ساعدنیوز
ساعدنیوز

آیا داشتن مقاله علمی به مهاجرت کمک می کند؟

  یکشنبه، 30 آبان 1400   زمان مطالعه 14 دقیقه
آیا داشتن مقاله علمی به مهاجرت کمک می کند؟
مهاجرت تحصیلی و اخذ بورسیه دانشگاه‌های خارجی یکی از موضوعات مورد توجه جامعه علمی کشور و البته یکی از ساده‌ترین روش‌های مهاجرت و زندگی در کشورهای خارجی است. شما هم اگر قصد مهاجرت و گرفتن بورس تحصیلی دارید، مخاطب اصلی این مطلب‌ مایید. ما در این مطلب درباره نوشتن مقاله ISI برای گرفتن بورس تحصیلی و میزان اهمیت و الزام آن توضیح خواهیم داد.

افرادی که در راه رسیدن به مقاطع تحصیلی بالاتر تلاش میکنند و برای پذیرش تحصیلی از یک دانشگاه خارجی اقدام میکنند بخشی از ذهنشان را گرفتن بورس تحصیلی درگیر میکند اما بورس تحصیلی چیست؟ اگر شما در دانشگاهی پذیرفته شوید و به شما کمک هزینه تحصیل داده شود تا خرج کمتری در دانشگاه از جمله برای خرید کتاب ها، خوابگاه و سایر امور دانشجویی و تحصیلی داشته باشید، در اصطلاح به شما بورس تحصیلی داده شده است.

انواع بورس تحصیلی

بورس تحصیلی فرصتی است برای اقشار مختلف دانشجویان که معمولا از طرف نهادهای دولتی و خصوصی به دانشجویان اعطا می شود و انواع مختلفی دارد که عبارت اند از:

بورس Full Fund

برخی از دانشگاه ها به دانشجویان به طور کامل بورس تحصیلی می دهند و تمام هزینه های دانشجو را برای استفاده از امکانات رفاهی و زندگی در کشور مقصد می پردازند که این نوع بورس را Full Fund می نامند؛ این نوع بورسیه تحصیلی برای کشف استعدادها و کمک به رشد علمی افراد مستعد است که توسط دانشگاه های بین المللی بزرگ و مشهور جهان ارائه می شود. همچنین اغلب این دانشگاه ها امکان ادامه پروژه های تحقیقاتی و علمی را پس از فارغ التحصیلی برای دانشجویان خود فراهم می کنند.

بورس Parital Fun

برخی از دانشگاه ها فقط بخشی از هزینه های تحصیل (معمولا 50 درصد) را بر عهده می گیرند و مابقی را دانشجو باید پرداخت کند. به این نوع بورس Parital Fundمی گویند.

بورس در قبال انجام فعالیتی

برخی از دانشگاه ها کمک هزینه تحصیلی را در قبال انجام دادن فعالیتی به دانشجو می دهند؛ یعنی کنار تحصیل شرط انجام دادن فعالیتی جانبی را برای دانشجو می گذارند که اگر دانشجو آن فعالیت را انجام ندهد، هزینه ای به او پرداخت نخواهد شد یا مثلا شرط نمره درسی و جایزه می گذارند. از جمله فعالیت هایی که دانشگاه ها برای دانشجویان در نظر می گیرند عبارت اند از: دستیار تدریس یا TA، دستیار پژوهش یا RA، کارآموزی (Internship)، بورسیه های تشویقی، Scholarship و…

اسکالرشیپ

شرایط لازم برای اخذ بورس تحصیلی

برای گرفتن بورس تحصیلی داشتن برخی شرایط عمومی لازم است و در گزینش افراد از سوی دانشگاه ها بسیار تاثیرگذار است که عبارت اند از:

  • داشتن مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد از دانشگاه های معتبر دولتی
  • داشتن معدل خوب تحصیلی (بالای 17)
  • داشتن مدرک زبان معتبر با نمره خوب (نمره بالای 7 آیلتس یا نمره بالای 100 تافل)
  • داشتن مقاله ISI یا طرح های پژوهشی (حداقل دو مقاله)
  • ثبت اختراع یا طرح صنعتی
  • داشتن توصیه نامه
  • ارتباط برقرار کردن و تعامل با یک یا چند استاد و مکاتبه با آن ها
  • شرکت در دوره ها، همایش ها، کنفرانس ها و کارگاه های آموزشی که نشان دهنده علاقه داوطلب به رشته درخواستی اوست.
  • سن داوطلب که هر چه سن داوطلب کمتر باشد، بهتر است، اما معمولا برای مقطع کارشناسی ارشد 24 سال و برای دوره دکتری 30 سال مناسب تر است.

