به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، کودکان ایستادن را معمولا در اواخر سال اول یاد میگیرند ولی یک کودک قوی وجاه طلب ممکن است در هفت ماهگی آن را بیاموزد. گاهی بعضی از کودکانی که ظاهر باهوش و از هر حیث سالمند تا بعد از یک سالگی نمی توانند بایستند . بعضی از اطفالیکه دیر می ایستند، چاق، بی حال وخونسردند. بالاخره بعضی دیگر بعلت عدم توانائی کافی ساق پاها در ایستادن تأخیر میکنند
عکس العمل نوزاد در قبال بغل گرفته شدن
برای مثال یک بچه یک ماهه ای که دوست دارد هنگام نگاه کردن به اطراف بغل گرفته شود ممکن است واکنش خوبی به این داشته باشد که والدین اش، زمانی که مشغول تماشای بال زنی یک دسته پرنده است برایش به آرامی آواز بخوانند در حالیکه بچه ای دیگر دوست داشته باشد برای خودش بازی کند.
وقتی زمان فعالیت های حرکتی کودک است نباید در مورد ورزش و تمرین خاصی نگران باشید. نوزاد شما با توجه به یک الگوی قابل پیش بینی رشد خواهد کرد. اول، او می تواند سر و گردنش را کنترل کند، بعد می تواند پیچ و تاب بخورد و قسمت بالایی بدن و سپس قسمت پایینی بدنش را ثابت نگه دارد.
کمک به سرپا نگه داشتن نوزاد و عکس العمل او
در اوایل نوزادی ممکن است کودک از اینکه چیزی را با پاهایش هل دهد یا سرش را ثابت نگه دارد لذت ببرد. عکس العمل طبیعی او باعث می شود تا این فعالیت ها را انجام دهد اما او نمی خواهد به اجبار این نوع بازی ها را همیشه انجام دهد و حتی شاید بعضی بچه ها کلا از انجام آن لذت نبرند. بعدها وقتی او بتواند بهتر بدنش را پیچ و تاب بدهد و قادر به راه رفتن باشد او خودش می تواند درست بایستد.
قبل از این، لزومی نیست عجله کنید. تا زمانی که او آزاد است هر جا که دلش بخواهد می رود( نه این که کل روز را در گهوراه یا صندلی ماشین باشد) تمامی این مراحل رشد به طور طبیعی اتفاق می افتد. چیزی که خیلی مهم است: این است که کودکان از عکس العمل های بزرگترهایشان که نسبت به علاقه مندی و بیزاری های طبیعی کودک حساس هستند فایده هایی می برند.
هر چه قدر که نوزادتان بزرگتر می شود شما بهتر خواهید توانست تا ایما و اشاره های او را متوجه شوید و بفهمید کی اوقات خوبی دارد.
فعالیت های شما با نوزادتان می تواند همانند رقصی در نظر گرفته شود که شما همراه با او انجام می دهید و آن را دنبال می کنید. اگر زمانی که با او صحبت می کنید او با دقت به شما نگاه می کند به صحبت تان ادامه دهید.
اگر می بینید دوست دارد ورجه وورجه کند بگذارید کارش را بکند. اگر دوست دارد آرام بنشیند، بگذارید همین کار را کند. ببینید او دقیقا چه کارهایی را ترجیح می دهد و خود را با آن وفق می دهد.
از بازی با او لذت ببرید و خیلی نگران این نباشید که این زمان بازی به رشد او کمک می کند یا نه. فقط از رابطه ای که بین شما و دخترتان در حال شکفتن است لذت ببرید.