به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از هنر زندگی، باورهای مخرب ازدواج همان افکار و عقایدی هستند که افراد سعی می کنند با استفاده از آن ها رابطه شان را پیش ببرند، اما در نهایت با موانع و مشکلات زیادی رو به رو می شوند. عدم توجه به حرف ها و گفته های کسانی که تجربه دارند، به این اشتباهات دامن زده و مشکلات را پیچیده تر می کند. معمولا افراد با دانسته ها و گفته های اطرافیان تصمیم گیری و عمل می کنند. در حالی که برای پیش بردن یک رابطه درست می توانید از مشورت متخصصان در زمینه مسائل زوج و خانواده استفاده کنید. به دلیل اهمیت رابطه جنسی در ازدواج ابتدا به باورهای مخرب در این زمینه و سپس به باورهای مخرب در زمینه روابط زناشویی پرداخته ایم.
باور های مخرب ازدواج در رابطه جنسی
رابطه جنسی یکی از ابعاد ارتباطی بین زن و مرد می باشد که مستقیما با رضایت از زندگی در ارتباط است. عدم توجه به نیازهای همسر و کیفیت رابطه جنسی، می تواند ازدواج را به سمت جدایی سوق دهد. وجود باورهای غلط درباره رابطه جنسی، میزان لذت و رضایت از رابطه را دستخوش تغییراتی می کند. در ادامه به برخی از مهم ترین آن ها می پردازیم:
1- باورهای مخرب ازدواج | سایز آلت تناسلی در رسیدن به ارگاسم نقش دارد
حتی در میان قشر تحصیل کرده جامعه نیز این باور وجود دارد که سایز آلت تناسلی مردان تاثیر زیادی در ارضای جنسی زن دارد. اما علم ثابت کرده که هیچ آلت تناسلی برای واژن بزرگ یا کوچک نیست. آنچه که اهمیت دارد انجام حرکات جنسی مناسب و ارضای جنبه عاطفی همسر برای رسیدن به یک ارگاسم است. مقاله به اوج لذت رساندن زنان را مطالعه نمایید.
2- تغذیه نامناسب و الکلی بودن تاثیری در رابطه جنسی ندارد
مصرف الکل ،سیگار، مواد مخدر، تغذیه نامناسب و ورزش کم سلامت جنسی و حال خوب شما را تحت تاثیر قرار می دهد. همچنین باعث کاهش میل جنسی می شوند، نعوظ و ارگاسم را سخت می کنند، سایز آلت را کم می کند و باعث می شود تناسب کمتری از نظر بدنی در یک رابطه داشته باشید.
3- رابطه جنسی زیاد باعث تغییر شکل واژن می شود
واژن خانم ها خاصیت ارتجاعی دارد و بعد از هر بار رابطه جنسی، دوباره به حالت ابتدایی خود بازمی گردد. از این رو این باور که خانم هایی که کمتر تجربه رابطه جنسی دارند، واژن تنگ تری دارند و برعکس، خانمی که واژن گشادی دارد روابط جنسی زیادی داشته است، اشتباه است».
توجه: تغییر در شکل و اندازه واژن تنها با زایمان و افزایش سن رخ می دهد.
باورهای مخرب ازدواج و رابطه زناشویی
رابطه زناشویی کلیه ابعاد رابطه زن و مرد را شامل می شود. برخی باورها مخرب کلیت ازدواج را به خطر می اندازند، که در مشاوره های قبل از ازدواج نیز به آن ها پرداخته می شود. ازدواج هایی که بر اساس این باورها شکل می گیرد، بیشتر در معرض خطر خواهند بود. با دریافت مشاوره ازدواج زندگی مشترک خود را تضمین کنید. در ادامه به برخی از شایع ترین این باورها می پردازیم.
