به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ساعد نیوز به نقل از برترین ها، بارداری مادری برزیلی، با احتمال یک در میلیون همراه بود: نوزادان او ممکن است دوقلو باشند، اما آنها پدرانی متفاوت دارند.
یک زن ۱۹ ساله برزیلی ۹ ماه پس از رابطه جنسی با دو مرد در یک روز، فرزندانی دوقلو به دنیا آورد.
براساس گزارش شبکه خبری محلی گلوبو در برزیل، او با نزدیک شدن زمان تولد فرزندانش، درباره پدر واقعی آنها دچار شک و تردید شد و به همین دلیل برای اطمینان یافتن از این مسئله، تصمیم گرفت که آزمایش پدری برای فرزندانش انجام دهد.
این زن که نخواسته نامش فاش شود، در ابتدا فقط به یکی از دو مردی که در یک روز با آنها همبستر شده بود، به عنوان پدر دوقلوهایش شک داشت و به همین خاطر، ابتدا تنها دی ان ای او را به آزمایشگاه داد، اما نتیجه آزمایش تنها برای یکی از نوزادان مثبت بود.
او به خبرگزاری گلوبو گفت:« به یاد آوردم که با مرد دیگری نیز رابطه جنسی داشتم. با او تماس گرفتم و نتیجه آزمایش او برای فرزند دیگرم مثبت بود.»
این مادر جوان افزود:«من از نتایج شگفت زده شدم. من نمی دانستم ممکن است چنین اتفاقی بیفتد. خیلی شبیه هم هستند.»
با آنکه چنین پدیده ای بسیار تعجب برانگیز است، اما وقوع آن غیرممکن نیست.
دکتر تولیو خورخه فرانکو، پزشک معالج این زن، به شبکه خبری محلی گلوبو گفت: «این امر زمانی ممکن است اتفاق بیفتد که دو تخمک از یک مادر توسط مردان مختلف بارور شوند. نوزادان مواد ژنتیکی مادر را به اشتراک می گذارند، اما در جفت های مختلف رشد می کنند.»
بر اساس گزارش مجله بیو مدیکا، «ابرباروری ناهمسان پدری» پدیده ای بسیار نادر است که زمانی رخ می دهد که دومین تخمک آزاد شده در طول یک سیکل قاعدگی، با اسپرم مردی متفاوت در یک مقاربت جنسی جداگانه بارور شود.»
دکتر فرانکو اعتراف کرد که هرگز فکر نمی کرده در طول زندگی اش چنین وضعیتی را ببیند، زیرا احتمال اینکه چنین امری روی دهد، یک در میلیون است.
به گفته او، تنها حدود ۲۰ مورد مشابه دیگر در جهان تا کنون مشاهده شده است.
مادر دوقلوها گفت، این دوقلوها که اکنون ۱۶ ماهه هستند، در حال حاضر تنها توسط یکی از پدران نگهداری می شوند.
مشخص نیست که آیا پدر دیگر نقشی در زندگی آنها دارد یا نه.
اما این دوقلوهای منحصربه فرد اولین کسانی نیستند که تیترهای رسانه های بین المللی را از آن خود می کنند. در سال ۲۰۱۵، یک قاضی حکم داد که مردی از نیوجرسی فقط باید برای یکی از دو قلوها نفقه بپردازد، زیرا او فقط پدر یکی از آنها بود.
در طول این پرونده بحث برانگیز، کارل هانس وورزینگر، کارشناس دی ان ای، در شهادت خود به یک مطالعه آکادمیک اشاره کرد که آن را در سال ۱۹۹۷ منتشر کرده بود و نشان می داد که از هر ۱۳ هزار آزمایش پدری از دوقلوها، یکی از آنها پدری متفاوت دارد.
دکتر کیت ادلمن، مدیر زنان و زایمان در بیمارستان مونت سینای نیویورک، به سی ان ان گفت: « از آنجایی که طول عمر یک تخمک بین ۱۲ تا ۴۸ ساعت است و یک اسپرم حدود هقت تا ده روز زنده است، حدود یک هفته زمان برای همپوشانی بالقوه و لقاح دو تخمک توسط دو اسپرم از دو عمل مجزای مقاربتی با مردی متفاوت وجود دارد.»
او افزود: «این اتفاق، رایج تر از چیزی است که ما فکر می کنیم. در بسیاری از موقعیت ها، شما هرگز از آن آگاه نخواهید شد، زیرا هیچ دلیلی برای انجام آزمایش پدری روی دوقلوها وجود ندارد.»
2 سال پیش