خرافی ترین کشور جهان
شاید برایتان جالب باشد که در سفر به کشورهای مختلف و آشنایی با آداب و رسوم آنها، بدانید که کدام کشورها خرافات بیشتری را باور دارند. البته این خرافات از دیدگاه مردم آن منطقه عجیب نیست و برایشان باورپذیر است. اما در واقع خرافه عقیده ای است که در آن مردم به وجود نیروهای فرازمینی باور داشته و یقین دارند که این نیروها می توانند آنها را به خدایشان نزدیکتر نمایند. خرافه معمولا روش تفکر عقلانی را زیر سوال برده و به عنوان مانعی در رشد هر کشوری مطرح می شود. وقتی عقاید و باورها منحرف گشته و از مسیر اصلی خود دور می شوند، خرافات وارد گود شده و زندگی مردم را تحت تأثیر شدید خود می گذارند.
هند
در فهرست خرافاتی ترین کشور جهان ، هند مقام اول را به خود اختصاص داده است. هندی ها برای هر موقعیتی دلیلی دارند که این موضوع در واقعیت منطقی نیست. عبور گربه از مسیر شما، یا سر رفتن شیر هنگام جوشیدن همگی بدشانسی تلقی می شوند. در هند خرافات زیادی وجود دارد و مردم این کشور باید برای توسعه ی کشور خود از آنها دست بردارند.
چین
چین کشور دیگری است که مردم آن بسیار خرافاتی هستند. فنگ شویی که در هند نیز تمرین می شود از این کشور آمده است. تعداد بسیار زیاد دیگری نیز افسانه در همین رابطه وجود دارد. به عنوان مثال، بانوان شناگر برای بالا بردن شانس خود، یک کیسه ی چای در جلوی لباس شنای خود قرار می دهند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که در چین نیز نتیجه گیری منطقی بخشی از زندگی روزانه ی مردم نیست.
یونان
در یونان جمله ای رایج وجود دارد با این عنوان که «چشم بد و شرور همواره مراقب شماست» و این عبارت ریشه در خرافات دارد. علاوه بر این موضوع یونانی ها بر این باورند که شکستن بشقابها باعث ایجاد اتفاق های ناراحت کننده می شود. بنابراین وقتی پای این وقایع غیر طبیعی به میان می آید، یونان نیز از قافله عقب نمی افتد.
فیلیپین
لیست خرافات کشور فیلیپین تمامی ندارد. فیلیپینی ها بر این باورند که ریختن نمک روی زمین باعث می شود که مهمان خانه ی میزبان را ترک کند. علاوه بر اینها فیلیپینی ها اولین روز سال جدید تمام پنجره های خانه ی خود را باز می کنند چرا که فکر می کنند با این کار وقایع خوب به سراغ آنها آمده وشانس به آنها رو می کند. با این اوصاف لیست کشورهای خرافاتی همچنان ادامه دارد.
نیوزیلند
نیوزیلند کشوری بسیار زیباست که خرافات زیادی مرتبط با مراسم ازدواج دارد. مردم بومی نیوزیلند بر این باورند که ماه مراسم ازدواج شما و رنگ لباس عروسی تان می تواند بر زندگی زناشویی شما تاثیر بگذارد. شاید شنیدن این موضوع برای شما عجیب باشد اما برای مردمان نیوزیلند امری بسیار عادی تلقی می شود.
ترکیه
بسیاری از ما نمی دانیم که ترکیه چه کشور خرافی و عجیبی است. مثلاً شما نباید مستقیماً به شخص دیگری قیچی یا چاقو بدهید. چراکه به باور ترک ها این کار باعث ایجاد دعوا و دشمنی می شود. پس باید چاقو یا قیچی را روی زمین یا روی میز بگذارید تا او خودش بیاید و آن را بردارد. ضمناً، اگر با کسی هم در ترکیه دشمنی داشتید، لازم نیست کار خاصی بکنید. کافیست جلو در خانه او یک درخت انجیر بکارید تا به باور ترک ها، این درخت زندگی را برای آن فرد جهنم کند.
ژاپن
خرافات ژاپنی ها در فرهنگ و سنت های آنان ریشه دارد. ژاپنی ها لیستی طولانی در مورد وقایعی دارند که می توانند دلایل متفاوت داشته باشند. به عنوان مثال، عدد 4 برای آنها سمبل بدشانسی است. ژاپنی ها همچنین فکر می کنندکه عبور یک گربه ی سیاه از میانه ی راه شما مایه ی خوش شانسی است که این موضوع دقیقا عکس اعتقاد هندی هاست.
مصر
مصری ها از ابتدای تاریخ خرافاتی بوده اند! آنها موارد بسیار زیادی را بدشانسی تلقی می کنند که از آن جمله می توان بر وارونه شدن کفش ها، نگاه کردن در آیینه ی شکسته و باز کردن چتر در داخل خانه اشاره نمود.
فرانسه
فرانسوی ها منطق خاص خود را دارند. وارونه شدن نان توسط آنان بدشانسی پنداشته می شود. حتی در مهمانی ها، افراد باید به این موضوع بسیار توجه کنند. ضمن اینکه اگر تعداد مهمانان دور میز غذاخوری نیز 13 باشد این موضوع نیز نشانه ی بدشانسی می باشد. بنابراین مانند سایر کشورها، در فرانسه نیز مردم به این چیزهای عجیب باور دارند.
مکزیک
در لیست خرافاتی ترین کشورها، مکزیک نیز حضور دارد. مکزیکی ها فکر می کنند که لبخند زدن به نوزاد باید در حین لمس کردن آن باشد و در غیر اینصورت نوزاد بیمار می شود.
آلمان
شاید باورتان نشود اما کشور متمدن و پیشرفته ای همچون آلمان هم اسیر باورهای خرافی بسیار شدیدی است. مثلاً قبل از رسیدن روز تولد شخصی، نباید تولد او را تبریک بگویید. یعنی چیزی به اسم تبریک تولد قبل از فوت کردن شمع در آلمان وجود ندارد. چراکه آلمانی ها می گویند با تبریک گفتن زودهنگام، شیاطین صدای شما را می شنوند و دست به رفتارهای پلیدی می زنند تا اتفاقات خوبی در روز تولد برای آن شخص به وقوع نپیوندد.
چند کشور خرافی دیگر
همان طور که می بینید خرافات در همه جا حاضر هستند. اینکه کشوری متمدن شود اصلاً دلیل قانع کننده ای برای خرافی نبودن مردم آن نخواهد بود. ازاین رو می توان گفت که شما با سفر به هر کشوری می توانید با مجموعه ای از خرافات عجیب آن کشور آشنا شوید. اما اگر دلتان خواست با حجم گسترده ای از این باورها روبه رو گردید، غیر از کشورهای عنوان شده می توانید فیلیپین، ویتنام، روسیه و یا برزیل را برای سفر خود برگزینید. ناگفته نماند که فرانسه، کره شمالی و چین هم جزو دیگر خرافی های جهان هستند.
همان طور که پیش از این نیز ذکر شد، خرافه ها را چه ما باور داشته باشیم و چه باور نداشته باشیم، بخشی از هویت فرهنگی مان هستند. پس برای آن هایی که علاقه خاصی به آشنایی بیشتر با این هویت دارند و می خواهند مسافرت خود را به گونه برنامه ریزی کنند که با ابعاد مختلف هویت فرهنگی کشورهای مختلف آشنا شوند، مقوله خرافه گری می تواند بسیار جالب و جذاب باشد. اگر شما هم جزو این افراد هستید، روی خرافاتی ترین کشورهای جهان حساب ویژه ای باز کنید.