لزوم نوشتن مقاله ISI برای گرفتن بورس تحصیلی

همان طور که می دانید داشتن مقاله ISI از عوامل بسیار موثر در موفقیت داوطلبان برای گرفتن بورس تحصیلی است. البته بدون داشتن مقاله ISI هم این امکان وجود دارد، اما بسیار سخت است، چراکه در آن صورت داوطلب باید سایر فاکتورها و شرایط لازم را در حد عالی داشته باشید؛ مثلا معدل مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشدش عالی باشد. بدیهی است که ما قادر به افزایش معدل خود نیستیم، اما می توانیم با افزایش اعتبار رزومه تحصیلی و علمی مان شانس خود را برای گرفتن بورس تحصیلی افزایش دهیم، زیرا نوشتن مقاله ISI برای گرفتن بورس تحصیلی یکی از روش هایی است که تاثیر به سزایی در پذیرش تحصیلی داوطلبان دارد. مقالات ISI از ارزش و اعتبار بالایی برخوردارند و نمایانگر سطح علمی بالای نویسنده آن هستند، زیرا ژورنال های ISI استانداردها و معیارهای بسیار سختی برای پذیرش و چاپ مقالات در مجلات شان دارند و هیات داوران این نوع مجلات به هیچ وجه از ملاک های قبول یک مقاله کوتاه نمی آیند و هیچ گونه محتوای ناقص یا ضعیف را نمی پذیرند.

فقط در این روش یک نکته مهم را فراموش نکنید؛ اعتبار مجلاتی که برای چاپ مقاله تان در نظر می گیرید، در میزان اعتبار مقاله شما تاثیرگذار است، پس مجلاتی با کیفیت و اعتبار جهانی را انتخاب کنید؛ ژورنال هایی که ضریب تاثیر (Impact Factor) بالاتری دارند و باعث می شوند تعداد ارجاعات به مقاله شما بیشتر شود و مقاله شما در جامعه علمی جهانی بیشتر دیده شود. البته موضوع مقاله شما خیلی مهم است و باید سعی کنید موضوعی نو، جذاب و کاربردی پیدا کنید و با رعایت اصول نگارش حرفه ای و استاندارد، و به کار بردن خلاقیت تان مقاله ای قوی، جامع، معتبر، مستند و صحیح بنویسید تا دستاوردهای آن قابل بررسی و مطرح شدن باشد و بیشتر جلب نظر کند.

گفتنی است هر چه تعداد مقالات ISI شما بیشتر باشد و رزومه پژوهشی قوی تری به دانشگاه مورد نظرتان ارائه دهید، شانس شما در گرفتن بورس تحصیلی افزایش خواهد یافت و استادان بیشتری مایل به پذیرش سرپرستی پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری شما خواهند بود، بنابراین سعی کنید مقالات بیشتر و باکیفیت تری بنویسید. این نکته را به یاد داشته باشید که رقبای شما حتما در این زمینه تلاش می کنند تا احتمال قبولی خود را بالا ببرند.

نکاتی که در نوشتن مقاله به شما کمک می کند.

حال بهتر است نکاتی را با یک دیگر مرور کنیم که به شما کمک می کند مقاله ای بهتر و معتبر تر داشته باشید.

