در بیشتر مواقع افراد موسیقی های کلام دار گوش می دهند موسیقی هایی که در آن صدای خواننده و شعر وجود داشته باشد و کمتر سراغ موسیقی های بی کلام می روند ما در این مطلب میخواهیم به موسیقی های بی کلام بپردازیم و بدانیم که موسیقی بی کلام همانند موسیقی کلام دار برای انسان تاثیر گذار است .
تاثیرات موسیقی بی کلام در زندگی
اهنگ بی کلام بدون صدای خواننده و شعر توسط آهنگسازان تولید می شود و از آواهایی استفاده می شود که اجرای آن بر عهده گروه کُر است . تمام سازهایی که در موسیقی بی کلام وجود دارد به صورت واقعی ضبط شده است و این باعث می شود که مخاطب احساس بهتری را داشته باشد . در موسیقی بی کلام نوازندگان ملودی را انتخاب می کنند که در ذهن شنونده تصویر زیبایی ایجاد کند .
موسیقی بی کلام روی احساسات و روحیه انسان تاثیر مثبتی دارد . هنگامی که افراد به موسیقی بی کلام گوش می دهد توجه بیشتری را به اجزای موسیقی دارد و ذهن انسان درگیر شهر و خواننده نمی باشد و از خود موسیقی لذت می برد .
هنگامی که انسان در یک محیط شلوغ شاغل است و تمرکز خود را از دست داده ، می تواند با گوش دادن به یک موسیقی بی کلام تمرکز خود را بهبود و حفظ کند . موسیقی بی کلام به مغزاین فرصت را می دهد که افکار مزاحم را حذف کند و ذهن ساکت و تحت کنترل داشته باشد.
موسیقی بی کلام می تواند به انسان کمک کند که با خیال راحت و آسوده بر روی موضوعات دلخواه خود تمرکز کند .
موسیقی بی کلام باعث تنظیم خلق و خوی انسان و قدرت درک بالا و رشد احساسات می شود ، و افراد هنگام شنیدن موسیقی لحظات هیجان انگیز را تجربه می کنند . این نوع موسیقی باعث کاهش و مدیریت استرس می شود . موسیقی بی کلام برای مطالعه و استراحت توصیه می شود .
موسیقی بی کلام بر زندگی جانداران و گیاهان هم تاثیر مثبتی دارد . موسیقی طبیعت ابتدایی ترین و زیباترین موسیقی بی کلام است .
بررسی سه نوع از موسیقی بی کلام
موسیقی بی کلام سنتی : این موسیقی یکی از اصیل ترین موسیقی های ایرانی است و با سازهای سنتی مانند سه تار و تار اجرا می شود .
موسیقی بی کلام ورزشی : برای سوخت و ساز بدن و تحرکات از آهنگ های پرانرژی بی کلام ورزشی استفاده می کنند . موسیقی بی کلام برای ورزش های یوگا ، مدیتیشن مناسب است .
موسیقی بی کلام آرامش بخش : این نوع موسیقی برای آرام و ریلکس کردن افراد توصیه می شود .
سبک های موسیقی بی کلام
سبک کلاسیک : این سبک از موسیقی های غرب و اروپا می باشد . ریشه اصلی سبک کلاسیک از سنت های مذهبی و سکولاریسم است .
سبک لایت : این سبک دارای ریتم های آرام و دلنشین است و در این سبک از سازهای گیتار، فلوت و ساکسوفون استفاده می شود .
سبک الکترونیک : یکی از مدرن ترین موسیقی هاست که توسط سازهای الکترونیکی نواخته و ضبط می شود و این سبک از دهه ۴۰ رواج پیدا کرده است .
سبک اکسترنال: این نوع سبک با سبک کلاسیک مرتبط است ، که در آن آهنگ ، توسط یک گروه موسیقی همراه با رهبر نواخته می شود .
سبک آمبینت: یکی از زیر مجموعه های موسیقی الکترونیک است . ابزار موسیقی سنتی سایزر عامل اصلی گسترش این سبک است. سنتی سایزر برای ترکیب صداهای مختلف و میکس همزمان آن ها می باشد.
پیشنهاد ما برای دانلود بهترین آهنگ های ایرانی
روزانه آهنگ های ایرانی زیادی توسط خوانندگان مختلف منتشر می شود و انتخاب و پیدا کردن بهترین آهنگ از میان آن ها چندان ساده نیست. سرویس آهنگ های وب سایت تاریخ ما گلچین آهنگ های برتر 1400 را جمع آوری کرده و در یک پست قرار داده است.