سبک، گونه یا ژانر موسیقی نامی است که برای توصیف صفات قطعه هایی از موسیقی که متعلق به رسوم مشترک هستند یا دسته ای از قراردادها است، به کار می رود. انواع سبک های آهنگ بی کلام شامل کلاسیک ، لایت ،الکترونیک و… میشوند.
آهنگ بی کلام چیست
آهنگ بی کلام آهنگی است که بدون صدای خواننده و شعر توسط آهنگساز تولید می شود.در آهنگ بی کلام ممکن است از آواهایی استفاده شود که توسط گروه کُر اجرا می شود که این گروه از خواننده زن یا مرد تشکیل می شود. این نوع موسیقی میتواند به صورت الکترونیک هم تولید شود که امروزه محبوبیت زیادی بین جوانان پیدا کرده است. البته باید به این موضوع اشاره شود که حتی در آهنگ هایی که خواننده نیز در آن مشارکت دارد و با کلام است نیز بخشی از آن بی کلام است و باعث می شود ذهن شنونده آزاد شود و از حالت یکنواختی خارج شود.
یکی از تاثیرگذارترین عوامل بر روی احساسات و روحیه انسان تاثیرات آهنگ بی کلام است. حضرت مولانا هم درباره تاثیرات موسیقی بی کلام اینگونه اظهار نظر کرده اند که به واسطه موسیقی می توان با خدا ارتباط بیشتری برقرار کرد و یا حتی انرژی زیادی از آن گرفت.جالب است بدانید وقتی به موسیقی بی کلام گوش می دهید خیلی راحت تر می توانید به اجزای موسیقی مانند ملودی ، آکوردها و … توجه کنید و ذهنتان درگیر شعر و صدای خواننده نمی شود.
انواع آهنگ بی کلام
موسیقی بی کلام علاوه بر انسان ها روی موجودات دیگر نیز تاثیر مثبت دارد و روی روند تکاملی آن ها به شدت موثر می باشد.
- آهنگ بی کلام آرامش بخش
- آهنگ بی کلام سنتی
- آهنگ بی کلام پاپ
- آهنگ بی کلام ورزشی
- بیت رپ و هیپ هاپ
- آهنگ بی کلام ایرانی
- آهنگ بی کلام خارجی
انواع سبک های آهنگ بی کلام
در اینجا ما به اختصار به تعدادی از سبک های آهنگ های بی کلام و سازهای سبک های آهنگ بی کلام میپردازیم :
آهنگ بی کلام سبک کلاسیک
این سبک ، سبکی از موسیقی غرب و قاره اروپا میباشد که در سده پانصد میلادی رواج پیدا کرد. از نظر کارشناسان این زمینه ، ریشه اصلی این نوع موسیقی از سنت های مذهبی و سکولاریسم است.
موسیقی بی کلام کلاسیک از قرن پنج تا به حال، در دوره های مختلف، ادامه داشته . این دوره ها شامل دوره میانه یا قرون وسطی، دوره دوم رنسانس، دوره سوم باروک، دوره چهارم رومانتیک، دوره ششم مدرن یا قرن بیستم و در آخر دوره هفتم یعنی دوره معاصر میشود.
همچنین اولین سیستم نت نویسی و فرم شناسایی آهنگ ها نیز در موسیقی کلاسیک پایه نهاده شد. به همین دلیل موسیقی کلاسیک مادر همه سبک های موسیقی است.
از معروف ترین هنرمندان و موسیقی دانان تاریخ از جمله موتسارت، یوهان سباستین باخ ، بتهوون، فردریک شوپن و … نیز در این سبک موسیقی شناخته شده اند.
آهنگ بی کلام اکسترنال
سبک موسیقی اکسترال که در فارسی به آن سازگان نیز میگویند، سبکی مرتبط با سبک کلاسیک است که در آن آهنگ توسط یک گروه موسیقی همراه با رهبر، نواخته میشود.
سمفونی های بزرگ و معروف دنیا، همگی جزوی از سبک موسیقی بی کلام ارکسترال هستند. در بسیاری از موسیقی های ارکسترال امروزی از آلات موسیقی الکترونیک نیز استفاده شده است، اما همچنان عناصر اصلی به کار رفته برای اجرای یک آهنگ ارکسترال شامل سازهای زهی (به ویژه ویولن)، سازهای بادی (و بادی چوبی) و همچنین سازهای کوبه ای می باشد.
آهنگ بی کلام سبک لایت
سبک موسیقی بی کلام لایت نوعی از موسیقی های ارکسترال می باشد. ماهیت اصلی این سبک ریتم های آرام و دلنشین است. این سبک موسیقی از قرن 18 و 19 میلادی آغاز شد و تا امروز ادامه داشته است.
به خاطر حال و هوای آرام و ریتم های ملو، به سبک موسیقی لایت، موسیقی آرام هم گفته می شود. این سبک در غرب با عنوان های مختلفی مثل کنسرت و موسیقی خلق و خوی، هم شناخته میشود. در این سبک بیشتر از ساز های گیتار، فلوت و ساکسوفون استفاده میشود.
آهنگ بی کلام سبک الکترونیک
موسیقی بی کلام الکترونیک، از موسیقی های مدرن محسوب می شود که توسط سازهای الکترونیکی نواخته و ضبط می شوند. به همین دلیل این دسته بسیار گسترده بوده و زیرمجموعه های زیادی در خود جای داده است.
این سبک از دهه 40 رواج پیدا کرده و اولین بار از ادوات از غیر آکوستیک برای ساخت آهنگ ها استفاده شده.
