دسته بندی ها

سیاست
جامعه
حوادث
اقتصاد
ورزش
دانشگاه
موسیقی
هنر و رسانه
علم و فناوری
بازار
مجله خانواده
ویدیو
عکس

جستجو در ساعدنیوز

بازار / رپورتاژ آگهی /

چگونه بهترین نرم افزار فروشگاهی و ثبت فروش را انتخاب کنیم؟ 

یکشنبه، 26 بهمن 1399
کد خبر: 135822
ساعدنیوز: استفاده از نرم ‌افزار فروشگاهی برای پیش‌بینی جریان نقدینگی یک کسب و کار بسیار موثر و کارآمد است. هر چقدر که کسب و کار شما گسترده‌تر باشد، فرآیند رسیدگی به حساب‌های مالی شما پیچیده‌تر خواهد شد. بررسی صورت‌حساب‌ها، حقوق کارمندان و موجودی حساب مالیاتی با استفاده از نرم افزار حسابداری به طور دقیق محاسبه خواهد شد.

استفاده از نرم افزار فروشگاهی برای پیش بینی جریان نقدینگی یک کسب و کار بسیار موثر و کارآمد است. هر چقدر که کسب و کار شما گسترده تر باشد، فرآیند رسیدگی به حساب های مالی شما پیچیده تر خواهد شد. بررسی صورت حساب ها، حقوق کارمندان و موجودی حساب مالیاتی با استفاده از نرم افزار حسابداری به طور دقیق محاسبه خواهد شد. از طرفی، دیگر نیازی نیست که خودتان، ساعت های زیادی را با اعداد و ارقام گسترده سروکار داشته باشید. لذا در مدت کمی می توانید صورتحساب خود را به صورت حرفه ای بررسی و تحلیل کنید. در حقیقت، هیچ گزینه ی دیگری به غیر از نرم افزار حسابداری فروشگاهی نمی تواند به مالک یک فروشگاه کمک کند تا صورتحساب های دیجیتالی را بررسی کند و براساس آن می توان پیش بینی دقیقی از جریان نقدینگی در ماه های آینده داشت. در ادامه همراه ما باشید تا راهکارهای کاربردی را درباره چگونگی تشخیص بهترین نرم افزار فروشگاهی ارائه دهیم.

چگونه بهترین نرم افزار فروشگاهی و ثبت فروش را انتخاب کنیم؟

بحث رقابت نرم افزار فروشگاهی در کسب و کارهای نوپا بسیار داغ است و مدیران اهمیت زیادی به آن می دهند. با توجه به داغ بودن این بحث، چندین نرم افزار حسابداری فروشگاهی در اینترنت وجود دارند که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرند. به نظر شما، تمامی این نرم افزارهای حسابداری می توانند برای بررسی، محاسبه و ثبت دقیق اطلاعات مربوط به موجودی کالا، پرسنل و مشتریان استفاده شوند یا خیر. در نگاه نخست نمی توان گفت که کدام یک از آن ها به طور قطع برای شما مناسب هستند. پاسخ به این سوال می تواند یکسری راهکار برای بررسی مناسب بودن نرم افزار حسابداری باشد که در ادامه به آن ها می پردازیم.

  1. سازگاری با نسخه های مختلف ویندوز

به روزرسانی مداوم، یکی از مهم ترین ویژگی های یک نرم افزار فروشگاهی است. لذا در طی این به روزرسانی های مداوم، این نرم افزار فروشگاهی را می توان سازگار با انواع نسخه های متفاوت ویندوز دانست. در صورتی هم که محیط کاربری ویندوز تغییر پیدا کند، این نرم افزار حسابداری به روزرسانی می شود تا پاسخگوی نیاز تمامی مصرف کننده ها باشد.

  1. مدیریت چک های دریافتی و پرداختی

نرم افزار فروشگاهی خوب باعث افزایش سرعت فرآیند مدیریت و محاسبات چک های شما خواهد شد. برای این که به این ویژگی پی ببرید، کافی است که مدت کوتاهی از آن استفاده کنید تا متوجه افزایش سرعت کار در حین مدیریت چک های دریافتی و پرداختی شوید.

