دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

بازار / رپورتاژ آگهی /

بهترین تمرین های ایده پردازی در کارآفرینی و کسب و کار 

شنبه، 19 خرداد 1403
ایده پردازی در کارآفرینی چگونه است و بهترین تمرین ایده پردازی چیست؟ ایده پردازی برای کسب و کار و برون رفت کسب و کار از چالش ها چطور شکل میگیرد؟

ایده پردازی در کارآفرینی بر اساس ایده های عالی و نوین کار می کند. چه بخواهید پروتکل‌ های استاندارد را بهبود ببخشید و چه بخواهید ابتکارات اصلی را ارائه دهید، ایده‌ های جدید مانع راکد ماندن پروژه‌ های شما می‌ شوند. با این حال جلسات ایده پردازی ممکن است با افکار متفاوت، به هم ریخته شده و باعث تمرکز در مسائل کم اهمیت شوند. خوشبختانه، تکنیک های مختلفی برای تشویق تمرکز بر مسائل مهم و راه حل های نوآورانه وجود دارد. روش مناسب را برای تیم خود بیابید و از یک روش آزمایش شده و واقعی برای تبدیل مفاهیم به نوآوری عملی لذت ببرید.

ایده پردازی در کارآفرینی چیست و چرا مهم است؟

ایده پردازی برای کسب و کار ایجاد و توسعه مشترک ایده ها است. این فرآیند، مدیریت ایده را آغاز می کند که از طریق آن می توانید مفاهیم انتزاعی، ملموس یا بصری را (برای تعیین راه حل ها یا کشف فرصت های جدید) بسازید. پرورش فرهنگی که از ایده ‌های تازه استقبال می‌ کند، به تیم ‌ها و سازمان ‌ها اجازه می ‌دهد تا با تغییرات بازار و نوسان تقاضای مصرف‌کننده رشد کنند. زمانی که یک تیم بازاریابی برای یک کمپین جدید طوفان فکری می کند یا مدیران محصول فرصت های توسعه را جستجو می نمایند، دیدگاه های متنوع در مرحله ایده پردازی به نوآوری قدرت می بخشد. دیدگاه‌ های متنوع مجموعه پیشنهادات را غنی می ‌کنند و بینش ‌های نوآورانه را تشویق می‌ نمایند. بنابراین راه را برای استراتژی ‌ها و ابتکارات استراتژیک ‌تر و موفق ‌تر هموار می ‌کنند. یادداشت نویسی کرافورد یکی از مهم ترین روش های ایده پردازی است.

6 تکنیک ایده پردازی برای کسب و کار که باید امتحان کنید

ایده پردازی در کارآفرینی بسته به اهداف شما، متفاوت است. در اینجا شش روش تولید ایده وجود دارد:

  1. نقشه برداری ذهن

  2. تفکر / طوفان فکری آسمان آبی

  3. مغز نویسی

  4. فرار با شتاب (SCAMPER)

  5. نقش آفرینی

  6. داستان بازی

در ایده پردازی برای کسب و کار نقشه برداری ذهنی چیزی بیش از یک روش ترسیمی بصری می باشد. این یک رویکرد ساختار یافته برای سازماندهی اطلاعات و مفاهیم پیچیده است. تصور کنید در حال عرضه یک محصول جدید هستید. برای ایجاد نقشه ذهنی، نام محصول را در مرکز طرح کلی خود بنویسید. از آنجا، شاخه ‌هایی را می ‌کشید که نشان‌ دهنده دسته ‌های اصلی مانند بازاریابی، طراحی محصول و توزیع هستند. در مرحله بعد، شاخه‌ های فرعی را اضافه می ‌کنید که اقدامات یا عناصر خاصی را شرح می ‌دهند.

در مبحث ایده پردازی در کارآفرینی تفکر آسمان آبی یا طوفان فکری، خلاقیت جسورانه را تشویق می کند. هنگام توسعه یک پروژه جدید، اعضای تیم جزئیات یا محدودیت ‌های خاصی را کنار می ‌گذارند و هر ایده‌ ای را (مهم نیست که چقدر نا متعارف باشد) بیان می ‌کنند. در حالی که این رویکرد ممکن است خارج از عرف به نظر برسد، تمرکز بر کمیت به جای کیفیت اجازه می دهد تا مفاهیم پیشگامانه ظهور کنند. هنگامی که طوفان فکری به پایان رسید، پیشنهادات غیر واقعی را کنار می گذارید و پیشنهادات قابل اجرا را به استراتژی های عملی و همسو با تابلوی چشم انداز محصول خود تبدیل می نمایید.

