با انواع راه‌های مهاجرت به آلمان در سال جدید آشنا شوید

  یکشنبه، 14 اسفند 1401
با انواع راه‌های مهاجرت به آلمان در سال جدید آشنا شوید
ساعدنیوز : آلمان به دلیل شرایط و خصوصیات بسیار خوبی که از لحاظ مختلف دارد، یک گزینه بسیار عالی برای مهاجرت است. اداره مهاجرت این کشور برای اینکه متقاضیان مهاجرت بهتر و راحت‌تر فرایند مهاجرت را آغاز کنند، روش‌های مختلفی در مقابل آنها قرار داده است.

آلمان به دلیل شرایط و خصوصیات بسیار خوبی که از لحاظ مختلف دارد، یک گزینه بسیار عالی برای مهاجرت است. اداره مهاجرت این کشور برای اینکه متقاضیان مهاجرت بهتر و راحت‌تر فرایند مهاجرت را آغاز کنند، روش‌های مختلفی در مقابل آنها قرار داده است.

در ادامه این مطلب انواع راه‌های مهاجرت به آلمان در سال جدید را معرفی خواهیم کرد تا بیشتر از پیش با آنها آشنا شده و در نهایت بر اساس شرایط خود بهترین گزینه را انتخاب کنید.

مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان از طریق ویزای کار

کشور آلمان شرکت‌ها و کارخانه‌های معتبر زیادی را در خود جای‌داده است. به همین دلیل نیاز شدیدی به نیروی کار متخصص و ماهر دارد. کسانی که در زمینه خاصی مهارت دارند، با روش‌های زیر می‌توانند مهاجرت به آلمان را استارت بزنند.

ویزای کاری: برای آن دسته از افراد که از طرف کارفرمای آلمانی پیشنهاد کاری دریافت کرده‌اند.

  • ویزای جستجوی کار: برای کسانی که از طرف کارفرمای آلمانی درخواست کاری ندارند و می‌خواهند از فرصت 6ماهه برای یافتن کار در آلمان استفاده کنند.

  • ویزای آوسبیلدونگ: این ویزا برای کسانی است که می‌خواهند در زمینه خاصی تخصص لازم را کسب کنند و در آلمان مشغول کار شوند.

  • ویزای بلو کارت: این ویزا مخصوص افراد ماهر و فارغ‌التحصیلان دانشگاه است که از طرف کارفرمای آلمانی پیشنهاد کار دریافت کرده‌اند.

  • ویزای کارت ICT: شرکت‌هایی که در آلمان و ایران شعبه دارند، با استفاده از این ویزا می‌توانند انتقال نیروهای درون شرکتی را انجام داده و کارمندهای موردنظر را به آلمان دعوت کنند.

  • ویزای خوداشتغالی و فریلنسری: این ویزا برای افراد سرمایه‌گذار که ایده تجاری دارند تعریف شده است.

  • ویزای Au Pair: این ویزا برای افرادی است که می‌خواهند با یک خانواده میزبان در کشور آلمان کار و زندگی کنند.

مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه‌گذاری

اداره مهاجرت آلمان، سه نوع ویزا برای افراد سرمایه‌گذار تعیین کرده که این افراد بر اساس شرایط خود و راهنمای مهاجرت درست می‌توانند آنها را انتخاب کنند. این ویزاها عبارت‌اند از:

  • ویزای طلایی آلمان: کسانی که حداقل 360 هزار یورو در اوراق‌قرضه دولتی آلمان یا سهام شرکت‌های آلمانی سرمایه‌گذاری کنند، اقامت دائم به آنها اعطا خواهد شد.

  • ویزای کارآفرینی: کسانی که یک طرح تجاری دارند و مایل به راه‌اندازی کسب‌وکار در آلمان هستند، با پرداخت 100 هزار یورو قادر به مهاجرت به آلمان و اخذ ویزای کارآفرینی هستند.

  • ویزای استارتاپ: کشور آلمان از ایده‌های جدید استقبال می‌کند. کسانی که ذهن خلاقی دارند و قصد دارند ایده جدید خود را در آلمان پیاده کنند، قادر به دریافت ویزای استارتاپ خواهند بود. البته لازم به ذکر است که این ویزا سرمایه 50 هزار یورویی لازم دارد.

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

یکی دیگر از راه‌های مهاجرت به آلمان از راه تحصیل است. دولت آلمان در مقاطع تحصیلی مختلف از جمله کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری امکان ادامه تحصیل را برای افراد فراهم کرده است. افراد واجد شرایط با استفاده از روش‌های زیر، می‌توانند برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان اقدام کنند.

  • ویزای متقاضی دانشجویی (German Student Applicant Visa)

  • ویزای دوره زبان آلمانی (German Language Course Visa)

  • ویزای تحصیلی آلمان (German Student Visa)

یکی از ویژگی‌های بسیار خوبی که ویزای تحصیلی دارد این است که بعد از تحصیل می‌توانند با استفاده از ویزاهای بلو کارت، جستجوی کار، اقامت دائم و اسکیل ورکر می‌توانند همچنان در آلمان بمانند.

مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

کشور آلمان در میان کشورهای اروپایی، بیشترین نرخ پناهندگی را دارد. طبق آخرین آمار به‌دست‌آمده، حدود 45 هزار ایرانی از طریق پناهندگی به آلمان مهاجرت کرده‌اند. برای اخذ این ویزا ابتدا باید ثبت‌نام اولیه را انجام داد و سپس با اداره فدرال مهاجرت و پناهندگان مصاحبه کرد. در نهایت این اداره درباره پناهندگی متقاضی تصمیم نهایی را خواهد گرفت.

انجام تمامی این مراحل پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. متقاضیان برای انجام بهتر این مراحل، بهتر است که از یک وکیل حرفه‌ای کمک بگیرند.

مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

ازدواج با یک فرد آلمانی، یکی دیگر از راه‌های مهاجرت به آلمان است. البته به‌خاطر سو استفاده‌هایی که از این روش انجام شده است، کشور آلمان سخت‌گیری‌های زیادی را اعمال خواهد کرد. فرایند مهاجرت به آلمان از زمانی آغاز می‌شود که همسر آلمانی از طرف فرد ایرانی درخواست را برای مقامات آلمانی ارسال می‌کند. حمایت مالی از طرف شریک آلمانی، رسمیت ازدواج، اثبات ازدواج و سابقه آشنایی قبلی از جمله شرایطی است که دولت آلمان برای متقاضیان تعیین کرده است.

مهاجرت به آلمان از طریق تولد فرزند

مهاجرت به آلمان از طریق تولد فرزند هم شرایط خاص خود را دارد. کودکی که در کشور المان از پدر و مادر غیر آلمانی متولد می‌شود، به دو صورت اقامت این کشور را می‌گیرد.

  • زمانی که یکی از والدین اقامت دائم آلمان را داشته باشد.

  • یکی از والدین حداقل 8 سال اقامت قانونی آلمان را داشته باشد.

والدینی که می‌خواهند با تولد فرزند در آلمان برای خود اقامت بگیرند، مسیر سخت و پیچیده‌ای در پیش خواهند داشت. ای دسته از افراد باید برای انجام کار خود حتماً با یک وکیل حرفه‌ای صحبت کنند.

بهترین راه برای مهاجرت به آلمان

قدم اولِ مهاجرت به کشور آلمان، تعیین هدفتان از مهاجرت است. قدم دوم، بررسی شرایطتان و پیداکردن بهترینِ روش مهاجرتی متناسب با این شرایط است. قدم سوم شامل تکمیل مدارک، پرداخت هزینه‌ها و درخواست برای ویزاست. در این مرحله، درخواستتان بررسی شده و در صورت تأیید، ویزایتان صادر می‌شود.

تعیین هدف و انتخاب بهترین روش مهاجرتی، مهم‌ترین مرحله مهاجرت به آلمان است. برای اینکه به بهترین شکل ممکن این مرحله را بگذرانید، به مؤسسه مهاجرتی پارسی کانادا مراجعه کنید. این مؤسسه یکی از بزرگ‌ترین و باسابقه‌ترین موسسه‌های مهاجرتی است که می‌تواند بهترین راهنمای مهاجرت برای شما باشد.

وکلا و مشاوران مؤسسه پارسی کانادا بسیار حرفه‌ای هستند و اکثر پرونده‌های خود را با موفقیت به سرانجام رسانده‌اند. آنها ابتدا وضعیت شما را بررسی کرده و در نهایت بهترین روش مهاجرت به آلمان را برایتان اتخاذ می‌کنند.

سخن نهایی

دولت آلمان برای متقاضیان مهاجرت روش‌های مختلفی تعیین کرده تا بر اساس شرایط و وضعیت خود، یکی از آنها را برای مهاجرت انتخاب کنند. در این مطلب انواع روش‌های مهاجرت به آلمان در سال جدید را معرفی کردیم تا با اطلاعات بیشتری فرایند مهاجرت را آغاز کنید.

فراموش نکنید که کمک گرفتن از مشاوران مهاجرتی از یک موسسه معتبر مانند پارسی کانادا، می‌تواند بسیار مفید باشد.


دیدگاه ها

  دیدگاه ها
نظر خود را به اشتراک بگذارید
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
آخرین ویدیو ها