برترین دانشگاه های رشته مهندسی عمران

  سه شنبه، 02 اردیبهشت 1399   زمان مطالعه 15 دقیقه
برترین دانشگاه های رشته مهندسی عمران
مهندسی عمران حرفه ایست که به طراحی و توسعه پروژه های زیر بنایی مربوط می شود که به انواع زیر رشته ها تقسیم می شود.

مهندسی عمران چیست ؟

در وحله اول این سوال مطرح می شود که مهندسی عمران چیست ؟ در پاسخ باید گفت که مهندسی عمران حرفه ایست که به طراحی و توسعه پروژه های زیر بنایی مربوط می شود. این پروژه ها می توانند در مقیاس های بسیار بزرگی باشند و به سیستم حمل و نقل های جهانی یا شبکه تامین آب جهانی مربوط شوند، در بعضی مواقع این پروژه ها در مقیاس های کوچک تری می باشند و به ساخت جاده های فرعی و ساخت ساختمان ها مربوط می شوند.

ناگفته نماند که تمامی جوانب مرتبط با ساخت و ساز و ساختمان ها تحت نظارت مهندسی عمران فعالیت می کنند. بنابراین مهندسی عمران مواردی نظیر : برنامه ریزی، طراحی، بودجه بندی، ارزیابی، مدیریت ساخت و سازها، تجزیه و تحلیل و ترکیبی از موارد مرتبط با مهندسی عمران را در بر خواهد گرفت. یکی از مسائل بسیار مهم در مهندسی عمران این است که این گرایش به ساخت دنیای واقعی و صنعتی که با تقاضاها و آرزوی افراد در ارتباط است مربوط می شود. در سال های اخیر مهندسین عمران با نگرانی هایی در خصوص محیط زیست نظیر : آلودگی، کمبود منابع آب و میزان انرژی پایدار در صنایع مواجه شده اند.

دوره های مهندسی عمران

اگر شما قصد تحصیل و کار مهندسی عمران در سطح کارشناسی را دارید، ملزم به کسب دانش تخصصی در درس ریاضیات و دروس تخصصی ( به ویژه فیزیک ) خواهید بود. به خاطر داشته باشید که این گرایش ارتباط نزدیکی با زندگی واقعی و حل مسائل مرتبط با آن، ایجاد و حفاظت از ساختارهای موجود، حفظ محیط زیست و عناوینی نظیر : امور مالی، اعمال قانونی و رعایت ملاحضات اخلاقی خواهد داشت. مهندسی عمران گرایشیست که به ادغام بسیاری از علوم تخصصی مربوط می شود و مواردی نظیر : مکانیک، خواص آب در حرکت، علوم مرتبط با صخره های پوسته زمین ( استفاده از دانش تخصصی جهت شناخت پوسته زمین و حل مسائل مرتبط با ساخت و ساز )، علم مواد و تجزیه و تحلیل های آماری را در بر می گیرد. ناگفته نماند که مطالعه بنیادین این عناوین تاثیر بسیار عمیقی بر آینده مهندسی عمران خواهد داشت.

علاوه بر تخصصی بودن این گرایش، افرادی که قصد مطالعه این گرایش را دارند ملزم به افزایش مهارت های طراحی و استفاده از رایانه برای انجام طراحی ها خواهند بود. کار بر روی پروژه ها به عنوان هسته این گرایش در نظر گرفته می شود، بدین معنا که در سال های آخر تحصیل شما قادر به کار کردن بر روی پروژه ها به صورت فردی یا به صورت گروهی خواهید بود. اخذ مدرک کارشناسی مهندسی عمران سه تا چهار سال به طول می انجامد که به صورت شرکت در سخنرانی ها و یا کار در آزمایشگاه ها می باشد. اخذ مدرک کارشناسی مهندسی عمران تاکید بسیاری بر کار تیمی و اخذ مهارت های کلیدی جهت اخذ مشاغل مهندسی عمران خواهد داشت. فراموش نکنید که، کسانی که قصد تحصیل و کار مهندسی عمران را در سر دارند، فرصت شرکت در گردش های علمی و اخذ مشاغل موجود در صنعت برای یک سال ( یا کمتر از یک سال ) را خواهند داشت.

