سامانه اخبار و اطلاع رسانی دانشگاهی
سامانه اخبار و اطلاع رسانی دانشگاهی
Monday, 2018 23 July - دوشنبه 1 مرداد 1397

بخش ها

شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کشور آذربایجان

ساعد نیوز: دانشگاه های دولتی جمهوری آذربایجان در چه مقاطع و تحت چه شرایطی دانشجو می پذیرند؟

کد: 171019179
آخرین بروزرسانی: 24 : 01 - 8 آبان 1396

به نقل از موسسه بین المللی مطالعات دریای خزر، اخذ پذيرش تحصيلي از دانشگاه‌هاي معتبر و مورد تأييد باکو (جمهوري آذربايجان) به صورت زیر است:

دانشگاه دولتي باکو:
در مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد ودکترا در رشته هاي علوم پايه و علوم انساني

  • تحصيل در اين دانشگاه، به زبان ترکی آذربایجانی و يا روسي مي‌باشد. انتخاب با دانشجو است.
  • در مقطع کارشناسي، يک سال و در مقاطع کارشناس ارشد و دکتري چهار ماه دوره آمادگي زبان دارد. شهريه ي اين دوره 600 دلار است.
  • شهريه ساليانه مقطع کارشناسي 1200 دلار، کارشناسي ارشد 1600 دلار و دکترا همه رشته ها 1600 دلار (اقتصاد و حقوق 2000 دلار) مي باشد.

دانشگاه پلي تکنيک آذربايجان:
فقط در مقطع کارشناسي و فقط در رشته‌هاي فني و مهندسي (مهندسي مکانيک، برق، کامپبوتر، خودروسازي، متالورژي و ...)

  • تحصيل در اين دانشگاه، به زبان ترکی آذربایجانی و يا روسي مي‌باشد. انتخاب با دانشجو است.
  • يک سال دوره آمادگي (hazırlıq) دارد و شهريه آن 700 دلار و يا ترمي 350 دلار است.
  • طول دوره تحصيل مقطع کارشناسي در اين دانشگاه 4 سال بوده و شهريه آن سالانه 1200 دلار و يا ترمي 600 دلار است.

دانشگاه معماري و ساختمان آذربايجان:
در مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري و فقط در رشته‌هاي معماري و عمران و ساختمان

  • تحصيل در اين دانشگاه به زبان ترکی آذربایجانی و روسي مي‌باشد. انتخاب با دانشجو است. اما در رشته معماري و عمران فقط در مقاطع کارشناسي و کارشناسي ارشد مي‌توان به زبان انگليسي نيز تحصيل نمود.
  • يک سال دوره آمادگي دارد و شهريه آن 1200 دلار و يا ترمي 600 دلار است.
  • طول دوره تحصيل مقطع کارشناسي در اين دانشگاه 4 سال بوده و شهريه آن سالانه 1600 دلار است.
  • طول دوره تحصيل مقطع کارشناسي ارشد در اين دانشگاه حدود 2 سال بوده و شهريه آن سالانه 2000 دلار و يا ترمي 1000 دلار است.
  • طول دوره تحصيل مقطع دکتري در اين دانشگاه حدود 3 سال بوده و شهريه آن سالانه 3000 دلار و يا ترمي 1500 دلار است.

آکادمي دولتي نفت آذربايجان:

در مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و دکتري و فقط در رشته‌هاي مرتبط با نفت و گاز

  • تحصيل در اين دانشگاه به زبان ترکی آذربایجانی و يا روسي مي‌باشد. انتخاب با دانشجو است.
  • يک سال دوره آمادگي دارد و شهريه آن 1100 دلار و يا ترمي 550 دلار است.
  • شهريه و طول دوره مقاطع مختلف تحصيلي دقيقا مثل دانشگاه معماري و ساختمان مي‌باشد.

آکادمي ملي علوم آذربايجان:

  • صرفا در مقطع دکترا.
  • تحصيل در اين دانشگاه به زبان ترکی آذربایجاني و يا روسي مي‌باشد. انتخاب با دانشجو است.
  • دوره آمادگي ندارد.
  • طول دوره تحصيل مقطع دکتري در اين دانشگاه حدود 3 سال بوده و شهريه آن سالانه 2500 منات است.