  1. گزارش حرفه ای از فروش و سایر بخش ها

نرم افزار فروشگاهی همانند یک حسابدار باتجربه و حرفه ای است که در کسب و کار شما استخدام شده است؛ چون این نرم افزار با قابلیت های خاصی که دارد، می تواند فرآیندهای سخت و زمان برتر محاسباتی را در مدت کوتاهی انجام بدهد و در پی آن، گزارش های حرفه ای از تمامی بخش های محاسباتی ارائه نماید. خوب است بدانید که مواردی مانند وضعیت خرید، فروش، میزان سود و نرخ زیان فروشگاه به شما ارائه می شود. به همین خاطر، شما نیازی ندارید تا خودتان به صورت تخصصی به بررسی این موارد بپردازید.

  1. فاکتورهای موفق و ناموفق

اطلاع دادن از فاکتوهای موفق و ناموفق، یکی از قابلیت های خاص و کاربردی نرم افزار فروشگاهی است. این اطلاعات به صورت ساده تجزیه و تحلیل می شوند و گزارش مفصلی از تمامی فاکتورها به همراه روزها و تاریخ به شما ارائه داده خواهد شد.

  1. اتصال به کارتخوان های بانکی برای سرعت بخشیدن به فروش

سرعت بخشیدن به روند انجام کارها در کسب و کار، یکی از مزیت های خاص انواع نرم افزار فروشگاهی است. کافی است که به نرم افزار حسابداری آشنا باشید تا بتوانید آن را به کارتخوان های بانکی متصل کنید. به طور معمول، اتصال نرم افزار حسابداری به کارتخوان های بانکی به شما آموزش داده خواهد شد.

  1. اطلاع از موجودی های کالا

یک نرم افزار فروشگاهی خوب می تواند چندین کار را به صورت هم زمان انجام دهد. یکی از این کارها، اطلاع از موجودی کالاهای یک مغازه فروشگاهی است. توجه داشته باشید که نرم افزار حسابداری باید با تمامی اتوماسیون اداری فروشگاه یکپارچه سازی شود.

  1. کاربری ساده

محیط کاربری نرم افزار فروشگاه نباید به قدری پیچیده باشد تا شما نتوانید از آن استفاده کنید؛ چون یکی از اهداف طراحی نرم افزار فروشگاهی، آسان تر کردن روند انجام محاسبات می باشد. در صورتی که شما با این نرم افزار کار کنید، متوجه آسان بودن کاربری ساده آن می شوید.

اکنون که 7 مورد از راهکارهای تشخیص یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی را بررسی کردیم، نوبت به بررسی مزیت های استفاده از آن می رسد.

مزایای استفاده از نرم افزار حسابداری فروشگاهی

افزایش سرعت عمل در زمینه های محاسبات مالیاتی، صورتحساب های دیجیتالی و جریان نقدینگی از جمله مزایای استفاده از نرم افزار فروشگاهی است. به طور دقیق تر، یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی می تواند زمان تلف شده شما را کاهش بدهد و در پی آن، تمامی کارهای محاسباتی را انجام بدهد. غیر از ین دو مورد، مزایای دیگر استفاده از نرم افزار حسابداری عبارت است از:

  • بازیابی صورتحساب ها و پرداختی ها

سیستم نرم افزار فروشگاهی به قدری پیچیده و دقیق است که فرآیند بازیابی صورت حساب ها و پرداختی های شما بدون خطا انجام خواهد شد. در صورتی که خودتان خواسته باشید تا همین کارها را انجام بدهید، می بایست زمان و هزینه زیادی را صرف این کار کنید و همچنان خطاهای محاسباتی وجود خواهند داشت. اگر از نرم افزار حسابداری فروشگاهی استفاده کنید، تاریخچه این اطلاعات شما جمع آوری خواهد شد و در قالب یک فایل به شما ارائه داده می شود.

  • محاسبه مالیات

پیش از این که استفاده از نرم افزار فروشگاهی رایج شود، برای محاسبه مالیات می بایست به صورت دستی و مکتوب، دفتر فروش خود را باز می کردید و به لیست نقدینگی خود تسلط کامل پیدا می کردید. با استفاده از نرم افزار فروشگاهی می بایست چندین کلیک متوالی را انجام دهید تا فرآیند محاسبه مالیات شما به طور کامل انجام شود.

  • پیش بینی جریان نقدینگی

پیش بینی جریان نقدینگی، سومین مزیت یک نرم افزار فروشگاهی است. به طوری که اگر شما پرداختی های خارج از موعد مقرر داشته باشید، کارهای انتقال مالی شما انجام خواهد شد. برای انجام این مورد نیاز است که بیانیه های رسمی داشته باشید تا ارزیابی تجارت شما محاسبه گردد.

