ساعدنیوز
ساعدنیوز

استفاده از داروی خاص برای مسئولان کشور صحت دارد؟

  چهارشنبه، 20 فروردین 1399 ID  کد خبر 73460
استفاده از داروی خاص برای مسئولان کشور صحت دارد؟
ساعد نیوز: بیمارستان مسیح دانشوری یکی از مهم‌ترین مراکز بیمارستانی پایتخت در خط مقدم مبارزه با کرونا است. روزانه بیماران تازه‌ای در این بیمارستان به‌دلیل ابتلا به کرونا بستری و کار بسیاری از آنها به بخش مراقبت‌های ویژه می‌رسد.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از همشهری آنلاین، حمیدرضا بوجاریان: نگرانی از شیوع موج دوم کرونا سبب شده است مسئولان بیمارستان ۲ بخش جدید را برای پذیرش بیماران آماده کنند. به بهانه نگرانی از موج شدید بیماری و همچنین روش ها و دستورالعمل های درمان بیماران با دکتر محمدرضا هاشمیان، پزشک فوق تخصص مراقبت های ویژه بیمارستان مسیح دانشوری و استاد دانشگاه شهید بهشتی که اظهارنظر اخیر او درباره ضرورت استفاده از داروی جدیدی که می تواند به درمان بیماران کرونایی کمک کند و این نظرش واکنش ها و حاشیه های زیادی به پا کرد هم صحبت شده ایم.

  • در یک ماه ونیم گذشته با چندگانگی در ماجرای درمان بیماری کرونا مواجه بودیم.روزانه از داروهای مختلفی در درمان کرونا صحبت می شود. اخیرا هم دارویی را خود شما معرفی کردید و خواهان این بودید که از این دارو در پروتکل های درمان کرونا استفاده شود. سؤال این است که آیا دستورالعمل مشخصی برای درمان کرونا در کشور داریم و از الگوی روشنی برای تجویز دارو در بیمارستان ها پیروی می شود؟

بیماری کرونا، بیماری جدید و وحشتناکی بوده و هست. تا امروز داروی اختصاصی برای درمان بیماری پیدا نشده است. اخیرا در حد مولکول و سلول داروهایی درحال بررسی و تولید است که می تواند برای درمان بیماری مؤثر باشد که این موضوع خبر خوبی است. این موضوع را باید درنظر داشت که برای تأیید شدن این داروها به زمان زیادی نیاز است. چون بیماری درمان مشخصی ندارد باید مراحل درمانی مختلفی روی آن آزمایش شود. کرونا بیماری ای است که همه توان خود را برای از بین بردن ریه ها گذاشته است. حمله به ریه سبب کاهش مقدار اکسیژن در خون و اختلال در تنفس فرد می شود. کاهش اکسیژن می تواند به ایجاد مشکلات قلبی، مغزی و کلیوی و در نهایت درگیری کامل بدن فرد مبتلا شود. به این دلیل، استفاده از داروهای مختلف برای مشکلات ثانویه ایجاد شده از سوی ویروس غیرقابل اجتناب است.

  • در مراحل اولیه چه داروهایی باید استفاده شود؟

وقتی بیمار به بیمارستان مراجعه می کند در مراحل اولیه داروی هیدروکلروکین که داروی ضدمالاریاست، تجویز می شود. این دارو در داروخانه های کشور به مقدار فراوانی وجود دارد چرا که مالاریا بیماری با سابقه ای در ایران است و پزشکان تجربه های زیادی دراستفاده از این دارو درکشور دارند. این دارو می تواند بخشی از مشکلات ثانویه ای که کرونا در بدن فرد مبتلا ایجاد می کند را کاهش دهد و با توجه به در اختیار بودن دارو، تجویز استفاده از آن از سوی پزشکان انجام می شود. از سوی دیگر، مدتی اینطور تصور می شد که کپسول تامی فلو و اوسلتامیویر که در درمان آنفلوآنزا عملکرد مناسبی داشت، ازسوی مراکزپزشکی جهان برای مقابله با کرونا تجویز می شد. در ایران نیز براساس یافته های جهانی این دارو تجویز شده بود. پس از مدتی پزشکان در مراکز علمی جهان به این نتیجه رسیدند که این دارو کمکی به مقابله با کرونا نمی کند و ازاین رو استفاده از آن از دستور کار خارج و توجه بر استفاده از داروهای جدیدی متمرکز شد تا شاید درمان بهتری پیدا شود.

