دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

سیاست /

آیا تروریستی خواندن سپاه جنگ دیگری را به ایران تحمیل خواهد کرد؟ 

پنجشنبه، 29 دی 1401
کد خبر: 238966
منافقین با اقدامی هماهنگ با ضدانقلاب در استراتسبورگ خواهان قرار گرفتن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه های تروریستی اروپا شدند. پارلمان اروپا در اقدامی عجولانه لایحه قرار گرفتن سپاه در فهرست گروه های تروریستی را با رأی بالا تصویب کرد. آیا جنگ دیگری در راه است؟

حمله به سپاه و ارکان آن از ابتدای انقلاب اسلامی یکی از خطوط اصلی هجمه تبلیغاتی بر علیه نظام اسلامی و مدافعان آن بوده است. اغتشاشات خیابانی اخیر در کشور، آتش کینه و عناد با سپاه را از نو داغ کرده است. اقدام اخیر پارلمان اروپا در تصویب لایحه ای ضدایرانی بر علیه یکی از ارکان دفاعی کشور نشان از خصومت شدید دشمنان ملت و انقلاب با تمامیت ارضی ایران عزیز دارد که ثمره صدها هزار شهید گلگون کفن است. ساعدنیوز در گفتگویی اختصاصی با دکتر سید جعفر قنادباشی به حواشی اتفاق اخیر پرداخته است:

در واقع، این سناریو خواسته اصلی اسرائیل است که منافقین به عنوان مزدوران این رژیم غاصب در تلاش برای عملی کردن آن هستند.

ساعدنیوز: تحرک ضدانقلاب برای قرار گرفتن نام سپاه در فهرست گروه های تروریستی پارلمان اروپا حداقل در سطح تصویب لایحه در صحن این پارلمان با اکثریت قاطع نتیجه داده است. منافقین بانی این تحرک اخیر بوده اند و افراد حاضر در تجمع استراتسبورگ فرانسه نیز مؤید این موضوع است. این افراد با چه انگیزه هایی این سناریو را علیه یکی از اصلی ترین ارکان دفاعی ایران طراحی کرده اند؟

دکتر سید جعفر قنادباشی: متأسفانه منافقین از مدت ها پیش، روابطی ارگانی و سازمانی را با اسرائیل آغاز کرده اند. از 20 سال پیش که پرونده هسته ای ایران با تلاش های منافقین و دروغ پراکنی شان شکل گرفت، این صهیونیست ها بودند که از زبان ایرانیان مزدور عضو گروه تروریستی منافقین سخن می گفت. صهیونیست ها ترجیح می دادند که گفته هایشان از زبان یک ایرانی بیان شود.

از سوی دیگر، منافقین هم همیشه به ارتباطات بیرونی نیاز داشته اند و در عمل، این موضوع را با جدیت دنبال کرده اند. ارتباطاتشان با صدام و ارتجاع منطقه نیز درهمین راستا بوده است. بعدها این تروریست ها به دامان اسرائیل پناه بردند و سناریوهای ضدایرانی خود را منطبق با منافع اسرائیل ترسیم کردند.

در مورد پرونده هسته ای، خیلی وقت ها اسرائیلی ها مدارک و شواهدی بر علیه ایران دست و پا می کردند، و به دست منافقین میرساندند تا این موضوع از زبان آنها رسانه ای شود. عکس این موضوع هم رخ داده است.

اما با وقوع اغتشاشات اخیر در ایران، سطح دیگری از روابط میان منافقین و اسرائیل کلید خورد. منافقین در سطح سیاسی نیز وارد میدان شدند و سناریوی قرار گرفتن نام سپاه در فهرست گروه های تروریستی اتحادیه اروپایی نیز در همین بستر شکل گرفت.

در واقع، این سناریو خواسته اصلی اسرائیل است که منافقین به عنوان مزدوران این رژیم غاصب در تلاش برای عملی کردن آن هستند. اگر فهرست گروه های تروریستی اتحادیه اروپا را بررسی کنید، مشاهده خواهید کرد که بسیاری از این گروه ها به درخواست اسرائیل در این فهرست قرار گرفته اند. از حماس تا حزب الله و حتی در برخی موارد مثل مورد انصارالله یمن، با شکست مواجه شدند.

مدت ها اروپا تمرکزش را بر روی پرونده هسته ای ایران قرار داد و ایران با استفاده از این موضوع، به صورت مخفیانه و آزادانه و با دسترسی به تکنولوژی های روز دنیا، پهپادهای فوق پیشرفته و موشک های مؤثر را تولید کرد.

ساعدنیوز: رأی مثبت بیش از 500 نماینده پارلمان اروپا به لایحه قرار گرفتن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه های تروریستی در جای خود بسیار تأمل برانگیز است. این حجم از ایران ستیزی و خصومت با سپاه در پارلمان اروپا ریشه در چه مسائلی دارد؟ برخی معتقدند که حضور ایران در کنار روسیه در جنگ اوکراین احساسات ضدایرانی را در اروپا تقویت کرده است، نظر شما در این باره چیست؟

دکتر سید جعفر قنادباشی: پارلمان اروپا از نظر تأثیرپذری از لابی های صهیونیستی و نیز رسانه های وابسته به این لابی ها، به مراتب آسیب پذیرتر از پارلمان های مستقل کشورهای اروپایی است. بسیاری از مواضع رسمی انی پارلمان نیز تحت تأثیر لابی ها و رسانه های خط سلطه اتخاذ می شود. وضعیت در پارلمان اروپا به گونه ای است که با تطمیع و ارتشاء به راحتی می توانند رأی اعضاء را بخرند.

از سوی دیگر، اروپا در برابر ایران احساس شکست می کند. مدت ها اروپا تمرکزش را بر روی پرونده هسته ای ایران قرار داد و ایران با استفاده از این موضوع، به صورت مخفیانه و آزادانه و با دسترسی به تکنولوژی های روز دنیا، پهپادهای فوق پیشرفته و موشک های مؤثر را تولید کرد. اروپایی ها فکر می کنند که از ایران رودست خورده اند و به همین دلیل چنین حجم بالایی از خصومت در پارلمان اروپا شکل گرفته است.

یک موضوع دیگر این است که بالاترین درآمد کشورهای اروپایی خصوصاً فرانسه، انگلیس، آلمان از فروش سلاح است. آنها از ورود رقیب جدید پرقدرتی مانند ایران به عرصه فروش سلاح های فوق پیشرفته روز دلنگران هستند و به هیچ وجه بحث اوکراین نمیتواند اصل موضوع باشد. اوکراین در واقع به این دلیل برجسته می شود که افکار عمومی را بر علیه ایران بسیج کنند.

اروپایی ها از این ناراحت اند که تقاضای خرید جنگنده ها و سلاح های پیشرفته شان کاهش خواهد داشت و درآمدشان افت خواهد کرد. موشک های ایران، به گونه ای است که دیگر سامانه های ضدموشک هم توان مقاومت در برابر آنها را ندارند و از این جهت هم آسیب جدی ای متوجه اروپا خواهد بود.

ورود مستشاران غربی به بدنه ارتش ایران در زمان قاجار باعث تسلط شان بر منطقه شد و امروز وقتی غربی ها می بینند که قدرت موشکی و پهپادی مستقلی مثل ایران در برابرشان قرار گرفته است. برای کنترل این قدرت موشکی و نظامی نیاز به هجمه و تبلیغات سنگین دارند و همین کار را هم می کنند. برجسته ساختن موضوع حضور پهپادهای ایرانی در جبهه اوکراین، برای فریب افکار عمومی اروپا است.

