عوارض و موارد مصرف داروی افلورنیتین
رویش موی زائد، خصوصا در صورت برای تمامی زنان ناراحتکننده است، زیرا تاثیر بسیار زیادی بر جلوه ظاهری فرد میگذارد. رشد موهای زائد یک آلارم برای اختلالات داخلی بدن محسوب میشود، به همین علت باید به علائم آن توجه کرد. اختلالات داخلی مختلفی برای علت موی زائد صورت مطرح شده است که هرکدام روشهای تشخیص جداگانهای داشته و درمان خاصی میطلبد. بنابراین باید برای تشخیص صحیح و شروع مراحل درمانی به پزشک متخصص مراجعه کرد. یکی از علتهای بروز موی زائد در صورت، تغییرات هورمونی و به هم ریختن تعادل آن است. برخی خانمها ممکن است رویش موهای زائد را درطول دوران بلوغ، بارداری یا به مرور با بالارفتن سن، خصوصا پس از یائسگی به علت تغییرات هورمونی و افزایش هورمون مردانه تجربه نمایند.
موارد مصرف داروی افلورنیتین
این دارو برای کاهش و کم شدن سرعت رشد موهای ناخواسته روی صورت و زیر چانه در زنان استفاده می شود. این دارو نباید برای موهای دیگر نقاط بدن استفاده شود. این ماده، آنزیمی را که برای رشد مو در پوست مورد نیاز است مسدود می کند. این دارو تأثیر رشد موها را کند می کند و همچنین ممکن است موها را ظریف و روشن تر کند. این محصول،مو را از بین نمی برد و باعث ریزش مو نمی شود.
عوارض مصرف داروی افلورنیتین
عوارض شایع (%10<)
پوستی: آکنه ولگاریس، فولیکولیت کاذب ریش
عوارض نسبتا شایع (%10-1)
سیستم اعصاب مرکزی: سردرد، سوزن سوزن شدن پوست، سرگیجه
پوستی: گزش پوست، سوزش پوست، خارش، راش پوستی، خشکی پوست، قرمزی، ریزش مو، تحریک پوست، فولیکولیت، موی زیرپوستی
گوارشی: سوء هاضمه، بی اشتهایی
سخن آخر
افلورنتین رشد سلولی را به تاخیر می اندازد و ماده زداینده مو نیست، لذا بایستی از روش های زدودن مو در صورت نیاز استفاده نمود.
بهبودی طی 8-4 هفته رخ می دهد، با این وجود 8 هفته بعد از اتمام درمان ممکن است حالات قبلی برگردد.