به گزارش سایت خبری ساعد نیوز، صمیمیت بین زوجین در اوایل زندگی مشترک همواره وجود دارد. بخصوص اگر زندگی را عاشقانه آغاز کرده باشند و علاقه ای دو طرفه بین آن ها حاکم باشد. اما این عشق و علاقه هر چند در باطن هم باقی بماند، به دلیل مشکلات و روزمره گی های زندگی ممکن است نمودش کمرنگ جلوه کند. راهکارهای مختلفی برای افزایش صمیمت بین همسران وجود دارد. تعهد و پایبندی به یکدیگر، وقت گذاشتن برای هم، احترام به خانواده همسر، هدیه دادن و غیره، از روشهای افزایش صمیمیت بین زوج ها است. روش هایی که نه تنها باعث افزایش صمیمیت بین همسران می شود، آن را ماندگار نیز می کند. این راهکارها را به کار ببرید و به سختی های زندگی اجازه ندهید صمیمیت بین شما و همسرتان را کمرنگ کند.
به طور کلی می توان صمیمیت را یک حس دوستانه قوی و خالص همراه با کمی هیجان تعریف کرد. حسی دوستانه که سبب احساس راحتی و نزدیکی به طرف مقابل می شود. صمیمیت باعث می شود شما بدون خجالت و ترس، تمام کمبودها و مشکلات خود را با طرف مقابل به اشتراک گذاشته و برای او عنوان کنید. صمیمت بین زن و شوهر نیز از این امر مستثنی نیست. این صمیمیت می تواند صمیمیت عاطفی و قلبی و یا صمیمیت در رابطه زناشویی باشد. برای داشتن خانواده شاد و خوشبخت، هر دو این ها مکمل یکدیگر هستند. اما لازمه آن، وجود علاقه مندی هایی است تا آن ها را به ثمر برساند.
راهکارهایی برای احساس راحتی و نزدیکی بیشتر به شریک زندگی تان
شما این نشانه ها در خود و شریکتان دیده اید ؟ شما هم کنار خانواده و دوستانتان نشسته اید و گلایه کرده اید که احساس میکنم دیگر با همسرم راحت نیستم ؟ احساس غریبه بودن می کنید ؟ اینقدر زود تسلیم نشوید . همین که متوجه مشکل شده اید ، گام اول را برداشته اید . نکاتی برای راحتی بیشتر با همسرتان را بیان خواهیم کرد . اما شما کمک از یک مشاور و متخصص را هرگز فراموش نکنید .
۱- آیا من باعث رنج همسرم شده ام ؟
وقتی شما فردی هستید که باعث ایجاد رنج و ناراحتی شده است ، و هنگامی که احساس ناراحتی در شریک زندگی شما نتیجه رفتار شما است ، کار شما سخت تر از زمانی است که او از موضوعی دیگر ناراحت است . زمانی که بسیاری از زوجین به مشاور مراجعه می کنند ، معمولاً به این دلیل است که آنها از یکدیگر صدمه دیده اند و نتوانسته اند ، مراقبت و دلسوزی و انگیزه جبران کردن را در شریک زندگی خود پیدا کنند تا ناراحتی و آسیبی که به آنها وارد شده است را کاهش دهد . در این حالت افراد فکر می کنند به اندازه ی کافی برای همسرشان مهم نیستند .
وقتی می دانید که یک ناراحتی ، عصبانیت ، رنجش ، اشک و یا گریه ای که در همسرتان وجود دارد ، بخاطر اشتباه شما بوده است ، این وظیفه شماست که آن را حل کنید . سکوت شما این رنجش را بیشتر می کند . با او صحبت کنید ، برای او هدیه بخرید یا با غافلگیر کردن همسرتان ناراحتی را از بین ببرید. طولانی شدن این رنجش باعث می شود احساس راحتی بین شما از بین برود .
۲. اشتباهات گذشته را هیچوقت وسط نکشید .