ما به هیچ وجه به لحاظ نظامی در کنار روسیه نیستیم بلکه به لحاظ سیاسی از ایستادگی روسیه در برابر گسترش ناتو به شرق حمایت می کنیم. ناتو قصد داشت که تا خزر پیشروی کند و این موضوع برای ما نیز یک تهدید حیاتی ایجاد می کرد. روسیه با این موضوع مخالف است و ما هم به حق در کنار روسیه در این موضع هستیم.

آمریکا وقتی از افغانستان خارج شد، فکر می کرد که با آمدن طالبان، ایران در با طالبان وارد جنگ خواهد شد، ولی با اتخاذ سیاستهای هوشمندانه از سوی ایران، این اتفاق نیفتاد. و بعد از آن سناریوی دیگری بر علیه ایران کلید خورد.

حذف سپاه از معادلات منطقه ای و بین المللی در اصل منافع خود اروپایی ها را به خطر خواهد انداخت.

ساعدنیوز: لایحه ای که در پارلمان اروپا به اتفاق اکثریت آراء تصویب شده، برای قانون شدن باید بعد از تصویب در پارلمان های هر یک از کشورها به امضای رؤسای جمهور کشورهای اروپایی برسد. به نظر شما در وضعیت کنونی آیا چنین اتفاقی رخ خواهد داد؟

دکتر سید جعفر قنادباشی: دو نوع برخورد با این موضوع محتمل است. یکی برخورد عقلانی و محاسبه گرانه و دیگری برخورد غیرعقلانی. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کارنامه بسیار روشنی در حوزه مبارزه با گروه های تروریستی دارد. حضورش در منطقه هم برای ایران امنیت آفرین بوده و هم امنیت کشورهای منطقه را تقویت کرده است.

از سوی دیگر، حضور سپاه باعث شده که سه اتفاق بد برای اروپا رخ ندهد: یکم، با ریشه کن کردن داعش، جلوی سیل مهاجرین به اروپا گرفته شد؛ دوم، با قلع و قمع کردن تروریست ها، دیگر این افراد به اروپا نمی روند و مشکل امنیتی برای این کشورها درست نمی کنند؛ سوم، ترانزیت مواد مخدر با جانفشانی سپاه مختل شده است و اروپا از این مسیر هم منافع زیادی را برای خودش تأمین می کند.

حذف سپاه از معادلات منطقه ای و بین المللی در اصل منافع خود اروپایی ها را به خطر خواهد انداخت. بنابراین، عقل حکم می کند که سران اروپایی لایحه احساسی را تصویب نکنند. اما در مورد تصمیم غیرعقلانی نمی توان نظری دهیم، چون موضع سران اروپا و وضعیت کنونی معیشت اروپائیان در پی جنگ اوکراین این موضوع غیرعقلانی را توجیه نمی کند.

هر قدر به سپاه حمله کنند، محبوبیت سپاه بیشتر و بیشتر خواهد شد و در عمل هم این را دیده ایم.

ساعدنیوز: به فرض تصویب این لایحه و تبدیل آن به قانون در اروپا، چه اتفاقاتی می تواند برای سپاه رخ دهد؟

دکتر سید جعفر قنادباشی: برای سپاه هیچ اتفاق خاصی رخ نخواهد داد. سپاه پاسداران در داخل محبوب بخش بزرگی از جامعه است. شهدای سپاه در حوزه دفاع از حریم و حرم جانفشانی های بسیاری کرده اند و همه می دانند که امنیت امروز ما ریشه در همین جانفشانی ها دارد. در منطقه نیز تلاش های سپاه باعث شده است که گروه های مردمی دفاعی و مقاومت در برابر تجاوز تروریست ها و دشمنان شکل بگیرد. منطقه ما همواره در معرض تعرض دشمنان بوده است و حضور سپاه در منطقه امنیت آفرین بوده است.