  1. ابتدا بهتر است بدانید اگر مقاله شما در بانک ISI قرار گرفت هیچ تاثیری بر روی آینده و اپلای شدن شما ندارد و در واقع مزیت بسیار خارق العاده ای در پذیرش شما نیست. ممکن است شما مقاله های فراوانی تولید کرده باشید یا ترجمه متون فارسی به انگلیسی داشته باشید که این خود نکته مثبتی به شمار می آید و قطعا داشتن مقاله در ISI واجب نیست. اما سعی کنید که مقاله هایی را در کنفرانس های معتبر ثبت کنید .
  2. انتشار مقاله در ایندکس ISI خصوصا برای پذیرفته شدن در آمریکا ضروری نیست. بدین ترتیب هیچ گاه نباید تمام دید و تمرکز شما روی ISI باشد چرا که داشتن متون ترجمه شده کمک بهتری است نسبت به داشتن مقاله های ISI. به دلیل آن که تمامی داشته های علمی و پژوهشی شما در ISI منعکس نخواهند شد.
  3. از همکاری با شرکت های تبلیغاتی چاپ و ارائه ژورنال دوری کنید چرا که هیچ ژورنالی با هیچ عنوانی در ظرف دو یا سه هفته مورد بررسی قرار نمیگیرد و همکاری با چنین شیادانی تنها با رساندن آن ها به اهدافشان می باشد آن ها علم را فدای پول می کنند و تنها کارشان این است که در آمد زایی کنند. چاپ تضمینی مقالات دروغ دیگری است که این شرکت ها به شما در ازای دریافت پول گزاف ارائه می دهند این شرکت ها هیچ گونه اعتباری برای شما و یافته های شما به دست نمی آورند و کار آن ها این است که پول های گزافی در قبال کار های بی نتیجه خود دریافت کنند.
  4. قطعا نوشتن یک مقاله معتبر و آکادمیک نیاز به زمان زیادی دارد و شما با صرف یک ماه وقت نمی توانید یک مقاله پر بار و معتبر ایجاد کنید. برای نوشتن یک مقاله خوب و معتبر باید ماه ها تلاش کنید و مطالعه های فراوان داشته باشید. حتی وجود داشته اند مقالاتی که از زمان سرچ تا تایید نهایی و EDIT آن ها ۱۱ سال زمان برده است بنابراین نوشتن یک مقاله علمی کار فوری فوتی نیست که یک شبه یا یک ماهه نتیجه آن مشخص شود. این مطلب حرف شرکت های نامعتبر را که قول تضمینی به شما می دهند را تکذیب می کند.
  5. اگر مقاله علمی شما در یک موضوع کاملا معتبر و قابل قبول تولید شده باشد اما اصول نگارشی به زبان انگلیسی را رعایت نکرده باشد در نتیجه دارای صلاحیت نمی باشد و جزء ژورنال های علمی قرار نخواهد گرفت. بدین ترتیب شما برای جلوگیری از بروز چنین اتفاقی باید با یک ارشد و یا مترجم زبان انگلیسی که ویراستار باشد مشورت کنید و کار ویراستاری مقاله خود را به آن ها بسپرید. مقالات ISIباید ادبیات نگارشی بالایی داشته باشند.
  6. به هر میزانی که اعتبار یک ژورنال زیاد باشد در نتیجه داوری، ویرایش، نگارش و بررسی مقاله مربوطه نیز مدت زمان بیشتری طول می کشد. بعضا کمترین تایمی که برای بررسی مقاله های ISI در نظر گرفته می شود در حدود ۱ سال است. بدین ترتیب پیش از اقدام به اپلای شدن باید مقاله شما در صف بررسی قرار گرفته باشد.
  7. تمامی مقالاتی که در ژورنال های معتبر و ISI قرار میگیرند ابتدا در پایگاه معتبر اینترنتی مورد بررسی قرار میگیرند که نشان دهد قبلا این مقالات در هیچ ژورنال دیگری به کار گرفته نشده اند و میزان شباهت آن ها با ژورنال های دیاستگر بسیار کم باشد. بدین ترتیب اعتبار سنجی مقاله شما انجام می شود . بدین ترتیب می توان نتیجه گرفت که مطالعه ژورنال های دیگر و جابجایی مطالب آن ها هیچ گاه به شما کمک نخواهد کرد که بتوانید یک محتوا یا مقاله دروغین و به تقلید از دیگران تولید کنید.
  8. تمامی مقالاتی که در ژورنال های ISI وجود دارند قابل مشاهده برای شما نیستند بدین ترتیب شما باید عضو یکی از بانک های اطلاعات فرعی همچون اسگوپوس یا الزویر باشید. اگر دسترسی شما به مقاله مربوطه به هیچ عنوان امکان پذیر نبود می توانید به نویسنده مقاله یک پست الکترونیکی ارسال کنید و از او راهنمایی بخواهید. اگر باز هم چنین چیزی امکان نداشت می توانید از کمپانی هایی که می توانند کمک بخواهید تا مقاله مورد نظر را برای شما خریداری کنند.
  9. اگر یک مقاله دارای دو مولف باشد نام یکی از آن ها در رفرنس دهی قرار میگیرد که ارزشی بر روی محتوای علمی ندارد.
  10. به طور کلی یک مقاله چه یک مولف داشته باشد و چه ۱۰۰ مولف تاثیری در قرار گیری آن در ژورنال ها ندارد. در سال ۲۰۱۰ یک مقاله در مبحث فیزیک در ژورنال ISI قرار گرفت که بیشتر از ۳۰۰ مولف داشت. بنابراین کیفیت و اعتبار در مقاله سابمیت شده مهم است.
  11. نویسنده ای که مطالعات فراوانی در زمینه مقاله نویسی و بررسی مقاله های دیگر داشته باشد شانس بیشتری دارد که به یک مقاله نویس معتبر تبدیل شود .
  12. اگر مقاله شما آماده و ان را ارسال کرده اید اما هنوز نتوانسته اید داورهای موردنظر را برای خود انتخاب کنید می توانید فهرستی از برترین ژورنال ها را آماده کنید و مقاله خود را به تمام آن ژورنال ها ارسال کنید تا هرچه زودتر بتوانید مقاله خود را به ثبت برسانید.
  13. معمولا توصیه می شود که افراد تازه کار ترجیحا زیر نظر افراد با تجربه شروع به مقاله نویسی کنند تا بتوانند تجربیات آن ها را در نوشتن مقاله خود به کار گیرند خصوصا دانشجو ها بهتر است به کمک استادان خود مقاله بنویسند.