شرایط ورود

همانطور که قبلا گفته شد اخذ مدرک مهندسی عمران ملزم به کسب مهارت های بسیار قوی در درس ریاضیات و دیگر دروس تخصصی می باشد، به علاوه افراد به سطح عالی از مهارت ها و قابلیت ها برای تخمین و ایجاد ساخت و ساز ها نیاز خواهند داشت. به همین دلیل دانشجویان بایستی پیشینه تحصیلی بسیار عالی در دروس فیزیک و ریاضیات داشته باشند. افرادی که به مبحث طراحی و ساخت و ساز های کارآمد، ساخت پل و سیستم های مولد برق علاقه مندند، جز اولین داوطلبان جهت اخذ مدرک کارشناسی مهندسی عمران شناخته خواهند شد.

اگرچه شرایط ورود جهت اخذ مدرک مهندسی عمران از موسسه ای به موسسه دیگر متفاوت می باشد، معمولا بسیاری از دانشگاه ها خواستار اخذ نمره بسیار عالی در درس ریاضیات و دیگر دروس تخصصی مورد نظر خواهند بود. با توجه به ماهیت تخصصی بودن گرایش مهندسی عمران، بسیاری از دوره ها به صورت انتخابی و رقابتی می باشند. برای مثال در کشور انگلستان اخذ بالاترین نمره ( سطح A ) از جمله رایج ترین و ضروری ترین شرایط پذیرش در میان تمامی مدارس و دانشگاه ها شناخته می شود.

برترین دانشگاه های رشته مهندسی عمران:

  1. موسسه تکنولوژی ماساچوست (MIT) ایالات متحده امریکا
  2. دانشگاه صنعتی دلفت هلند
  3. دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) سنگاپور
  4. امپریال کالج لندن (کالج سلطنتی لندن) انگلستان
  5. دانشگاه کمبریج انگلستان
  6. دانشگاه کالیفرنیا، برکلی (UCB) ایالات متحده امریکا
  7. دانشگاه Tsinghua چین
  8. دانشگاه استنفورد ایالات متحده امریکا
  9. دانشگاه هنگ کنگ (HKU) هنگ کنگ
  10. دانشگاه توکیو ژاپن

موسسه فناوری ماساچوست" (MIT)

به لطف رویکرد آموزشی دانشگاه "ام آی تی" و تقویت آموزش عملی در این دانشگاه، دانشجویان می توانند برای ارتقاء اهداف شغلی خود از پشتیبانی دانشگاه بهره مند شوند.

این دانشگاه دارای آزمایشگاه های تحقیقاتی مختلف و سازمان های دانشجویی است تا تجربه تحصیلی دانشجو را ارتقا بخشند.

آمارها نشان می دهد فردی که از این دانشگاه فارغ التحصیل شده است، حقوق بالایی دریافت می کند و میانگین حقوقی او در سال از ۸۰ هزار دلار شروع می شود.

"دانشگاه ملی سنگاپور"(NUS)

دانشگاه ملی سنگاپور هم همواره از دانشگاه های برتر دنیا به حساب آمده که برنامه های متعددی برای دانشجویان خود برگزار می کند.
میزان دانشجویان بین المللی این دانشگاه هم به ۲۸ درصد می رسد.

"دانشگاه کمبریج"

مدرک دانشگاه کمبریج در رشته مهندسی عمران، سازه و محیط زیست نه تنها از اعتبار فراوانی برخوردار است، بلکه دانشجویان این دانشگاه می توانند از امکان تحصیل در خارج از کشور هم استفاده کنند و از تبادلات برنامه های تحصیلی با دانشگاه هایی همچون دانشگاه ملی سنگاپور و موسسه تحقیقاتی "CentraleSupélec" در پاریس بهره مند شوند.