1- من می توانم شریک زندگی ام را تغییر دهم
برخی با وجود مشکلاتی که پیش از ازدواج دارند، به امید تغییر همسر بعد از ازدواج، زندگی مشترک خود را شروع می کنند. با شروع زندگی مشترک شما متوجه بسیاری از خلقیات و عادات همسرتان خواهید شد که پیش از ازدواج پی بردن به آن ها غیر ممکن می بود. حال اگر چیزی برای تغییر از قبل در ذهن داشته باشید، با مسائل جدید چگونه کنار خواهید آمد؟ اگر فکر می کنید همسرتان مسئولیت خوشبختی شما را بر عهده دارد، با این همه نقص و ایراد آیا می توانید احساس آرامش و خوشحالی داشته باشید؟
2- خودمان از پس مشکلات بر می آییم
بسیاری از افراد عقیده دارند” تا زمانی که مشکل حاد نشده نباید به مشاور مراجعه کرد و یا برای حل آن خودمان می تونیم از پسش بربیاییم". اما مشاوره خانواده به شما جنبه هایی از رابطه را نشان می دهد که از دید خودتان پنهان مانده است. همچنین کمک می کند مسائل تان از نظر یک متخصص نیز بررسی شود و راهکارهای بهتری برای حل مشکلاتتان پیدا کنید. توجه داشته باشید که برای هر موضوعی می توان راه چاره ای پیدا کرد، پس ناامید نباشید.
3- دعوا نمک زندگی است از باورهای مخرب ازدواج
دعوا و مشاجره در زندگی و روابط ایرادی ندارد، اما مهم است که در ارتباط با همسر حتی در زمان دعوا احترام ها حفظ شود. برخورد صحیح زمان دعوا با همسر، به حفظ رابطه و محکم شدن پایه های زندگی مشترک کمک می کند.
به یاد داشته باشید حرفی که از دهان بیرون آمد را نمی توان پس گرفت و نمی توانید بعدا به همسرتان بگویید "از حرفم ناراحت نشو". این مسائل در آینده باعث بی اعتمادی طرفین نسبت به یکدیگر می شوند و هر کدام از آن ها سعی می کنند دیواری دور خود ایجاد کنند تا توسط دیگری آزرده نشوند. تحقیقات نشان داد که تنها ۲۰ دقیقه مشاجره سالم می تواند برای رابطه مفید باشد.
4- اسباب بازی جدیدی به نام همسر
برخی افراد بعد از آن که ازدواج می کنند، نسبت به همسرشان سرد شده و آن میل و هیجان اولیه را از دست می دهند. حتی شاید برای تجربه مجدد آن هیجان اولیه کارهایی نیز بکنند. وضعیت این افراد را با یک تمثیل بهتر می توانید متوجه شوید.
کودکی را در نظر بگیرید که اسباب بازی جدیدی می خواهد اما مادرش با او شرط می کند که اگر آن را برایش بخرد باید بقیه اسباب بازی هایش را به او بدهد. کودک قبول می کند چون آنقدر آن اسباب بازی خاص را با تمام وجود می خواهد و تمام دنیایش داشتن آن شده که حاضر است برای آن از همه چیز بگذرد. اما وقتی صاحب آن اسباب بازی شد، از قولی که داده پشیمان می شود و دلش می خواهد بقیه اسباب بازی هایش را حفظ کند. چون تازه می فهمد که همه آنها را در کنار هم لازم دارد و یکی نمی تواند جای بقیه را بگیرد.
5- با چادر سفید برو و با کفن بیا
این باور قالبی در دختران جوان امروزی کمتر شایع است. اما بسیاری از والدین در شهرها و روستاهای کشورمان هم به این نگرش قالبی پای بندند که اگر دختری ازدواج کرد، باید به هر روشی با موقعیت دشوار زندگی کنار آید و تنها مرگ می تواند او و شوهرش را جدا کند.
اعتقاد به این باور نادرست، در بسیاری از مواقع باعث می شود عروس در یک خانواده نا به سامان، تنها راه نجات خود را خودکشی، فرار از خانه، خودسوزی و... بداند. حتی ازدواج با دختری که در خانواده ای با این تفکر غلط رشد کرده، عملی چالش برانگیز است؛ چنین دختری ممکن است از ازدواج هراس داشته باشد و پس از ازدواج به دلیل فقدان حمایت خانوادگی، نقش منفعل و سلطه پذیری بگیرد و به آزار و بدرفتاری همسرش تن دهد. مشاوره روابط زناشویی به شما این امکان را می دهد تا باورهای مخرب در ازدواج خودتان را بررسی و تاثیر آن ها را بر زندگی زناشویی تان از بین ببرید.