دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / سبک زندگی / خانه داری /

بیش از 10 اشتباه خانم‌ها هنگام کار با جاروبرقی 

سه شنبه، 11 اردیبهشت 1403
جاروبرقی جزو پر استفاده‌ترین وسیله در خانه است که تقریبا روزانه با آن سروکار داریم؛ بنابراین نحوه کار با جاروبرقی ، در افزایش طول عمر آن بسیار اهمیت دارد. بنابراین برای جلوگیری از خراب شدن آن لازم است با اصول کار با جاروبرقی آشنا شوید؛ چنانچه طول عمر جاروبرقی شما برایتان مهم است، تا پایان این مطلب با ساعد نیوز همراه باشید.

اگر نمی‌دانید که چرا جاروبرقی شما مکش اولیه را ندارد و علاقه‌مند هستید با ترفندهای افزایش عمر جاروبرقی آشنا شوید با ما همراه باشید.

اشتباه رایج اکثر خانم‌ها در استفاده از جاروبرقی


اگر به دنبال این هستید که طول عمر جارو برقی خود را افزایش دهید و از زود خراب شدن آن جلوگیری کنید، این قسمت را تا انتها مطالعه کنید. اگر اشتباهات زیر را مرتکب نشوید، طول عمر جارو برقی شما چند برابر خواهد شد

گرفتگی‌ها را برطرف نمی‌کنید


هر بار بعد از این که جارو برقی می‌کشید، به لوله خرطوم آن نگاهی بیندازید. اگر چیزی آن جا گیر کرده، حتما آن را خارج کنید و اجازه ندهید که آشغال در آن تجمع پیدا کند. با انجام این کار مکش جارو هم بیشتر خواهد شد.

جاروبرقی را از برق نمی‌کشید


شاید بسیاری از اوقات؛ بخاطر تنبلی بعد از تمام شدن کارتان جارو را از برق نکشید؛ اما انجام این کار خطرناک است و از طرفی عمر جاروبرقی را هم کم می‌کند.

فرچه جاروبرقی را جدا نمی‌کنید


اکثر جارو برقی ها؛ در قسمت ورودی لوله سری‌های چرخان دارند که مخصوص مکش آشغال و کثیفی از روی فرش می‌باشد و ممکن است بعد از مدتی مو، آشغال و آلودگی داخل آن جمع شود و درست کار نکند. کافی است که یک قیچی کوچک بردارید و به آرامی آشغال‌ها را قیچی کرده و جدا کنید تا فرچه تمیز شود و در نهایت با شانه مخصوص روی آن بکشید.

کیسه جاروبرقی را خالی نمی‌کنید


اگر جارو برقی شما کیسه‌ای است، هر زمان که از آشغال پر شد، باید آن را خالی کنید که در غیر این صورت اگر به طور منظم این کار را انجام ندهید، مجبور می‌شوید که بعد از مدتی مدام کیسه را تعویض کنید.

فیلتر ها را تمیز نمی کنید


جارو برقی‌ها با یکدیگر متفاوت هستند؛ اما همه فیلترها گاهی نیاز به تعویض یا تمیز کردن پیدا می‌کنند؛ البته فیلترهای قابل شستشو هم وجود دارند که با دستورالعمل خاص باید آنها را بشویید.

سَریِ جارو برقی را عوض نمی‌کنید


سری جارو برقی باید قدرت چرخش داشته باشد تا بتواند جرم‌ها و آشغال‌ها را جمع کند؛ اما اگر احساس می‌کنید که لق شده، یعنی وقت تعویض آن رسیده است.

از تنظیمات اشتباه استفاده میکنید


تنظیمات جارو برقیها بر اساس جایی که قرار است آن را استفاده کنید، متفاوت است اما اگر تنظیمات را اشتباه انجام دهید، مکش جارو را کم می‌کنید و طول عمر آن هم کاسته میشود. این که بخواهید تنظیمات را روی کمترین حالت و درجه قرار دهید، بهترین آپشن نیست.

قبل از جارو، ریخت و پاشها را تمیز نمیکنید


برای افزایش عمر جارو برقی، قبل از اینکه از آن استفاده کنید، لوازم مختلف را از روی فرش بردارید تا هنگام جارو کشیدن مجبور نباشید این کار را انجام دهید و از روشن ماندن بیش از حد جارو خودداری کنید. اگر هم وسط کار جارو را خاموش کنید و بخواهید جمع و جور انجام دهید، به مرورِ زمان باعث شل شدن سری جارو برقی می‌شوید که طول عمر آن را کم میکند.

هنگام مشاهده دود، جارو را خاموش نمیکنید


شاید برای بعضیها مشهود باشد که بعد از این که دود از جاروبرقی بلند شد، آن را خاموش کنند اما خیلی‌ها هم به این موضوع توجه ندارند. اگر فشار به موتور جاروبرقی زیاد باشد، موتور داغ میکند و ممکن است قطعات آن بسوزد و دود بلند شود. در چنین حالتی سریعا باید کار را متوقف کنید.

خیلی زیاد از جارو برقی استفاده میکنید


بهتر است تعداد دفعات استفاده از جارو برقی را کمتر کنید و تا جایی که میتوانید خانه را تمیز نگه دارید که در غیر این صورت طول عمر جاروبرقی کم خواهد شد.

از سه راهی محافظ استفاده نمی‌کنید


سه راهی محافظ فقط برای کامپیوتر و تلویزیون نیست. باید برای جاروبرقی هم از آنها استفاده کنید تا محدودیت ولتاژ وجود داشته باشد و آسیبی به دستگاه وارد نشود.

دفترچه راهنما را نمی‌خوانید


بسیاری از افراد دفترچه جاروبرقی را مطالعه نمی‌کنند و به آن اهمیت نمی‌دهند؛ در صورتی که هر برند نکات مربوط به خودش را دارد که حتما باید رعایت شود.


3 پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز پنجشنبه 29 آذر
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی
استخراج مقاله از پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری و چاپ در مجلات isi، علمی پژوهشی، Scopus + پاورپوینت آموزشی
اصول مهم ویراستاری تخصصی کتاب چیست؟
اشعار عاشقانه/ دیوان شمس: قسمت 19- امروز دیدم یار را آن رونق هر کار را+ تصویر نسخه‌ی خطی
بهترین ترجمه با بهترین مترجم آنلاین + معرفی 8 پلتفرم برتر ترجمه
هزینه تبدیل پایان نامه به کتاب + ویدئو آموزشی
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
ویدیو| وداع حزین با «استاد شهریار»؛ طنین "حیدربابا" و اشک‌های هزاران نفر در کوچه‌ پس کوچه‌های تبریز برای از دست دادن فخر ادبیات ایران
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات خارجی ISI، SCOPUS، PUBMED، ISC
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی