به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از اقتصادنیوز، ۹ ماه از همه گیری ویروس کرونا در جهان می گذرد. در این مدت ۳۰ میلیون نفر به این ویروس آلوده و ۹۵۰ هزار تن جان خود را از دست داده اند. با آنکه برخی افراد هیچ نشانه ای از این بیماری را ندارند، برخی دیگر علائم شدید بیماری را نشان می دهند. محققان به شدت به دنبال راهکاری هستند تا بتوانند میزان مرگبار بودن ویروس در افراد را تشخیص دهند.
دانشمندان می گویند کودکان کمترین آسیب پذیری را در مقابل ویروس کرونا دارند به طوری که از بیش از ۱۹۰ هزار آمریکایی که تاکنون بر اثر کرونا جان خود را از دست داده اند، تنها ۱۲۱ تن از آن ها زیر ۲۱ سال سن داشته اند.
از سوی دیگر، افراد مسن و کسانی که دارای بیماری های زمینه ای هستند بیشترین آسیب پذیری را در مقابل کووید ۱۹ دارند و درصد قابل توجهی از آمار تلفات کرونا به این افراد مربوط می شود. با این حال، به تازگی محققان آمریکایی به روشی ساده برای پی بردن به مرگبار بودن ویروس کرونا در افراد پی بردند.
بر این اساس، متخصصان بیمارستان «باتون روژ» لس آنجلس ایالت کالیفرنیا اعلام کردند تست چشایی افراد می تواند به راحتی میزان کشندگی و خطرناک بودن کرونا در بیماران مبتلا را تشخیص دهد. دانشمندان در این روش از نوار های کاغذی مخصوص برای تست چشایی در بیماران مبتلا به کرونا استفاده کردند.
دکتر هنری بارهام، یکی از متخصصان این پژوهش اعلام کرد: این نوار های کاغذی در واقع تنها مزه تلخ حس چشایی را در افراد مورد سنجش قرار می دهند. این امر می تواند نشان دهنده میزان قدرت سیستم ایمنی بدن باشد. در واقع زبان هر انسانی دارای گیرنده های مزه تلخ است، اما این گیرنده ها فراتر از زبان هستند.
تمام طول دستگاه تنفسی انسان دارای گیرنده های مشابه است و به نوعی بخشی از سیستم ایمنی ذاتی بدن محسوب می شود. این امر می تواند به مبارزه ذاتی با باکتری ها، ویروس ها و دیگر عوامل خارجی بیماری زا در بدن کمک کند.