ریمل چشم، یکی از محبوب ترین و متداول ترین ابزار زیبایی چشم می باشد که در انواع مخلفی از نظر نوع ماده و ترکیبات،رنگ، برس و همچنین کاربرد دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا انواع ریمل چشم و کاربردهای متفاوت آن ها را بشناسید و بتوانید انتخاب بهتری در خرید ریمل داشته باشید.
ریمل چشم، یکی از محبوب ترین و متداول ترین ابزار زیبایی چشم می باشد که استفاده از آن آسان است، و بلافاصله اثر قابل توجهی می گذارد. ریمل، مژه ها را حجیم تر کرده و چشم شما را زیباتر می کند و با تفکیک مژها، باعث می شود که چشم بزرگتر بنظر برسد.
انواع ریمل مژه
ریمل ها بر اساس نوع و رنگ ماده و برس انواع مختلفی دارند که هریک کاربرد و تاثیر متفاوت نیز بر مژه ها دارد. شما باید با توجه نوع و رنگ چهره ،چشم و مژه های خود و همچنین کاربردی که از یک ریمل انتظار دارید ریملتان را انتخاب کنید. در این قسمت با انواع ریمل مژه اشنا می شویم:
۱. ریمل حجم دهنده
ریمل های حجم دهنده عموما دارای مواد غلیظ تری می باشند. هدف اصلی ایم دسته، پرپشت نشان دادن مژه ها می باشد. معمولا در ترکیبات این ریمل ها می توان انواع موم های بی خطر یا پلیمر های سیلیکون را مشاهده کرد. اگر جز افرادی هستید که مژه های نازکی دارید و یا اینکه کم پشت می باشد، این مدل ریمل برای شما مناسب تر است. معمولا برس این ریمل ها بسیار حجیم هستند.
۲. ریمل بلند کننده
آن دسته از افراد که دارای مژه های کوتاه هستند، می توانند از ریمل های بلند کننده برای بلند تر به نظر رسیدن مژه ها استفاده نمایند. در ساختار این دسته از ریمل ها، مجموعه از الیاف های مصنوعی بی نظر وجود دارد که می توانند بر روی مژه قرار بگیرند و باعث بلندتر به نظر رسیدن آنها شوند. در نظر داشته باشید که شما می توانید بارها و بارها از این ریمل ها استفاده نمایید و هر زمان آنها نسبت به قبل بلند تر شوند.
۳. ریمل فر کننده
ریمل های فر کننده، همان گونه که از نام آنها مشخص است برای فر کردن و یا به عبارت دیگر، حالت دادن به مژه استفاده می شوند. برای ساخت این دسته، از پلیمر و رزین استفاده شده است که می توانند باعث ثبات مژه ها شوند. بعضی افراد دارای مژه های بی حالت و صاف هستند، برای این موارد، ریمل فر کننده گزینه خوبی برای آرایش و میکاپ روزانه محسوب می شود.
۴. ریمل تقویتی
همانگونه که از نام این ریمل ها پیداست، علاوه بر اینکه می توان هر کدام از خاصیت های حجم دهندگی و بلند تر شدن مژه را برای آنها انتظار داشت، در ساختار آنان از مواد تقویتی استفاده شده است که باعث تقویت مژه می شود. این دسته برای افزایش رشد طبیعی مژه نیز گزینه خوبی به شمار می آیند.
۵. ریمل اکلیلی
این نوع ریمل شامل دو دسته پودری و مایع است، آنچه که در زمان استفاده از این ریمل ها باید به آن توجه کنید، این است که باید مواد را به صورت هموار در تمام سطوح مژه پخش کنید. اکلیل خاصیت براق و درخشان دارد، لذا برای آرایش مهمانی ها و مجالس می تواند گزینه خوبی باشد.
۶. ریمل ضد آب
ریمل ضد آب می تواند در برابر قرار گیری در معرض آب و یا تعریق از خود مقاومت نشان دهد و باعث ریختن مواد و سیاه شدن دور چشم نشود. برای ساخت این ریمل، از بعضی روغن های بی خطر و موم مخصوص استفاده می کنند. آن دسته از افراد که بسیار عرق می نمایند و یا اینکه مایل هستند در مکان هایی همچون استخر نیز از ریمل چشم استفاده کننده، می توانند بدون نگرانی از این دسته بهره ببرند.
