دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / فرهنگ و هنر / چهره ها /

بیوگرافی و زندگی شخصی و اجتماعی سورنا ستاری و همسرش + فیلم و عکس های جذاب و دیدنی 

پنجشنبه، 23 شهریور 1402
سورنا ستاری خواص (زاده 1351 در تهران)، دانشیار دانشگاه صنعتی شریف و رئیس کمیسیون علم و فناوری شورای راهبردی روابط خارجی می باشد. نامبرده معاون علمی و فناوری رئیس‌ جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان از سال 1392 تا 1401 بوده‌است. وی، فرزند منصور ستاری است.

فهرست مطالب


خلاصه بیوگرافی


نام : سورنا

نام خانوادگی : ستاری

متولد : 1351

تحصیلات : دکتری مهندسی مکانیک

سمت فعلی : دانشیار دانشگاه صنعتی شریف

زندگی شخصی و خانواده


سورنا ستاری خواص (زاده 1351 در تهران)، در خانواده ای نظامی به دنیا آمد وی، فرزند منصور ستاری فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است؛ مادر او حمیده پیاهور خانه دار می باشد، ستاری سه خواهر کوچکتر از خود نیز دارد که شبنم ستاری متخصص زنان، سحرستاری دندان پزشک و خوهر کوچکتر نیز فوق لیسانس کامپیوتر می باشد.

سورنا ستاری دانشیار دانشگاه صنعتی شریف و رئیس کمیسیون علم و فناوری شورای راهبردی روابط خارجی می باشد. نامبرده معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان از سال 1392 تا 1401 بوده‌است.

تحصیلات سورنا ستاری


سورنا ستاری، مدارج کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مهندسی مکانیک را در دانشگاه صنعتی شریف گذراند.

همسر سورنا ستاری


سورنا ستاری در سال 1376 و در سن 25 سالگی با دوست دوران کودکی خود ازدواج کرده است.

فرزندان سورنا ستاری


حاصل این ازدواج دو فرزند می باشد.

زندگی سیاسی و اجتماعی سورنا ستاری


ستاری در تاریخ 13 مهر 1392 با حکم حسن روحانی به عنوان معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری منصوب شد. او در تاریخ 2 مهر 1392 با حکم بیژن نامدار زنگنه، وزیر نفت به عنوان رئیس پژوهشگاه صنعت نفت منصوب گردیده بود که پس از انتصاب به سمت معاونت علمی رئیس‌جمهور در بیست و نهم همان ماه جای خود را به حمیدرضا کاتوزیان داد.

حسن روحانی رئیس‌جمهور دولت یازدهم و دولت دوازدهم در تاریخ بیست و پنجم مردادماه 1396 در زمان مذاکرات مجلس شورای اسلامی برای رای اعتماد به وزرا، ستاری را دوباره به عنوان معاون علمی و فناوری خود منصوب کرد.

از سال 1387 عضو هیئت علمی این دانشگاه و همچنان به‌عنوان دانشیار مشغول تدریس و تحقیق در دانشکده مهندسی انرژی دانشگاه صنعتی شریف و پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف است.

وی که پژوهش‌هایی در حوزه انرژی‌های نو و کارایی انرژی داشته، عضو هیئت علمی و سرپرست گروه مدیریت و بهینه‌سازی انرژی پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف است.

انتخابات ریاست جمهوری دهم

ستاری در دوران تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری در سال 1388، طی نشستی که در دانشگاه شریف برگزار شد، از میرحسین موسوی حمایت نموده و دولت محمود احمدی‌نژاد را مورد انتقاد قرار داد. وی همچنین در این نشست بیان نمود «از سهمیه شاهد برای ورود به دانشگاه استفاده نکرده‌است».

معاونت علمی و فناوری و ریاست بنیاد ملی نخبگان

سورنا ستاری در سال 1392 با پیروزی حسن روحانی در انتخابات دولت یازدهم جمهوری اسلامی ایران، حکم معاونت خود را در عرصه علم و فناوری و همچنین ریاست بنیاد ملی نخبگان را دریافت کرد. ستاری جوان‌ترین عضو کابینه یازدهم بود و نگاه جدی و مخالفت سرسختانه او با اقتصاد مبتنی بر منابع نفتی و خام فروشی به خوبی در جامعه شناخته شد.

ادامه کار در دولت دوازدهم

حسن روحانی با انتخاب دوباره و روی کار آمدن به عنوان رئیس‌جمهور دولت دوازدهم، او را برای چهار سال دیگر به عنوان معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری معرفی کرد.

حمایت از گذار ایران به اقتصاد دانش‌بنیان

سورنا ستاری در طول مسئولیت خود در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان، تلاش کرده‌است تا فرهنگ اقتصاد ایران را از یک اقتصاد منبع‌محور به سوی اقتصاد مبتنی بر دانش، خلاقیت و نوآوری که پایه و اساس آن نیروی انسانی تحصیل کرده‌است، سوق دهد.

