ویژگی های اصلی شغل مدرس موسیقی
- حرفه ای کسی است که هنرجو را تحت فشار قرار ندهد و از او به اجبار برای تمرین موسیقی کار نکشد یک مدرس موسیقی خوب کسی است که بتواند با ایجاد انگیزه و علاقه در هنرجو او را به ادامه کار و فراگیری موسیقی تشویق کند
- یک مدرس موسیقی حرفه ای از روشهای مختلفی برای تدریس موسیقی استفاده می کند تنها خود را محدود به یک روش نمی کند و هنر جو را تشویق می کند تا حتی به صورت آزمایشی روشهای مختلف را امتحان کند و از خطا نترسد
- همانطور که میدانید شغل تدریس موسیقی یکی از مشاغل سخت در دنیا به حساب می آید و اصلی ترین دلیل سخت بودن آن روش تدریس استاد مو می باشد، یک مدرس موسیقی باید بتواند یک توضیح کارآمد و مفید در زمان اندک در کلاس ارائه دهد و در همان مدت زمان اندک مطمئن شود که هنرجو به خوبی مفاهیم را فرا گرفته است.
- یک مدرس موسیقی حرفه ای تقلید از بزرگان موسیقی را به طور کامل کنار نمی گذارد بلکه به صورت گزینشی به صورت هوشمندانه قطعاتی مفید را و مشهور از بزرگان تقلید کرده و از قدرت خلاقیت خود نیز در خلق و آموزش موسیقی استفاده می کند البته ناگفته نماند که در سال های اخیر روش تدریس موسیقی به کلی تغییر پیدا کرده است برای مثال اگر در گذشته از روش سیم بسینه استفاده می شد یا همان روشی که هنرجو به طور کامل درس را از استاد تقلید می نمود امروزه این روش منسوخ شده است و مدرس موسیقی تنها وظیفه دارد تا دروس را به شاگردش در کلاس آموزش دهد و از شاگردان بخواهد که با قدرت نوازندگی خود و با استفاده از خلاقیت در خانه تمرین کند.
شرایط استخدام مدرس موسیقی در آموزشگاه ها
همانطور که میدانید شغل تدریس موسیقی یکی از مشاغل مهم و پربار در تاریخ هنر و نوازندگی در تمامی کشورها می باشد .شاید شما فکر کنید که تنها داشتن مهارت لازم و یک مدرک تحصیلی برای برای استخدام یک مدرس موسیقی کافی می باشد. اما حقیقت آن است که بیشتر آموزشگاه ها به دنبال یک مدرس موسیقی با اخلاق و با مسئولیت هستند که علاوه بر داشتن مهارت لازم باید بتوانند از ایجاد مشکلات و فساد های اخلاقی در عرصه هنر و محیط کلاس جلوگیری کنند معروف بودن و مشهور بودن هیچ دلیلی موجهی نمی باشد برای حرفه ای بودن، یک معلم موسیقی خوب قبل از آن که تدریس را آغاز کند دسته از قطعاتی که آن روز قرار است به هنرجویان آموزش دهد را جمع آوری کرده و مورد بررسی دقیق قرار می دهد تا با اعتماد به نفس وارد محیط کلاس شود و نشان دهد که برای هنرجویان ارزش و احترام قائل است و برای شان وقت گذاشته است یک مدرس موسیقی مانند استادهای حرفه های دیگر باید در کار خود پشتکار و تلاش داشته باشد. یک مدرس موسیقی نباید بی حوصله و عجول باشد بلکه باید با تحمل فراوان توضیحات کارآمدی را به هنرجویان خود در زمینه موسیقی و نوازندگی ارائه دهد تا حتی اگر هنرجو پس از گذشت سال ها نیز بخواهد حرفه نوازندگی را ادامه دهد از مهارت کافی برخوردار باشد. یک مدرس موسیقی خود را محدود به تدریس و آموزش یک روش و یک کتاب نباید بکند و علاوه بر روش های مختلف باید سبک های مختلف را نیز به شاگردانش آموزش دهد تا آنان با توجه به استعداد و مهارت و علاقه خود یکی از این سبک ها را برای یادگیری حرفه ای دنبال کنند. همانطور که اشاره شد یک مدرس موسیقی مانند یک راهنما برای انسان ها می باشد بنابراین باید از اطلاعات کافی برای راهنمایی کردن هنرجویان خود برخوردار باشد.
رزومه مدرس موسیقی
بدون شک نوشتن یک رزومه عالی و بی عیب و نقص در حوزه مدرسی موسیقی می تواند نقشی مهم، غیرقابل انکار و کلیدی در موفقیت شما برای استخدام یا جذب شاگرد ایفاء نماید. اینکه بتواند رزومه خود را در یک قالب استاندارد، با فونتی مناسب و آغاز و پایانی کاملا استاندارد بسیار مهم است چرا که فردی که رزومه شما را بررسی می کند می بایست یک ارتباط منطقی با سوابق کاری و تحصیلی شما برقرار کرده و در گام دوم موارد ذکر شده وی را مجاب نماید که شما بهترین فرد برای استخدام می باشید.
-
نوشتن خلاصه رزومه مدرس موسیقی: یک خلاصه رزومه مدرس موسیقی خیلی با خلاصه رزومه مشاغل دیگر متفاوت نیست.شما می بایست در یک جمله بگویید که چرا بهترین فرد برای انتخاب و استخدام هستید مدرس موسیقی هستم با 15 سال سابقه تدریس گیتار و پیانو و سازهای کوبه ای در بهترین آموزشگاه های تهران
-
نوشتن سوابق شغلی رزومه مدرس موسیقی: یکی از مهم ترین بخش ها در نوشتن رزومه موسیقی بخش سوابق شغلی رزومه است. اگر شما کارفردا بودید چه موردی را در انتخاب و استخدام یک فرد در اولویت قرار می دادید.بله سابقه شغلی مهم ترین فاکتور در انتخاب افراد برای تصدی یک شغل است. استخدام به خودی خود هزینه دارد،زمان بر است و شما می بایست انرژی زیادی صرف انتخاب یک فرد کنید.
-
نوشتن سوابق تحصیلی رزومه موسیقی: سوابق تحصیلی در رتبه دوم اهمیت مواردی است که در یک رزومه می بایست با دقت نظر بسیار بالا نوشته شود.این بخش نشان دهنده توانایی های آکادمیک شما در حوزه ای است که در آن مشغول فعالیت هستید.
-
نوشتن گواهینامه ها و افتخارات در رزومه یک مدرس موسیقی: کلیه بخش های رزومه و نگارش آنها می خواهند فریاد بزنند که شما بهترین فرد برای انتخاب هستید.استخدام شما می تواند گره ای از کار گروه، شرکت و یک مجموعه باز کند. به همین جهت بخش گواهینامه ها و افتخارات یکی از مهم ترین بخش ها در نوشتن یک رزومه مدرس موسیقی است.زمانی که شما مشغول تدریس گیتار یا پیانو هستید و افتخار چاپ کتابی در این حوزه را دارید این به معنی آن است که شما از نظر دانش موسیقی در حد بسیار عالی هستید. این کتاب چاپ شده مسیر زیادی از تلاش شما برای اقناع مدیر استخدام را هموار نموده و کار شما را آسان می کند.