قوانین مشترک اپلای در بین ژورنال ها

اصول مقاله نویسی را قبل از آن که به اپلای شدن در دانشگاه های بین المللی فکر کنید باید بدانید. دوران ارشد و دکتری دوران بسیار مهمی برای انجام پروژه ها و تحقیقات می باشد. تمامی اطلاعات کافی و لازم را برای نوشتن مقاله ISI از گرفتن منبع تا رفرنس دهی را باید در methodology RESEARCH آموزش ببینید. اگر در مقطع دکترا و ارشد چنین کاری انجام نداده اید باید تلاش کنید که پیش از پذیرفته شدن در دانشگاه های معتبر جهانی یک مقاله تهیه کنید. کتاب های اصول کمی و کیفی به زبان انگلیسی به شما قوانین مشترک اپلای و طریقه نوشتن مقاله ها را آموزش می دهد. شما برای اپلای شدن در هر کشور نیاز دارید که مطابق با قوانین آن کشور اطلاعاتی کسب کرده و صلاحیت خود را در آن قوانین نشان دهید.

تاثیر مقاله در اپلای دانشگاه های خارجی

در ارتباط با این موضوع باید گفت که هیچ قانون ثابتی وجود ندارد و هر ساله و در هر کشور متغیر است اما هم چنان بی اهمیت نیست. اما به طور کلی می توان گفت که شاه کلید موفقیت شما در پروسه اپلای کردن نوشتن مقاله های علمی است. این موضوع برای دانشگاه های معروف بیشتر صدق می کند چرا که از نظر دانشگاه های خارجی ۴سال تحصیل در مقطع کارشناسی و گذراندن بیش از ۱۲۰ واحد فرصت کافی را برای انجام مقالات علمی در اختیار دانشجویان قرار داده است. کسانی که در دانشگاه های ملی و به نام ایران تحصیل کرده اند داشتن مقاله های علمی یکی از ملزومات به شمار می آید. بدین ترتیب دانشجویان در ۴ سال دوره کارشناسی فرصت کافی را برای نگارش مقاله دارند که پس از آن یکی از اولویت های آنان برای اپلای کردن دانشگاه های خارجی محسوب می شود. خیلی از دانشگاه های خارجی لزوم اپلای شدن را داشتن مقاله های علمی معتبر می دانند. معمولا مقالاتی که ایمپکت فکتوری بیشتری دارند در روند پذیرش شما نتیجه مثبت تری خواهند داشت. بدین ترتیب داشتن یک مقاله و ترجمه انگلیسی به فارسی یا ترجمه فارسی به انگلیسی در ژورنال های معتبر نتیجه بسیار چشم گیری در پذیرفته شدن و اپلای شدن دارد. شما به عنوان یک دانشجوی نخبه نباید چنین فرصتی را از دست بدهید و همان طور که گفته شد اگر در دانشگاه های معتبر در حال تحصیل هستید چه در مقطع دکتری و چه در مقطع کارشناسی لازم است قبل از پیگیری یک مقاله ISI ارائه داده باشید.

