نام : ارسلان
نام خانوادگی : کاظمی نائینی
تاریخ تولد : 1369/02/02
شهر محل تولد : اصفهان
رشته تخصصی : بسکتبال
ارسلان کاظمی متولد 2 اردیبهشت 1369 در اصفهان بسکتبالیست است.او در محله چهار باغ بالا شهر اصفهان به دنیا آمده است و یک خواهر کوچکتر از خود دارد، پدرش یوسف کاظمی می باشد.
فارغ التحصیل رشته مدیریت بازرگانی از دانشگاه رایس آمریکا می باشد که بسکتبال را از کودکی آغاز کرد و هم اکنون در پست فوروارد قدرتی در تیم ملی ایران و ذوب آهن به میدان میرود.
201 سانتی متر قد و 103 کیلوگرم وزن دارد و شماره پیراهن 14 بر تن میکند.
ارسلان کاظمی چند سالی ست با خانم «صدف» ازدواج کرده و زندگی متاهلی دارد، ثمره این زندگی موفق هم یک فرزند دختر می باشد.
من مودبم و در مدرسه درس خون بودم، با همه می گویم و می خندم اما از آدمایی که زود فامیل میشوند خوشم نمیاد، خصوصیات بدم هم این است که همیشه فکر می کنم خودم درست می گویم و حرف باید حرف من باشد البته آنقدرها هم بد نیست.
من همیشه به کارهای خارج از بسکتبال هم علاقه داشتم و دارم، مخصوصاً کسب و کارهای نوپا؛ با اینکه صاحب برند نیستم اما با یک برند کاملاً ایرانی به اسم ویس همکاری دارم که یک خط تولید انحصاری به اسم من دارند و پوشاک خاصی را به اسم من تولید می کنند
یه زمانی طرفدار سرسخت سپاهان بودم و بازی محرم نویدکیا را خیلی دوست داشتم، اما الان 2،3 سالی هست که دنبال نمی کنم و فقط بازی های تیم ملی رو می بینم.
ورزش را با فوتبال شروع کرده و تا 6 سالگی فوتبال بازی میکرده و سپس به تنیس روی آورده و مدتی هم شنا کار کرده و سپس والیبال هم بازی کرده و از کلاس چهارم هم تمرکزش را روی بسکتبال گذاشته است.
ارسلان سال 1386 در 17 سالگی به تیم ذوب آهن پیوست و یک فصل را برای این تیم بازی کرد که از همانجا مورد توجه مربیان تیم ملی جوانان قرار گرفت.
پس از درخشش در تیم جوانان زیر 17 سال ایران در مسابقات قهرمانی غرب آسیا، «آنتونی ابراهیم» گزارشگر لبنانی NBA تحت تاثیر بازی این بسکتبالیست ایرانی قرار گرفت و شرایط سفر ارسلان را به آمریکا فراهم کرد و به او کمک کرد تا در مدرسه مقدماتی «تورث کارولینا» ثبت نام کند
بعد از نقل مکان به آمریکا همزمان با تحصیل در رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه رایس آمریکا همراه با تیم بسکتبال این دانشگاه در رقابت های بسکتبال اتحادیه ورزشی کالج های آمریکا (NCAA) شرکت میکرد.
او اولین ایرانی تمام تاریخ است که موفق به دریافت کمک هزینه دانشجویی برای بازی در لیگ دسته یک کالجهای آمریکا (NCAA) شد. او پیشنهادهایی از دانشگاههای مریلند، سیتون هال، اوکلاماها، میسوری، نبراسکا و رایس دریافت نمود. در یازده آبان سال 1387 (یک نوامبر 2008)، ارسلان کاظمی، در زمستان سال بعد برای رایس بازی نمود. او عضو کالج مک مورتی در دانشگاه رایس است.
کاظمی در سال اول حضورش در در دانشگاه رایس را با میانگین 10٫3 امتیاز در هر بازی و 9٫1 ریباند در هر بازی، سالی خوب و دلپذیری را سپری نمود.کاظمی عنوان عضو سی-یو ای ای، تیم منتخب دانشجویان سالی را کسب کرد.
ارسلان کاظمی در درفت سال 2013 و در پیک 54 به واشنگتن ویزارد پیوست ولی این بازیکن از واشنگتن به فیلادلفیا سونی سیکسرز ترید شد و بعد از حامد حدادی دومین ایرانی لقب گرفت که تا به حال توانسته به لیگ NBA راه پیدا کند.
بعدا برای کسب آمادگی بیشتر به منظور حضور در مسابقات جام جهانی اسپانیا و نمایش بهتر برای کسب موفقیت بالاتر در آمریکا سال 1392 در 23 سالگی به ایران بازگشت.
