دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

مجله خانواده / مجله خودرو / دانستنی های خودرو /

چرا از داخل کابین ال 90 بوی بنزین می آید؟ 

پنجشنبه، 04 آذر 1400
شاید برای تندر۹۰ شما هم این مشکل پیش آمده که پس از حدود ۱ ساعت روشن بودن کولر،بوی بنزین داخل اتاق خودرو احساس کنید ودر صورت باز کردن درب باک، بخار بنزین با شدت از باک خودرو خارج شود. با ما همراه باشید تا علت این مساله را بررسی کرده و روش های رفع آن را خدمتتان عرض کنیم.

گاهی اوقات داخل خودرو بوی بنزین استشمام می شود که در بعضی موارد ممکن است نشان از مشکلی جدی و یا حتی خطر آفرین باشد. به همین علت موجب نگرانی افراد میشود و باید بسرعت رفع گردد.معمولا بوی بنزین برای افراد آزار دهنده است، ولی اگر شما جزو افرادی هستید که به بوهایی شبیه بوی بنزین علاقه دارید باید بدانید که این علاقه مضر! در واقع از نوعی اختلال روانی به نام اختلال پیکا سرچشمه میگیرد که در آن ، شخص به استشمام بوی تند مواد غیر خوراکی و یا حتی خوردن آنها علاقه دارد. به هرحال این علاقه نباید مانع از برطرف کردن مشکل خودرو شود چرا که ممکن است خسارت های زیادی بر جای بگذارد.

برطرف کردن بوی بنزین در داخل کابین یا اتاق خودرو از الزامات استاندارد تولید و عرضه خودرو می باشد. انتشار این بوی به معنی انتشار بخارات بنزین در محیط می باشد که باعث بروز آلایندگی هیدروکربن های نسوخته یا HC می گردد که علاوه بر هدررفت سوخت بنزین باعث مشکلات و بیماری های تنفسی و جسمی افراد می گردد.

بوی بنزین در کابین ال 90

به همین علت ما در ادامه به بررسی بوی بنزین در کابین ال 90 پرداخته ایم و در نهایت بهترین راه حل های رفع این مشکل در خودرو را ارائه دادیم تا از این به بعد آن را به راحتی برطرف کنید. پیشنهاد میشود تمام آنها را بررسی کنید تا بتوانید تشخیص درست و دقیقی از مشکل خودرویتان داشته باشید.

استشمام بوی بنزین به خاطر کنیستر

استشمام بوی نامطبوع بنزین از داخل کابین خودرو یکی از نشانه های عدم عملکرد صحیح کنیسترمی باشد. کنیستر بنزین (منبع ذخیره بخار بنزین، منبع رطوبت گیر بنزین) ال۹۰ را بر عهده دارد. کلمه CANISTER بر گرفته از واژه لاتین به معنای CANSTRUM سبد می باشد . کنیستر مخزنی پر از دانه های کربن فعال است که زیر گل گیر و پشت سپر ، سمت شاگردخودرو قرار گرفته است.این مخزن دارای دو شیلنگ است که یکی از آن ها طرف باک ودیگری به ورودی هوای موتور خودرو متصل می گردد.زمانی که موتور روشن است، بخار بنزین به داخل موتور کشیده و در محفظه احتراق می سوزد ، اما وقتی موتور خاموش است، این بخارها جذب کنیستر شده و از ورود به هوای اطراف و آلودگی محیط زیست، جلوگیری می نماید.ﻣﻄﺎﺑﻖ با اﺳﺘﺎﻧﺪاردﻫﺎی ارائه شده از طرف خودروسازان بطور معمول هر ۳۰ هزار کیلومتر یا ۲ سال یکبار نیاز به بازدید و در صورت منفی بودن تست عملکرد صحیح آن ، قطعه می بایست تعویض شود.