چگونه می توان با نوشتن مقاله اپلای دانشگاه های بین الملل را گرفت؟

مقاله های علمی و ISI نتیجه بسزایی در پذیرش دانشگاه های خارجی و بین الملل دارند. به طور کلی کشور های اروپایی و سایر کشور هایی که درخواست رزومه دارند از شما می خواهند تا ترجمه مدرک دانشگاهی خود را در اختیار آن ها قرار دهید آن ها نیز با بررسی رزومه کاری و تحصیلات دانشگاهی شما بررسی می کنند و به شما اقامت موقت یا دائم می دهند. اما چگونه می توانیم با نوشتن مقاله اپلای دانشگاه ها را بگیریم؟

خب این کار بسیار ساده است چون که نوشتن مقاله های علمی به خودی خود با بالا رفتن امتیاز شما در پذیرش دانشگاه های بین الملل همراه است. شما می توانید با مراجعه به وب سایت ISI از مقالات مد نظر خود مطالعات فراوانی داشته باشید تا بتوانید در دانشگاه های بین المللی تحصیلات عالی داشته باشید. دقت در موضوع مربوطه و تکراری نبود موضوع ، رعایت اصول نگارش و مقالات پی در پی با پذیرش شما در دانشگاه های بین المللی همراه است. درخواست مقاله دانشگاه های بین الملل از افرادی که قصد مهاجرت دارند به دو سبب است: یکی آن که دانشگاه مورد نظر می خواهد بداند شما تا چه حد به پژوهش های علمی علاقه دارید و دوم این که فعالیت مداوم در عرصه تولید محتوا دارید یا خیر؟ نداشتن مقاله علمی به این معنا نیست که شما هیچ گاه نمی توانید مورد توجه دانشگاه ها و کشور های خارجه قرار بگیرید اما داشتن آن نیز یک امتیاز مثبت محسوب می شود. در سراسر جهان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا به منظور انجام تحقیقات علمی صورت میگیرد در این دوره دانشجوها می بایستی پروژه های علمی را برای اثبات پژوهش گری خود ارائه دهند در این صورت می توانند به مدرک مورد نظر خود دست پیدا کنند. اگر شما مقاله علمی خود را در سایت ISI می بینید و این مقاله بار ها CITE شده قطعا شما به راحتی می توانید اپلای دانشگاه های بین المللی را دریافت کنید چرا که CITE شدن به معنای آن است که مقاله شما به عنوان رفرنس در تولید تعداد مقاله های دیگر قرار گرفته است و افراد زیادی از مقاله شما نقل قول گرفته اند بدین ترتیب این نشان دهنده آن است که شما یک پژوهشگر و محقق عالی هستید. بنابراین نوشتن مقالات علمی نه تنها باعث نشریات معتبر و ایجاد مخاطب می شود بلکه نقش پررنگی در گرفتن اپلای شما دارد.

فرم اپلای

کلام آخر

مشاهده کردید که تاثیر مقاله بر اپلای به پارامتراهای زیادی بستگی دارد و داشتن مقاله تضمینی بر پذیرش شدن شما در دانشگاه های خارجی نیست ولی نوشتن مقاله و چاپ کردن آن در یک ژورنال معتبر این امکان را به شما می دهد که در رقابت با متقاضیان متعدد تحصیل در خارج از کشور، امتیازی داشته باشید که بتوانید احتمال پذیرش تان را افزایش دهید.

