بیوگرافی شیوا خنیاگر
شیوا خنیاگر در سال ۱۳۴۶ در تهران متولد شد. مادرش از مهاجران روسی و پدرش گیلانی بود، یک خواهر و دوبرادر دارد. خانم خنیاگر در سن ۱۹ سالگی مادرش را در یک تصادف از دست داد. که بعد از مرگ مادرش به بیماری افسردگی حاد دچار شده بود. پنج شش سال پس از فوت مادرش، پدر خود را هم در اثر یک بیماري از دست داد.
تحصیلات شیوا خنیاگر
شیوا خنیاگر فارغ التحصیل لیسانس ادبیات فارسی در سال ۱۳۶۳ است و همچنين دوره فیلمنامه نویسی را سال ۱۳۶۹ گذراند.
ازدواج شیوا خنیاگر
بعد از ازدواج و تشکیل خانواده و بدنیا امدن تنها فرزند پسرش، علیرضا تا مدت ها کار نکرد، رابطه زنا شویی او نیز بعد از چندین سال، به طلاق منجر شد، همسر خانوم شیوا خنیاگر، ناصر ممدوح نیست و این خبر اشتباها سالها پیش توسط یک مجله به چاپ رسید است.
کتاب و مطالعه
به شدت اهل مطالعه هستم من در منزلم کتابخانه دارم خیلی علاقمند به شعر هستم، یعنی با سعدی، مولانا، عطار و حافظ زندگی می کنم رمان های زیادی در طول زندگی ام خوانده ام.
فعالیت در رادیو
من در سال ۱۳۶۶ پا به عرصه رادیو نهادم. در رادیو تهران فعالیت نمودم آنقدر که من را اذیت نمودند و دستمزد کم به ما می دادند که من خودم از رادیو بیرون آمدم.
دوبلوری شیوا خنیاگر
با دوبله آشنایی ندارم، ولی فیلم هایی که ضبط صدای آنان در سر صحنه امکان نداشت، به جای خودم حرف می زدم، ولی تا حالا به صورت جدی آن را تجارب ننمودم به خاطر اینکه دوبلور فضای خاصی دارد.
هنرپیشگی شیوا خنیاگر
پس از اینکه از رادیو و دوبلور بیرون آمدم باز هم با عوامل رادیو آشنایی داشتم. در یکی از همان ایام یکی از دوست هایم باعث آشنایی من با خانم پوران درخشنده شد که خانم درخشنده از من خواستند که خاطره هایی برای ایشان تعریف کنم و این شد که خاطره های غمگینم را تعریف نمودم شاید به خاطر اینکه آن دوران مادر من در همان ایام بود که فوت نموده بود. خانم پوران پس از گوش دادن به خاطره های من به من گفت ای کاش زودتر از اینها شما را می دیدم تا کاراکترهای بهتری از شما استفاده می نمودم. من در سال ۱۳۶۸ در فیلم «عبور از غبار» ایفای کوتاهی با مرحوم آقای شکیبایی داشتم این فیلم نخستین فیلم سینمایی من بود که بعد از آن ایفا نمودن من ادامه پیدا نمود.
کلاس های هنری شیوا خنیاگر
دوره های فیلمنامه نویسی را در سال ۱۳۶۹ سپری نمودم و کلاس های سناریو نویسی و فن بیان را هم گذراندم و زیر نظارت آقای اسکویی نیز برای چندی مشارکت نمودم.
سریال ستایش و حذف
من با تهیه کننده این مجموعه به دلیل مسائل مالی به مشکل برخورد کردم و این موضوع مرا آزار می دهد ، چون من با پسرم زندگی می کنم و تنها کاری هم که بلدم در حیطه هنر است ، بنابراین باید از این طریق زندگی را بگذرانم.
آثار هنری شیوا خنیاگر
-
سینمایی
- پانسیون دختران (۱۳۹۳)
- دلتنگی های عاشقانه (۱۳۹۱)
- بی تابی بیتا (۱۳۹۰)
- یک سطر واقعیت (۱۳۹۰)
- رهاتر از دریا (۱۳۸۹)
- امشب شب مهتابه (۱۳۸۷)
- بیداری (۱۳۸۷)
- چهره به چهره (۱۳۸۷)
- سایه وحشت (۱۳۸۷)
- دوشیزه باران (۱۳۸۶)
- کلاغ پر (۱۳۸۶)
- سوغات فرنگ (۱۳۸۵)
- مقلد شیطان (۱۳۸۵)
- ستاره ها ۱: ستاره می شود (۱۳۸۴)
- ازدواج صورتی (۱۳۸۳)
- عروس فراری (۱۳۸۳)
- پسران مهتاب (ارتشی در تاریکی) (۱۳۸۱)
- جایی دیگر (۱۳۸۱)
- چهره (۱۳۷۴)
- فردا روز دیگری است (۱۳۷۴)
- دیوانه وار (۱۳۷۳)
- مجسمه (۱۳۷۱)
- مریم و میتیل (۱۳۷۱)
- شانس زندگی (۱۳۷۰)
- عشق و مرگ (۱۳۶۹)
- عبور از غبار(۱۳۶۸)
-
مجموعه تلویزیونی
- دوردست ها (۱۳۹۵)
- ماه و پلنگ (۱۳۹۵)
- ستایش (۱۳۸۹–۱۳۹۰، سعید سلطانی)
- آسمان همیشه ابری نیست (۱۳۸۹، سعید عالم زاده)
- اغما (سیروس مقدم ۱۳۸۶)
- پرواز در حباب (سیروس مقدم ۱۳۸۵)
- مرگ تدریجی یک رؤیا (فریدون جیرانی)
- ستایش
2 سال پیش