حمایت از زیست‌بوم دانش‌بنیان

سورنا ستاری در اجرایی سازی قانون حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان نقش آفرین شد به طوریکه ابتدای دولت یازدهم تعداد بسیار اندکی شرکت دانش بنیان وجود اما اکنون پنج هزار و 300 شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های فناوری فعال است. همچنین این شرکت‌ها توانسته‌اند در ‌سال گذشته محصولات و خدمات دانش‌بنیان خود را به ارزش 120 هزار میلیارد تومان به فروش برسانند. 41 شرکت‌ دانش بنیان وارد سازمان بورس شده‌اند و ارزش این شرکت‌ها بیش از 280 هزار میلیارد تومان است.

بازگشت نخبگان به کشور

سورنا ستاری به عنوان رئیس بنیاد ملی نخبگان نیز تلاش‌هایی برای معکوس کردن روند مهاجرت نخبگان ایرانی انجام داده که منجر به بازگشت تعدادی از آنان در سال‌های اخیر شده است. در مردادماه سال 1399 میزان بازگشت نخبگان به ایران در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته نزدیک 2 برابر افزایش یافته است. بیش‌تر این افراد در شرکت‌های دانش بنیان مشغول فعالیت هستند و بخشی نیز به عنوان هیات علمی جذب دانشگاه‌ها می‌شوند. هزار و 800 نفر از نخبگان ایرانی از 200 دانشگاه برتر به کشور بازگشتند.

دیدار ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور فدراسیون روسیه

سورنا ستاری، در جریان دومین روز سفر خود به کشور روسیه، عصر چهارشنبه 4 شهریور 1394 در مراسم افتتاحیه نمایشگاه هوافضای ماکس 2015 با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری فدراسیون روسیه دیدار کرد.

دیدار رئیس‌جمهوری وقت اتریش

سورنا ستاری در دومین روز حضور خود در وین پایتخت اتریش، با هاینتس فیشر رئیس‌جمهور اتریش دیدار کرد و با وی درباره همکاری‌های علم و فناوری به گفت‌وگو پرداخت.

ملاقات با نخبگان ایرانی مقیم آمریکا

سورنا ستاری همه ساله درسفر به آمریکا به صورت جداگانه یا همراه با روحانی رئیس‌جمهور ایران برای حضور در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد، ضمن دیدار و گفت‌وگو با استعدادهای برتر و نخبگان ایرانی مقیم آمریکا، به بررسی ایجاد زمینه‌های حمایت و تعامل برای بهره‌مندی از ظرفیت آنان می‌پرداخت.

مبارزه با شیوع کرونا

ستاری به عنوان معاون علمی و فناوری دولت روحانی، هم‌زمان با همه‌گیری کرونا در ایران، ستادی را با حضور دبیران ستادهای این معاونت برای مبارزه با این بیماری ایجاد کرد.

ستاری، ساخت کیت تشخیصی، دارو، تجهیزات تنفس مصنوعی و تخت‌های آی سی یو، تجهیزات ساخت ماسک‌های بهداشتی نانو، ماسک و مواد ضدعفونی کننده را از اقداماتی عنوان می‌کند که توسط شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های فعال در زیست‌بوم نوآوری انجام می‌شود.

مسئولیت فعلی


سورنا ستاری هم اکنون دانشیار دانشگاه صنعتی شریف می باشد.

اینستاگرام سورنا ستاری


سورنا ستاری در اینستاگرام از طریق صفحه خود با نام کاربری sorenasattari با مخاطبان خود در ارتباط است.

آلبوم تصاویر سورنا ستاری


فیلمی از حضور سورنا ستاری در برنامه دورهمی



پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز سه شنبه 15 آبان
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
مراحل سابمیت مقاله
سه سوته سیب زمینی برشته درست کن با سس مخصوصی که از خود غذا هم خوشمزه تره/ کافیه فقط و فقط یکبار امتحانش کنید👌👌
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
تولد 42 سالگی احسان علیخانی در پشت‌صحنه‌ی جوکر2/+ گزارش تصویری از حضور چهره‌های محبوب در تولد احسان علیخانی/ از امین حیایی و پوریاپورسرخ تا فرزاد فرزین و هادی کاظمی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
چگونه پایان نامه را به کتاب تبدیل کنیم؟
استخراج فوری مقاله از پایان نامه برای مجلات ISI با بهترین کیفیت
حسن ریوندی: توی استرالیا و چین خانم‌ها صبح موقع رفتن همسرشون به سرِکار میگن عزیزم خیلی دوست دارم، برای شام منتظرتم، توی ایران هم خانم‌ها میگن داری میری آشغال رو هم ببر+ویدیو
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)