دانشگاه نقاشي و مجسمه سازي:
در مقاطع کارشناسي، کارشناسي ارشد و در رشته هاي نقاشي، مجسمه سازي، معماري داخلي، طراحي مد لباس، شيشه، سراميک و ...

  • تحصيل در اين دانشگاه به زبان ترکی آذربایجانی و يا روسي مي‌باشد. انتخاب با دانشجو است.
  • شهريه دوره ي آمادگي زبان 600 دلار، شهريه ساليانه مقطع کارشناسي 1300 دلار و مقطع کارشناسي ارشد 1700 دلار مي باشد.

دانشگاه پزشکي:
در رشته هاي پزشکي، دندانپزشکي، داروسازي و ...

  • تحصيل در اين دانشگاه به زبانهاي ترکی آذربایجاني، روسي و انگليسي مي باشد.
  • شهريه ي 9 ماه دوره ي آمادگي زبان 2500 منات و شهريه ساليانه تمامي رشته ها 3000 منات مي باشد.

تمامي ديپلمه هاي رشته هاي رياضي فيزيک، تجربي، انساني، فني و حرفه اي و کارودانش بدون محدوديت مي توانند در رشته مورد علاقه خود ثبت نام کنند.

مدارک لازم جهت ثبت نام در دانشگاه های کشور آذربایجان

- اصل و فتوکپی مدرک ديپلم کامل متوسطه (پايان مدرک پيش دانشگاهی) با ريزنمرات آن.

2- اصل و فتوکپی گواهی اشتغال به تحصيل دانشگاه همراه با اصل و فتوکپی کليه ريزنمرات و مدارک تحصيلی دوره نيمه تمام (کارشناسی، کارشناسی ارشد) که به تائيد نمايندگی جمهوری اسلامی ايران در کشور محل تحصيل رسيده باشد.

3- اصل و فتوکپی مدرک کارشناسی با ريزنمرات آن (برای متقاضيان انتقال کارشناسی ارشد)

4- اصل و فتوکپی مدرک کارشناسی ارشد با ريزنمرات آن (برای متقاضيان انتقال دکتری)

5- اصل و فتوکپی آخرين مدرک تحصيلی اخذ شده از ايران برای دانشجويانی که قبل از ديپلم متوسطه از ايران خارج شده اند.

6- يک نسخه فتوکپی تمام صفحات شناسنامه

7- يک نسخه فتوکپی تمام صفحات گذرنامه

8- فتوکپی برگه وضعيت خدمت نظام وظيفه (برای آقايان)

9- يک قطعه عکس

10- فتوکپی احکام بورس (برای دانشجويان بورسيه و همسر و فرزندان آنان) و موافقت اداره کل بورس و امور دانشجويان خارج برای ادامه تحصيل در ايران

11- فتوکپی حکم کارگزينی هيات علمی (برای اعضای هيات علمی دانشگاه های داخل کشور و همسر و فرزندان آنان)

12- فتوکپی آخرين مدرک تحصيلی اخذ شده از کشور خارج به زبان اصلی و يک نسخه ارزشيابی شده آن (برای همسر و فرزندان فارغ التحصيلان بورسيه و عضو هيات علمی دانشگاه ها که پس از اخذ مدرک در کشورهای خارج به ايران مراجعت کرده اند)

13- در صورتيکه متقاضی بدلايل سياسی-فرهنگی از کشور محل تحصيل خود اخراج شده است ارائه مدارک مستند که دلالت بر اين امر بنمايد از سوی وزارت امور خارجه و سفارت جمهوری اسلامی ايران در کشور محل تحصيل الزامی است.

