چگونه از کوله پشتی مان مراقبت کنیم؟!
- قبل از اجرای برنامه از سالم بودن کوله خود اطمینان حاصل کنید.
- به هنگام حمایت یا حمل کوله با طناب از دیواره توجه شود که طناب یا کارابین حتماً از داخل یکی از بندهای کتف و حلقه حمایت کوله عبور داده شود و تنها به بند حمایت اکتفا نشود.
- در حمل مواد نفتی و یا هر چیز دیگری که احتمال نشت آن می رود باید دقت شود. این نوع مواد باید داخل ظرف کاملاً آببندی شده قرار گیرند.
- از حمل ظرف شیشه ای در داخل کوله ها خودداری کنید زیرا احتمال شکسته شدن و در نتیجه پاره کردن کوله ها و خرابی آنها می باشد. ضمن آنکه وزن این ظروف غالباً سنگین نیز می باشد.
- به هنگام استراحت سعی شود پشت کوله که معمولاً مرطوب می باشد به سمت خورشید قرار گیرد تا رطوبت تا حدودی گرفته شود.
- در مواقع استراحت کوله را در جای مناسب قرار دهید تا از غلطیدن به پایین جلوگیری شود.
- چنانچه کوله پشتی شما کثیف شد می توانید آنرا با آب نیمگرم و صابون بشویید و از حرارت مستقیم به آن جلوگیری کنید. از شستن کوله با مواد شیمیایی، چنگ زدن و انداختن در ماشین لباسشویی خودداری نمایید زیرا مواد ضد آب آن بعد از مدتی از بین خواهد رفت.
- هنگام مراجعت از برنامه حتماً کوله خود را از ظروف کثیف یا مواد غذایی مانده از برنامه و نیز لباسهای خیس و کثیف تخلیه کنید.
- می توان کاوری جهت مراقبت از کوله در مقابل باران و خیس شدن آن تهیه کنیم.
- چنانچه در کوله پشتی پارگی مشاهده کردید در اسرع وقت آن را ترمیم کنید.
ﻧﺤﻮه ﺷﺴﺖ و ﺷﻮی ﮐﻮﻟﻪ ﭘﺸﺘﯽ
ﺳﯿﻨﮏ ﯾﺎ وان را ﺑﻪ ارﺗﻔﺎع ۱۵ ﺗﺎ ۲۰ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﻣﺘﺮ ﺑﺎ آب ﮔﺮم PH ﺧﻨﺜﯽ و ﺻﺎﺑﻮن ﭘﺮ ﮐﻨﯿﺪ. ﮐﻮﻟﻪ را در آن ﻗﺮار داده و ﺑﻪ آراﻣﯽ و ﻣﻼﯾﻤﺖ ﮐﻮﻟﻪ را ﺑﺸﻮﺋﯿﺪ. از ﭼﻨﮓ زدن و اﺳﺘﻔﺎده از ﺷﻮﯾﻨﺪهﻫﺎی ﻗﻮی ﺟﺪاْ ﺧﻮدداری ﮐﻨﯿﺪ. ﺑﺮای از ﺑﯿﻦ ﺑﺮدن ﻟﮑﻪﻫﺎ از ﯾﮏ ﺑﺮس اﺳﺘﻔﺎده ﮐﻨﯿﺪ. ﺗﺎ زﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺻﺎﺑﻮن ﮐﺎﻣﻼْ از ﺑﯿﻦ ﻧﺮﻓﺘﻪ، ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺑﺎر آب را ﺗﺎ ﻫﻤﯿﻦ ارﺗﻔﺎع ﭘﺮ ﮐﺮده و ﺧﺎﻟﯽ ﻧﻤﺎﺋﯿﺪ. ﭘﺲ از اﺗﻤﺎم ﺷﺴﺘﺸﻮ ﮐﻮﻟﻪ را در ﺟﺎی ﺧﺸﮏ و ﺑﻪ دور از ﻧﻮر ﻣﺴﺘﻘﯿﻢ آﻓﺘﺎب ﻗﺮار دﻫﯿﺪ.ﺑﻪ ﻫﯿﭻ ﻋﻨﻮان ﮐﻮﻟﻪ را داﺧﻞ ﻟﺒﺎﺳﺸﻮﯾﯽ ﻗﺮار ﻧﺪﻫﯿﺪ. زﯾﺮا ﻋﻼوه ﺑﺮ آﺳﯿﺐ ﺟﺪی و ﺳﺎﯾﺶ ﭘﺎرﭼﻪ، ﺟﻨﺲ ﺿﺪ آب ﮐﻮﻟﻪ را ﺧﺮاب ﮐﺮده و در اﺳﺘﻔﺎدهﻫﺎی ﺑﻌﺪی ﻧﯿﺰ ﻣﻮﺟﺐ اﺛﺮ اﺷﻌﻪ آﻓﺘﺎب در ﻓﺮﺳﺎﯾﺶ ﮐﻮﻟﻪ ﻣﯽﺷﻮد.