیگر نیامدند. فکر کنم موشهای دفتر به گوششان رساندند که به حاجی میرزایی چه گفتم و دلخور شدند. منظورم خود آدمها فقط نیستند [که تکراری شدهاند]، مسائل کشور است که ثابت مانده و حرفهای ما تکراری است و هیچوقت هم کار را پیش نبرده است، مثلا از زمانی که مجلس بودیم تا الان درگیر برجام و FATF هستیم، باید فکری اساسی کرد.
خانم مهاجرانی [سخنگوی دولت] و بهروزآذر [معاون امور زنان] به مراسم شهدای هواپیمای اوکراینی [در امامزاده صالح] رفتند، کار خوبی است که نشان بدهیم، همدلیم. اگر وفاقی هم هست، باید با مردم باشد، با همه مردم. چند روز پیش علی آقا لاریجانی گفته بود که با این قیمتهای دلار نمیشود وفاق کرد، البته که اگر اوضاع خوب بود که دیگر به وفاق نیاز نبود، وفاق مقدمه کارها است. مثلا همین اینترنت که [کمیسیون اینترنت انجمن تجارت الکترونیک تهران] گزارش دادهاند چقدر مشکل دارد و فیلترینگ و عدم امنیت شبکه چه فاجعهای برای ما پیش آورده است. در همین شرایط، صراف [وزیر علوم] گفته که بیاییم یوتیوب را برای دانشگاهیان باز کنیم. وزارت ارتباطات هم گفته که ما به اینترنت طبقاتی اعتقاد نداریم. خدا به ستار هاشمی [وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات] خیر بدهد که سریع این قضیه را جمع کرد و نگذاشت این ننگ به نام دولت ما گره بخورد. اگر بد است که برای همه بد است، علیالخصوص جوان ما، اگر هم خوب است [که هست] برای همه باید فراهم کنیم و در دسترس بگذاریم، مخصوصاً جوان ما.
سایر اخبار سیاسی را اینجا دنبال کنید