پایگاه خبری ساعدنیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

دیدگاه ها
  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
قامت رعنای رهبر انقلاب در لباس خادمی شاه خراسان+عکس /حقا که تو از سلاله ی فاطمه ای... با خنده خود به درد ما خاتمه ای (147 نظر) خلاقیت خنده دار اوستا بنا در طراحی پله حماسه آفرید/ وقتی فقط از یه نیم کره مغزت استفاده میکنی😂 (85 نظر) ساده ترین و بی ریاترین جشن تولدی که بچه های روستا برا دوست مریضشون گرفتن+عکس/ چه کیکی هم براش درست کردن😍 (84 نظر) نگاهی به کالسکه ساده و بدون تجملات نوه رهبر انقلاب که هر ساله در راهپیمایی ها از آن استفاده میکنند+عکس (83 نظر) فاتحه خوانی رهبر معظم انقلاب بر مزار پدر بزرگوارشان در حرم امام رضا+عکس/ تاریخ فوتشون چند روز قبل از تولد رهبری بوده (42 نظر) هنرنمایی های شگفت انگیز قناد خوش ذوق در تزیین کیک برای مشتری هایش/ اسمشو باید تو گینس ثبت کرد+ عکس (42 نظر) رخت عزای علی دایی در خانه ابدی پدرش+عکس/ قامت خمیده شهریار ایران در حضور فامیل و آشنایان (40 نظر) خلاقیت هوشمندانه اُوستا بنّا در ساخت خانه 2 طبقه/ دکترای افتخاری حق توئه +عکس (36 نظر) ایده خنده دار یک ایرانی برای احداث برج آزادی روی پشت بوم خونه اش حماسه آفرید/یه پا جاذبه گردشگریه واسه خودش😂+عکس (33 نظر) خلاقیت خنده دار دانش آموز تنبل در پاسخ به سوال ریاضی حماسه ساز شد+عکس/حیف انیشتین این نخبه رو ندید مرد (32 نظر) خلاقیت منحصربفرد بقال تبریزی با نوشته جالب روی شیشه مغازه اش حماسه آفرین شد/ آدم حَظ میکنه از این درک و فهم بالا +عکس (31 نظر) رونمایی از مادربزرگ زیبای هانده ارچل بازیگر سریال مست عشق؛ وقتی خوشگلی رو از مامان بزرگت به ارث میبری/ خدا شانس بده والا😅 (30 نظر) نگاهی به کیک تولد 1 سالگی و 4طبقه آروکو پسر سپهر حیدری و آرام خانوم/ کیک نیست کاخه برا خودش+ عکس (29 نظر) امیر جعفری، همسر همای پایتخت: همه دارو ندارم از خونه گرفته تا ماشین به اسم ریماست... (27 نظر) سردار سلیمانی: یک دختر دارم که برای خودش چریک است؛ زمان جنگ خواستگاری رفتم و با همسرم ... (26 نظر)
دیگران می‌خوانند   
شباهت بی حد و اندازه احسان علیخانی، مجری محبوب ایرانی به مادرش+عکس رونمایی از یک عکس نایاب و تاریخی از خلاقیت مردم دوران قاجار برای حمل جنازه/ بیچاره مُرده تا دفن بشه چی به سرش میومد!+عکس عکس تاریخی از یک دبیرستان پسرانه در تهران 90 سال پیش/ چه قوانین جالبی برای امتحان گرفتن داشتند! کولاک ژست های جذاب و جدید علیرضا بیرانوند، ستاره تیم ملی در صنعت مدلینگ/ چه استایل تابستونی خفنی+ویدیو (ویدئو)سکانس فراموش نشدنی از پشت صحنه در حاشیه/ترکیب جواد رضویان و مهران مدیری یعنی بمب خنده نگاهی به تابلوفرش وَاِن یَکاد المیرا شریفی مقدم در خانه اش/ هم اصالت هم دیانت +عکس خلاقیت خنده دار یک مادر در تبدیل نوزادش به تِی برای تمیز کردن خانه حماسه آفرین شد+ویدئو/هیتلر هم مغز تو رو نداشت! رونمایی از مادر واقعی ریما رامین فر، همای پایتخت +عکس/چه مامان زیبایی😍 خانه شیک و امروزی بهاره افشاری، بیتای سریال