به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از بیتوته، مشکلات جنسی یکی از مهم ترین دغدغه های مردم در زندگی است. زود انزالی در مردان از مشکلات شایعی است که توجه مردان را برای درمان آن به سمت دارو های ناتوانی جنسی کشانده است. در این بخش از بیتوته ما به معرفی انواع قرص های تاخیری، میزان مصرف و موارد منع مصرف قرص های تاخیری پرداخته ایم.
انزال زودرس
بیماری جنسی برای هر کسی ممکن است اتفاق بیافتد. برای درمان بیماری های جنسی روش های متفاوتی وجود دارد؛ یکی از مهم ترین اختلالات جنسی به ویژه در آقایان زود انزالی است.
فردی که دچار زود انزالی یا زود ارضایی است بلافاصله پس از دخول ارضا می شود و منی از بدنش خارج می شود و نمی تواند نیازهای جنسی همسرش را برآورده کند. ممکن است این مشکل به صورت دائم و یا موقت باشد باشد.
زود انزالی سردی در روابط و نارضایتی جنسی را باعث می شود و در نهایت ممکن است منجر به فروپاشی نظام خانواده شود. اما خوشبختانه امروزه محصولات زیادی برای درمان مقطعی و دائم این مشکل به بازار آمده است. البته باید توجه داشته باشید که استفاده از تکنیک های ذهنی و جسمی نیز برای درمان انزال زودرس بسیار حائز اهمیت است.
عوامل زیادی بر زود ارضایی تاثیر می گذارند و به همین دلیل زود انزالی را می توان با ترکیبی از درمان های ذهنی، دارویی و تکنیک های خاص جنسی درمان کرد که در ادامه به معرفی داروی های موثر بر درمان انزال زودرس پرداخته ایم.
انواع قرص های تاخیری
مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین
این نوع داروها یکی از انواع قرص های تاخیری بوده که از آنها برای افزایش طول رابطه جنسی و درمان زود انزالی استفاده می شود. تاثیرات جانبی مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین یک از موارد تاثیرگذار بوده و هنگام انتخاب آن ها به عنوان داروی تاخیری باید به این تاثیرات جانبی توجه نمود.
این تاثیرات جانبی شامل عوارض روانی و عصبی، واکنش های پوستی، اثرات آنتی کولینرژیک، نوسان در وزن بدن، تداخلات دارویی و تاثیرات جانبی جنسی بجز انزال زودرس همچون کاهش میل جنسی و یا اختلال نعوظ می باشند. از داروهای مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین می توان به: پاروکستین (paroxetine)، سرترالین (Zoloft)، سیتالوپرام (Celexa) و فلوکستین (Fluoxetine) اشاره داشت.
داروهای نام برده شده از انواع قدرتمند داروهای SSRI بوده که می شود از آن برای درمان زود انزالی استفاده نمود. احتمالا بهبود حاصل از این قرص های تاخیری تا ۳ هفته بعد از شروع مصرف خود را نشان ندهد. اگر این قرص تاخیری تا شش هفته تاثیر خود بر زود انزالی را نشان نداد و یا تاثیرات جانبی آن مشکل ساز شد، باید با دارویی دیگر جایگزین شود.
ویاگرا (سیلدنافیل)
سیلدنافیل با نام های تجاری ویاگرا و ارکتو یکی دیگر از داروهای درمان ناتوانی جنسی در مردان است که به صورت خوراکی مصرف می شود. مقدار مصرف معمول آن ۵۰ میلی گرم و یک ساعت پیش از رابطه جنسی است.
ویاگرا بیشتر از یکبار در روز نباید مصرف شود. این دارو متعلق به خانواده داروهای بازدارنده فسفودی استراز-۵ است و با افزایش جریان خون در آلت تناسلی، به درمان اختلال نعوظ می پردازد.
قرص های سیلدنافیل که در مقادیر ۵۰، ۲۵ و ۱۰۰ میلی گرمی بوده و ماکزیمم دوز روزانه ۱۰۰ میلی گرم بوده و بهتر است از مقادیر ۲۵ شروع شود و در صورت عدم پاسخ دهی مناسب مقدار مصرف افزایش یابد. هرگونه اختلال غیر معمولی چون تاری دید و سیانوپسیا (تغییر رنگ در دید و دیدن اشیا به رنگ آبی) و اختلالات شنوایی بوده نیاز به قطع مصرف و مراجعه فوری به پزشک دارد.