بدنه دانشجویان بین المللی کمبریج بسیار قدرتمند است به نحوی که ۳۷ درصد از دانشجویان کمریج را دانشجویان بین المللی تشکیل می دهند.

اعتبارنامه های متعددی به مدرک مهندسی دانشگاه کمبریج تخصیص داده شده است که از جمله آن ها می توان به مدرک "موسسه مهندسان عمران"(ICE) اشاره کرد

تصویر

دانشگاه های برتر در ایالات متحده و کانادا

سیستم رتبه بندی مجموعا 49 دانشگاه در ایالات متحده و کانادا ( 12 دانشگاه در کانادا و 37 دانشگاه در ایالت متحده ) را مشخص کرده است. هم چنین 3 دانشگاه ار دانشگاه های انتخابی آمریکا در 10 دانشگاه برتر دنیا جای دارند. 18 دانشگاه دیگر مانند دانشگاه تگزاس در آستین (79 مین دانشگاه در رتبه بندی QS )، دانشگاه ایلینویز در Urbana-Champaign (63 مین دانشگاه در رتبه بندی جهانی)، موسسه فن آوری جورجیا (107 مین دانشگاه در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه پوردو (102 مین دانشگاه در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه ای اند ام تگزاس (A & M، 165 مین دانشگاه در رتبه بندی جهانی) در بین 100 دانشگاه برتر دنیا و دانشگاه هایی از قبیل دانشگاه میشیگان (23 مین دانشگاه در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه کالیفرنیا در لوس آنجلس ( UCLA ، 37 مین دانشگاه در رتبه بندی جهانی) دانشگاه کالیفرنیا در سن دیگو (UCSD، 59 مین دانشگاه در رتبه بندی جهانی) در بین 50 دانشگاه برتر دنیا قرار دارند.
همانطور در کانادا، 5 دانشگاه شامل دانشگاه بریتیش کلمبیا (رتبه 43 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه تورنتو ( رتبه 20 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه مک گیل (رتبه 21 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه آلبرتا (رتبه 84 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه واترلو (رتبه 169 در رتبه بندی جهانی) در 100 دانشگاه برتر دنیا قرار دارند.