فاصله ها به سبک اروپایی/ دکوراسیون لوکس و باسلیقه خانم بازیگر+عکس نگاهی به لباس عروس و دسته گل با کلاس سوگل طهماسبی بازیگر سریال فاصله ها/ باز هم عکس عروس خانوم بدون حضور آقای داماد+عکس خلافیت منحصربفرد مادر باحوصله ایرانی برای خوراندن تخم مرغ به فرزند بد غذایش/ مادر نمونه سال+ عکس ویدئوی جذاب از همراهی جواد عزتی و الناز حبیبی در اکران تمساح خونی! شوکه کننده ترین سکانس برنامه "صداتو"/ افشاگری عجیب جوان خوش چهره و خوش صدای برنامه صداتو درباره ترانه معروف "تنهاترین عاشق" (ویدئو) شادترین لحظه برنامه "صداتو" با آهنگ محلی جنوبی / داور معروف دیگه نتونست جلو خودشو بگیره اومد وسط عکسی جنجالی از دوران جوانی مریم امیر جلالی / ماشالا خانوم بازیگر مثل قالی کرمان می مونه! (عکس) استوری جدید یوسف تیموری با پدرش/ شباهت عجیب وی به پدرش جلب توجه کرد!/چه میز غذای شیک و رنگارنگی! زهره فکور صبور، ستایش دلنوازان: مرگ آرومو خیلی دوس دارم و بدم میاد تو بستر مریضی بمیرم! +ویدئو خلاقیت بامزه و خنده دار یک پسربچه برای رای آوردن در انتخابات شورای مدرسه/ با این وعده شیرین حتما رای میاری😂+عکس (فیلم) لحظه وحشتناک ظاهر شدن یک فروچاله بزرگ در استرالیا! / خوب شد آدم اون دور و بر نبود (فیلم) تیدا سگ زنده یاب "سگی که قبل تر در حادثه متروپل کمک بسیاری کرده بود" برای یافتن کودک 4ساله مفقود شده در علفزارها! (عکس) جشن دندونی ساده و صمیمی سام نوه اکبر عبدی در خانه شان/ماشالا چه خونه لاکچری دارن، دیوارکوبهای نقره شون فقط! رونمایی از استایل شیک دامادی علی دایی در تالار/ مهریه عجیب همسر اردبیلی ابرستاره فوتبال ایران چیست؟+عکس استایل شیک و امروزی هادی کاظمی در جشن تولد همسرش سمانه پاکدل/ ایشالا به پای هم پیر بشین+عکس (ویدئو) سکانس فوق خنده دار برنامه "شب آهنگی"/ بازم حامد آهنگی یک استعداد گوگولی و خوش انرژی دیگه رو کشف کرد، خدا حفظشون کنه (ویدئو) عجیب ترین و خاص ترین بستنی ایران/ خلاقیت بستنی فروش تهرانی مثل بمب صدا کرد (ویدئو) لحظه مواجه شدن یک معلم با هدیه غافلگیرکننده ای که مدرسه برایش تدارک دیده/ شما هم همچین هدیه ای میگرفتین اینقدر ذوق میکردین؟ ویدیویی از وحشتناکترین حادثه ای که ممکن است برای کودک شماهم بیفتد!/ برای هر مادر دارای کودک 1 تا 3 سال دیدن این ویدیو اجباری است! نحوه ساخت سرم پوست خانگی ضد چروک برای انواع پوست (چرب، خشک، مختلط و...) همسر سابق مهدی قائدی، ستاره معصومی، در کنار خواهرش که انگار دوقلوهای همسانند/ اینقدر شباهت طبیعیه واقعا؟ (تصاویر) پنت هاوس فوق لوکس کریم باقری/ نگاهی به خونه و زندگی پر زرق و برق فوتبالیست محبوب کشورمان (عکس) نگاهی به خونه زندگی شیک و مجلل علی دایی/ فقط تراس دلباز خونه شون! (عکس) نگاهی به خونه و زندگی شیک و طلایی مادر مهدی قائدی، فوتبالیست خوب کشورمان/ چه مادر خوش خنده ای داره، برادرش هم که کپی خودشه زیبایی خاص نجم الدین شریعتی، مجری برنامه سمت خدا در 7 سالگی/ مگه داریم این همه تغییر؟