به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از مهر، آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) سال ۹۹ گروه علوم پزشکی در پنج نوبت در روزهای ۱۰، ۱۱ و ۱۲ مرداد ماه ۱۳۹۹ در ۲۹ دانشگاه علوم پزشکی با حضور ۱۳ هزار و ۶۷۳ نفر برگزار شد.
نتایج اولیه آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) سال ۹۹ گروه علوم پزشکی ۱۸ شهریور ماه در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی منتشر شد و داوطلبان تا ۲۴ شهریور فرصت داشتند نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند.
از تعداد ۱۳ هزار و ۶۷۳ نفر داوطلب حاضر در جلسه آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی (Ph.D) وزارت بهداشت تعداد ۳ هزار و ۳۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته محل بوده اند که از این تعداد ۳ هزار و ۲۷۱ نفر انتخاب رشته محل خود را انجام دادند.
مرکز سنجش آموزش پزشکی زمان بندی ارسال مدارک و مستندات آموزشی و پژوهشی و ارسال کلیپ (ارائه مجازی) داوطلبان آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) سال ۱۳۹۹ که در آزمون مرحله اول مجاز به انتخاب رشته/محل شده اند را اعلام کرد.
جدول زمان بندی ارسال مدارک و بارگذاری کلیپ (ارائه مجازی) به تفکیک رشته
زمان | رشته |
سه شنبه ۸ مهرماه ۹۹ | آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت، علوم تشریحی، پرستاری، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، اقتصاد سلامت، سیاستگذاری سلامت، شنوایی شناسی، زیست پزشکی سامانه ای |
چهارشنبه ۹ مهرماه ۹۹ | طب سنتی ایرانی، طب سوزنی، زیست فناوری پزشکی، پزشکی مولکولی، مهندسی بهداشت محیط، بیوشیمی بالینی، اخلاق پزشکی، علوم بیومدیکال مقایسه ای |
پنجشنبه ۱۰ مهرماه ۹۹ | فیزیولوژی پزشکی، فیزیولوژی ورزشی، سلامت در بلایا و فوریت ها، علوم تغذیه، باکتری شناسی پزشکی، توکسین های میکروبی، بهداشت باروری، مامایی، مهندسی بافت، علوم اعصاب، سلامت و رفاه اجتماعی، مشاوره توانبخشی، مددکاری اجتماعی، آینده پژوهی سلامت |
جمعه ۱۱ مهرماه ۹۹ | ژنتیک پزشکی، روانشناسی بالینی، روانشناسی نظامی، فیزیوتراپی، آمار زیستی، اپیدمیولوژی، بهداشت حرفه ای، بیولوژی تولید مثل، یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی، آموزش پزشکی، فیزیک پزشکی، انگل شناسی پزشکی، ایمنی شناسی پزشکی، علوم و فناوری های تصویربرداری- گرایش عصبی، علوم و فناوری های تصویربرداری- گرایش سلولی مولکولی |
شنبه ۱۲ مهرماه ۹۹ | نانوفناوری پزشکی، انفورماتیک پزشکی، مدیریت اطلاعات سلامت، علوم سلولی کاربردی، ویروس شناسی پزشکی، مطالعات اعتیاد، مهندسی پزشکی- بیوالکتریک، مهندسی پزشکی- رباتیک، فارماکولوژی، قارچ شناسی پزشکی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، علوم و صنایع غذایی، خون شناسی آزمایشگاهی و علوم انتقال خون، کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی، سیاست های غذا و تغذیه، گفتار درمانی، اعضای مصنوعی، ارگونومی، بینایی سنجی، سالمند شناسی، حشره شناسی پزشکی، کاردرمانی، سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی، مواد دندانی |
یکشنبه ۱۳ مهرماه ۹۹ | مجموعه رشته های داروسازی |
جزئیات تهیه کلیپ و ارسال مستندات
هر داوطلب (در هر رشته) فقط یک بار مجاز به ویرایش کلیپ ارسالی (حذف و بارگذاری مجدد) در همان بازه زمانی مشخص شده برای بارگذاری مستندات آن رشته است.
هر داوطلب فقط مجاز به بارگذاری یک کلیپ (به اضافه کلیپ بخش تشویقی) است. چنانچه داوطلبی در بیش از یک رشته دعوت به مصاحبه شده، فقط کافی است یک بار مدارک و کلیپ، بارگذاری کند. ملاک نمره دهی اساتید در هر رشته، همان مستندات خواهد بود.
لازم است داوطلبان فرم درج سوابق را از سایت پرینت گرفته و پس از تکمیل و امضا، به صورت pdf ذخیره و آن را در سایت بارگذاری کنند. در ضمن باید مستندات دیگر خود را مطابق فرم فوق در سایت بارگذاری کنند.
تطبیق کامل مدارک اظهار شده در فرم درج سوابق، با مدارک بارگذاری شده، بسیار مهم بوده و امتیاز سوابق آموزشی و پژوهشی تنها به مدارکی تعلق میگیرد که در فرم درج سوابق اظهار شده و مستند مربوط به آن نیز بارگذاری شده باشد. در مورد مقالات نیز تنها مستندات مؤید انتشار قطعی مقاله مورد پذیرش خواهد بود.
بنابراین از بارگذاری مستندات مربوط به ارسال (Submission) یا تحت بررسی بودن (Under Revision) مقاله خودداری شود. تنها مقالات اصیل (Original) برگرفته از پایان نامه یا در ارتباط موضوعی با مقطع قبل و مقالات systematic review مرتبط دارای امتیاز هستند. داوطلبان از بارگذاری مقالات غیرمرتبط خودداری کنند.
داوطلبان توجه کنند در صورت ارتکاب به هرگونه تقلب در تهیه آثار علمی و محتوای مندرج در مرحله دوم آزمون ورودی، طبق قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی و آیین نامه انضباطی دانشجویان با آنها برخورد خواهد شد.
با توجه به این که نتایج آزمون بر اساس مدارک ارائه شده توسط داوطلبان، استخراج شده و داوطلبان متعهد به صحت مطالب ارسالی هستند، در صورت محرز شدن موارد مغایرت در هر مرحله از آزمون و/یا تحصیل، قبولی داوطلبان کان لم یکن تلقی شده و مسئولیت آن بر عهده داوطلبان است و طبق مصوبات هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمونها با آنان برخورد خواهد شد.
کیفیت فایل ارسالی مهم نیست، بلکه کافیست از نظر صدا و تصویر قابل تشخیص باشد. ملاک نمره دهی، محتویات ارائه شده در کلیپ است نه کیفیت آن.
در خصوص تولید اپلیکیشن، طراحی سامانه، بازی سازی (Gamification) در زمینه مطالب علمی – آموزشی تاییدیه یکی از موارد از جمله انجمن علمی انفورماتیک پزشکی/ انجمن علمی آموزش پزشکی/ تاییدیه جشنواره مطهری در سطح دانشگاهی و یا کشوری/ تاییدیه مراکز فناوری اطلاعات سازمان ها و وزارتخانه ها و یا آزمایشگاه های مورد تایید آنها/ تاییدیه ارائه مربوط به
اپلیکیشن یا بازی در یکی از کنفرانس ها، کنگره ها، و جشنواره های رسمی دانشگاهی، استانی یا ملی/ ارسال مقاله منتشره مربوط به اپلیکیشن یا بازی از یک ژورنال معتبر علمی ضروری است.