بازی هپ هپ
اهداف بازی: سرگرمی، نشاط، افزایش دقت، تمرکز و تمرین حفظ مضارب اعداد گوناگون
تعداد بازیکنان: ۳ نفر به بالا
ابزار بازی: به ابزاری نیاز ندارد
اهداف پرورشی بازی: تمرکز حواس، آشنایی با لغات جدید، تقویت زبان فارسی و دستگاه تکلم، ایجاد شادی و نشاط، تقویت دوستی و صمیمیت، رعایت قواعد، آموزش مفاهیم اولیه ریاضی، تقویت حافظه، تشخیص موقعیت.
شرح بازی: ابتدا یک نفر از کودکان که از بقیه بزرگ تر است، به عنوان مربی انتخاب می شود. مربی شرکت کنندگان در بازی " هپ " را از میان علاقه مندان هم سن و سال گزینش می کند، مربی به صلاحدید خود و یا بر اساس مشورت با شرکت کنندگان سوژه های خاص را برای " هپ " گزینش می کنند. برای مثال این موضوعات می توانند بر اساس قرارهای ذیل صورت پذیرند.
عددی خاص و مضرب های آن مثل: ۵، ۱۵، ۱۰، ۲۵، ۵۱ و ...
بقیه شرکت کنندگان به شکل دایره وار می نشینند و استاد، یکی از شرکت کنندگان را انتخاب می کند، فرد باید از عدد یک شروع کند، یعنی او باید شماره یک بگوید، بعد به ترتیب، نفر دوم عدد دو، نفر سوم عدد سه و نفر چهارم عدد چهار را باید بگوید. در این جا نفر پنجم باید بسیار حواسش جمع باشد و به جای عدد ۵ کلمه «هپ» را بگوید.
یک حرف خاص در میان تعدادی از کلمات ردیف شده مثل حرف " ف " در کلماتی چون فرانسه، فنجان، فیل، فندق، پسته که در این مثال چون پسته با " ف " شروع نشده باید بازیکن واژه " هپ " را به زبان بیاورد، فیروزه، فسا، فرودگاه، فرامرز و ...
وجود یک کلمه که به لحاظ ظاهر تفاوتی با دیگر کلمات داشته باشد مثل کلمه بی نقطه " دارا " در بین اسم های پسرانه چون اکبر، اصغر، سهراب، داراب، بهرام، دارا " هپ " ، رضا، نادر، رحمان و ...
کلمه ای دو بخشی در میان چند کلمه سه بخشی مثل فسا در میان شهرهای دلیجان، ملایر، نهاوند، همدان، اندیمشک، نیشابور، فسا " هپ" ، میانه، اردبیل و ... و خلاصه هر موضوع دیگر.
نکته: به استثنای اعداد که ترتیب آن را همه بلد هستند بقیه موارد باید روی تابلویی روبروی بازیکنان نوشته شود و یا روی صفحه کاغذی درج شده باشد و شرکت کننده آن را در اختیار داشته باشد و به نوبت هر کدام یک اسم یا یک کلمه را بخواند.