موثرترین ایده پردازی برای کسب و کار

در تمرین ایده پردازی مغز نویسی نیز مانند طوفان فکری، بر گردآوری دیدگاه های مختلف متمرکز است. با این حال اعضای تیم به جای فریاد زدن ایده ها، همه چیز را روی کاغذ یادداشت می کنند. سپس کاغذهای خود را به صورت دایره ‌ای به هم ‌تیمی ‌های خود می دهند. بدین ترتیب هر فرد با افزودن دیدگاه‌ های جدید یا اشاره به نکات مهم، ایده را کامل تر می کند. این چرخه تا زمانی ادامه می ‌یابد که همه کاغذ اصلی خود را دریافت کنند، اکنون ایده ها با واکنش‌ ها و جزئیات گروهی کامل شده است. درک مفهوم هوش بازار در هر روش از ایده پردازی بسیار حیاتی می باشد.

در ایده پردازی برای کسب و کار SCAMPER مخفف جایگزین، ترکیب، تطبیق، اصلاح، استفاده دیگر، حذف و معکوس است. این تکنیک برای بازبینی ایده‌ ها، خدمات و محصولات موجود، می باشد. برای تیم هایی که قصد دارند پیشنهادات خود را به روز کنند، SCAMPER روشی ساختار یافته برای رویاپردازی پیشرفت ها و مسیرهای جدید است. تصور کنید که یک تیم توسعه محصول، راه‌ هایی را برای احیای یک محصول قدیمی جهت پاسخگویی به روندهای فعلی مصرف‌ کننده در نظر می‌ گیرد. با استفاده از روش SCAMPER، آنها چندین گزینه را برای اختراع مجدد بررسی می کنند. اعلان «جایگزین» ممکن است منجر به تعویض یک ایده با ایده ای دیگر با هزینه کمتر شود. در حالی که «تطبیق» ممکن است ایده‌ هایی را برای تغییر محصول برای پاسخگویی به مخاطبان جدید تحریک کند.

در زمان تمرین ایده پردازی گاهی اوقات، خارج شدن از نقش خود (به عنوان یک طراح، توسعه دهنده یا مدیر پروژه) و فکر کردن از دیدگاه مصرف کننده، مفید است. ایفای نقش به شما نیاز دارد که کاربرانی را که قصد دارید به آنها خدمت کنید شبیه سازی کنید.

در پایان

داستان بازی (Storyboarding) در ایده پردازی برای کسب و کار، ایده ‌های انتزاعی را به روایت ‌های بصری واضح تبدیل و به مناطق بالقوه برای تقویت اشاره می ‌کند. مانند فریم ‌های یک کارتون، داستان بازی مسیر ایده شما را از مفهوم تا محصول نهایی دنبال می‌ کند. استفاده از تصاویر، نقل قول ها و سایر گرافیک ها مدیریت محصول را زنده نگه می دارد. در مقاله ای جداگانه ویژگی افراد موفق در کسب و کار از دیدگاه دکتر ماکان آریا پارسا بیان شده است.

تولیدِ راه حل به چیزی بیش از انتخاب یک روش نیازمند است. این به مدیران بستگی دارد که صحنه را تنظیم کنند و دستورالعمل هایی را برای پیشبرد طوفان فکری در جهت درست ایجاد نمایند. در اینجا سه ​​نکته برای جلسات ایده پردازی موفق وجود دارد:

  1. مشکل یا فرصت را به وضوح تعریف کنید.

  2. افراد مناسب را درگیر کنید.

  3. ایده ها را اجرا کنید.

ایده پردازی در کارآفرینی یک تمرین تیمی سرگرم کننده و اغلب پر چالش است. اما با ابزارهای ساختار یافته، می ‌توانید تفکر خارج از چارچوب را به استراتژی ‌های عملی تبدیل کنید. الگوهای ایده مولد محصول و محتوا با ساختاردهی فرآیند شما، روند کار را غنی می کنند. در گالری الگو جستجو کنید تا چیزی را بیابید که کاملا با نیازهای شما مطابقت دارد.


1 پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز دوشنبه 14 آبان
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
استعداد باورنکردنی عمو رشید در خوانندگی / کی فکرشو میکرد رشید همچین صدای محشری داشته باشه! + ویدئو
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟
تمرینات فوق حرفه ای بهروز تابانی با میلوس سارچف افسانه ای برای حضور در آرنولد کلاسیک شروع شد +فیلم/ شیرشاه ایرانی جای گرگ پارسی را در لندن خالی خواهد کرد
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
ناراحت شدن و گریه کردن الیکا عبدالرزاقی از حرف زشت امیر کربلایی زاده موقع آشپزی/ ایسگامون کردی؟!+فیلم
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
روایت الیکا عبدالرزاقی از حسش هنگام رفتن به استادیوم برای اولین بار در 40 سالگی: چرا من تاحالا نباید اینو تجربه می‌کردم که شما پسرا همش تجربه کردید+ویدیو
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
مراحل سابمیت مقاله