موضوع قرار گرفتن سپاه در فهرست گروه های تروریستی سپاه تغییری در جایگاه سپاه نخواهد داد. مگر آن زمان که فرماندهان سپاه توسط داعش به شهادت می رسیدند، این شهدای عزیز ما در رسانه های غربی به عنوان تروریست معرفی می کردند. این کار قبلاً بارها صورت گرفته است. بنابراین، چیز تازه ای نیست. ولی باید بدانند که هر قدر به سپاه حمله کنند، محبوبیت سپاه بیشتر و بیشتر خواهد شد و در عمل هم این را دیده ایم.

امروز اگر بحث قرار دادن سپاه در فهرست گروه های تروریستی مطرح است، به دلیل این است که دیر از خواب بیدار شدند و فهمیدند که می توانستند با فراخواندن سفرایشان برای اغتشاشگران آبی گرم کنند که نکردند.

ساعدنیوز: برخی رسانه ها و خصوصاً در شبکه های مجازی و توئیتر، چنین وانمود کرده اند که اگر سپاه در فهرست گروه های تروریستی قرار بگیرد، این به معنای اعلام جنگ است و این جنگ رخ خواهد داد. نظر حضرتعالی در این باره چیست؟

دکتر سید جعفر قنادباشی: هرگز این طور نیست. در عرصه نظامی حرفی برای گفتن در برابر ایران را ندارند. خصوصاً بعد از جنگ اوکراین، به مراتب ضعیفتر از گذشته شده اند.

البته، این آرزوی صهیونیست ها است که با ایران تقابل نظامی داشته باشند، ولی خودشان بهتر از همه می دانند که توان چنین کاری را ندارند.

دفاع اروپایی ها و آمریکایی ها از خشونت های خیابانی در ایران، تصویر آنها را در نزد افکار عمومی کشور مخدوش کرده است. امروز اگر بحث قرار دادن سپاه در فهرست گروه های تروریستی مطرح است، به دلیل این است که دیر از خواب بیدار شدند و فهمیدند که می توانستند با فراخواندن سفرایشان برای اغتشاشگران آبی گرم کنند که نکردند.

الان می خواهند با این کار فشار مضاعفی که بر روی خود احساس می کنند را کم کنند.

** این مصاحبه توسط دکتر بهرنگ حمیدی سردبیر ساعدنیوز انجام شده است.


5 پسندیدم 2 دیدگاه

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز چهارشنبه 12 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه ها
مهرشاد
1 سال پیش

سلام ودرود برشهدای اسلام وانقلاب . دشمنان انقلاب هرگز درخواب هم نمیتوانند ببینند که بر ایران حاکم میشوند.چون سپاه پاسداران انقلاب و فرزندان ایران اسلامی این اجازه را جهت دیدن این چنین خوابی را به آنهانمیدهند.حاج قاسم ها هرگز فراموش نمیشوند و همیشه زنده اند...الله اکبر جانم فدای رهبر ....
پاسخ
عبدالرضا
1 سال پیش

درود بر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران. لعنت خدا و پیامبر اسلام و لعنت تمام فرشتگان بر منافقین. آمریکا و اسرائیل.و لعنت بر ضد ولایت فقیه ،لعنت خدا و پیامبر اسلام و فرشتگان الهی بر دشمنان داخلی و خارجی که چشم دیدن سلامتی حضرت آیت الله سید علی خامنه ای مدظله العالی را ندارن. ما دوستدار و پشتیبان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و حضرت آقا بودیم و هستیم و انشاءالله خواهیم بود. سپاه پاسداران خار چشم دشمنان. شادی روح حضرت امام خمینی رحمه‌الله و شادی روح پاک تمامی شهدای اسلام خصوصاً حاج قاسم .
پاسخ
دیدگاه خود را ثبت نمایید
استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و دکترا + پاورپوینت آموزشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
قیمت استخراج مقاله از پایان نامه
مراحل سابمیت مقاله
گام به گام مراحل چاپ کتاب
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب
هزینه استخراج مقاله ISI از پایان نامه