به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل ازدلگرم، بسیاری از زنان سوزش و خارش را در زمان پوشیدن این نوع شلوار تجربه کرده اند و با پافشاری بر ادامه دادن این نوع پوشش عفونت قارچی بدتر خواهد شد.
مخمر در محیط گرم و مرطوب به خوبی رشد می کند. پوشیدن لباس زیر نامناسب اجازه نمی دهد هوا به خوبی در جریان باشد، بنابراین خطر ابتلا به عفونت افزایش پیدا می کند
شلوارهای تنگ مانع رسیدن جریان هوا به واژن شده و باعث افزایش دما و رطوبت این ناحیه گشته و شرایط ایده آلی برای رشد مخمر (قارچ) ایجاد می کنند.
بنابراین حتی اگر شده برای چند روز دست از سر این نوع شلوارها بردارید و لباس های گشادتری بپوشید.
بهتر است صبر کنید تا عفونت به طور کامل رفع شود. در غیر این صورت عفونت واژینال تشدید خواهد شد.
یکی دیگر از دلایل خودداری از رابطه زناشویی در این مدت این است که مخمر می تواند از این طریق به همسر منتقل شود. استفاده از برخی وسایل جلوگیری کننده از انتقال عفونت در حین رابطه نیز می تواند بسیار موثر باشد.
هنگام ابتلا به عفونت قارچی واژن، احساس خارش و خروج ترشحات بسیار آزاردهنده است. بنابراین در این حالت همه به فکر مصرف دارو برای درمان فوری خواهند بود و زمانی که داروها بهبودی را به دنبال نداشته باشند، به فکر تعویض آن و یا افزایش دوز مصرفی می افتند، در حالیکه بسیاری از آنان نمی دانند عاداتی که در این زمان دنبال می کنند دلیل بدتر شدن و بهبود نیافتن عفونت شان است.
آیا پوشیدن ساپورت باعث ناباروی می شود ؟
پوشیدن شلوار تنگ یا ساپورت در واقع با بهداشت فردی مغایرت دارد و باعث ابتلا به عفونت و بیماری های دستگاه تناسلی زنان می شود. یکی از این مشکلات عفونت کاندیدیاز است. اندام تناسلی زنی که ساپورت پوشیده به دلیل گرما و تعریق، مرطوب می شود و ساعت ها به همان شکل باقی می ماند.
اگر بدن شما هم مستعد ابتلا به این عفونت هاست و بعد از یک دوره درمان باز هم مشکلات قبلی سراغ تان می آید، بهتر است به جای ساپورت یا شلوار تنگ، لباس هایی بپوشید که از الیاف طبیعی مثل نخ و پنبه تهیه شده باشند و مانع عبور جریان هوا نباشند.
اگر به چنین لباس هایی دسترسی ندارید، لااقل پوشش های گشادتر و نازکتری را انتخاب کنید که اجازه تعریق بیش از اندازه و رشد باکتری ها را به آنها نمی دهند.
پوشیدن ساپورت به تنهایی نمی تواند برای اندام های داخلی و دستگاه گوارش مشکلی ایجاد کند، مثلا در عمل هضم موثر نیست ولی افرادی که از قبل به ریفلاکس معده دچار هستند، نباید شلوار تنگ بپوشند چون باعث می شود محتویات معده به مری بریزد و بیماری شان را تشدید می کند.
برای اینکه بدانید ریفلاکس معده دارید یا خیر، کافی است ببینید آیا به اصطلاح ترش می کنید یا نه. اگر اینطور بود، برای معالجه هم به پزشک مراجعه کنید و هم لباس تنگ نپوشید.
برخی تحقیق ها هم ثابت کرده اند که کمر تنگ شلوار، در طولانی مدت خطر ابتلا به سرطان معده را بیشتر می کند و عجیب نیست اگر ساپورت پوشانی که از این لباس تنگ استفاده می کنند، بیشتر در معرض چنین خطری قرار بگیرند.