نشانه های عدم عملکرد صحیح ( خرابی ) قطعه کنیستر چیست؟

  • اﻧﺘﺸﺎر ﺑﻮی ﺑﻨﺰﯾﻦ در اﻃﺮاف ﺧﻮدرو و یا استشمام آن از داخل کابین سرنشینان خودرو( به خصوص در فصول گرم تر سال)
  • ﻧﺸﺖ ﺑﻨﺰﯾﻦ از ﺳﺮ ﺷﯿلنگی ﻫﻮای آزاد ، تجمع ﺑﺨﺎر در باک و اﻧﺘﺸﺎر ﻧﺎﮔﻬﺎﻧﯽ آن پس از ﺑﺎز ﮐﺮدن درب باک خودرو
  • ﻣﺸﺎﻫﺪه ﻫﺮ ﮔﻮﻧﻪ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﺳﻄﺤﯽ ﯾﺎ ﺷﮑﺴﺘﮕﯽ روی قطعه ﮐﻨﯿﺴﺘﺮ

جهت اطمینان از نحوه عملکرد صحیح قطعه بازدیدهای دوره ای پیشنهاد می گردد.

روشهای تست عملکرد صحیح قطعه کنیستر کدام است؟

  • ﻣﻮﺗﻮر ﺧﻮدرو را روﺷﻦ نموده ، اﻧﮕﺸﺖ ﺧﻮد روی ﺳﺮ ﺷﯿلنگ ﻫﻮای آزاد قطعه قرار داده در این حالت می بایست ﻣﮑﺶ ﻫﻮا اﺣﺴﺎس شود.
  • ﺷﯿلنگ اﺗﺼﺎل باک ﺑﻪ ﮐﻨﯿﺴﺘﺮ را ﺟﺪا نموده سپس ﻫﻨﮕﺎم روﺷﻦ ﺑﻮدن ﻣﻮﺗﻮر خودرو ، ﻣﮑﺶ ﻫﻮا را از ﺳﺮﺷیلنگﻫﺎی ﺑﺨﺎر ﺑﻨﺰﯾﻦ و ﻫﻮای آزاد را کنترل نمایید.

ولی یکی از راههای کار بردی مکانیک ها برای رفع مشکل بوی بنزین در اتاق می توان به اضافه کردن یه شلنگ کوتاه به شیلنگ خروجی هوای کنیستر که در پشت چراغ سمت شاگرد قرار دارد اشاره کرد که پس از این کار انتهای شلنگ را در سوراخی که در گلگیر در پشت چراغ سمت راست خودرو قرار دارد به بیرون انداخته تا به داخل اتاق سرایت نکند.

خطرات، عواقب و مضرات خرابی کنیستر بنزین

وقتی کنیستر بنزین دچار خرابی شود قاعدتا نمیتواند وظیفه خود را به درستی انجام دهد و در نتیجه بخارات اضافی بنزین از باک خارج نمیشوند که این امر میتواند در صورت وارد شدن ضربات شدید باعث انفجار و آتش سوزی شود.به علاوه عدم عملکرد صحیح کنیستر می تواند از عوامل تاثیرگذار بر کاهش هوادهی به موتور و در نتیجه افت راندمان و قدرت موتور باشد و اثر کاملا محسوسی بر کارکرد موتور مخصوصا در استارت های اولیه و هنگام شتاب گیری خواهد داشت، همچنین از آنجا که کنیستر باعث میشود که بخار بنزین نیز برای حرکت خودرو مصرف شود ، عدم عملکرد صحیح آن می تواند بر افزایش میزان مصرف سوخت خودرو اثر بگذارد که با توجه به قیمت بنزین میتواند اهمیت بالایی داشته باشد.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز یکشنبه 16 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
اکسپت فوری مقاله علمی پژوهشی
پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب در چند ثانیه
اکسپت فوری مقاله برای دوره دکتری
نحوه محاسبه هزینه چاپ یک کتاب
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
مراحل سابمیت مقاله
پذیرش و چاپ مقاله علمی پژوهشی در کمترین زمان
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه
پایان نامه خود را چگونه به مقاله تبدیل کنیم؟