  • دلیل تفاوت در تجویز داروها به دلیل کسب تجربه های تازه در مبارزه با ویروس است؟

قطعا همین است و دلیل دیگری ندارد. براساس پروتکل های وزارت بهداشت، نوع دارو و مقداری که برای مبارزه با کرونا یا هر بیماری دیگری نیاز است، مشخص می شود. در هر مرحله ای، اگر اثبات شود دارویی کارایی لازم را ندارد و مجامع بین المللی نیز به آن اذعان داشته باشند، داروها به روزرسانی می شود. به این علت، ممکن است در بازه ای از زمان برای بیماران یک دارو و در بازه ای دیگر داروی متفاوتی تجویز شود که این تفاوت در تجویزها ناشی از به روزرسانی پروتکل های بهداشتی در درمان بیماری است.

  • گفته می شود برخی مسئولان داروی خاص استفاده می کنند. سؤال این است که فرقی بین دارویی که مردم مصرف می کنند با دارویی که مسئولان برای درمان کرونا استفاده می کنند وجود دارد؟

پزشکان وقتی قسم پزشکی خود را می خوانند تنها برای نجات جان بیمار تلاش می کنند. یک پزشک تفاوتی بین پدر و مادر خود یا یک بیمار عادی یا یک مسئول نمی بیند. بیمارستان مسیح دانشوری، بیمارستانی کاملا دولتی است و هزینه های آن کاملا از سوی دولت تأمین می شود. داروهای ما هم به این شکل تأمین می شود. در استفاده از دارو تفاوتی بین بیماران نیست. دقیقا همان کاری که برای مردم عادی از سوی کادر درمانی انجام می شود برای یک مسئول هم انجام می شود. شاهد هستیم که در برخی کشورها افراد با سنین بالا در بیمارستان ها پذیرش نمی شوند که این تأسف بار است. اما درایران بیماران با هر سنی درحال پذیرش هستند و کنار بیماران جوان تر درحال دریافت خدمات درمانی اند. ممکن است برخی محدودیت های در طب پزشکی سبب شود محدودیت هایی در ارائه خدمات درمانی با ریسک بالا به افراد با سن بالا داشته باشیم اما قطعا تفاوتی در برخورد پزشکان با افراد پیر و جوان یا مسئولان دولتی نداریم. این در حالی است که در برخی کشورها افراد با سن بالا را در بیمارستان ها پذیرش نکردند و این تأسف بار است.

  • یعنی داروهای خارجی اهدایی کشورهای دیگر نیز در اختیار بیماران عادی قرار می گیرد؟

تمام داروهایی که ازکشورهای مختلف وارد کشور می شود، میان مراکز بیمارستانی تقسیم می شود و به شکل منظم در اختیار همه بیماران قرار می گیرد. روی هیچ دارویی نام مسئولی نوشته نشده است و کادر درمانی از داروها برای نجات جان هر بیماری که به آن نیاز دارد استفاده می کنند.

  • اخیرا شنیده شد که برخی دستاوردهای پزشکی مقابله با کرونا در ایران از سوی پزشکان در آمریکا و کشورهای اروپایی مورد استفاده قرار گرفته است آیا این موضوع درست است؟

تمام داروها برای مقابله با کرونا، در حال آزمایش هستند. و نتایج آزمایش ها به شکل مستمر در اختیار محققان و مراکز پزشکی در سراسر جهان قرار می گیرد و در ایران نیز از نتایج به دست آمده استفاده می کنیم. خوشبختانه توانستیم در بیمارستان مسیح دانشوری به برخی نتایج علمی و دانشگاهی در برخورد با ویروس برسیم که این نتایج اکنون در اروپا و آمریکا مورد استناد قرار گرفته است و پزشکان از آن بهره برداری می کنند. این روند، فرایندی طبیعی است و با این روش قادر خواهیم بود، زودتر به درمان مؤثری برای مقابله با ویروس دست پیدا کنیم.

