سایرین می خوانند
تبلیغات در
ساعد نیوز
0913
211
3120


تماس
آرتا پیشگامان آیریک آگهی های استخدامی خانه مهر کودکان صنایع غذایی هومینا

شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کشور هلند

  پنجشنبه، 25 آبان 1396   کد خبر 635
ساعد نیوز: با شرایط پذیرش در مقاطع مختلف تحصیلی در کشور هلندو شرایط اخذ ویزای تحصیلی هلند آشنا شوید.
شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کشور هلند

مدارک و شرایط لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی در هلند

دوره کارشناسی

دوره تحصیلی لیسانس با نام bachelor شناخته شده می شود. فرد متقاضی برای اقدام در مقطع لیسانس باید یک دوره ی مدارس عالیه HBO اجازه اولیه برای ورود به این مقطع را کسب نماید. این دوره همانند کشور ایران چهار ساله می باشد. این دوره چهار ساله در حدود ۱۷۰ واحد در رشته تحصیلی مربوطه می باشد. اتمام دوره تحصیلی در این مقطع منوط به گذراندن تعداد واحد های درسی و ارائه پایان نامه آموزشی و کسب نمرات مورد قبول از واحد های درسی اخذ شده در طول دوره آموزشی خود می باشد. این مدرک در ایران معادل مقطع کارشناسی خواهد بود. اولین شرط برای اخذ پذیرش تایید مدرک دیپلم متقاضی می باشد برای این منظور شما باید به  وب سایت  EP-NUFFI مراجعه کنید.

مدارک لازم برای پذیرش مقطع کارشناسی کشور هلند

  • ریز نمرات دبیرستان اصل با ترجمه رسمی
  • مدرک پیش دانشگاهی اصل با ترجمه رسمی
  • گواهی سابقه کار ( در صورت وجود )
  • نمونه کار برای رشته های هنر و معماری
  • عکس پاسپورتی چهار قطعه
  • اصل یا کپی مدرک زبان
  • رزومه
  • نامه انگیزش
  • توصیه نامه از دو نفر استاد ( برای افراد با تحصیلات دانشگاهی )

دوره کارشناسی ارشد

دوره فوق لیسانس یا Master و یا Doctoraal نام هایی است که بر این مقطع تحصیلی گذارده اند . طول این مقطع تحصیلی بنا به رشته تحصیلی متفاوت خواهد بود . که در حدود دو سال الی هشت سال می تواند زمان ببرد. معمولا این دوره در مدت زمان چهار سال به اتمام می رسد . تعداد واحد های تحصیلی در این مقطع بین ۸۴ واحد درسی تا ۲۵۲ واحد درسی متغییر می باشد که کم ترین سهم برای دوره هنر های تجسمی تعلق دارد . سال ابتدایی ورود به این مقطع تحصیلی propedeuse نام دارد . در حدود ۴۰ واحد درسی می باشد . سپری کردن و کسب نمره قبولی در این مقطع تحصیلی شرط ورود به سال های آتی خواهد بود . در سال آخر تحصیل، دانشجو می بایست پایان نامه آموزشی تنظیم نماید . در نهایت با کسب نمره قبولی در واحد ها و رسیدن به نمره کل مورد پذیرش به انضمام پایان نامه آموزشی، فرد فارغ التحصیل در این مقطع خواهد شد . این مقطع در ایران معادل کارشناسی ارشد خواهد بود .

مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد کشور هلند:

  • مدرک کارشناسی اصل با ترجمه رسمی
  • ریزنمرات دوره کارشناسی اصل با ترجمه رسمی
  • ریز نمرات دبیرستان اصل با ترجمه رسمی
  • مدرک پیش دانشگاهی اصل با ترجمه رسمی
  • گواهی سابقه کار ( در صورت وجود )
  • نمونه کار برای رشته های هنر و معماری
  • عکس پاسپورتی چهار قطعه
  • اصل یا کپی مدرک آیلتس زبان با نمره ۷
  • رزومه
  • نامه انگیزش

دوره دکتری

برای ورود به مقطع دکتری و یا PHD می بایست مقطع post doctoraal را طی کرده و این دوره یکساله را گذرانده باشند تا بتوانند در مقطع دکتری ادامه تحصیل بدهند. در دوره دکتری که به مدت ۴ سال و نیم تا پنج سال طول می کشد دانشجو باید در رشته های تحصیلی خود استاد راهنما و یا سوپروایزر خود را پیدا کند و معرفی نماید و از طریق آن می تواند پذیرش تحصیلی خود را کسب نماید . در این دوره تحصیلی به دانشجو اجازه ۳۰ ساعت کار موقت دانشجویی اعطا می گردد و در حین تحصیل می تواند استادیار و یا کمک استاد یار باشد . این مقطع تحصیلی در ایران در صورت ارائه پایان نامه در یکی از دانشگاه ممتاز هلند ، معادل مقطع دکتری ارزش گذاری خواهد شد .

مدارک مورد نیاز برای پذیرش در مقطع دکتری کشور هلند:

  • مدرک کارشناسی اصل با ترجمه رسمی
  • ریزنمرات دوره کارشناسی اصلی با ترجمه رسمی
  • ریز نمرات کارشناسی ارشد اصلی با ترجمه رسمی
  • مدرک کارشناسی ارشد اصل با ترجمه رسمی
  • گواهی سابقه کار ( در صورت وجود )
  • نمونه کار برای رشته های هنر و معماری
  • عکس پاسپورتی چهار قطعه
  • اصل یا کپی مدرک آیلتس زبان با نمره ۷
  • رزومه
  • نامه انگیزش

اخذ ویزای تحصیلی هلند

دانشجویان پس از اخذ پذیرش از دانشگاه باید درخواست اجازه اقامت موقت به نام (MVV) دهید. معمولا دانشگاه میزبان این کار را برای شما انجام می‌دهد ولی شما باید تمام مدارک ضروری را به زبان هلندی یا انگلیسی ارائه دهید. با این ویزا اجازه اقامت موقت ورود به کشور هلند و اقامت برای ۶ ماه امکان پذیر است. همچنین باید مدارکی که ثابت کند شما برای یک دوره ثبت نام کرده‌اید و شهریه ترم اول به همراه هزینه بیمه، هزینه صدور اقامت و هزینه زندگی حداقل به مدت ۳ ماه را به حساب دانشگاه واریز کنید. با توجه به اینکه اغلب دوره‌های تحصیلی در هلند بیش از یک سال به طوی می‌انجامد پس بعد از ورود و اقامت موقت، دانشجویان باید درخواست مجوز اقامت بدهند که معمولا دانشگاهی که انتخاب می‌کنند از طرف آن‌ها این کار را انجام دهد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی هلند:

  • گذرنامه معتبر
  •  فرم پذیرش تکمیل شده
  • تاییدیه­ بیمه درمانی
  • تاییدیه­ پرداخت هزینه­‌های اقامت
  • گزارش گردش حساب بانکی
  • نامه­ رسمی از یک دانشگاه در هلند
  دیدگاه ها
  پربحث های هفته
  آخرین تصاویر
چاپ مقاله در مصاحبه دکتری