دانشگاه های برتر مهندسی عمران در اروپا

خواستگاه بیشترین مدارس برتر مهندسی عمران در اروپا، با 25 دانشگاه در فهرست برترین ها، کشور انگلستان است. هم چنین 10 دانشگاه در کالج سلطنتی لندن و کمبریج در 100 دانشگاه جهان رتبه بندی شده اند. تعدادی از این دانشگاه ها عبارتند از : دانشگاه آکسفورد ( رتبه ششم جهانی)، دانشگاه منچستر ( رتبه 30 جهانی)، دانشگاه شلفید ( رتبه 69 جهانی)، کالج لندن ( UCL، رتبه 5 جهانی)، دانشگاه بریستول (رتبه 29 جهانی)، دانشگاه ادینبرگ (رتبه 17 جهانی) و دانشگاه لیدز ( رتبه 97 جهانی).
دانشگاه های مطرح بیشتری نیز در اروپا وجود دارند، اعم از وجود سه دانشگاه در هرکدام از کشور های بلژیک، یونان، پرتغال، اسپانیا و سوئد. از بین کشور های نام برده شده تنها دانشگاه های فنی ملی آتن در یونان ( رتبه 450-441 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاهPolitècnica de Catalunya در اسپانیا ( رتبه 337 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه KTH، موسسه سلطنتی تکنولوژی در سوئد (رتبه 110 در رتبه بندی جهانی) در بین 50 دانشگاه اول دنیا هستند. همچنین دانشگاه بلژیکی کی یو لوون ( KU Leuven، رتبه 82 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه پرتغالی پورتو ( رتبه 293 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه تسالونیکی ارسطو در یونان (Aristotle University of Thessaloniki ، رتبه 470-461 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه پلی تکنیک مادرید در اسپانیا (رتبه 385 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه فنی چالمرز (رتبه 175 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه لوند (رتبه 60 در رتبه بندی جهانی) در سوئد، در بین 100 دانشگاه برتر قرار دارند.
کشور های جمهوری چک، ایرلند، هلند و سوئیس هر کدام دارای 2 دانشگاه در بین دانشگاه های برتر دنیا هستند. در حالی که دانشگاه دلفت هلند مقام دوم را داراست، دانشگاه ETH زوریخ سوئیس (رتبه 12 در رتبه بندی جهانی) در مقام دوازدهم و دانشگاه پلی تکنیک اکول لوزان ( EPFL، رتبه 17 در رتبه بندی جهانی) در مقام بیست و یکم قرار می گیرند. کالج ترینیتی دوبلین (UCD، رتبه 71 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه دوبلین (UCD، رتبه 139 جهانی) هر دو در شمار 200 دانشگاه برتر قرار می گیرند در حالی که دانشگاه فنی چک در پراگ ( رتبه 420-411 در رتبه بندی جهانی) در بین 100 دانشگاه برتر جای دارد.
کشور های اروپایی اتریش، دانمارک، فنلاند، فرانسه، لیتوانی و نروژ، هر کدام دارای یک نماینده در این رتبه بندی جهانی هستند. دانشگاه فنی دانمارک ( رتبه 123 در رتبه بندی جهانی) رتبه 49 را در دنیا یدک می کشد و دانشگاه علم و فناوری نروژ (رتبه 246 در رتبه بندی جهانی) نیز در بین 100 دانشگاه برتر قرار دارد. دانشگاه های برتر دیگر به شرح زیرند؛ دانشگاه فناوری وین در اتریش (رتبه 246 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه آلتو فنلاند (رتبه 187 در رتبه بندی جهانی)، موسسه ملی علوم و فنون لیون در فرانسه ( INSA، رتبه 410-401 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه فنی ویلنیوس در لیتوانی ( رتبه 701+ در رتبه بندی جهانی).