۷. ریمل جدا کننده
این دسته جزو پرفروش ترین انواع ریمل است. در این نوع از ریمل در واقع چندین ویژگی سایر انواع ریمل با یکدیگر ترکیب شده است. به عبارت دیگر در انواع جدا کننده، با استفاده از برس های پرپشت مقدار زیادی از مواد ریمل بر روی مژه ها قرار می گیرد و آنان را از یکدیگر جدا می کند. عموما این طبقه به صورت ضد آب بوده و ظاهر خواستنی به چشم ها می بخشد.
انواع ریمل با توجه به شکل برس به 8 دسته تقسیم می شود:
8.ریمل با برس ضخیم
کاربرد انواع ریمل با برس ضخیم برای پر پشت وضخیم کردن (حجم دهندگی) انواع مژه ها استفاده می شود. معمولا در این برس ها از مویچه های ضخیم استفاده شده است که حجم بیشتری از مایع ریمل را بیرون آورده و روی مژه های شما قرار می دهد همین امر موجب حجیم و پرپشت تر نشان دادن مژه هایتان می شود. استفاده از این ریمل برای افرادی که مژه های بلند اما کم پشت دارند توصیه می شود.
9.ریمل با برس نازک
انواع ریمل با برس نازک وصاف بیشتر مناسب بانوانی است که مژه هایی کوتاه و صاف دارند. این نوع ریمل به هیچ وجه خاصیت حجم دهندگی ندارد، تاثیر آن بیشتر در بلندکنندگی مژه است. مویچه های ریز در انواع ریمل با برس نازک موجب کاور کردن تک تک زه های مژه شما می شود و حتی مژه های ریز گوشه های داخلی چشم را هم فرم می دهد.
10.ریمل با برس خمیده
انواع ریمل با برس خمیده یا منحنی بیشتر مناسب بانوانی است که مژه های کوتاه و صاف یا حتی مژه های بلند اما بدون حالت دارند. این ریمل ها بیشتر برای حالت دهی به مژه استفاده می شود. شیوه درست استفاده از انواع ریمل با برس خمیده بدین صورت است که باید برس را از وسط مژه به سمت بالا حرکت داد این ریمل ها به فر کردن مژه ها کمک زیادی می کنند.
11.ریمل با برس مخروطی
انواع ریمل با برس مخروطی بیشتر مناسب بانوانی است که به فرم چشم گربه ای علاقه دارند. قسمت پائین برس ریمل از مویچه های بلندتر و قسمت بالای آن از مویچه های نازک تر و پراکنده تر استفاده شده است. مویچه های بلند این ریمل وظیفه پوشش مژه های بلند و بیرونی را برعهده دارند و خاصیت بلندکنندگی دارد. مویچه های نازک قسمت بالای آن وظیفه پوشش دادن به مژه های داخلی و میانی را دارد.
12.ریمل با برس s شکل
از جمله پرکاربردترین و پرطرفدارترین انواع ریمل، ریمل های با برس s شکل هستند. این نوع ریمل ها بلندکننده و حجم دهنده مژه هستند و طراحی بسیار خوب آن ها موجب می شود تمام قسمت های مژه حتی گوشه های داخلی چشم را هم پوشش دهد. شما می توانید بدون نگرانی از توپه توپه شدن ریمل روی مژه هایتان از این انواع ریمل با برس s شکل استفاده کنید.
13. ریمل با برس توپی شکل
انواع ریمل با برس توپی شکل به دو قسمت، ریمل های که برس آن ها فقط به شکل توپی است و بورس های معمولی و توپی شکل تقسیم بندی می شود. این نوع ریمل ها بسیار مناسب ریمل زدن نقطه ای هستند. با کمک انواع ریمل با بورس توپی شکل می توانید تمام قسمت های مژه را پوشش دهید.
14.ریمل با برس ساعت شنی
انواع ریمل با برس ساعت شنی بیشتر برای فرم دهی و حجم دهی به مژه های گوشه بیرونی چشم به کار می رود. اگر مژه گوشه های بیرونی چشم خوب حجم دهی شود کمک شایانی به بازتر دیده شدن چشم های شما می کند.
15.ریمل با برس مارپیچی یا حبابی
این نوع ریمل ها عمل حجم دهندگی و فرم دهی را به بهترین حالت ممکن انجام می دهند. اگر می خواهید که هم مژه های شما حجم بگیرد و هم حالت دار نشان داده شود انواع ریمل با برس حبابی را نادیده نگیرید.