  • پس چرا در درمان کرونا به نتیجه قطعی نرسیده ایم؟

مبارزه بشر در مقابل باکتری ها، سابقه بیشتری دارد. باتوجه به ساختار باکتری ها و شناخت دقیق تر آنها در آزمایشگاه ها و تنوع آنتی بیوتیک ها، در مبارزه با باکتری ها موفق تر بوده ایم. اما موضوع در مقابل ویروس ها فرق دارد. ویروس ها ساختارهای ژنتیک دارند و می توانند تغییرات پی درپی داشته و در مقابل داروها مقاومت زیادی داشته باشند. بیماری ایدز هم ناشی از ویروس است و کرونا نیز از خانواده ویروس هاست. با اینکه آمار مرگ ومیر بیماری های ویروسی بالااست اما به دلیل ساختارهای ژنتیک درمان قطعی برای مبتلایان به این ویروس ها خصوصا کرونا پیدا نشده است.

  • نگرشی وجود دارد و شاهد هستیم که نزدیکان برخی بیماران خواهان آن هستند که بیمارشان در یک بیمارستان مشخص درمان شود. ایا تفاوتی در نحوه درمان در بیمارستان ها وجود دارد؟

ممکن است شیوه های درمانی در یک بیمارستان با بیمارستان دیگری متفاوت باشد اما اصول درمان تقریبا یکی است. همانطور که گفتم ویروس به ریه ها حمله می کند. اصل برای ما در درمان بیماران اکسیژن رسانی مناسب است. اگر اکسیژن رسانی به شکل مطلوبی انجام نشود همه روش های و داروهای درمانی کم اثر و بی اثر می شود. در مراحل بعدی، تغذیه و استفاده از ویتامین ها و نحوه استفاده از آنها اهمیت دارد.

  • جهان بیماری ها و شیوع ویروس های مختلفی را تجربه کرده است. از نظر شما آیا وجه تمایزی بین کرونا و سایر بیماری های مشابه آن در رفتار نظام های علمی جهان می توان پیدا کرد؟ دلیل این تفاوت چیست؟

در هیچ اپیدمی ای مانند کرونا، هیچ مطالعه علمی ای با این سرعت در مجلات معتبر جهانی منتشر نمی شود و تا این اندازه محققان و پژوهشگران درکشورهای جهان خود را با آن درگیر نکرده اند. شاید دلیل آن را بتوان به حمله وسیع ویروس به ریه ها دانست که جان افراد را به خطر می اندازد.

  • آیا کمبودی درباره داروهای مصرفی هست؟

کمبود اقلام مربوط به مبارزه با کرونا، موضوعی نیست که خاص ایران باشد. در آمریکا مسئله اصلی نبود ماسک و کلوکلین است. در ایران هم کمبودهایی چه از نظر اقلام محافظتی و چه از نظر برخی داروها در ابتدا وجود داشت. اما درمجموع کارنامه کشوری را از نظر درمان برای کرونا خوب می دانم. مشکل درباره یک دارو ممکن است باشد و چرا که دنبال درمان های جدیدتر هستیم و این مسائل طبیعی است. در ایران درمان های جدید را پیگیری کرده ایم و در بیمارستان ها از این روش ها استفاده می کنیم.

  • مطرح بود که بیشتر افراد مسن به بیماری مبتلا می شوند. میانگین سنی مبتلایان به بیماری چقدر است؟

به زودی میانگین سنی منتشر می شود. درایران افراد جوان تر خانه نشین نشدند و به تصور اینکه کرونا بیماری افراد مسن است در خانه ها نماندند و از شهری به شهر دیگر رفتند. این رویه باعث شده است مقدار شیوع بیماری میان جوانان ایرانی در مقایسه با چین که مبدأ بیماری است بالاتر باشد. خوشبختانه مدارس تعطیل شد و مانع از شیوع بیشتر بیماری شد.

  • توصیه شما در این شرایط به مردم چیست؟

ما هنوز درگیر بیماری هستیم و ممکن است به پیک دوم نزدیک شده باشیم. ما نمی توانیم از آینده خبر بدهیم اما می دانیم این ویروس آدم کش است و دوست نداریم که مردم ما دوباره به آن دچار شوند. ازسوی دیگر تعداد بالایی از کادرهای پزشکی کشور درگیر بیماری هستند. تنها در بیمارستان ما دست کم ۴۳پرستار و ۱۶پزشک از کادر درمانی بیمارستان مسیح دانشوری با درجه های مختلف به کرونا مبتلا شده اند. این افراد مجبور شدند ۲هفته مرخصی بروند. این موضوع بار کار همکاران ما را در بیمارستان دوچندان کرده است. در برخی موارد هم شاهد هستیم ۱۵پزشک یا ۲۵نفر از کادر پزشکی سراسر کشور روی تخت های بیمارستان ما بستری شدند. اگر قرار باشد این ماجرا ادامه پیدا کند و مردم قرنطینه را رعایت نکنند، گروه های پزشکی کم می آورند و روند درمان اختلال پیدا می کند. مردم قرنطینه را جدی گرفته و مسئولان تعطیلی ها را ادامه دهند تا بیماری ختم به خیر شود.