  • عدم نیاز به حسابدار با تخصص بالا

زمانی که نرم افزار فروشگاهی با قابلیت های بالا داشته باشید، نیازی ندارید تا از افراد حرفه ای و با تخصص در حرفه خود استفاده کنید؛ چون کارهای شما با سرعت بالایی انجام می شود و در عین حال، هزینه های کمتری را پرداخت می کنید. این موضوع به کسب و کارهای نوپا و تازه کمک می کند تا بتوانند در پرداخت های خود، اقتصادی تر عمل کنند.

  • امنیت بالا

همیشه این نگرانی وجود داشته است که وارد کردن اطلاعات به نرم افزار حسابداری ممکن است که اطلاعات حقیقی و حقوقی شما در اختیار افراد سودجو قرار بگیرد. در صورتی که انتخاب درستی داشته باشید، می توانید به امنیت بالای این نوع از نرم افزارهای فروشگاهی اعتماد کنید و به راحتی اطلاعات خود را وارد این نرم افزار کنید.

معرفی نرم افزار فروشگاهی باران

نرم افزار فروشگاهی باران برای آن دسته از کسب و کارهایی مناسب است که سالانه باید زمان زیادی را صرف محاسبه امور مالیاتی و بازیابی صورتحساب های خود کنند. این نرم افزار حسابداری برای انواع فروشگاه های سراسر کشور مناسب است؛ چون قابلیت های خاصی مانند مدیریت و تسویه حساب های شما را دارد. این نرم افزار حسابداری به کارتخوان های بانکی شما متصل می شود و یکپارچه سازی آن به طور کامل صورت می پذیرد. خوب است بدانید که نرم افزار حسابداری فروشگاهی باران به طور مداوم در حال بروز رسانی است. به همین خاطر شما می توانید این نرم افزار کارآمد را در همه سیستم عامل های کامپیوتر و لپ تاپ کسب و کار خود متصل کنید.

اگر با تعاریف و تفاسیری که در این مقاله از نرم افزار فروشگاهی باران مطالعه نمودید، علاقه مند به دریافت دموی رایگان این نرم افزار شدید، می توانید به سایت "گروه نرم افزاری باران" به آدرس اینترنتی www.baransys.com مراجعه نموده و از محصولات دانش بنیان این مجموعه دیدن فرمائید. گروه نرم افزاری باران در سال های اخیر با بهره مندی از تیمی متخصص و حرفه ای فعالیت گسترده وعمیقی را در زمینه ی تولید نرم افزارهای تخصصی کسب وکار آغاز کرده و سعی نموده با توجه به نیاز مشتریان در کسب وکارهای مختلف، نرم افزارهای کاربردی و پرامکاناتی را تولید نماید.

این گروه نرم افزاری علاوه بر نرم افزار فروشگاهی، محصولات دیگری نظیر نرم افزار رستوران، نرم افزار باشگاه مشتریان، افزونه پیامک رسان، نرم افزار نظرسنجی، سفارشگیر اندروید و... را نیز تولید نموده است و شما می توانید با حضور در سایت این شرکت (baransys.com) از این محصولات و امکانات آن ها دیدن کنید. شرکت نرم افزاری باران سعی نموده است از طریق ارائه ی مشاوره های حرفه ای و تخصصی به صاحبان مشاغل مختلف، در راستای تبدیل کسب وکارهای سنتی به سیستم های خدمات دهی مدرن و مکانیزه، گامی را در جهت افزایش بهره وری و بهبود عملکرد این مشاغل بردارد.


پسندیدم دیدگاه ها

استخاره آنلاین
فال حافظ آنلاین
فال امروز سه شنبه 18 اردیبهشت
از سراسر وب
دیدگاه خود را ثبت نمایید
پذیرش تضمینی مقاله علمی پژوهشی
آموزش گام به گام نحوه سابمیت مقاله در مجلات ISI (آی اس آی)
سابمیت مقاله چیست؟
محاسبه آنلاین هزینه چاپ کتاب
مراحل سابمیت مقاله
چاپ فوری مقالات علمی پژوهشی
هندی حرف زدن محمدرضا گلزار در آنتن تلویزیون/ آیسان خانوم باید به این همه استعداد افتخار کنه +فیلم
چاپ مقاله در مجله (ISI, SCOPUS, ISC, PUBMED و علمی پژوهشی) معتبر+ صفر تا صد+ ویدئو آموزشی
مراحل چاپ کتاب با بهترین کیفیت
تعرفه نگارش مقاله از پایان نامه