سامانه اخبار و اطلاع رسانی دانشگاهی
سامانه اخبار و اطلاع رسانی دانشگاهی

دسته بندی ها

شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کشور آذربایجان

ساعد نیوز: دانشگاه های دولتی جمهوری آذربایجان در چه مقاطع و تحت چه شرایطی دانشجو می پذیرند؟

کد: 171019179
آخرین بروزرسانی: 54 : 17 - 7 آبان 1396

به نقل از موسسه بین المللی مطالعات دریای خزر، اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه‌هاي معتبر و مورد تأييد باکو (جمهوري آذربايجان) به صورت زیر است:

دانشگاه دولتي باکو:
در مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد ودکترا در رشته هاي علوم پايه و علوم انساني

  • تحصيل در اين دانشگاه، به زبان ترکی آذربایجانی و يا روسي مي‌باشد. انتخاب با دانشجو است.
  • در مقطع کارشناسي، يک سال و در مقاطع کارشناس ارشد و دکتري چهار ماه دوره آمادگي زبان دارد. شهريه ي اين دوره 600 دلار است.
  • شهريه ساليانه مقطع کارشناسي 1200 دلار، کارشناسي ارشد 1600 دلار و دکترا همه رشته ها 1600 دلار (اقتصاد و حقوق 2000 دلار) مي باشد.

دانشگاه پلي تکنيک آذربايجان:
فقط در مقطع کارشناسي و فقط در رشته‌هاي فني و مهندسي (مهندسي مکانيک، برق، کامپبوتر، خودروسازي، متالورژي و ...)

  • تحصيل در اين دانشگاه، به زبان ترکی آذربایجانی و يا روسي مي‌باشد. انتخاب با دانشجو است.
  • يک سال دوره آمادگي (hazırlıq) دارد و شهريه آن 700 دلار و يا ترمي 350 دلار است.
  • طول دوره تحصيل مقطع کارشناسي در اين دانشگاه 4 سال بوده و شهريه آن سالانه 1200 دلار و يا ترمي 600 دلار است.

دانشگاه معماري و ساختمان آذربايجان:
در مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري و فقط در رشته‌هاي معماري و عمران و ساختمان

  • تحصيل در اين دانشگاه به زبان ترکی آذربایجانی و روسي مي‌باشد. انتخاب با دانشجو است. اما در رشته معماري و عمران فقط در مقاطع کارشناسي و کارشناسي ارشد مي‌توان به زبان انگليسي نيز تحصيل نمود.
  • يک سال دوره آمادگي دارد و شهريه آن 1200 دلار و يا ترمي 600 دلار است.
  • طول دوره تحصيل مقطع کارشناسي در اين دانشگاه 4 سال بوده و شهريه آن سالانه 1600 دلار است.
  • طول دوره تحصيل مقطع کارشناسي ارشد در اين دانشگاه حدود 2 سال بوده و شهريه آن سالانه 2000 دلار و يا ترمي 1000 دلار است.
  • طول دوره تحصيل مقطع دکتري در اين دانشگاه حدود 3 سال بوده و شهريه آن سالانه 3000 دلار و يا ترمي 1500 دلار است.

آکادمي دولتي نفت آذربايجان:

در مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري و فقط در رشته‌هاي مرتبط با نفت و گاز

  • تحصيل در اين دانشگاه به زبان ترکی آذربایجانی و يا روسي مي‌باشد. انتخاب با دانشجو است.
  • يک سال دوره آمادگي دارد و شهريه آن 1100 دلار و يا ترمي 550 دلار است.
  • شهريه و طول دوره مقاطع مختلف تحصيلي دقيقا مثل دانشگاه معماري و ساختمان مي‌باشد.

آکادمي ملي علوم آذربايجان:

  • صرفا در مقطع دکترا.
  • تحصيل در اين دانشگاه به زبان ترکی آذربایجاني و يا روسي مي‌باشد. انتخاب با دانشجو است.
  • دوره آمادگي ندارد.
  • طول دوره تحصيل مقطع دکتري در اين دانشگاه حدود 3 سال بوده و شهريه آن سالانه 2500 منات است.

