عوارض جراحی ترمیم سینه چیست؟

  دوشنبه، 26 آبان 1399   زمان مطالعه 3 دقیقه
عوارض جراحی ترمیم سینه چیست؟
جراحی ترمیم و بازسازی سینه با پروتز سینه می تواند مانند هر عمل جراحی ای شامل خطرات و عوارض باشد. این خطرات و عوارض در صورتی که توسط یک پزشک متخصص و متبحر انجام شود به طرز چشمگیری کاهش خواهد داشت.

یکی از روش های ترمیم سینه، استفاده از ایمپلنت ها و پروتزهای سینه می باشد. پروتزهای سینه ایمپلنت هایی هستند که با سیلیکون و آب نمک پر شده اند. جراحی ترمیم سینه یکی از جراحی های بسیار پیچیده و حساس بوده و می بایست حتماً توسط جراح متخصص صورت پذیرد. این جراحی می تواند بلافاصله پس از ماستوکتومی انجام شده و یا به زمان دیگری موکول گردد.جراحی ترمیم سینه معمولاً شامل یک یا دو مرحله می شود. اگر ترمیم بلافاصله پس از جراحی برداشت سینه انجام نشده است، بیمار معمولا باید حدود دو الی سه سال پس از جراحی اول برداشت سینه جهت شروع جراحی های ترمیمی صبر نماید.

یکی از مسائلی که درباره سرطان پستان وجود دارد، بازسازی پستان و نحوه انجام آن است، بازسازی پستان پس از سرطان باتوجه به میزان گستردگی سرطان، درخواست بیمار و تشخیص پزشک به صورت های مختلفی انجام می شود، که بیمار باید آگاهی کافی از انواع آن داشته باشد تا بهترین نتیجه را باتوجه به آناتومی بدن و سلامت عمومی خود دریافت کند.

در چه مواردی نیاز به بازسازی پستان نیست؟

البته می دانیم گاهی اوقات تومور بیمار کوچک است و به موقع به جراح پستان مراجعه کرده است و یا نسبت سایز تومور به سایز پستان مناسب است به گونه ای که پزشک مجبور نیست حجم زیادی از پستان را بردارد و در درمان سرطان می توان پستان بیمار را به صورتی حفظ کند که سایز و شکل آن نسبت به طرف مقابل زیاد تغییر نکند و در نهایت سایز، شکل مناسب و قابل قبولی را داشته باشد.

در این موراد ترجیح برآن است که خود پستان بیمار حفظ شود، که دراین حالت از هر بازسازی نتیجه ی بهتری دارد.

آمادگی برای جراحی ترمیم سینه

پیش از انجام جراحی ترمیم سینه یا ماستکتومی، پیشنهاد می شود با جراح متخصص خود ملاقات داشته باشید. جلسات مشاوره می توانند کمک شایانی در تفهیم نتیجه واقعگرایانه جراحی و عوارض جانبی آن نمایند. ظاهر سینه ها، وضعیت سلامتی و نوع درمانی که برای بهبود بیماری سرطان انتخاب شده است در جلسات مشاوره مورد بررسی قرار می گیرند. همچنین جراح شما اطلاعاتی در مورد نحوه بیهوشی، محل انجام جراحی و تکنیکی که برای جراحی برگزیده است، با شما درمیان می گذارد.

سایز پروتز سینه از دیگر مواردی است که در جلسات مشاوره مورد بحث قرار می گیرد. پیش از جراحی از دستورالعمل آمادگی که جراحی در اختیار شما قرار می دهد، تبعیت نمایید. قطع داروهایی که انعقاد خون را با مشکل مواجه می کنند، ترک کردن مصرف سیگار و انجام برخی آزمایشات مورد نیاز از جمله مواردی هستند که در دستورالعمل های پیش از جراحی ترمیم سینه گنجانده شوند.

عوارض جانبی جراحی ترمیم سینه

جراحی ترمیم و بازسازی سینه با پروتز سینه می تواند مانند هر عمل جراحی ای شامل خطرات و عوارض باشد. این خطرات و عوارض در صورتی که توسط یک پزشک متخصص و متبحر انجام شود به طرز چشمگیری کاهش خواهد داشت.

  • عوارض بیهوشی
  • خونریزی و عفونت
  • درد در سینه ها
  • ناهماهنگی در ظاهر سینه ها
  • بهبود کند زخم های جراحی
  • تغییر در حس سینه
  • دفرمه شدن پروتز سینه
  • بافت اسکار که ظاهر سینه ها را تغییر می دهد.
  • موفق نبودن نتیجه جراحی به طوری که نیاز به جراحی ترمیمی برای درآوردن و جایگزین کردن پروتز سینه باشد.
  • موارد نادری نیز وجود دارد که فرد به لنفوم پستان مبتلا شود. که علائم آن بزرگ شدن یک طرفه یا دو طرفه سینه می باشد. درمان این نوع از سرطان سخت نیست. در صورت مراجعه به موقع به پزشک جراح می تواند پروتز سینه را به همراه بافت های آسیب دیده خارج کند.

دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها