دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

دانشگاه / آموزش / نرم افزار /

با بهترین برنامه های جایگزین SHAREit برای انتقال فایل بین دو دستگاه آشنا شوید. 

چهارشنبه، 29 تیر 1401
ما در این مطلب 7 برنامه جایگزین SHAREit را معرفی خواهیم کرد. این برنامه‌ها شما را قادر می‌سازند که به آسانی فایل‌های خود را انتقال دهید.

به احتمال خیلی زیاد شما در زمان استفاده از کامپیوتر، گوشی و تبلت به اپلیکیشن های انتقال فایل برخورده اید. محبوب ترین اپلیکیشنی که برای انتقال فایل در iOS، اندروید و کامپیوتر وجود دارد شیر ایت است. اما ممکن است که شما علاقه چندانی به استفاده از این برنامه نداشته باشد. آیا در چنین شرایطی گزینه دیگری وجود دارد که بتوان از آن استفاده کرد؟ ما در این مطلب به معرفی 7 برنامه جایگزین SHAREit خواهیم پرداخت

معرفی ۷ برنامه جایگزین SHAREit

با گذشت زمان گوشی های جدید به تکنولوژی بلوتوث مجهز شدند و ما می توانستیم تا فاصله چند متری خودمان برای دوستانمان فایل های مورد نظرمان را ارسال کنیم که البته از مشکلات این روش هم می توان به برد کم آن، سرعت کم بلوتوث ها٬ و امکان قطعی آن اشاره کرد که اما با تمامی این شرایط باز هم استفاده از بلوتوث را می توان انقلابی در انتقال فایل به صورت بیسیم دانست.

اپلیکیشن Zapya

اگر شما قصد انتقال فایل را دارید، اما نمی خواهید که از ShareIt استفاده کنید می توانید زاپیا را جایگزین آن کنید. این برنامه برای هر دو سیستم عامل آی او اس و اندروید ارائه شده است. علاوه بر این دارندگان کامپیوتر نیز می توانند برای انتقال فایل از زاپیا استفاده کنند. کاربران می توانند با استفاده از زاپیا بدون هیچ مشکلی به اشتراک گذاری فایل های خود میان دستگاه های مختلف بپردازند. حتی کاربران می توانند بدون اتصال به اینترنت، صدا و ویدئو را به صورت مستقیم پخش کنند.

اپلیکیشن Xender

یکی دیگر از 7 برنامه جایگزین شریت، Xender است. این برنامه کاربران را قادر می سازد که فایل های خود را با بیشترین سرعت انتقال دهند. کاربران با استفاده از این اپلیکیشن می توانند به چهار دستگاه مختلف متصل شوند. کار کردن با این برنامه بسیار آسان است و هیچ دردسری ندارد. لازم به ذکر است که این برنامه برای تمام سیستم عامل ها عرضه شده و دانلود آن کاملا رایگان است.

اپلیکیشن Send AnyWhere

اگر شما قصد دارید که فایل های خود را با بالاترین سرعت انتقال دهید ما به شما توصیه می کنیم که از برنامه Send AnyWhere استفاده کنید. این برنامه برای آیفون، اندروید و کامپیوتر ارائه شده است. سرعت بالای این برنامه به دلیل بهره گیری آن از فناوری وای فای به منظور انتقال فایل است. همچنین این برنامه دارای فضای ذخیره سازی ابری است که کاربر را قادر می سازد فایل های خود را بدون هیچ مشکلی از آیفون به کامپیوتر منتقل کند.

برنامه Sweetch

یکی دیگر از 7 برنامه جایگزین SHAREit که به شما معرفی خواهیم کرد برنامه Sweetch است. این اپلیکیشن کاربران را قادر می سازد تا فایل های خود را در تمام نقاط به همراه داشته باشند. برای انتقال فایل لازم است که ابتدا به آپلود کردن فایل ها بپردازید. بعد از آن در دستگاه دوم آدرس را در مرورگر وارد کنید تا فایل ها را ببندید و دانلود کنید. لازم به ذکر است که در اینجا نیز اتصال مستقیم دو موبایل همچنان به قوت خود باقی است و می توان بدون احتیاج به اینترنت و تنها از طریق اسکن QR کد دستگاه های مختلف را به یکدیگر متصل کرد. این برنامه تنها برای سیستم عامل اندروید در دسترس قرار دارد.

اپلیکیشن AirDroid

ایردروید یکی از جدیدترین و پرطرفدارترین اپلیکیشن هایی است که برای انتقال فایل ساخته شده است. رابط کاربری این برنامه بسیار ساده است و فایل ها را با بیشترین سرعت انتقال می دهد و همچنین امنیت بسیار بالایی هم دارد. در این برنامه می توان تنها با ایجاد یک آدرس آی پی، در هر نقطه ای از دنیا فایل ها خود را به همراه داشته باشید. این کار کاربر را قادر می سازد تا از فایل های تلفن همراه خود بک آپ بگیرد و با انجام این کار در صورت گم شدن تلفن همراه به آسانی آن را بیابد.

اپلیکیشن Feem V4

اپلیکیشن Feem V4 یکی از 7 برنامه جایگزین SHAREit است که شما می توانید با استفاده از آن به راحتی فایل های خود را جا به جا کنید. این برنامه با اپلیکیشن هایی که تا به اینجا معرفی کردیم متفاوت است. این برنامه در محدوده خود به ساخت یک فضای اشتراکی اقدام می کند تا هر تلفن همراهی که از این اپلیکیشن برخوردار است به شبکه ساخته شده متصل شود و فایل های خود را انتقال دهد. Feem V4 برای تمام سیستم عامل ها ارائه شده است و تمام دستگاه ها می توانند به آن متصل شوند.

برنامه Google Drive

گوگل درایو یک فضای ابری است که کاربر می تواند هر نوع فایلی را در آن آپلود کند و به مخاطبان اجازه دهد تا به دانلود کردن آن بپردازند. این برنامه فرآیند انتقال فایل را به خوبی انجام می دهد، اما برنامه تخصصی برای انجام این کار محسوب نمی شود. گوگل درایو برای تمام پلتفرم ها ارائه شده است و بدون پرداخت هزینه می توان از تمام امکانات آن استفاده کرد. کار کردن با این برنامه بسیار آسان است و هیچ سختی خاصی ندارد.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز دوشنبه 17 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
مراحل سابمیت مقاله
استخراج مقاله از پایان نامه ارشد و دکترا + پاورپوینت آموزشی
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در کمترین زمان
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
ترجمه رسمی انگلیسی اسناد و مدارک
تبدیل پایان نامه به مقاله علمی پژوهشی
مراحل اکسپت مقاله