تادافیل (سیالیس)
قرص های سیالیس عملکردی مشابه ویاگرا دارد اما بسیار قوی تر از ویاگرا بوده و ماده تأثیر گذار اصلی آن تادالافیل می باشد که موجب نعوظ (سفت و راست شدن) آلت می شود و تا حدودی در تأخیر در انزال نیز تأثیر گذار می باشد.
معمولاً سیالیس را بصورت یک قرص در زمان مورد نیاز مصرف می کنند، این زمان می تواند از ۳۰ دقیقه تا ۴۰ دقیقه قبل از تصمیم به مقاربت و نزدیکی مصرف شود. (توصیه می شود جهت جذب بهتر اثرات دارو، یک لیوان آب خنک بنوشید)
کپسول اگزوتیک پلاس مارنیز
کپسول های تقویت جنسی اگزوتیک پلاس مارنیز (Marnys Exotique Plus Capsulas) شامل ترکیبات گیاهی: جینسینگ کره ای (Panax Ginseng) که یک تونیک و آداپتوژن گیاهی است و در ارتقاء عملکرد قوای جنسی مؤثر می باشد، گوارانا (Guarana) جهت رفع خستگی و افزایش توان و تحریک پذیری جنسی، گیاه Eleuterococcus جهت قدرت مقابله با استرس و خستگی و موثر در حفظ سلامت جنسی و افزایش میل جنسی، ماده بسیار مغذی Royal jelly که غذای ویژه ملکه زنبور عسل می باشد و یک انرژی طبیعی با اثرات شگفت انگیز است و اسید آمینه تورین جهت ارضاء روانی و تحریک پذیری جنسی می باشد. این داروی تاخیری باید روزانه ۱ تا ۲ کپسول قبل از غذا میل شود.
وگادول
وگادول Vega-Dol نام تجارتی مخدر ترامادول در کشور هندوستان می باشد که با اسامی دیگر مانند Veldrol و وکتادول VICTADOL و مشابه آن بر روی اینترنت به فروش می رسد. این قرص از ترکیب ترامادول با سیلدنافیل که ماده ای بسیار خطرناک است تهیه می شود.
قرص ترکیبی وگادول (سیلدنافیل و ترامادول) حاوی ۱۰۰ میلی گرم سیلدنافیل و ۵۰ میلی گرم ترامادول است. وگادول نباید در دراز مدت مصطف شود زیرا می تواند عوارض جبران ناپذیری بر سلامت بدن بگذارد.
موارد منع مصرف قرص تاخیری
افرادی که باید از مصرف این قرص ها بپرهیزند
• افرادی که به بیماری های قلبی مبتلا هستند، فعالیت جنسی، خطر مشکلات قلبی شان را بالا می برد. بنابراین مصرف قرص های تاخیری در آنها بسیار خطرناک است.
• مصرف قرص های تاخیری در افراد مبتلا به پریاپیسم، مضر است و مشکل آنها را شدیدتر و بسیار دردناک می کند. از عوارض ناشی از ابتلا به پریاپیسم می توان به مشکلات در گلبول های قرمز خون مانند کم خونی داسی شکل، سرطان خون، میلوما چندگانه که سرطانی شدن سلول های خونی پلاسماسل است و به صورت درد استخوان یا شکستگی، نارسایی کلیه، کم خونی بروز می کند و بیماری پیرونی که نوعی بیماری در آلت تناسلی مردانه است، اشاره کرد.
• افرادی که مشکلات بینایی دارند، نباید از قرص های تاخیری استفاده کنند. احتمال نابینایی فرد مبتلا به نوروپاتی قدامی غیرآرتریتیکی عصب بینایی، بسیار زیاد است.
• افراد مبتلا به بیماری های کلیوی و یا کسانی که دیالیز می شوند. بدن این افراد نمی تواند این دارو را به درستی دفع کند و باقی ماندن دارو در بدن عوارض جانبی آن را به شدت افزایش می دهد. بدن افراد مبتلا به بیماری های کبدی به علت اینکه نمی تواند به درستی این دارو را پردازش کند، فرد را گرفتار عوارض جانبی بسیار شدید داروی تادافیل می کند.
• مصرف قرص های تاخیری وضعیت مبتلایان به زخم معده و یا کسانی که به اختلالات خونریزی مبتلا هستند را بدتر می کند. در صورت مصرف این دارو آنها باید کاملا تحت نظر پزشک باشند.
• افراد مسن و کسانی که دچار حساسیت های شدید هستند، نباید از این دارو مصرف کنند.