به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، عدم احتمال بارداری از مقعد یا بارداری از پشت بسیاری از زوجین را به رابطه و ارضا از طریق مقعد ترغیب می کند. اما آیا واقعا این چنین است و بارداری از مقعد هرگز اتفاق نمی افتد؟ تقریبا همه مطمئن هستند که از طریق مقعد احتمال بارداری صفر است؛ به همین جهت با خیال راحت، روش های پیشگیری را کنار می گذارند.
آیا احتمال بارداری از مقعد وجود دارد؟
به طور کلی، امکان بارداری از طریق مقعد وجود ندارد. اما اگر مایع منی در هر نقطه ای وارد واژن شود، ممکن است بارداری رخ دهد. احتمال بارداری تنها با رابطه مقعدی بسیار پایین است، اما باز هم احتمال کمی وجود دارد، مخصوصا اگر این رابطه همراه با فعالیت های جنسی مختلف همراه باشد. باورهای نادرست زیادی در مورد بارداری و رابطه جنسی وجود دارد، مانند احتمال بارداری از طریق معاشقه و موثر بودن روش بیرون کشیدن آلت پیش از انزال.
در صورت تراوش مایع منی از مقعد یا سرازیر شدن آن به داخل واژن ممکن است باردار شوید. حاملگی زمانی اتفاق می افتد که یک اسپرم زنده ی موجود درون مایع منی، با یک تخمک بالغ در رحم یا لوله فالوپ ارتباط برقرار کند. طبق تعریف رابطه مقعدی یعنی ورود آلت تناسلی مردانه در مقعد شخص دیگر. از نظر تئوری، تمام مایع منی و اسپرم در این نوع رابطه از فرج و واژن دور نگه داشته می شوند. اما اگر منی از مقعد خارج شود یا به داخل واژن سرازیر شود، احتمال بارداری وجود دارد.
در چه شرایطی احتمال بارداری از پشت هست؟
بارداری از مقعد در سه حالت ممکن است اتفاق بیافتد، هرچند که خیلی نادر هستند. در زیر به توضیح مواردی می پردازیم که احتمال بارداری از راه رابطه جنسی مقعدی وجود دارد:
1. انزال خارج از مقعد
در صورتی که انزال مرد بیرون از مقعد یا در دهانه آن اتفاق افتاده باشد و منی به راحتی از مقعد بیرون آمده باشد، ممکن است از راه پرینه (فاصله بین ورودی واژن و مقعد) به ورودی واژن برسد. سپس با وارد شدن به واژن از آن بالا رفته به لوله فالوپ رسیده و تخمک را بارور می کند. در این صورت بهتر است که از علائم بارداری آگاه باشید.
2. وجود فیستول
فیستول یا ناسور هرنوع منفذی است که ممکن است بین دو محیط غیرمرتبط در بدن وجود داشته باشد. فیستول هایی که بتوانند باعث بارداری از طریق مقعد شوند دو گونه هستند: فیستول راست روده ای-واژنی و فیستول راست روده ای-ورودی واژنی.
در فیستول راست روده -واژنی (rectovaginal fistula) بین محیط واژن و راست روده منفذی وجود دارد که این دو را به هم متصل کرده است. این مسئله می تواند در اثر آسیب مادرزادی، عفونت و یا خطاهایی در عمل جراحی رخ داده باشد. عوارض این حالت می تواند خروج بی اختیار مدفوع یا باد روده از راه واژن باشد که بستگی به اندازه فیستول دارد. در صورت وجود این اختلال و رابطه جنسی مقعدی، احتمال ورود اسپرم از طریق فیستول به واژن و دهانه رحم وجود دارد.
در فیستول راست روده -ورودی واژنی (rectovestibular fistula)، منفذ کمی پایین تر قرار داشته و راست روده را به ورودی واژن متصل می کند. عوارض این حالت تقریبا مانند نوع دیگر که توضیح داده شد است و بارداری نیز به همان گونه اتفاق می افتد. بارداری در صورت وجود یکی از این دو حالت، هرچند بسیار نادر است اما غیر ممکن نیست.
3. پارگین دائمی (persistent cloaca)
پارگین دائمی نوعی اختلال مادرزادی در انسان است که در آن راه مقعد، ورودی واژن و میزراه با هم یکی هستند. در این اختلال نادر معمولا از عمل جراحی برای درمان استفاده می شود، اما ممکن است پس از عمل جراحی نیز حدودی از بدشکلی باقی بماند. این اتفاق ممکن است در هر بیست هزار نفر برای یک نفر اتفاق بیفتد و پدیده ای بسیار نادر است.
4 سال پیش
4 سال پیش
4 سال پیش
4 سال پیش