پایگاه خبری ساعدنیوز را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید.

دیدگاه ها
  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
خلاقیت خنده دار اوستا بنا در طراحی پله حماسه آفرید/ وقتی فقط از یه نیم کره مغزت استفاده میکنی😂 (133 نظر) نگاهی به کالسکه ساده و بدون تجملات نوه رهبر انقلاب که هر ساله در راهپیمایی ها از آن استفاده میکنند+عکس (77 نظر) ساده ترین و بی ریاترین جشن تولدی که بچه های روستا برا دوست مریضشون گرفتن+عکس/ چه کیکی هم براش درست کردن😍 (76 نظر) تصویری از خانه ابدی همسر جوان فریبا نادری/ روحش شاد و یادش گرامی (73 نظر) رونمایی از نوزاد خوشگل و بامزه ریما رامین فر، همای پایتخت+عکس / عاشقانه های ریما و امیر جعفری ارزش صد بار دیدن رو داره👌 (56 نظر) شبی که محمود احمدی نژاد مهمانِ خانه ابدی مادرش شد و در آن خوابید+عکس/روحش شاد و یادش گرامی... (51 نظر) خلاقیت هوشمندانه اُوستا بنّا در ساخت خانه 2 طبقه/ دکترای افتخاری حق توئه +عکس (45 نظر) برنامه عالی صداوسیما که توسط رهبر معظم انقلاب تحسین شد/ خیلی اوقات دلم نمی‌آید که برخیزم و بروم+عکس (41 نظر) (عکس) زیبایی بی حد و اندازه روژان سریال نون خ در عکسی که هدیه بازوند در اینستاگرامش منتشر کرد / مهیار حق داره این قدر عاشقش باشه ... (36 نظر) حضور چهره های فوتبالی در بیمارستان و روحیه دهی به علی دایی در عیادت از اسطوره فوتبال+ عکس/ مهدی رحمتی، عادل فردوسی‌ پور، کارلوس کی‌روش و ... (35 نظر) رخت عزای علی دایی در خانه ابدی پدرش+عکس/ قامت خمیده شهریار ایران در حضور فامیل و آشنایان (34 نظر) سردار سلیمانی: یک دختر دارم که برای خودش چریک است؛ زمان جنگ خواستگاری رفتم و با همسرم ... (29 نظر) نگاهی به گل آرایی فوق زیبا و شیک مراسم ترحیم رضا داوودنژاد/ واقعا حیف جوونیش+عکس (28 نظر) خلاقیت منحصربفرد بقال تبریزی با نوشته جالب روی شیشه مغازه اش حماسه آفرین شد/ آدم حَظ میکنه از این درک و فهم بالا +عکس (27 نظر) خلاقیت خنده دار راننده کرمانی برای ضد سرقت کردن ماشین اش حماسه ساز شد+عکس/ سلطان امنیت منطقه در سطح خاورمیانه!🤣 (28 نظر)
دیگران می‌خوانند   
خوانندگی غش آور احمد مهرانفر، ارسطوی سریال پایتخت به زبان محلی با اصرار شهاب حسینی/ فقط خنده هاش😂+ویدئو خلاقیت خنده دار اُوستا بنّا با طراحی نمای خانه اش حماسه ساز شد/ دکترای افتخاری حق توئه +عکس😆 روزمرگی های پر دردسر ولی قشنگ ستاره سادات قطبی با پسر کوچولوهاش/ راسته میگن بچه شیرینی زندگیه+ویدیو دیس غذای محمود احمدی نژاد در خانه اش با فرش ماشینی و پشتی/ ظروف غذاش از چینی های قدیمیه +عکس بیوگرافی و زندگی خصوصی سولماز آقمقانی،لیلای سریال سه در چهار و همسرش+ تصاویر جذاب و دیدنی جملات قصار خنده دار جواد خیابانی ملقب به جواد بلا به بهنام تشکر، نیمای سریال ساختمان پزشکان+فیلم ایده خلاقانه پدر خوش فکر در تاب دادن دخترش از راه دور در تاریخ ثبت شد+عکس/ مغز نیست که گنجینه افکار نابه😂 رونمایی از تیپ باکلاس و شیک دامادی هومن حاجی عبداللهی، رحمت