دانشگاه های برتر مهندسی عمران در آسیا

علاوه بر دانشگاه "Tsinghua" در بین 10 دانشگاه برتر، چین با داشتن 12 دانشگاه مهندسی عمران برتر دیگر، از هر کشور دیگر در آسیا دانشگاه های بیشتری در این رقابت داراست. در بین این دانشگاه های چینی، دانشگاه جیائو تونگ شانگهای ( رتبه 104 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه تانگجی ( رتبه 393 در رتبه بندی جهانی) در بین 50 دانشگاه برتر جای دارند در حالی که دانشگاه تکنولوژی هاربین ( رتبه 490-481 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه پکن ( رتبه 57 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه ژجیانگ ( رتبه 144 در رتبه بندی جهانی ) در لیست 100 دانشگاه برتر قرار می گیرند.
9 دانشگاه برتر در زمینه مهندسی عمران در ژاپن واقع شده اند. در کنار دانشگاه معتبر توکیو با رتبه دهم، دانشگاه کیوتو ( رتبه 36 در رتبه بندی جهانی) و موسسه تکنولوژی توکیو ( رتبه 68 در رتبه بندی جهانی) نیز در شمار 50 دانشگاه برتر مهندسی عمران جهان قرار دارند در حالی که دانشگاه توهوکو ( رتبه 71 در رتبه بندی جهانی) در لیست 100 دانشگاه برتر جای می گیرد.
در بین هفت نماینده هندوستان، 4 موسسه فناوری هندی در شمار 100 دانشگاه برتر جهان قرار دارند: دانشگاه IIT بمبئی (IITB، رتبه 222 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه IIT دهلی نو (IITD، رتبه 235 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه IIT خاراگپور (IITKGP، رتبه 234 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه IIT مدرس (IITM، رتبه 322 در رتبه بندی جهانی).
در حالی که هر 6 دانشگاه ورودی کره جنوبی در شمار 100 برتر قرار دارند، دو ورودی در بین 50 دانشگاه اول قرار دارند: موسسه پیشرفته علوم و فنون کره – KAIST (رتبه 51 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه ملی سئول (SNU، رتبه 31 در رتبه بندی جهانی).
می توان 5 دانشگاه مطرح دیگر در زمره مهندسی عمران و سازه در مالزی یافت؛ دانشگاه مالایا (UM، رتبه 151 در رتبه بندی جهانی)، دانشگاه علوم مالزی (USM، رتبه 309 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه تکنولوژی مالزی (UTM، رتبه 294 در رتبه بندی جهانی).
هر 4 دانشگاه پیشگام جهانی هنگ کنگ در زمینه مهندسی عمران در زمره 50 دانشگاه برتر جهانی قرار دارند. به دنبال دانشگاه HKU در مقام نهم، دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ ( با رتبه 162 در رتبه بندی جهانی) در رتبه یازدهم، دانشگاه علوم و فنون هنگ کنگ (HKUST، رتبه 40 در رتبه بندی جهانی) در رتبه هفدهم و دانشگاه شهر هنگ کنگ ( رتبه 108 در رتبه بندی جهانی) در رتبه 35 قرار می گیرند.
تایوان نیز 4 ورودی در این رقابت داراست که شامل؛ دانشگاه ملی تایوان با رتبه 28 (NTU، رتبه 76 در رتبه بندی جهانی) و دانشگاه ملی چنگ کونگ با رتبه 100-51 ( رتبه 232 در رتبه بندی جهانی).
و در نهایت، هر دو کشور سنگاپور و تایلند هر کدام با دو دانشگاه در این مقایسه وارد شده اند. در حالی که هر دو ورودی تایلند، موسسه آسیایی تکنولوژی، تایلند ( در رتبه بندی جهانی رتبه ندارد) و دانشگاه Chulalongkorn ( رتبه 243 در رتبه بندی جهانی) در ردیف 200- 151 قرار دارند ؛ دانشگاه های سنگاپور، دانشگاه NUS با مقام 3 در جهان و دانشگاه صنعتی نانیانگ (NTU، رتبه 39 در رتبه بندی جهانی) با مقام 18، هر دو در ردیف دانشگاه هایی با رتبه زیر 50 قرار می گیرند.

تصویر

دانشگاه های برتر مهندسی عمران در آمریکا لاتین

8 دانشگاه برجسته در رتبه بندی مهندسی عمران، در آمریکای لاتین در بین 4 کشور تقسیم شده اند. کشور برزیل دارای نیمی از این دانشگاه ها است؛ دانشگاه سائوپائولو (USP، رتبه 132 در رتبه بندی جهانی) در مقام 47 و دانشگاه فدرال ریو دو ژانیرو ( رتبه 271 در رتبه بندی جهانی) در مقام 150-101. شیلی دارای دو نماینده است : دانشگاه اسقفی کاتولیک شیلی (رتبه 167 در رتبه بندی جهانی) در ردیف 100-51 و دانشگاه شیلی (رتبه 220 در رتبه بندی جهانی) در ردیف 200-151. و در نهایت کلمبیا و مکزیک هر کدام با یک ورودی به این رقابت وارد شده اند؛ دانشگاه لوس آندس در کلمبیا ( رتبه 262 در رتبه بندی جهانی) در ردیف 200-151 و دانشگاه دانشگاه ملی آتونوما مکزیک (UNAM، رتبه 175 در رتبه بندی جهانی) در ردیف 100-51.

