بیحرمتیِ 15 سال پیش که سردار سلیمانی با دیدن آن آرزوی مرگ کردند+ویدیو
به گزارش سرویس سیاسی ساعدنیوز به نقل از فارس، خیلی از این نوجوانانی که گوشی به دست گرفتهاند و از این کانال با آن کانال میروند و از این صفحه اینستاگرام به صفحه دیگر ... یک برهه حساسِ این کشور را یادشان نمیآید ... یا نبودهاند، یا سنوسالشان اجازه نمیدهد!
از فتنه چیزهایی شنیدهاند، شاید برخی از آنها حتی کلماتش را به بازی هم بگیرند، چراکه با خیلی از اتفاقات بیگانهاند، ندیدهاند روزی را که مثلا وقتی در طبقه سوم یک آموزشگاه نشستهاند و زبان خارجی میآموزند، چیزی شبیه بمب به ساختمانشان بخورد و با یک صدای وحشتناک پایههای آن را بلرزاند! تجربه این را ندارند که دستهایشان را روی گوشهایشان بگذارند و هر کسی به سمتی بدود و در جایی پناه بگیرد.
هم سنوسالان من هم چنین روزهایی را تجربه نکرده بودند، ناگهان فضا غبارآلود شد، برخی راه راست را گم کردند و به سمت شرایطی رفتند که وقتی بر میگردیم و پشت سرمان را نگاه میکنیم، میبینیم یک جنگ تمام عیار را پشت سر گذاشتیم و آخر سر هم خودمان خاک روی آن آتش ریختیم.
خیلی دلم سوخت!
انتخابات دهم یک جشن ملی بود، مشارکت 85 درصدی یک برگ برنده بزرگ بود برای ما ... هنوز تمام نشده بود، تلخش کردند، یکی از طرفین خودش را پیروز رقابت دانست و به خاطر یک دستمال، قیصریه را به آتش کشید!
صحنههایی خلق شد که دل «حاج قاسم» خیلی سوخته و آرزو کرده بود «کاش ده بار آتشش میزدند و او آن صحنه را نمیدید»!
کسانی که یا خائن بودند، یا بسیار غافل، به سمتی رفتند که یا جنگ تمام عیار رسانهای را راه انداختند و یا اسیر یک عملیات روانی شدند ...
دشمن قبل از انتخابات، کلید القای ناسالم بودن انتخابات در کشور را زد که با یک تیر دو نشان بزند، بتواند مشارکت را پایین بیاورد و بعد از آن در افکاری رخنه کند که نمیتوانستند، شکست را بپذیرند.
شانتاژهای تبلیغاتی و انتشار گسترده هیجانات، همزمان دست گذاشتن روی اختلافات قومیتی و بزرگنمایی ضعفهای درونی، اعتراضات را در مسیر آشوب، خرابکاری و ناامنی کشاند.
با تحریف و جعل خبر و تصاویر، عواطف و احساسات را تحریک کرده و با مظلومنمایی رسانهای، آتش بیار معرکه شدند.
تغذیه اطلاعات غلط و تکرار کردن پرشمار آنها همراه با فرافکنی، سیاهنمایی و بزرگنمایی، کشور را حتی تا لبه پرتگاه برد.
هفت ماه، کشور به صحنه جنگ تبدیل شد، هر گاه فروکش میکرد، با یک کشتهسازی و شایعهپردازی، آن را تشدید میکردند، تا اینکه عاشورا آمد و نقطه پایانی جلوی این حرکت طاغوتی گذاشت.
ما هم تجربهای نداشتیم، چشممان به دهان ولی بود، آنقدر از بصیرت گفتند و گفتند که هنوز هم که هنوز است، آن را تابلو کرده و جلوی چشمهایمان قرار دادهایم.
نهم دی ماه روز تولد دوباره پرچم جمهوری اسلامی است، روزی که یک رفراندوم بود و موج قدرتمند مردم، حجت را برای همیشه بر همگان تمام کرد.
برای پیگیری اخبار حوزه سیاست کلیک کنید.