دانشگاه نقاشي و مجسمه سازي:
در مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و در رشته هاي نقاشي، مجسمه سازي، معماري داخلي، طراحي مد لباس، شيشه، سراميک و ...

  • تحصيل در اين دانشگاه به زبان ترکی آذربایجانی و يا روسي مي‌باشد. انتخاب با دانشجو است.
  • شهريه دوره ي آمادگي زبان 600 دلار، شهريه ساليانه مقطع کارشناسي 1300 دلار و مقطع کارشناسي ارشد 1700 دلار مي باشد.

دانشگاه پزشکي:
در رشته هاي پزشکي، دندانپزشکي، داروسازي و ...

  • تحصيل در اين دانشگاه به زبانهاي ترکی آذربایجاني، روسي و انگليسي مي باشد.
  • شهريه ي 9 ماه دوره ي آمادگي زبان 2500 منات و شهريه ساليانه تمامي رشته ها 3000 منات مي باشد.

تمامي ديپلمه هاي رشته هاي رياضي فيزيک، تجربي، انساني، فني و حرفه اي و کارودانش بدون محدوديت مي توانند در رشته مورد علاقه خود ثبت نام کنند.

مدارک لازم جهت ثبت نام در دانشگاه های کشور آذربایجان

- اصل و فتوکپی مدرک ديپلم کامل متوسطه (پايان مدرک پيش دانشگاهی) با ريزنمرات آن.

2- اصل و فتوکپی گواهی اشتغال به تحصيل دانشگاه همراه با اصل و فتوکپی کليه ريزنمرات و مدارک تحصيلی دوره نيمه تمام (کارشناسی، کارشناسی ارشد) که به تائيد نمايندگی جمهوری اسلامی ايران در کشور محل تحصيل رسيده باشد.

3- اصل و فتوکپی مدرک کارشناسی با ريزنمرات آن (برای متقاضيان انتقال کارشناسی ارشد)

4- اصل و فتوکپی مدرک کارشناسی ارشد با ريزنمرات آن (برای متقاضيان انتقال دکتری)

5- اصل و فتوکپی آخرين مدرک تحصيلی اخذ شده از ايران برای دانشجويانی که قبل از ديپلم متوسطه از ايران خارج شده اند.

6- يک نسخه فتوکپی تمام صفحات شناسنامه

7- يک نسخه فتوکپی تمام صفحات گذرنامه

8- فتوکپی برگه وضعيت خدمت نظام وظيفه (برای آقايان)

9- يک قطعه عکس

10- فتوکپی احکام بورس (برای دانشجويان بورسيه و همسر و فرزندان آنان) و موافقت اداره کل بورس و امور دانشجويان خارج برای ادامه تحصيل در ايران

11- فتوکپی حکم کارگزينی هيات علمی (برای اعضای هيات علمی دانشگاه های داخل کشور و همسر و فرزندان آنان)

12- فتوکپی آخرين مدرک تحصيلی اخذ شده از کشور خارج به زبان اصلی و يک نسخه ارزشيابی شده آن (برای همسر و فرزندان فارغ التحصيلان بورسيه و عضو هيات علمی دانشگاه ها که پس از اخذ مدرک در کشورهای خارج به ايران مراجعت کرده اند)

13- در صورتيکه متقاضی بدلايل سياسی-فرهنگی از کشور محل تحصيل خود اخراج شده است ارائه مدارک مستند که دلالت بر اين امر بنمايد از سوی وزارت امور خارجه و سفارت جمهوری اسلامی ايران در کشور محل تحصيل الزامی است.

  چاپ تضمینی مقاله

  ترجمه تخصصی مقاله و کتاب

  • صفحه نخست
  • چاپ
آیا این خبر را پسندیدید؟ به اشتراک بگذارید
شبکه مترجمین اشراق
اخبار مرتبط
نظرات ثبت شده برای این خبر
نظر شما

نام:

ایمیل:

ثبت نظر
پربازدیدترین ها
تبلیغ
کانال تلگرام ساعد نیوز
پر بحث ترین ها
مدرسان شریف خانه مهر کودکان شبکه مترجمین اشراق شرکت بانی پاتوق سوغاتی - هومینا پژوهش برتر چاپ مقاله آرتا اکسپت مقاله آرمان

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به saednews.com می باشد.