آلات موسیقی الکترونیک شامل گیتارهای الکترونیک یا گیتار الکتریک ، انواع و اقسام ارگ ها و کیبوردها ، دایناموفون (تل هارمونیوم) اشاره کرد. یانی (Yanni) آهنگساز معروف یونانی، از معروف ترین آهنگسازان سبک موسیقی الکترونیک به حساب می آید.
آهنگ بی کلام آمبینت
موسیقی بی کلام آمبینت یکی از سبک های زیرمجموعه موسیقی الکترونیک به است. ریشه اصیل این نوع موسیقی به دهه 60 میلادی بر می گردد و عامل اصلی که این سبک را گسترش داد، ابزار موسیقی سینتی سایزر می باشد.
سینتی سایزر نوعی ابزار موسیقی برای ترکیب صداهای مختلف و میکس همزمان آن ها می باشد. سینتی سایزر امروزه حضور خیلی پر رنگی در اغلب ژانرهای موسیقی دارد. از مهمترین ویژگی های سبک موسیقی آمبینت می توان به ریتم های یکنواخت و بعضاً تکراری اشاره کرد.
موسیقی متن
موسیقی متن، به موسیقی متن فیلم و سریال اشاره دارد. البته در دهه های اخیر، موسیقی متن بازی های ویدئویی نیز به این دسته بندی اضافه شده است. در این سبک موسیقی بیکلام، مبنای دسته بندی، نوع ساز مورد استفاده نیست؛ بلکه فضای کاربرد موسیقی مورد توجه قرار گرفته است. بزرگان موسیقی متن، بر اساس داستان و فضای فیلم ها، سریال ها و بازی ها، اقدام به تولید ساندترک های مورد نیاز می کنند.
موسیقی متن معمولا مجموعه ای چند بخشی است؛ که هرکدام مناسب بخش یا سکناس مشخصی از اثر ویدئویی است.
سازها در آهنگ بی کلام
همان طور که از اسمش پیداست ، در این سبک از موسیقی خواننده ای وجود ندارد و آهنگسازان می توانند از این سبک در بقیه سبک های دیگر موسیقی مانند پاپ ، راک ، هیپ هاپ و… استفاده کنند.
در این سبک موسیقی (آهنگ بی کلام) از ساز های گوناگونی استفاده می شود که در ادامه مطلب به معرفی سازها در آهنگ بی کلام پرداخته ایم.
- آهنگ بی کلام با پیانو
- آهنگ بی کلام با ویولن
- آهنگ بی کلام با گیتار
- آهنگ بی کلام با سنتور
- آهنگ بی کلام با فلوت
- آهنگ بی کلام با ساکسوفون
مزایای دانلود آهنگ بی کلام چیست؟
امروزه دانلود آهنگ بی کلام یکی از مواردی است که در بین قشرهای مختلف جامعه طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده.
بی شک یکی از مهم ترین آرزو ها و آمال ایرانی ها خوانندگی است ، که اکثرا این استعداد فوق العاده بیشتر در زمان کودکی مورد توجه خانواده و اطرافیان قرار می گیرد و همچنین شکوفا می شود.معمولاً این افراد برای ابراز استعداد، در اکثر مجالس خانوادگی، به نوعی استعداد خوانندگی خود را بروز می دهند.
یکی از راه هایی که به شما کمک می کند، در کنار استعداد ذاتی خوانندگی را بهتر و درست تر انجام دهید، تمرین و دانلود آهنگ بی کلام خواننده های مطرح ایرانی در سبک های مختلف موسیقی است. شما با دسترسی به آهنگ بی کلام خواننده های محبوبتان می توانید لحظات لذت بخشی را برای خود و اطرافیانتان خلق کنید و همچنین اگر بخواهید خوانندگی را به صورت حرفه ای تر دنبال کنید، قطعاً دانلود آهنگ بی کلام مسیر شما را برای رسیدن به قله های موفقیت هموارتر خواهد کرد.
جالب است بدانید، از این موضوع استفاده های گسترده ای می شود. مطمئناً اولین بار است که از این زاویه به خوانندگی نگاه کرده اید، در ادامه با مثالی به زوایای مختلف این موضوع پرداخته خواهد شد؛ مثلاً شما علاوه بر موارد بالا می توانید به صورت حرفه ای تر، صدایتان را به صورت استودیویی روی آهنگ بی کلام مورد پسندتان ضبط کنید یا از آن در اجراهای زنده استفاده کنید.وب سایت هایی وجود دارد که شما می توانید بعد از ضبط صدای خود، فایل آن را برای تیمشان ارسال کنید تا در قالب یک آهنگ کامل و با بهترین کیفیت در اختیارتان قرار دهند تا در هر جایی که دلتان خواست از آن استفاده کنید. در ادامه به برخی دیگر از مزایای استفاده از دانلود آهنگ بی کلام پرداخته خواهد شد.
- صرفه جویی در زمان
- بیشتر شکوفا شدن استعداد شما
- صرفه جویی کردن در هزینه های تولید موسیقی
همانطور که در موارد بالا اشاره کردیم شما با دانلود آهنگ بی کلام علاوه بر اینکه در کمترین زمان به بهترین نتیجه خواهید رسید, همچنین می توانید در هزینه های بالا تولید موسیقی صرفه جویی کنید. این نکته هم اضافه کنیم که هزینه های تولید یک موسیقی که حتی در آن از نوازندگان برای نواختن ساز استفاده نشده و تمامی موسیقی به صورت دیجیتالی و کامپیوتری ساخته شده است بسیار زیاد است و بحث مالی در اکثر موارد باعث کاهش انگیزه افراد برای شکوفایی در خوانندگی می شود؛ و شما با دانلود آهنگ بی کلام چند قدم جلوتر از دیگران خواهید بود.