+عکس نگاهی به حیاط سرسبز و بزرگ ستاره سادات قطبی با گلدان های زیاد/ آدم اینجا باشه که پیر نمیشه +عکس صندلی 125 میلیون تومانی محمدرضا گلزار در آمریکا+ عکس حضور چهره های فوتبالی در منزل امیر قلعه نویی برای تسلیت به سرمربی بابت فوت مادرش و گریه های بی امان سکاندار تیم ملی+عکس/ فرهاد مجیدی، فتح الله زاده و... فال روزانه امروز شنبه 15 اردیبهشت ماه 1403 عکسی از اولین روز مادر شدن همسر جوان حسن جوهرچی، فرهاد سریال فاصله ها/ چه بچه ناز و دلبری داره ماشاءالله فال انبیاء روزانه شنبه 15 اردیبهشت ماه 1403 فال شمع روزانه امروز شنبه 15 اردیبهشت 1403
تیتر امروز   
فال روزانه امروز شنبه 15 اردیبهشت ماه 1403 فال انبیاء روزانه شنبه 15 اردیبهشت ماه 1403 فال شمع روزانه امروز شنبه 15 اردیبهشت 1403 فال قهوه با نشان روز شنبه 15 اردیبهشت 1403 فال ابجد روزانه شنبه 15 اردیبهشت 1403 فال حافظ با تفسیر شنبه 15 اردیبهشت 1403 + فیلم خودروهای برقی، تهدیدی برای سلامتی و امنیت سرنشینان دیگر خودروها چالش برای کسایی که ادعای تیزبینی دارند! / مورچه رو پیدا کن در این معمای تصویری 5 تفاوت را در کمتر از 10 ثانیه پیدا کنید (تصاویر) لیختن اشتاین، کشوری که می‌توانید آن را اجاره کنید! (ویدئو) دانشجویان مونیخ با سرسره به کلاس درس می‌روند! (تصاویر) میو میو تا مدرک دکترا! گربه‌ای که دانشجوی دانشگاه آمریکا شد (ویدئو) کارهایی که دانشجوها زمان امتحانات عهد میبندن انجام ندن اما انجام میدن 😂 (تصویر) فرشته‌ای در لباس معلم! / فداکاری معلمی که دانش‌آموز سرطانی‌اش را در بیمارستان درس می‌دهد (ویدئو) یادی از عمو زنجیرباف، معلم نمونه بچه‌های دهه شصت، سیدحسن نیرزاده نوری
منتخب روز   
کشف کله‌پاچه چهارهزارساله در گورستانی عجیب+ فیلم سیاه خان ، زشت ترین فرد تاریخ ایران+ فیلم (ویدئو) 10 نوع از خطرناک ترین مارهای جهان که در ایران هم دیده شده اند/ کابوس شب یعنی اینا نگاهی به خانه پدری استاد شهریار در روستای خشکناب شهرستان بستان آباد/ شعرهای مشهور استاد برای این روستاست +عکس عکس عروسی امیر جعفری و ریما رامین‌فر، همای سریال پایتخت فیک و تقلبی از آب درآمد / هوش مصنوعی داره وارد مراحل ترسناکی میشه! (عکس) تیپ و استایل فوق‌العاده شیک و لاکچری یاورِ سریال فاصله‌ها بعد از 14 سال در عربستان سعودی / ببینیدش نمی تونید بشناسید! فروش ویلای روف گاردن دار و استخر دار حسن جوهرچی، فرهاد سریال فاصله‌ها توسط دخترش در شمال ! / در منطقه‌ای تهرانی نشین!!! سلفی دونفره نعیمه نظام دوست با سلطان کمدی ایران که یکسال حق نداشت منتشرش کنه! / چه ست آدیداسی پوشیده مهران مدیری ... سلفی آسانسوری علیرضا نیکبخت با همسر دومش که بیشتر از جانش او را دوست دارد / کراش دهه هشتاد فوتبال ایران حالا مرد زندگی شده ... (عکس) تعجب کاربران خارجی فضای مجازی از حجاب کامل همسر ستاره لیورپول / دنیا با حجاب جای زیباتری نیست؟ (عکس) بیتابی همسر و فرزندان شهرام عبدلی، بازیگر نقش مهران در سریال فاصله‌ها، بر سر پیکر بی جان او / تو کاری با دلم کردی که فکرشم نمی کردم ... (عکس) همبازی بودن آقای بیاتی، خواستگار فهیمه در پایتخت 5 با بازیگر معروف در فیلم نوستالژیک دهه شصتی / روحش شاد ...