دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / سلامت خانواده / اطلاعات دارویی /

عوارض و موارد منع مصرف آمپول سینورا 

جمعه، 14 مرداد 1401
سینورا نام تجاری آدالیمومب است. داخل هر ابزار دارورسان خودکار، یک سرنگ از پیش پر شده قرار دارد که حاوی 40 میلی گرم آدالیمومب در 0.8 میلی لیتر است.

سینورا برای کاهش علائم و نشانه های بیماری آرتریت روماتوئید و همچنین جلوگیری از پیشرفت تخریب ساختاری و بهبود عملکرد جسمی و فیزیکی در بیماران بزرگسالی که به آرتریت روماتوئید متوسط تا شدید فعال مبتلا هستند و پاسخ مناسبی به یک یا چند نوع از داروهای تعدیل کننده بیماری های روماتیسمی نداده اند تجویز می گردد. سینورا یک منوکلونال آنتی بادی است که به تنهایی یا همراه با متوتروکسات و یا دیگر داروها در درمان آرتریت روماتوئید مصرف می شود. از دیگر موارد مصرف این دارو میتوان به بیماری های آرتریت ایدیوپاتیک جوانان، آرتریت پسوریاتیک، اسپوندیلیت آنکیلوزان، بیماری کرون در بالغین و کودکان، کولیت اولسراتیو، پلاک پسوریازیس، بیماری پوستی هیدرادنیتیس سوپراتیوا در بالغین و اطفال (با سن بیشتر از 12 سال) و بیماری های چشمی یووئیت غیرعفونی بالغین و اطفال اشاره کرد.

آمپول سینورا با چه داروهایی تداخل دارد؟

برخی از داروها نباید همراه با سینورا مصرف شود ، زیرا می تواند عوارض جانبی داروها را افزایش دهد و یا اثرات داروها کاهش یا افزایش یابد. آزاتیوپرین، آناکینرا، گولیموماب، ریتوکسیماب از داروهای در تداخل با سینورا می باشد که در صورت مصرف این داروها می بایست قبل از تجویز با پزشک خود مشورت کنید. این لیست کاملی از داروهای در تداخل با آمپول سینورا نمی باشد، به همین خاطر اگر داروهایی را مصرف می کنید حتما قبل از تجویز این دارو توسط پزشک با او درباره داروهای مصرفی خود مشورت کنید.

احتیاطات و نکات حائز اهمیت در استفاده از سینورا چیست؟

  1. در عفونت های فعال از قبیل سل
  2. در صورت داشتن سابقه بیماری سل
  3. در بدخیمی ها
  4. در ناقلین مزمن ویروس هپاتیت B
  5. واکنش های ازدیاد حساسیتی
  6. در اختلالات عصبی
  7. در اختلالات خونی
  8. در نارسایی احتقانی قلب
  9. در صورت بروز سندرم شبه لوپوس
  10. در صورت استفاده از داروی دیگر، با پزشک معالج خود مشورت نمایید.
  11. در صورتیکه قرار است تحت هرگونه عمل جراحی از قبیل اقدامات دندانپزشکی قرار بگیرید پزشک خود را در جریان بگذارید.
  12. در صورت نیاز به واکسیناسیون، پزشک خود را مطلع سازید.
  13. در صورت بروز هرگونه علائم غیرطبیعی از قبیل تب، پیدایش زخم، خونریزی غیر عادی و یا احساس خستگی شدید پزشک خود را مطلع سازید.
  14. به هیچ عنوان از داروی تاریخ گذشته استفاده نکنید.
  15. در صورت مشاهده تغییر رنگ، ذره یا کدورت از مصرف فراورده خودداری نمایید.
  16. دارو دور از دید و دسترس اطفال نگهداری شود.
  17. توصیه می شود که هنگام استفاده از فراورده، نام و شماره سری ساخت محصول به منظور حفظ سوابق سری های ساخت استفاده شده، ثبت شود.