سریال پایتخت درکنار همسر کم سن و سالش/ مبارکا باشه+عکس خلاقیت هوشمندانه اُوستا گچ کار در ساخت الاکلنگ برای گچ کاری/ دکترای افتخاری حق توئه+ فیلم خلاقیت منحصربفرد شهرداری در محافظت از درخت با نصب المان نوستالژی+عکس/ آدم از اینهمه هوش و ذکاوت حظ میکنه👌 صحبت های خنده دار آقای قرائتی: پلیس یه خانومی رو گرفته که چرا یکطرفه میری گفته به شما ربطی نداره من زن آقای قرائتی ام +ویدئو😂👌 حیاط باصفا و دلباز خانه شیدا یوسفی، دختر بزرگ نورالدین خانزاده در نون خ/ خونه نگو باغ بگو!+عکس نگاهی به آخرین جشن تولد ساده و بدون تجملات هاشمی رفسنجانی با حضور همسرش+ عکس/ روحشون شاد ترکی حرف زدن زیبا و باحال المیرا شریفی مقدم و رامبد جوان در حضور همسرش/ چقدر خوب صحبت کردن+ویدیو حضور آشنایان و ورزشکاران در مراسم عروسی میلاد محمدی با رونمایی از تیپ شیک آقای داماد+عکس/ از ووریا غفوری تا برادرش... طراحی منحصربفرد یک معمار در طراحی خانه با الهام از پاندا+عکس/ از چیدمان بینظیر بالکن تا مبلمان چشم نواز عکس زیبای مژده لواسانی و پدر وکیلش در روز خاص و افتخارآفرین زندگی خانم مجری/ میز پر از هدیه است+عکس کتاب های روانشناسی معروف که باید خواند نگاهی به تاج گل عروس زیبا و دسته گل شیک و متفاوت همسر نچرال و باکلاس سام درخشانی+عکس چگونه بیمه مناسب خودروی خود را خریداری کنیم؟ مقایسه هتل درویشی با الماس 2، کدام بهتر است؟ مداحی دیده نشده مرتضی پاشایی برای امام حسین در ماه محرم در خیابان+عکس/ روحش شاد و یادش گرامی میز صبحانه ساده و رژیمی همسر شاهرخ استخری با خوراکی های سالم و مقوی/ چقدر خوب به خودش و بچه هاش میرسه😍+عکس مقایسه موکت تایل و موکت رولی برای فضاهای مختلف ضرب المثل های ایرانی با هوش مصنوعی جان گرفت رابطه دردسرساز سحر دولتشاهی و پیمان معادی خارج از اتاق درمان جنجال به پا کرد! حضور بازیگران در منزل نسرین مقانلو برای تسلیت بابت فوت پدرشون؛ فریبا کوثری ،سالار عقیلی و...+ویدئو روایت فوق خنده دار حامد آهنگی از معادل سازی لغات انگلیسی به فارسی+ویدیو/ دیگه کراوات نمیخرم چون احساس میکنم معادلش فحشه😂 (عکس) رهبر معظم انقلاب زیر سایه درخت چنار پیر حیاط خانه پدریشان/چه با صلابت نگاهی به فضای کتابخانه‌ی رهبرمعظم انقلاب؛ چه کتاب‌هایی در آن وجود دارد؟ پسر بزرگ و رشید ثریا قاسمی، خانم گل سریال گیلدخت +عکس/ باورتون میشه همچین پسر بزرگی داشته باشه؟ حضور جالب علی دایی در خانه یک عکاس ورزشی و دیدار با مادر 98 ساله او+عکس خلاقیت بی نظیر یک معمار در طراحی وان حمام به شکل سنگ های قیمتی/ مغزو باید طلا گرفت +عکس رونمایی از تصویر پدر زن متشخص همایون شجریان/ خداوکیلی سحر دولتشاهی چه بابای لارجی داره😍 مهر و تسبیح و قرآن هدیه به سرمربی تازه مسلمان شده‌ی تیم سپاهان+عکس مراسم سالگرد ازدواج عاشقانه مرضیه جوان سریال دلدادگان/ چیدمان شیک میز با گل های رز پرَپَر شده+عکس مداحی موذن زاده اردبیلی در سخت ترین روز علی دایی ستاره سابق فوتبال/ اردت آقای فوتبالیست به اهل بیت مثال زدنی ست+ فیلم نگاهی به دکوراسیون اروپایی و شیک خانه لوکس و مجلل هانده ارچل/ عجب خونه زندگی خاص و منحصر به فردی+عکس پست تلخ و جگرسوز گلنار گیلدخت برای مرگ مادرش !! +ویدئو سکانس خنده دار دروغ گفتن بامزه حامد آهنگی در مورد پدربزرگش به رضا ناجی، بازیگر تبریزی/ سالن رفت رو هوا 😂+فیلم