  چاپ مقاله isi

  ترجمه تخصصی

جام جهانی 2018  روسیه-
آخرین اخبار و نتایج جام جهانی
  • صفحه نخست
  • چاپ
آیا این خبر را پسندیدید؟ به اشتراک بگذارید
شبکه مترجمین اشراق
مطالب مرتبط
شرایط و مدارک موردنیاز جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کشور ترکیه
شرایط و مدارک موردنیاز جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کشور ترکیه
شرایط و مدارک موردنیاز جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کشور آمریکا
شرایط و مدارک موردنیاز جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کشور آمریکا
شرایط و مدارک موردنیاز جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کشور فرانسه
شرایط و مدارک موردنیاز جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کشور فرانسه
شرایط و مدارک موردنیاز جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کشور مجارستان
شرایط و مدارک موردنیاز جهت اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کشور مجارستان
شرایط کار ضمن تحصیل در کشور آذربایجان
شرایط کار ضمن تحصیل در کشور آذربایجان
شرایط اخذ اقامت پس از تحصیل در کشور آذربایجان
شرایط اخذ اقامت پس از تحصیل در کشور آذربایجان
شرایط اخذ اقامت پس از تحصیل در کشور استرالیا
شرایط اخذ اقامت پس از تحصیل در کشور استرالیا
شرایط کار ضمن تحصیل در کشور استرالیا
شرایط کار ضمن تحصیل در کشور استرالیا
نظرات ثبت شده برای این مطلب

  شهرام

50 : 01 - 16 تير 1397

آیا با مدرک کارشناسی تربیت بدنی می توان در رشته دندانپزشکی ادامه تحصیل داد.. لطفآ راهنماییم کنین.. ممنون میشم.

  Aylar

08 : 06 - 3 ارديبهشت 1397

معدل دیپلم باید چند باشد برای ثبتنام در دانشگاه باکو

  Aylar

07 : 06 - 3 ارديبهشت 1397

معدل دیپلم باید چند باشد برای ثبتنام در دانشگاه باکو

  ساناز

02 : 06 - 7 فروردين 1397

تو مدارک لازم نوشتید گواهی اشتغال به تحصیل ولی کسی که هنوز وارد دانشگاه نشده چه شرایطی لازمه؟ یعنی 19 سال و دیپلم تجربی

نظر خود را بنویسید

ثبت دیدگاه

نام:

ایمیل: غیر ضروری - نمایش داده نمی شود

ثبت نظر

داغ ترین مطالب

(فیلم) جنایات دیده نشده داعشی‌های ایرانی
(فیلم) تغییر قیافه انسان طی شش میلیون سال رفع بوی بد عرق در تابستان با مواد طبیعی و گیاهی رسوایی جدید؛ افشای رابطه جنسی ترامپ با مدل نشریه مستهجن
چرا ایران پر از امامزاده است؟
(فیلم) همه چیز درباره صیغه خانه های مشهد! فروش پیتزای 38 میلیونی در میدان ونک! مارادونا: من یک فلسطینی هستم
بالاخره نام سلطان سکه معروف فاش شد!
کدام پسر روحانی سه تابعیتی است؟ نامه نفتی ایران به ترامپ رابطه جنسی بعد زایمان چقدر متفاوت می شود؟
هدیه تولد ٦ میلیاردی شهرداری به یک سلبریتی از جیب مردم!
پسر حسن روحانی به قتل رسید یا خودکشی کرد؟! دلال صیغه و ازدواج موقت با پورسانت های میلیونی ! کلاهبرداری میلیاردی تهیه‌کننده «شهرزاد» از بانک سرمایه!+ سند
طرح تساوی دیه زن و مرد در مجلس کلید خورد
رقص در اینستاگرام و اعتراف در تلویزیون و...؛ مسئله چیست؟ شاخ‌های اینستاگرام به پلیس فتا احضار شدند خبرهای خوش برای بازنشستگان
دلیل گرانی مسکن از دیدگاه وزیر
سفر به مکانی ناموجود در "کره شمالی"/در طبقه پنجم هتل "یانگاکدو" چه خبر بود؟ حقایقی درباره زندگی چرچیل ! جزئیات تصادف شدید فخیم زاده و آخرین وضعیت او
مسافران از فروش ارز مسافرتی چقدر سود می‌برند؟
هشدار! اپلیکیشن صیغه یاب را دانلود نکنید ! پلیس فتا: تنها یک سایت همسریابی معتبر است!
پربازدیدترین ها
پر بحث ترین ها
شبکه مترجمین اشراق چاپ مقاله آرتا موسسه تحقیقاتی سینا انتشارات آذرگان شرکت بانی پاتوق سوغاتی - هومینا خانه مهر کودکان اکسپت مقاله آرمان
/  پربازدید ترین اخبار تصویری هفته
/  پربازدید ترین ویدیو های هفته

تمامی حقوق این وبسایت متعلق به saednews.com می باشد.