آمپول سینورا چه عوارض جانبی دارد؟

اگر در زمان مصرف آمپول سینورا دچار واکنش آلرژیک مانند کهیر، تورم صورت، لب، زبان یا گلو شدید می بایست سریعا به فوریت های پزشکی مراجعه کنید. عوارض جانبی شایع آمپول سینورا شامل علائم سرماخوردگی، سردرد، درد سینوس، عطسه، گلودرد، قرمزی یا تورم در محل تزریق می باشد که در صورت شدید بودن این علائم بلافاصله با پزشک خود تماس بگیرید. اگر در زمان استفاده از سینورا دچار برخی علائم زیر شدید استفاده از این دارو را متوقف کنید و بلافاصله به پزشک خود تماس بگیرید:

  • تب، غدد متورم، تعریق شبانه
  • درد مفاصل و عضلات، بثورات پوستی
  • رنگ پریدگی پوست، احساس سبکی سر یا تنگی نفس
  • درد در قسمت فوقانی معده که ممکن است به شانه شما گسترش یابد
  • کاهش وزن

اگر از این دارو برای پسوریازیس استفاده میکنید و پسوریازیس شما در زمان استفاده بدتر شد و یا زخم پوست شما بهبود نیافت می بایست بلافاصله با پزشک خود تماس بگیرید. مشکلات کبدی که علائمی چون تب، درد بدن، خستگی، درد معده، درد فوقانی معده، استفراغ، کاهش اشتها، ادرار تیره، مدفوع به رنگ خاک رس، زردی پوست یا چشم می تواند از عوارض جانبی آمپول سینورا باشد. بی حسی، گزگز، سرگیجه، مشکلات بینایی، ضعف در بازوها یا پاها می تواند از عوارض جانبی آمپول سینورا باشد. این لیست کاملی از عوارض جانبی آمپول سینورا نمی باشد و در صورتی که هر علائم مشکوکی مشاهده کردید می بایست با پزشک خود تماس بگیرید.

در صورت فراموش نمودن یک یا چند نوبت از مصرف داروی سینورا چه باید کرد؟

اگر یک دوز دارو فراموش شود، بلافاصله بعد از یادآوری می بایست دوز دارو تزریق گردد و سایر تزریق­ها طبق برنامه قبلی ادامه داده شوند مگر اینکه نزدیک دوره بعدی دارو باشد که در این صورت نباید دوز فراموش شده تزریق گردد و بایستی تزریق طبق برنامه قبلی ادامه داده شود. در صورت فراموش شدن دوز، پزشک خود را مطلع نمایید.

در صورت مصرف بیش از مقدار توصیه شده داروی سینورا چه اقدامی انجام شود؟

از مصرف دوز اضافی دارو باید اجتناب گردد و در صورت مصرف دوز اضافی به صورت تصادفی، با پزشک یا داروساز خود برای توصیه­های بیشتر تماس حاصل فرمایید.

توصیه های دارویی سینورا

  1. اگر علائم و نشانه های دیسکرازی خونی یا عفونت (تب، کبودی، خونریزی، رنگ پریدگی) ایجاد شد به پزشک اطلاع داده شود.
  2. ریسک لنفوما، لوکمی یا سایر بدخیمی ها به بیمار و خانواده وی اطلاع داده شود تا منافع این دارو نسبت به معایب آن در نظر گرفته شود. در صورت بروز علائم و نشانه های سرطان (مثل کاهش وزن بدون دلیل، خستگی، برآمدگی غدد لنفاوی گردن یا کشاله ران، کبودی یا خونریزی) به پزشک اطلاع داده شود
  3. بیمار نباید دارو را بدون مشورت پزشک قطع کرده یا روند مصرف آن را تغییر دهد
  4. داروها و بیماری های همزمان (مثل عفونت ها، سابقه توبرکولوزیس، سابقه عفونت HBV) به پزشک اطلاع داده شود

4 پسندیدم 1 دیدگاه

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز چهارشنبه 05 دی
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
(ویدئو) اجرای احساسی ترانه خاطره‌انگیز «ماه و ماهی» حجت اشرف زاده در مدرسه مادرش/ فقط همخوانی گودزیلاهای دهه 90 روببین/ تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی، اندوه بزرگیست، زمانی که نباشی
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
نگاهی به خونه زندگی شاهنشاهی سمر دادگر و همسرش اوزجان دنیز بازیگر سریال غنچه های سرخ و خواننده مشهور ترکیه ای/ تبلور سلیقه ایرانی و غربی در منزل آقای خواننده+عکس
تصاویر دیده نشده از مراسم ازدواج زیباترین دختر ناصرالدین شاه قاجار، اخترالدوله، با پسری 16 ساله/ دیزاین قجری شیرینی و میوه های عروسی را می پسندین؟
با این 10 فیلم، مثل یک نیتیو انگلیسی صحبت می‌کنی!
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
ترجمه تخصصی کتاب
تبدیل پایان نامه به مقاله
مدارس تبریز فردا تعطیل شد