تیتر امروز   
بیوگرافی و زندگی خصوصی سولماز آقمقانی،لیلای سریال سه در چهار و همسرش+ تصاویر جذاب و دیدنی رابطه دردسرساز سحر دولتشاهی و پیمان معادی خارج از اتاق درمان جنجال به پا کرد! ضرب المثل های ایرانی با هوش مصنوعی جان گرفت نگاهی به فضای کتابخانه‌ی رهبرمعظم انقلاب؛ چه کتاب‌هایی در آن وجود دارد؟ جزئیات جدید از ماجرای مهمانی29 پزشک در شیراز و مرگ یک متخصص پوست و مو جوان رابطه عاشقانه در خیابان گاندی به خون کشیده شد/ قاتل اعتراف کرد به بهانه اکران مست عشق، نگاهی به شهاب حسینی و عاشقانه‌ترین نقش‌هایش؛ سفری در میان عشق‌های ماندگار! رازهای نقاشی مرگ سقراط در موزه متروپلیتن نیویورک اختلاف شیرین امام خمینی(ره) و همسرشان در نام‌گذاری فرزندان ترفند باورنکردنی پزشکان روم باستان برای برگرداندن ضربان قلب به بدن بیمار/ عجیب ولی واقعی! کف قیمت دلار کجاست؟ مهلت انتخاب رشته دکتری برای بار سوم تمدید شد/ تغییر ظرفیت‌های پذیرش ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند/ ناشر عذرخواهی کرد جزئیات افزایش 10 میلیون تومانی وام بازنشستگان + مبلغ اقساط عکس دیده نشده از زنی که در ترور شهید صیاد شیرازی نقش اصلی را داشت/سرنوشت معاون رجوی چه شد؟؟
منتخب روز   
(ویدئو) 10 نوع از خطرناک ترین مارهای جهان که در ایران هم دیده شده اند/ کابوس شب یعنی اینا نگاهی به خانه پدری استاد شهریار در روستای خشکناب شهرستان بستان آباد/ شعرهای مشهور استاد برای این روستاست +عکس عکس عروسی امیر جعفری و ریما رامین‌فر، همای سریال پایتخت فیک و تقلبی از آب درآمد / هوش مصنوعی داره وارد مراحل ترسناکی میشه! (عکس) تیپ و استایل فوق‌العاده شیک و لاکچری یاورِ سریال فاصله‌ها بعد از 14 سال در عربستان سعودی / ببینیدش نمی تونید بشناسید! فروش ویلای روف گاردن دار و استخر دار حسن جوهرچی، فرهاد سریال فاصله‌ها توسط دخترش در شمال ! / در منطقه‌ای تهرانی نشین!!! سلفی دونفره نعیمه نظام دوست با سلطان کمدی ایران که یکسال حق نداشت منتشرش کنه! / چه ست آدیداسی پوشیده مهران مدیری ... سلفی آسانسوری علیرضا نیکبخت با همسر دومش که بیشتر از جانش او را دوست دارد / کراش دهه هشتاد فوتبال ایران حالا مرد زندگی شده ... (عکس) تعجب کاربران خارجی فضای مجازی از حجاب کامل همسر ستاره لیورپول / دنیا با حجاب جای زیباتری نیست؟ (عکس) بیتابی همسر و فرزندان شهرام عبدلی، بازیگر نقش مهران در سریال فاصله‌ها، بر سر پیکر بی جان او / تو کاری با دلم کردی که فکرشم نمی کردم ... (عکس) همبازی بودن آقای بیاتی، خواستگار فهیمه در پایتخت 5 با بازیگر معروف در فیلم نوستالژیک دهه شصتی / روحش شاد ... ویدئویی باورنکردنی از مرد سومالیایی که با نصف مغزش زندگی می کند/ بیچاره چه بلایی سرش اومده