همسران زیادی به مشاور مراجعه می کنند . یکی از آنها می گوید که من با همسرم راحت نیستم ، زیرا ما حتی نمی توانیم با هم صحبت کنیم . او بدون حرف میگذارد و می رود . از شخص مقابل که سوال میکنیم ، او نیز می گوید که با همسرم راحت نیستم ، ما نمی توانیم با هم صحبت کنیم . هر مشکلی که پیش می آید او اشتباهی از من را در گذشته که یادآوریش برایم رنج آور است ، مطرح می کند و من نمی خواهم به حرف های تلخش گوش کنم . حالا دلیل صحبت نکردن و ناراحت بودن مشخص شد . اگر مشکلی و اشتباهی از جانب همسرتان پیش آمده است ، شما دو راه دارید : یک راه این است که او را ببخشید و فراموش کنید . راه دوم این است که آنقدر در باره ی آن اشتباه صحبت کنید تا برایتان حل شود و آن گاه او را ببخشید و فراموش کنید . و در صورت غیر قابل بخشش بودن مشکل ، حتی به جدایی فکر کنید . اما در هیچ کدام از این راه ها ، برگشتن به عقب و گذشته وجود ندارد . وقتی شما به همسرتان می گویید که اشتباهش را بخشیده اید ، یعنی واقعا بخشیده اید و فراموش کرده اید و صحبت کردن دوباره درباره ی آن اشتباه ، شما را از هم دور تر و دورتر می کند و همسرتان را سرخورده و سرزنش شده می کند .
۳. یک مشاور و فرد پشتیبان پیدا کنید.
این می تواند یک روند دشوار ، دلهره آور و ناامید کننده برای بهبود و ترمیم رابطه پس از مشکلات اساسی باشد . تلاش شما برای بهتر کردن رابطه تان ممکن است توسط همسرتان که دچار آسیب و ناراحتی از جانب شما شده است ، پذیرفته نشود . شما ممکن است به یک درمانگر و مشاور برای کمک در مدیریت احساسات خود نیاز داشته باشید تا بتوانید با یک روش درست ، اشتباه خود را جبران کنید و ناراحتی همسرتان را از بین ببرید .
۴. نسبت به شریک زندگی تان ، انعطاف پذیر باشید.
ممکن است روزی شریک زندگی شما نیاز داشته باشد که تنها بماند. ممکن است زمانی که رابطه تان در چالش است ، نیاز داشته تا زمانی را در سکوت و تنهایی خود با مسئله روبرو شود . با توجه به میزان تنش ، ممکن است تا چند ساعت یا روز طول بکشد . همیشه همه ی افراد ، خصوصا آقایان در مرحله ی اول نمی توانند روی مسائل صحبت کنند و نیاز به تنهایی دارند تا افکارشان را جمع کنند .
۵. تعریف شما و همسرتان از راحتی چیست ؟
با همسرم راحت نیستم . آیا شما می دانید راحتی چیست ؟ شما و همسرتان چگونه با هم احساس راحتی می کنید ؟ روش های زیادی برای تأمین آسایش و آرامش برای همسرتان وجود دارد. نزدیکی جسمی و عاطفی با شریک زندگی مان ، یکی از قدرتمندترین راهها برای احساس راحتی است . نزدیکی جسمی را می توان از طریق آغوش گرفتن ، نگه داشتن دست یا نوازش بدست آورد. نزدیکی عاطفی می تواند موارد زیر را شامل شود:
گفتن جملاتی مانند : ” دوستت دارم” ، “من کنارت هستم ” ، “من جایی نمی روم.”
صحبت در باره ی حس شریکتان : من شما را ناراحت کردم . از ناراحتی هایت برایم صحبت کن .
ابراز پشیمانی: “من خیلی متاسفم که ناراحتت کرده ام . ”
۶. به همسرتان بگویید که میخواهید برای حل مسائل تلاش کنید.
شما ممکن است فکر کنید ، ” هر چیزی که می گویم فقط اوضاع را بدتر می کند” یا “من نمی دانم چه کاری باید انجام دهم تا اوضاع بهتر شود ، به من کمک کن “این کار به همسر ناراحت شما کمک می کند تا متوجه شود شما واقعا قصد درست کردن شرایط را دارید . همه ما بلد نیستیم چگونه باید با چالش ها کنار بیاییم و آنها را حل کنیم . از همسرتان بخواهید به شما کمک کند و با هم یاد بگیرید .
۷.شما نیز از ناراحتی هایتان بگویید .
ا همسرم راحت نیستم . ناراحتی من برای او مهم نیست . آیا او می داند که شما ناراحت هستید ؟ از دلخوری هایتان با همسرتان صحبت کرده اید ؟ ابراز احساسات و نشان دادن ناراحتی هایتان ممکن است به نظر شما کار یک انسان قوی نباشد ، با این حال میتواند این حس را به همسر شما بدهد که شما هم آسیب دیده اید و ناراحتی دارید ، و اینکه او تنها شخص آسیب دیده نیست . شنیدن این که شما هم رنجش هایی دارید و این ناراحتی یکطرفه نیست ، می تواند در کمتر شدن آسیب ها بسیار موثر باشد .