دانشگاه های برتر مهندسی عمران در نیوزیلند و استرالیا

در بین 15 دانشگاه مطرح مهندسی عمران در استرالیا و نیوزیلند، 13 دانشگاه به استرالیا و 2 دانشگاه به کیوی تعلق دارند. برای استرالیا این دانشگاه ها شامل دانشگاه نیو ساوت ولز (رتبه 48 در رتبه بندی جهان)، دانشگاه سیدنی (رتبه 37 در رتبه بندی جهان)، دانشگاه موناش و دانشگاه ملبورن (رتبه 33 در رتبه بندی جهان) در ردیف 50 دانشگاه اول و هم چنین دانشگاه فناوری کوئینزلند (QUT، رتبه 285 در رتبه بندی جهان)، دانشگاهRMIT ( رتبه 304 در رتبه بندی جهان)، دانشگاه ادلاید (رتبه 100 در رتبه بندی جهان)، دانشگاه کوئینزلند (UQ، رتبه 43 در رتبه بندی جهان)، دانشگاه غرب استرالیا (رتبه 89 در رتبه بندی جهان) و دانشگاه نیوکاسل (رتبه 257 در رتبه بندی جهان) همه در ردیف 100-51 رتبه بندی می شوند.
دو پیشنهاد نیوزیلند در رتبه بندی مهندسی عمران دانشگاه اوکلند (رتبه 92 در رتبه بندی جهان) و دانشگاه کانتربری (رتبه 242 در رتبه بندی جهان) هر دو در ردیف 50 دانشگاه اول هستند.

دانشگاه های برتر مهندسی عمران در خاورمیانه

هر دو کشور ترکیه و عربستان صعودی هر دو مدعی دو دانشگاه پیشرو در زمینه مهندسی عمران درون مرزهای خود هستند. دانشگاه فنی خاور میانه در ترکیه در ردیف برترین های 100-51 قرار می گیرد، دومین مورد کشود ترکیه دانشگاه فنی استامبول (رتبه 550-501 در رتبه بندی جهانی ) در ردیف 150-101 رتبه بندی می شود. این در حالی است که دانشگاه نفت و مواد معدنی پادشاه فهد در عربستان صعودی (KFUPM، رتبه 225 در رتبه بندی جهانی) در رتبه 150-101 دانشگاه برتر قرار می گیرد و دانشگاه ملک سعود (KSU، رتبه 249 در رتبه بندی جهانی) در شمار 200-151 دانشگاه برتر قرار می گیرد.
کشور های ایران و اسرائیل هر کدام یک دانشگاه در این رقابت مهندسی عمران معرفی کرده اند؛ تخنیون - موسسه تکنولوژی اسرائیل (رتبه 190 در رتبه بندی جهانی) که در ردیف 150-101 دانشگاه برتر و دانشگاه تهران ( رتبه 700-651 در رتبه بندی جهانی) که در ردیف 200-151 دانشگاه برتر قرار می گیرند.
با حرکت از جنوب غرب، به سمت آفریقا، مصر با دانشگاه قاهره (رتبه 600-551 در رتبه بندی جهان) در ردیف 200-151 دانشگاه برتر عمران و سازه در این رقابت شرکت می کند. تنها کشور افریقایی دیگر، کشور آفریقا جنوبی با دانشگاه کیپ تاون ( رتبه 141 در رتبه بندی جهان) در ردیف 200-151 دانشگاه برتر است.

دیدگاه ها

  دیدگاه ها
پربحث های هفته   
رهبر معظم انقلاب: از وقتی که رهبر شده‌ام آجیل نخوردم؛ چون رهبر باید مثل فقرا زندگی کند! (472 نظر) 10 اقدامِ منجر به گرانی در 100 روز (254 نظر) 10 ایده تبلیغات مؤثر برای کسب‌وکارهای کوچک (246 نظر) (تصاویر) سفر به عصر قاجار؛ منظره‌های «کلاردشت»، 158 سال قبل (244 نظر) داریوش ارجمند: زنی که وزنه برداری می کند نه رَحِم دارد و نه تخمدان ریش درآورده نه می‌تواند شوهر کند و نه می‌تواند بچه داشته باشد! (243 نظر) مهران مدیری: من رفتم مسافرت و بهترین هتل اون شهر رو پیدا کردم ولی من رو نشناخت و گفت اتاقامون پُره، من هنوزم که هنوزه فکر میکنم دارم خواب میبینم+ویدیو (183 نظر) آخرین جشن تولد ساده و خلوت بهاره سرگل زایی، یکی از استعدادهای برتر کشورمان/ روحت شاد بانوی کرمانی+عکس (99 نظر) مهراب قاسم خانی: معرفی میکنم عضو جدید خانواده/ چه پشمالو و گوگولی هم هست+عکس (77 نظر) شهرام قائدی: دنیا دیگه نمیزاد مادرهای مارو، مادر من هیچوقت کرم به دستش نزد، نفهمید مو رنگ کردن چیه لباس خونه با مهمونی چه فرقی داره...+ویدیو (65 نظر) بهاره رهنما: من کاهل نماز بودم که بعد از شرط گذاشتن همسر دومم درباره نماز خواندن الان نمازم را میخوانم و دیگه کاهل نماز نیستم (61 نظر) رونالدو: برای اولین بار جورجینا را برای شام دعوت کردم متعجب بود چون باورش نمی شد که به جای اتوبوس با بوگاتی به خانه برمی گردد+فیلم (43 نظر) خلاقیت خنده دار پدر ایرانی با طراحی سینما در توالت خانه اش حماسه آفرید+عکس/ هنر نزد ایرانیان است و بس😂 (41 نظر) پریناز ایزدیار؛ هرچقدر هم شلوغ باشم بازم وقت دارم که به ازدواج فکر کنم، شرایط خانواده‌مون این مدلی نیست که ازدواج حتما باید سنتی باشه یا نباشه، ولی خودم دوست دارم همسرم رو انتخاب کنم (39 نظر) مهران مدیری: شایعه نیست؛ هواپیمای شخصی دارم سوئیچ رو هم دادم به بچه‌های پشت صحنه! / برشی از برنامه تلویزیونی جذاب «دورهمی» با اجرای بی‌نظیر مهران مدیری (39 نظر) بهنوش بختیاری؛ به همسرم میگم تو اصلا به من نگو دوستت دارم فقط بگو واریز کردم برات، تمااام🤣 (38 نظر)
پربازدیدترین ویدئوهای روز   
منتخب روز   
تب دنگی خطرناک شد؛ شیوع در جنوب شرقی ایران! سردار آزمون: وقتی دو تا گل میزنیم فکر میکنیم بازی رو بردیم و این ایراد بزرگ ماست/ناراحتی سردار آزمون بعد از بازی با قرقیزستان جزئیات پرونده آزار و اذیت دختر 16 ساله مشهدی از طرف 2 برادر ناتنی و پناه بردن او به کلانتری / از چند سال قبل که 2 برادر ناتنی ام به مصرف شیشه اعتیاد پیدا کردند مدام مرا کتک می زدند... مرگ پسر جوان بعد از خوردن الکل ضدعفونی اولین تمرین تیم ملی در استادیوم شهر بیشکک/ماشالله به این انرژی گروگانگیری افغان‌ها در تهران توسط 3 پاکستانی اخاذ اندروید 15 برای شیائومی و سامسونگ کی میاد؟ /لیست کامل تبلت‌هایی که اندروید15 سامسونگ را دریافت می‌کنند سلیقه‌ی خاص همسر پوریا پورسرخ برای سوپرایز تولد شوهر خوش‌تیپش با دیزاین شیک و کیک روکش طلا/ چه تیپ خفنی زده شادوماد! تصاویری از اولین تمرین ستاره های همیشه درخشان تیم ملی ایران، از طارمی گرفته تا بیرانوند و... در بیشکک قبل از بازی با قرقیزستان/به امید پیروزی✌ قتل خانمی جوان به دست یک مرد 43 ساله در تبریز/ پول و جواهرات انگیزه متهم از قتل بود سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه: دلم می‌خواهد طارمی در پرسپولیس باشد؛ قهرمانی پرسپولیس آرزوی همیشگی من است+ویدیو ضرب و شتم کارشناس اورژانس خراسان شمالی در حال انجام ماموریت!