سال 1393 در 24 سالگی با ترانسفر به چین به تیم بجینگ رویال پیوست ملحق شد و یک سالی هم در این کشور توپ زد.
سال 1394 در 25 سالگی به مدت یک سال به تیم مشهدی ثامن پیوست و پس از آن نیز به مدت یک سال به ترتیب در هر یک از تیم های نیروی زمینی ارتش، پتروشیمی بندر امام و نفت آبادان بازی کرد.
او موفق شد همراه با تیم پتروشیمی امام مدال طلای قهرمانی باشگاه های آسیا و همچنین مدال نقره این رقابت ها را به همراه تیم نفت آبادان کسب نماید.
سال 1398 در 29 سالگی به تیم مهرام تهران ملحق شد و پس از یک سال به تیم شیمیدر قم رفت و از سال 1400 هم عضو تیم بسکتبال ذوب آهن اصفهان می باشد.
نخستین بار به تیم ملی نوجوانان ایران دعوت شده و توانسته بازوبند کاپیتانی این تیم را هم بر بازو ببندد و از سال 1392 هم پیراهن بزرگسالان را بر تن می کند. او به همراه تیم ملی دو مدال طلا و یک مدال نقره رقابت های بسکتبال جام آسیا و یک مدال نقره بازی های آسیایی جاکارتا را کسب کرده است.
از اول بازیکنی بودم که هیچ وقت از تمرین در نمی رفتم، همیشه دوست داشتم تمرین کنم و در چند رشته ورزشی فعال بودم، کلاس پنجم دبستان بودم که برای تیم های پینگ پنگ، شنا، هندبال، فوتبال، والیبال و بسکتبال مدرسه انتخاب شدم اما فقط بسکتبال بازی کردم.
اوایل که به آمریکا رفتم 17 ساله بودم اقوامی نداشتم، نزدیک ترین فامیلم به فاصله 6 – 7 ساعت رانندگی از من دور بود، در آمریکا سفر به ایالت دیگر انگار سفر به کشور دیگر است، برایم سخت بود. واقعا مامانی و لوس بودم. همیشه پدر و مادرم کنارم بودند با تیم ملی هم که به سفر و مسابقات می رفتیم آنها بودند، یکبار در یک مصاحبه گفتم که من یک شبه مرد شدم، برایم سخت گذشت. در آمریکا به من “پسر لپ تابی” می گفتند دلیلش همین بود همیشه لپ تابم را همراه داشتم و هرجا اینترنت داشتم با خانواده ام صحبت می کردم تا دلتنگ نشوم!
روزی که بسکتبال را شروع کردم، هیچ وقت فکر نمی کردم این قدر به آرزویم نزدیک شوم، سلسله اتفاقاتی افتاد که من در عرض دو ماه آمریکا بروم و ویزای آمریکا را که این قدر سخت میدهند، در یک هفته به من دادند و هر چیزی خودش جور شد. وقتی رفتم آمریکا، انگار یک دنیای دیگر بود، آنها تعریف دیگری از بسکتبال دارند و باور نمی کردم اختلاف سطحی در این حد را به چشم ببینم.
من برای همیشه نمی توانستم ایران را ترک کنم چون من ایران را خیلی دوست دارم و اینجا بزرگ شده ام و با اینکه مشکلات زیادی اینجا است ولی سعی می کنم تا جایی که می توانم برای این رشته ای که برایش خیلی زحمت کشیده ام موفق باشم.
سال 2020 دانک کاظمی مقابل یونان در رقابتهای بین قاره ای انتخابی المپیک 2016، به عنوان بهترین «دانک» یک دهه اخیر بسکتبال جهان توسط سایت فدراسیون جهانی بسکتبال (فیبا) انتخاب شد. به همین خاطر لقب پادشاه اسلم دانک لقب گرفت.
(دانک) نوعی پرتاب و یکی از قواعد بازی در بسکتبال می باشد به این صورت که بازیکن در هوا پریده و با دو یا یک دست لبه های حلقه بسکتبال را گرفته و توپ را در داخل آن قرار می دهد.
دارنده طلای کاپ آسیا 2014 چین
صاحب طلای فیباآسیاچلنج 2016 تهران
نایب قهرمانی با تیم ملی در کاپ آسیا 2017 بیروت
دارنده مدال نقره بازیهای آسیایی 2018 جاکارتا
قهرمانی در لیگ برتر ایران با پتروشیمی بندرامام
مقام سوم با شیمیدر قم
ارسلان کاظمی در اینستاگرام از طریق پیج خود با نام کاربری arsalan با مخاطبان خود در ارتباط است.